Wolf Wolf Brothers pro ženy a muže

jehličnatý strom
balsamico
zemitý
svěží

Wolf podle Wolf Brothers je Woody Spicy vůně pro ženy a muže. Wolf byl/a uveden/a v roce 2021. "Nosem" za touto vůní je Jennifer Jambon. Vrchní tóny jsou Červená paprička, Davana, Švestka a Kardamom; střední tóny jsouBorovice, Jedle balzámová, Šalvěj muškátová, Vetiver, Myrha, Cedr a Olibanum ; základní tóny jsou Dubový mech, Kůže, Fazole tonka a Jantar (ambra).

Červená paprička

Dubový mech
Kůže
Fazole tonka

Bajav

V úvodu je cítit pepř s kardamomem a propolisem, který rychle přechází ve vůni borového jehličí, pryskyřice a kůže. Kůže a mech se stávají slyšitelnějšími v základu, ale kadidlo a borové jehličí jsou stále patrné.

Zní to dobře, přirozeně, ale přece jen pro amatéra - tahle kombinace kořeněného, sladkého a trpkého na pozadí kůže a borovicového jehličí mi připadá trochu vlažná, zejména v srdci. Zanechává však příjemnou siláž. Styl je mužný, pro všechna roční období kromě léta.

Výdrž je asi 6 hodin, což není příliš působivé - tyto tóny nejsou samy o sobě lehké (nejsou to citrusy nebo pepř, které vyletí), a cena je niková. Pokud však někdo hledá něco pryskyřičného a borovicového s přirozeným lesním zvukem, pak ho tento Polák může zaujmout.

Původní recenze od Fragrantica.ua

vanilka133

Povzbuzena recenzemi jsem si koupila vzorek a skutečně jsem zjistila, že je to velmi dobrá vůně.
Ale ke specifikům. V úvodu je naprosto suchá, svěží, bylinná a pryskyřičná. Necítila jsem žádnou švestku, ani gram sladkosti.
Vůně se vznášela jako vlhká mlha v jehličnatém lese. Objevily se také kafrové nuance.
Mimořádně průzračná vůně, dobrá kvalita.
Projekce dobrá 2-3 h, výdrž na kůži 6 h a na oblečení celý den.
Po otevření připomínajícím vstup do lesa a vdechnutí atmosféry se vůně trochu usadí a zhoustne, je teplejší, ale neřekla bych sladší. Rozhodně je dřevitější a ke konci se začíná prodírat kůží s mechem dávajícím pod nosem takové a'la živočišné podtóny. Ale nebylo to nepříjemné, takové smyslné, afrodiziakální šepoty.
Nicméně po celodenním pobytu v lese jsem už měl obrovskou chuť na změnu atmosféry.
Dobrá vůně, ale únavná svou monotónní dřevitou aurou.
Doporučuji ji vyzkoušet, ale spíše pro pohledné, nezralé vlčí samce.

conneryfan

Když jsem se dozvěděla o prvních třech vůních této značky, byla to právě Wolf, která se dostala do mé sbírky. Překvapilo mě, jak je vůně příjemná a ovocná. Dokonce mainstreamová. Naštěstí nechyběl ani les ^^.
Skvělý úvod: lesní ovoce, jalovec, cypřiš a náznak koření. Je svěží, velmi přirozená a pryskyřičná.
Časem ucítím krásnou vanilku a lehkou pepřovitost. Wolf vůbec nevyvolává úzkost ani temné vize. Voní jako ráno v lese. Rosa na mechu a východ slunce. Očekávání dobrodružství, svobody, prostoru.
Neznalá tónů jsem si byla jistá, že cítím lesní plody, ostružiny, nejsem si jistá, co má švestka společného s vlkem ^^.
Flakon je krásný, téměř dokonalý: zatmavený vršek zajišťuje, že flakon neztratí své kouzlo ani po spotřebování poloviny parfému. Což je u parfémů s barevnou tekutinou častý problém.
Wolf je krásná vůně v krásném prostředí.

