Hodnocení parfému 4.17 z 5 s 53 hlasy
Mediterranean Honeysuckle Tiare podle Aerin je Floral vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Mediterranean Honeysuckle Tiare byl/a uveden/a v roce 2024. Vrchní tón je Citrón ; střední tón jeGardénie ; základní tón je Květ tiare.

Reneamercede
Zkusil to dnes v Selfridges! Chci si ho koupit, ale trpělivost je klíčová. Do dvou měsíců bude můj. Je to taková elegantní květinově citrusová vůně. Nemohla jsem se přestat cítit! Křičí to sofistikovaně, elegantně a na úrovni!
Miluju miluju miluju miluju!
Tbh docela cenově dostupné, protože vždycky kupuji parfémy amouage.
saho93
To je velmi pěkné.
V úvodu je cítit citrusový závan, ale poměrně rychle se objeví tiare, přičemž si zachovává trochu citronu.
Nejsem si jistá, proč je součástí řady Mediterranean Honeysuckle, protože v ní není uveden žádný zimolezový tón. Ale možná je tam trochu této květiny.
Ale navazuje na citrusový vrchol OG a jeho dalších boků a pak na suchý bílý květ.
Myslím, že je dostatečně odlišná od OG a flankerů, aby měla i tuto láhev. Nelituju, že jsem si ji koupil, aniž bych ji nejdřív otestoval.
Tiare a gardénie opravdu dodávají trochu letní atmosféry.
Dobře formulovaná. Nádherná.
Aktualizace: 17. 3. 2024. Znovu jsem ji nastříkala. Je to tak krásné. Krémové květy nahoře, nádherný dry-down s malinkým kouskem citronu, který si zachovává DNA bílých květů OG. Tato limitovaná edice z roku 2024 je opravdu dobrá.

fragrance_girl
Měla jsem možnost ji otestovat při nedávné návštěvě obchodního domu a vůně nezklamala! Je úžasná.
Jak voní?
Je to, zejména prvních několik hodin, lehká, svěží a zelenější interpretace tiare (jak napovídá barevné schéma obalu). Voní svěže, přirozeně a jemně. Citron / citrusy dodávají příjemnou osvěžující, jiskřivou kvalitu.
Je to vůně tiare pro ty, kteří se chtějí obklopit tropickou letní atmosférou, ale bez těžkých, sladkých, žlutých květinových nebo kokosových tónů.
V sušení se odhaluje klasičtější pocit díky bílým květinám - gardénii, tiaře - se zelenými nuancemi. Zaznamenávám také tóny, které připomínají vzdušný šeřík.
Celkově je vůně příjemná a má podobný styl jako ostatní vůně z řady Mediterranean Honeysuckle.
Na rozdíl od mnoha jiných tropických vůní bych ji nosila do kanceláře. Sáhla bych po ní během pozdního jara a léta.
Kdyby byl k dispozici cestovní sprej, pořídila bych si ho.
Vůně však nemusí být všeobecně oblíbená, protože jsem byla svědkem toho, že někteří lidé měli na tuto vůni silnou negativní reakci.