Forbidden Games By Kilian pro ženy

Forbidden Games By Kilian pro ženy

růže
med
svěží

Forbidden Games podle By Kilian je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy. Forbidden Games byl/a uveden/a v roce 2012. "Nosem" za touto vůní je Calice Becker. Vrchní tóny jsou Broskev, Jablko, Švestka a Skořice; střední tóny jsouBulharská růže, Jasmín a Bourbonské geránium ; základní tóny jsou Med, Vanilka a Opoponax.

Parfumér

Bourbonské geránium

Med
Opoponax

Florioko

Není to Jadore, lidi. "Zakázané hry" jsou mnohem zajímavější... Jo, možná tam nějaké podobnosti jsou, ale to je jako říkat pomeranči a citronu totéž, protože jsou to oba citrusy. Vůně Kilian je vzrušující. Zrychlí se vám tep, fantazie se rozběhne na plné obrátky..... Vůně je bohatá, sice spíše ovocná, ale trochu pryskyřičná, aby neuletěla do dívčí lehkosti a naivity, zároveň není těžká a už vůbec ne otravná. I když, zdá se, stačilo by trochu víc, a překročil by přípustnou hranici. A Jador nic takového vůbec neevokuje, pro mě je to jen příjemná chuť ovocného sektu s květinovými akordy. Proti Jadoru nic nemám, když už, tak nic. Ale nemůže nahradit Games.

Rose_Spirit

Bože, tolik kritiky - to je noční můra🤯😱 Moc krásný parfém! Jeden z těch, které můžu nosit celý rok! Ale v teple se otevírá lépe, i když. Velmi lichotivá, přitažlivá. Muži i ženy otevřeně nasávají nosem vzduch, když mám na sobě tuto vůni.
Ano, je podobná Jadore - to je paralela, kterou si člověk při setkání s ní udělá. Ale později, když parfém posloucháte delší dobu, necítíte jasný odkaz na Jadore. Ve Forbidden Games nejsou žádné sólující bílé květy, v popředí je ovoce, tak šťavnaté🍑, prohřáté sluncem, s nadýchanou sametovou slupkou.
Zklamáním je vytrvalost - trochu slabší a stopa by byla autentičtější. Ale díky značce a za to, co máme🙏 Hlavně se nenechat zastrašit jako Games s дьяволом🤦🏼.

Fe_Darina

Ach, bohové! Parfumerii Kilian jsem se vyhýbala, tento příběh s patosem flakonů mi připadal jako pocta módě, ale přesto mé ruce dosáhly na stojan ve Zlatém jablku. A co myslíte? Všechno, objednávka už spěchá ruskou poštou). Nádherná, okouzlující, jemná, zářivá, hravá a delikátní vůně s ohromujícím krémovým podtónem. Velmi sexy, svůdná a náladotvorná. Nádherně spolupracuje právě s chemií pokožky, rozpouští se a třpytí se jasnými a smyslnými tóny. Když pominu všechny své oblíbené parfémy, mají v osobě pana Kiliana vážného konkurenta. Cena samozřejmě kousne, zvlášť při současném kurzu, ale stojí za každý utracený rubl, stopa z parfému je velmi účinná a statusová, ale zároveň naprosto ženská.... Úžasná vůně, favorit pro letošní jaro.

Selena

Zakázané hry,
Považuji to za extrémně ovocné (v dobrém slova smyslu).
Není to typická generická ovocná vůně.
Přísahám, že jsem cítila liči, i když není uvedeno v poznámkách.
Voní tak svěže, že bych si mohla celý den zabořit nos do kůže :) Je to taková svěží vůně.
Můj první parfém By Kilian & jsem tiše spokojená.
Vydrží mi 2/3 střiku dobrých 7 až 8 hodin.

paulab

Tohle se mi líbí! Přesně takový jsem chtěl být Liaisons Dangereuses. Ovocná, ale ne sladká, s trochou koření a hřejivým vanilkovým základem. Překvapilo mě, když jsem viděla negativní recenze. Zdá se, že někteří lidé hledají v parfému špínu, písek a funk a jsou zklamaní nabídkou, která nekřičí a neječí. Znázorňuje tato vůně "Zakázané hry"? No, to záleží na vaší interpretaci zmíněných her. Mně se "nositelnost" této vůně opravdu líbí. Nepůsobí na mě jako průměrná ovocně-květinová, je v ní něco víc. Příjemná, zábavná vůně s určitým je ne sais qois.....

