Parfémy: 121K

Hodnocení uživatelů
Hodnocení

Kdy nosit

Hodnocení parfému 4.43 z 5 s 1,335 hlasy

Interlude 53 Man podle Amouage je Orientální Woody vůně pro muže. Interlude 53 Man byl/a uveden/a v roce 2020. "Nosem" za touto vůní je Pierre Negrin. Vrchní tóny jsou Oregano, Jamajský pepř a Bergamot; střední tóny jsouKadidlo, Jantar (ambra), Opoponax a Labdanum ; základní tóny jsou Kouř, Agarové dřevo (oud), Kůže, Pačuli a Santalové dřevo.

Parfumér

Výkon
Demografie a hodnota

Přeložené recenze

Robusto

Původní Interlude bylo speciální....a stále je. Kouřím dýmkový tabák a existuje směs Hunters Moon, kterou mi Interlude svým dry-downem připomněl. Pimento/oregano v úvodu bylo trochu obtížné přijmout, ale dry-down stál za to, protože byl pro mě výjimečný.

Pimento/oregano v Interlude 53 je stále přítomno, ale rohy jsou zaoblené a snadno nositelné. Střed přináší kadidlo a je stále podpořen vrcholem. Tady začínají přicházet komentáře od lidí kolem vás. Posledních pár týdnů jsem ji nosila na vánoční večírky a rodinná setkání a sklízí velkou pozornost.

Přibližně po 10 hodinách se začíná měnit na sladkou/cigaretovou atmosféru. Přál bych si, aby to přišlo mnohem dříve, ale je to jedna z nejlepších suchých vůní, které jsem kdy měl v nose. Jakožto kuřák doutníků/doutníčků (název profilu "Robusto" je velikost doutníku) je Interlude 53 vším, co u vůně hledám. O víkendu jsem si ji vzal na den ven s klukama a manželka se mě po návratu domů zeptala, jestli jsem měl u sebe sáček Hunters Moon, protože jsem voněl jako sladký dýmkový tabák!!!

Je hodna plné lahve? Pokud máte volných 400-500 dolarů a můžete si ho dovolit koupit, tak ano.....100% stojí za plnou láhev. Nápověda...Nápověda.....výdrž této vůně je naprosto šílená a snadno zaplníte místnost 4 střiky....kupte si 10ml karafu... vydrží vám roky, pokud máte slušnou rotaci vůní!

Vlastním originální Interlude, Black Iris a Interlude 53. Vůně se mi líbí, ale je to velmi příjemné. Toto provedení (Interlude 53) je IMO....bezpochyby nejlepší.

Na zdraví!

dudapol

Klasické Interlude mám velmi rád, a tak jsem si nenechal ujít jeho vedlejší verze. Jestliže Interlude je pro mě zajímavý partner, ke kterému cítíte přinejmenším trvalé sympatie, pak 53 je kategoricky a ohromně krásná dívka, která se však ve všech dialozích omezuje na vyprávění o sobě, zejména o tom, jak je krásná a ohromující. Je to rozhodně nesmírně únavný proces, kterého se chcete po krátké chvíli zbavit. Zvednete se a rychle odejdete pryč, pryč od její krásy a obsedantní sebechvály, ale ta dáma vás neúnavně pronásleduje a nepřestává se chválit hřímavými ódami na to, jak je krásná a ohromující.

rbalkris

Krásná novinka. Interlude Man je jedna z nejslavnějších vůní Amouages, orientální chyprová vůně s kořeněnými citrusovými nádechy v úvodu, které přecházejí do kouřového dřevitého základu v závěru. Je zde odstraněno obrovské množství fixátorů a přísad použitých v originálu, aby přírodní tóny zůstaly pouze v 53% koncentraci, což je maximální povolený limit IFRA. Získáte tak přirozeněji vonící, méně bestiální verzi originálu s odstraněním všech Iso Super E. Zarytí fanoušci originálu a ti, kteří si potrpí na zvířecí siláž parfémů, budou těžce zklamáni, ale ti, kteří si přejí přirozenější, o něco jemnější verzi Interlude, budou bohatě odměněni. Celkově jde o krásnou vůni, kterou stojí za to vyzkoušet a porovnat, která se vám líbí více. Já dávám přednost této. Užijte si to!