Tiwalii

Wolf od Wolf Brothers je mystická vůně, kterou je těžké pochopit. Je to lesní vůně s chladnou, temnou osobností a nádechem divokých bylin a kouře. Kromě toho je těžké ji popsat. 🌲🌲🌲

Když ucítím vůni Wolf, vybaví se mi dvě asociace. Obě jsou o něčem rozmazaném. První z nich je obraz nočního lesa. To, jak tma vymazává všechny detaily. Jak měsíc zvýrazňuje několik prvků. Vyčnívají jako bledé, přízračné verze sebe sama. 🌲🌙🌲 Druhý je o tom, jak zintenzivněný, dopředný pohyb rozpouští okolí. Vidím vlky běžící ve smečce šedým, mlhavým lesem. Jejich instinkty a cíl jsou v centru pozornosti, vše ostatní se stává bledou akvarelovou malbou bez výrazných tvarů a barev. 🌲🍃🌲🍃

Tohle je Vlk. Rychlý pohyb lesem, rozplývající se v noci a mlhavém měsíčním světle. Připadá mi to jako temná pohádka podepsaná bratry Grimmy. 🌌🌠🌌

Dlouhověkost je skvělá. Já z toho mám kolem 10 hodin. Vůně je také dost silná.

Holybasil

Tato vůně je jako z pohádky.
Velký zlý vlk se rozhodl navštívit babičku během Vánoc, protože to je to, co mám od Wolfa. Animalistické pižmo a srst smíchané se sladkými vánočními dobrotami.

V úvodu je velmi kořeněný a sladký úvod kardamomu s pepřem a jakmile začne schnout, všimnete si více dřevitých a zelených tónů. Trochu mi připomíná Lune Feline od Atelieru, ale více zaoblenou a méně nápadnou. Což je trochu v rozporu s marketingem.

Bohužel na mé kůži měla poměrně slabý výkon a při 4 stříknutích ztratila po 1,5 hodině v podstatě veškerou projekci a siláž. Vaše zkušenosti se mohou lišit.

Nakonec je tato vůně velmi dobře nositelná a hodila by se jak do kancelářského prostředí, tak i na běžné nošení. Na romantické rande nebo do klubu není dost sexy.
Za tu cenu bych očekávala lepší výkon.

Trimix

Zpočátku je to nádhera - opravdu cítíte pepř, kardamom, vlčí divočinu a teplé lesy. O chvíli později se do popředí dostanou dřevité a dřevité tóny, a když už si myslíte, že jste našli čichový ideál, ... vlk (ne nějaká velká smečka, spíš osamělý vlk) náhle vyděšeně uteče. Na mně vůně vydržela možná hodinu a pak prostě zmizela. Po chvíli se opět probudila, jen na okamžik, ale vůbec ne příjemně. Stala se podivně kyselou - pokud v ní byly základní tóny, byl to spíš hnijící mlat než slibovaný mech, ambra nebo kůže.

Ekka

Podle povahy dojmů z hlubokého nádechu ze zápěstí se mentálně vytvoří obraz podobný druhému v reklamním portfoliu. Svěží jarní západ slunce na pozadí dlouhých kmenů v borovém lese. Neroztátý sníh, mrazivý borový vzduch, který mrazí. No, příjemné emoce - "nasává" při poslechu nosem ruky. Ano, silný puch si nedopřejete, pokud se nekoupete v 7-8 salvách, ale to je extrém. Ale zahalí a sedí minimálně 5-6 hodin v "zóně dosahu" a ostatní neznervózňuje. Prakticky jedno a totéž s parfémem Boreal Pineward - ale na začátku ostřejší a při zasychání balzamičtější. Franck Boclet Ashes a Mandala Masque Milano jsou na stejné téma díky kořeněným tónům. Wolf je vlk pro vstup do pánského šatníku, ale pokud se "spřátelíte" s něčím květinovým (kosatec, jako možnost), také krátkodobým, získáte tandem pro dámskou toaletu.

Staci_rubin

Dobře, ach dobře. Hraje všechny tóny, tam a borovice, a dřevo, a byliny a trochu koření a pryskyřice, velmi důstojné vypadá, i když myšlenka není nová. Vlastnostmi vše stejně výborné, výdrž 6-8 hodin, stopa je malá. Mnozí budou tuto vůni považovat spíše za mužskou, ale stejně jako mně sluší ženám. Pro mě je s ní jen jedna potíž, kde ji koupit více 🤔😂😂😂😂

Versace
Eros Flame