Edit: Do flakonku této vůně jsem přimíchala trochu Cruel Intentions (já vím, Calice by neměla radost). Dodalo to dlouhověkost, siláž a báječný santalový základ!

sherapop

Dnes se jedna voňavá cestovatelka v recenzi zmínila, že některé domy prostě "nechápe". V mém případě se nad domem Kilian téměř vždy vznáší velký tlustý otazník, nebo je to "By Kilian" - nejsem si jistá, zda si konečně uvědomili, že předložka je hloupý nápad, a vypustili ji z názvu natrvalo, nebo jen z fólie ukázkové sady kolekce "V zahradě dobra a zla". Možná testovali vodu: všechny ostatní věci zůstaly stejné (typ rétoriky atd.), kupují spotřebitelé více parfémů od domů, před jejichž názvy se nepředkládají předložky? Upřímně řečeno, někdy si říkám, věřte tomu nebo ne, zda (by) Kilian nebyl promyšleným marketingovým experimentem, který provádějí guruové v LVMH. Možná si myslíte, že žertuji.

Můj první problém s tímto domem je radikální propast, která se rozprostírá mezi jejich hyperbolickými pseudoerotickými texty a symbolikou a neuvěřitelně jemnou a zdvořilou kvalitou jejich kompozic. FORBIDDEN GAMES nabízí další příklad toho, o čem mluvím. Zde je marketingový text tohoto parfému:

...
"Když překročení hranic nebylo nikdy tak vzrušující a nebezpečně přitažlivé."
...

Podívejme se: jaké hranice by to měly být? Ptám se proto, že podle mého nosu tento parfém voní strašně podobně jako Nelly APPLE BOTTOMS: sladký jablečný květ v čistém pryskyřičném pižmovém základu s několika vhozenými ozdobami, ale celkově jde o kvalitní ovocně-květinovou vůni. Takže moje první reakce po nasazení FORBIDDEN GAMES přirozeně byla: co tu má být "zakázané"? Podle známého lidového přísloví "jablko denně drží doktora stranou". Takže jablka jsou zdravá. Proč by měla být zakázaná?

Jediný smysl, který se mi podařilo pochopit, zahrnuje možnou biblickou narážku na rajskou zahradu a pokušení kousnout do jablka, které vedlo k - nebo bylo jeho součástí? - pádu. To je jistě koherentní výklad, ale přesto se mi zdá, že kvalita této ovocně-květinové vůně je tak nevinná a mladistvá, že je velmi obtížné spojovat ji s jakoukoli formou neřesti, a už vůbec ne s tou "dospěláckou".

V případě jablek vlastně ani není možné spáchat hřích obžerství, protože obsahují tolik vody a vlákniny, že není v lidských silách překročit nadměrným mlsáním svou RDA kalorií.

Dávám (by) Kilianovi příliš velkou důvěru? Možná. Je to parfém s jablečnými květy a věřím, že ve slepém testu vedle Nelly APPLE BOTTOMS by se našlo jen málo lidí, kteří by dokázali rozeznat haute niche od mainstreamové nabídky. Kvalita se mi zdá velmi podobná.

Nechtěla jsem v této věci spěchat se svými soudy, a tak jsem se po ranním oblékání FORBIDDEN GAMES rozhodla vyhrabat svou malou lahvičku APPLE BOTTOMS. Od doby, kdy jsem tento parfém recenzovala, jsem ho neměla na sobě, takže mi trvalo asi deset minut, než jsem ho našla, ale jakmile se mi to podařilo, potvrdil se mi můj původní dojem, že obě kompozice jsou si velmi podobné. Možná bychom to měli vnímat spíše jako kompliment pro APPLE BOTTOMS než jako urážku FORBIDDEN GAMES?

Což mě přivádí k další výtce. "Jeux Interdits" [Zakázané hry] je název právem proslaveného filmu, který v roce 1952 natočil René Clément. Chápu, že slova patří všem, ale no tak, Kiliane: proč sis vybral název neuvěřitelně slavného protiválečného filmu? Co to má společného s ovocně-květinovou vůní?

Nechci z tohoto koncepčního zmatku vinit samotného Kiliana, můj nejlepší odhad je, že za to opět můžeme poděkovat LVMH.