MYSLF Eau de Parfum podle Yves Saint Laurent je Aromatic vůně pro muže. Toto je nová vůně. MYSLF Eau de Parfum byl/a uveden/a v roce 2023. MYSLF Eau de Parfum byl/a vytvořen/a Christophe Raynaud, Antoine Maisondieu a Daniela Andrier. Vrchní tóny jsou Kalábrijský bergamot a Bergamot; střední tón jeTuniský pomerančový květ ; základní tóny jsou Ambrofix™ a Pačuli.

Alternativní pohled na MYSLF: zpěněný prací prostředek, kovové mořské řasy, napařená bavlna
od Eddie Bulliqi

Renan C.
Tentokrát jsem zpět s recenzí.
Od mé poslední recenze (02/02/24) se zdá, že mám co do činění s fantomovým parfémem.
Na Instagramu je o něm oznámení (reklama) každé tři příběhy, které procházím.
Ale v reálném životě neexistuje.
Renner? Sephora? C&A? Nikdy jsem ji tady neviděla.
Na Facebooku se mi pořád objevuje placený příspěvek YSL. V komentářích na dotazy lidí, že ji nemohou najít v obchodech, aby si ji vyzkoušeli, marketing YSL odpovídá, že je k dostání u výše zmíněných autorizovaných prodejců.
Na YouTube je několik brazilských recenzí. Zdá se, že parfém se prodává velmi dobře. Přesto v komentářích nevidím, že by někdo zpochybňoval jeho nedostupnost v obchodech.
Nyní je na webových stránkách YSL. Za 1000 rupií. Nafukují snad cenu? Vynucují si exkluzivitu, aby z ní udělali parfém pro "pár vyvolených"?
Dávejte si pozor. Za 1000 liber je niková parfumerie hned za rohem. A těch vynikajících mohu v této kategorii vyjmenovat hned několik.
Pokud chcete konkurovat Sauvage, nastavte odpovídající cenu.

n4ael
neposlouchejte ty hatery, kteří říkají, že je to špatná vůně , je mi jedno, že je generická, voní tak kurevsky dobře brácho, velmi masově přitažlivá, univerzální, můžete ji nosit doslova všude a při jakékoliv příležitosti. Opravdu nevím, proč lidé nenávidí tuto vůni , dokonce jeden z mých přátel řekl, že to voní odpadky a on mě dnes pochválil, aniž by věděl, že jsem měl na sobě myslf jako můj SOTD bruhhh.... , opravdu mi přirostla k srdci dávám 9/10

Молли Смит
Typická mužná vůně pro muže, kteří mají jeden flakon pro všechny příležitosti. Ze začátku sladká, víc se mi líbil začátek, pak "pánská šatna" s ambrodskými dřevy. Nositel se představil jako mladý chlapík typu, který se fotí při řízení auta a myslí si, že je to cool.
Pro závislé na parfémech není co hledat).

Benefactor
Pěkná láhev, tím všechny klady končí. Dvěma slovy: univerzální průměrnost. Neuvěřitelně osekaný profil, velmi chemicky chemický, zvuk je tak laciný, jak jen to jde. Ostatně co jiného byste čekali od parfuméra, který dělá parfémy pro Antonia Banderase a Benetton. Nejhorší vydání pánského parfému YSL v historii? Rozhodně ano!

will_i_smell
Líbí se mi to. Je to přelomové? Ne, ale voní svěže, čistě a velmi přitažlivě. Pokud máte rádi niche vůně, které vám voní jako police s knihami ze 17. století ve vlhkém/vlhkém kostelním sklepě, pak s touto vůní pravděpodobně nebudete souhlasit. Pokud však chcete snadno uchopitelnou vůni, která bude perfektně fungovat kdykoli a bude vás skvěle provonět, pak je tato skvělá.

JusABurnerLikeKD
Měla to na sobě a šla navštívit přítelkyni, Vlastní YSL libre a když cítila "MYSLF" na mě, milovala to a zeptala se mě, jakou kolínskou jsem měl na sobě. Není na vůně jako já, ale když jsem jí řekla, že je to YSL, řekla, že voní jako její YSL libre, ale "víc mužně". Ženy tuhle věc milují, protože 99 % žen prostě miluje čistě/sladce vonící muže a tohle splňuje svůj účel mimořádně dobře. Komunita voňavkářů bude vždycky něco takového nenávidět, protože to není komplexní, ale svou práci to splní. Jestli jsem se na své cestě za vůní něco naučil, tak je to "jednoduchost je nejlepší".