Artur Rezvanovich

Zaoblenější a vyhlazenější? No, možná ano. Pokud je porovnáte s novými verzemi, zjistíte, že ve zvuku jsou rozdíly. Pokud to srovnáte s prvními vydáními Interlude Man - minimální. Začátek je hutný, po několika minutách se dostaví vůně aromatického sladkého kouře a více známé Interlude kůže. No a celkově už neuslyšíte nic nového. Ano, je to parfém!

P.S. Pokud máte Interlude před 12-13, 53 bude téměř identická. Samostatným příběhem je flakon - objekt vizuálního a hmatového potěšení.
A jestli ho potřebujete, nebo ne, je individuální rozhodnutí. Ale jednu potřebu si ze seznamu fanoušků Interlude určitě vyškrtne - hledání starých vydání.

UPD. 09.02.21.
Nyní jsem se o jejich paralelní testování zajímal i já, když jsem psal recenzi srovnávající nové vydání Interlude Man a 53. vydání.
Momentálně mám na zápěstí Interlude Mana 12-13 (kód vymazán, nepamatuji si přesně, kdy jsem ho koupil) a 53.
Souhlasím s recenzí výše. Jsou odlišné. Interlude Man je pichlavý, silný a sladší. Je křečovitý a ukřičený, ale to je na něm právě ta špinavá krása.
53 je pevný, vyvážený.
Nový Interlude Man je ostuda! Ano, v podstatě všechny vůně v nových verzích jsou jen bledou podobou toho, čím tento legendární dům býval.
Stejně jako nová kolekce Renaissance je odrazem současné Amouage.
Bohužel trh diktuje pravidla a nás, kteří chceme něco autentického, to nikoho nezajímá).
Ale doufáme v to nejlepší a třeba nás Zarokian potěší.

ILikePeeps

Lahvička dorazila včera (2. prosince) a včera jsem čichal z rozprašovače, ale nakonec jsem dnes použil pro práci. Pouze ~2 střiky, protože jsem si nebyla jistá, kolik... a ano, 2 střiky jsou asi dost nebo moc na práci (v kancelářském prostředí).

Zatím voní skoro stejně jako běžný Interlude Man, jen možná méně ..hmm... drsně? Není to tak, že by měl ten krémový/balzámový aspekt, který má Interlude Black Iris Man, to ne, ale spíš jen jako více ztuhlý/méně "drhnoucí" Interlude Man možná? Mám rád všechny tři verze.

Nechoďte do ní s tím, že si ji možná zamilujete, pokud už nemáte rádi Interlude Man. Jsou si velmi podobné, koneckonců je to stejný koncentrát. Musel bych však srovnávat s mým běžným Interlude Manem (25%).

Lahvička je taky úžasná!

Poznámka: Svůj běžný Interlude Man jsem nenosil od dubna 2020, takže už je to nějaký čas. A nemám zrovna nejvybíravější nos - takže ačkoli mohu zaznamenat rozdíly, těžko se mi to vyjadřuje slovy a moje paměť na regular potřebuje osvěžit!

Wooster

Na webových stránkách Amouage se uvádí, že "v extrémní koncentraci a s prodlouženou dobou zrání je verze v nejvyšší koncentraci "extraktu" jednoho z nejvýznamnějších výtvorů Amouage: Interlude Man. Nyní ve složení s 53% dávkou a 6 měsíci zrání v naší továrně v Maskatu odhaluje vůně skryté aspekty a hloubky původní verze. Zatímco Interlude je chaosem barev, Interlude 53 zní díky svému zrání celistvěji a harmoničtěji. Je k dispozici ve velkorysém objemu 100 ml v koncentraci "parfémový extrakt" v rozprašovači".

Svrchní tóny: bergamot, oregano, olej ze sladkého pepře
Střední tóny: ambra, kadidlo, labdanum, opoponax,
Základní tóny: kůže, oudový kouř, pačuli, santalové dřevo.

Cena 480 USD. US
Pro srovnání, cena původní verze Interlude je 340 USD. USA.

Oficiální tóny obou verzí jsou zcela shodné. Rozdíl je zřejmě v tom, že výtažek je údajně oproti původní verzi více "přizvaný".

Nejnovější recenze

Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

od Voňavé čtení Voňavé čtení
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

od Xeryuz Xeryuz
Šťastné a veselé Vánoce 2023!

Šťastné a veselé Vánoce 2023!

20. narozeniny ELNINO

20. narozeniny ELNINO