pedrogmoraes
MYSLF voní jako voňavý muž.
Nejdříve k věci: je to velmi jednoduchá vůně.
Parfém se otevírá svěžími nuancemi, vodní stránkou, něčím ovocným, co mi připomíná hrozny, dřevitým a bílým květinovým citrusovým nádechem. V tomto parfému je určitě i neuvedený levandulový tón. Působí velmi aromatickým a čistým dojmem s lehce sladkým pozadím.
Ano, opravdu mi připomíná Libre. Vskutku velmi unisexový žertík. Připomíná i další parfémy, jako je Prada Luna Ocean, Dylan Blue, Sauvage a dokonce i Fierce od Abercrombie.
Co však tento parfém odlišuje, je pomerančový květ uprostřed, který se v pánských uvedeních objevuje jen zřídka.
Provedení je dobré, ale mohlo by být lepší, protože se jedná o parfémovanou vodu. V každém případě mi připadá nápadná, ale zároveň je jemná a příjemná. Je to elegantní, nadýchaný parfém. Moderní a nositelná v každé situaci a podnebí.
V Brazílii se už prodává za 1 000 realů na stránkách YSL, což je prakticky cena Bleu de Chanel (neskonale kvalitnější), a za tu cenu si myslím, že nestojí.
Vůně: 8/10
Projekce: 7/10
Drží: 7/10
Všestrannost: 10/10

Hocicosensible
@Carloscb,
Páni, kamaráde! Cítím, že se ti nelíbily mé komentáře o tvém idolu Perfume Manovi.
Jen upřesním, kámo, že jsem jen vyjádřil svůj názor na parfém. A pro spoustu ignorantů, jako jsi ty, kteří hltají za bernou minci názory influencera, jsem jasně řekl, že tenhle parfém nemá nic, opakuji NIC společného s Egoiste Platinum.
A mimochodem, nazýváte mě trollem nebo Botem, když jsem napsal více než 60 recenzí. Ale ty jsi geniální parfumér, jehož JEDINÁ recenze, kterou jsi napsal, je urážet každého, kdo nemá stejný názor jako příčina tvých vlhkých snů.
No tak, zlato, jdi spát a nedělej nám naschvály 😉.

realmarkvon
Pozor: 99 % recenzentů tuto vůni nikdy necítilo.
Jak řekl tvůrce Chanel No. 5 Ernest Beaux: "Budoucnost parfumerie je v rukou chemiků...". Pokud chceme vytvářet nové a originální akordy, budeme se muset spoléhat na chemiky, že najdou nové chemické látky." Řekl to v 50. letech. Zamyslete se nad tím.
Dior Fahrenheit se stal úspěšným, protože to byla první bomba Iso E Super; Dior to zopakoval s Dior Sauvage jako bombou Ambroxan. Nemůžete vyčítat domům, že se snaží předvést novou chemickou vůni. Proč? Protože navzdory tomu, co si myslí "vonní snobové", téměř všechny možné kombinace vůní již byly vytvořeny. YSL a několik dalších domů letos použilo novou chemickou látku Ambrofix.
YSL Myself je svěží, lehce zelená, méně sladká než Y, nová vůně. Voní skutečně jedinečně a nespletli byste si ji s jiným vydáním.
Pokud si myslíte, že Dior Sauvage, Versace Dylan Blue, Bleu de Chanel a YSL Y voní stejně, změňte prosím koníčky. Nemáte nos, nemáte smysl pro rozlišování, nemáte smysl pro tóny, nemáte smysl pro kompozici. Běžte si zatlouct do nosu oud a kastoreum a přestaňte komentovat vydání YSL.

freu
Není to špatné, ale je to příliš levné, syntetické a nudné. Ne tak laciná jako Wanted Azzaro, která je ještě sladší a drsnější, není vyvážená, ale jako by byla ze stejných komponentů. MYSLF se stále drží na hraně nějaké přiměřené, elegantní jednoduchosti. Se setřenou individualitou, jak už to u elegantních věcí bývá.
Vypadá to jako Libre, z něhož bylo odstraněno vše dobré, ponechán nosný rám a přidána mužnost. Tak se říká tomu dřevěnému základu dole. Zlevněno, zmužněno, zjednodušeno, objem zvýšen na maximum. Je to standardní maskulinum. Myslf je chladný, asketický, hlasitý a syntetický, zatímco Libre je živý, teplý, bohatý a optimistický. Je to škoda, protože přesně to, v čem je Libre dobré, jako by bylo v této skladbě zavrženo. Ale o co jde? Dá se to nosit. Ale jak nezajímavé.
Budeme si muset počkat na limitovanou edici. Třeba ji ještě zdokonalí.
Kdybych byla královnou, udělala bych ji více unisexovou a květinově bohatou s jemným základem bez slaného ambromusu. Také by ji vyráběl stejný parfumér jako Libre.

Jardel_lutti
Měla by se jmenovat Libre pour Homme, protože jakmile ji nastříkám, cítím DNA ženské Libre (zejména nové Platinum). Je to, jako by z té ženské odstranili veškerou vanilkovou sladkost a nechali jen levanduli a pomerančový květ. Cítím také hodně levandule, i když se v tónech neobjevuje, což jí dodává nádech pracího prášku, ale ne ve špatném slova smyslu. Hodně mi také připomínala Ralph's Club, řekla bych, že je to takové dítě mezi Libre a Ralph's Club. Je velmi univerzální a snadno si ji oblíbíte, není to nic příliš exotického ani odlišného od toho, co už tu je. Ještě se vrátím, abych si promluvil o výkonu.
Edit:. Fixace kolem 5-6 hodin, střední až nízká projekce. Vrchní tón je podmanivý, živý a zářivý bergamot. Postupem času se ale stává trochu obecnou, s nádechem čistoty (pomerančový květ? levandule?). Necítila jsem žádné pačuli a ambrofix musí být syntetická ambra. Vámi zmíněnou sladkost jsem nenašla, pro můj čich je to velmi mýdlová vůně. Pro srovnání, kdyby byla z řady Y, byla by to EDT.

vitodito
Nic jiného jsem od tohoto uvedení nečekal.
Skutečná kakofonie chemických vůní velmi nízké úrovně, s jakousi vůní levného sprchového gelu, podobná 90 % uvedení na trh od doby před několika lety, které mají naprosto nulový přínos pro trh a díky nimž jsou ulice cítit každý den víc a víc.
Vy to stáčíte do lahví s logem Primarku nebo Springfieldu a nikdo si toho nevšimne, opravdu smutné a ubohé.
S napětím očekávám verze eau de cologne, parfum, parfum cologne, elixir, eau de toilette concentreé, elixir cologne, parfum de toilette, toilette elixireé,
když jediné, co si zaslouží, je být vhozena do toalety.

jerry drake
Pokud očekáváte květinovou vůni a la Insense nebo Fleur du male, je mi opravdu líto, že vám beru naději.
YSL bývala před lety dobrá, ale tohle je bohužel jedna z těch, které se vypařily.
Promarněná příležitost uvést na trh opravdu jiný produkt, i když se to dalo čekat a nic naplat, chtějí, aby všem voněly stejně.
Lehce krémová a dřevitá s typickým puncem sprchového gelu s vysokou dávkou ambrofixu. Ale sprchový gel, který není laciný, sladký a distribuovaný v hromadě umělého dřeva, který přiláká hejna dvacátníků toužících mít ve své sbírce kousek Ysl.
Nutno podotknout, že voní jako stovky jiných moderních pánských vůní.
A květiny, sluníčko?
To pravé po pláži a rychlém tanečku o víkendu v Exclusive Clubu, kde budete vypadat opáleněji než s MYSLF.
Doufala bych ve víc, bohužel mi to nedává moc nadějí na další uvedení (Intense, Absolu), je mi neskonale smutno při pomyšlení, v co se YSL mění. Začátek konce značky?
Pokud máte minimální parfémové zázemí, je to naprosto postradatelné.

TheSniffer
Pro ty, kteří se ptají, Ambrofix je v podstatě verze/obchodní název Ambroxidu (většina lidí ho zná pod názvem "Ambroxan") od společnosti Givaudan. Každá společnost má vlastní způsob syntézy a vlastní název:
Kao - "Ambroxan"
Givaudan - "Ambrofix".
Firminich - "Ambrox"
Určitě existují jemné rozdíly, ale celkově jde o stejný druh. Zde je citát od Pell Wall (známý prodejce aromaterapeutických výrobků):
"Ambrofix a Ambroxan se ve vůni liší jen velmi málo - Ambrofix je nepatrně živočišnější - takže ve většině aplikací jsou plně zaměnitelné. Rozdíl je důsledkem odlišného výrobního procesu: oba začínají sclareolem a molekula je v obou stejná."
Givaudan říká, že Ambrofix je "nejpoužívanější molekula Ambery", takže bych předpokládal, že je dnes v nějaké míře obsažena v mnoha mnoha mainstreamových vůních, a když ji ucítíme, prostě si ji zapíšeme jako "Ambroxan", protože to je název, který jsme se naučili spojovat se všemi variantami Ambroxidu... něco jako když ve Velké Británii říkáme jakékoli průhledné lepicí pásce "Sellotape", přestože je to název značky, a ne technický název výrobku...
TL;DR - V podstatě se jedná o stejnou chemickou látku, kterou známe pod názvem "Ambroxan", ale s jiným názvem, protože ji vyrábí jiná společnost, která má vlastní postup výroby.