Coach Wild Rose podle Coach je Floral Fruity vůně pro ženy. Coach Wild Rose byl/a uveden/a v roce 2022. Vrchní tóny jsou Červený rybíz a Bergamot; střední tóny jsouRůže a Jasmín Sambac ; základní tóny jsou Ambroxan, Fazole tonka a Mech.
Bliss🌟
Od té doby, co vyšla Velmi dobrá dívka, jsem se na ni těšila, bohužel její cena je velmi vysoká a její výkon na mě působí mizerně. Při některých nákupech jsem dostala vzorky této vůně, které jsem bez zájmu vyzkoušela, a jaké bylo moje překvapení, přinesla mi tu vzpomínku na Very good girl, ale s vlastní osobitostí, připadá mi autentická a bez snahy napodobit jinou. Rychle se stala jednou z mých nejoblíbenějších a jednou z nejlichotivějších. Je to velmi univerzální vůně, můžete ji dokonale použít jako podpisovou vůni, ale hodí se i pro formální denní příležitosti. Když ji aplikujete, první, co ucítíte, jsou ty hluboké, dobře propracované růže, poseté červenými plody. Postupně se vynořuje nesmělý, ale nepostradatelný jasmín, který jí dodává sofistikovaný a velmi ženský nádech. Když zaschne, zůstane ve vás vůně růží, červeného ovoce, jasmínu a vanilky (na tomto tónu se jistě podílí fazole tonka). Velmi příjemná a velmi dlouho vydrží ! S touto akvizicí jsem velmi spokojená. Přijde mi škoda, že mezi tolika vůněmi s..
Považuji za nešťastné, že mezi tolika vůněmi s kombinací růže-červené plody-vanilka zůstane tento malý klenot bez povšimnutí.
Ombre
Na konci jara mi ho manžel daroval k narozeninám. Vyzkoušela jsem ji, vůně mi vůbec nesedla. Ale manžela nemůžete urazit, zvlášť když je pro něj výběr parfému výkon. Myslím, že protože mu něco padlo do oka, budu ho nosit dál. Několikrát se během léta přiblížil - byla to růže, omylem ponechaná ve váze za sametovými závěsy v divadle, suchá a zaprášená. Ale já jsem ten parfém dál nosila pokaždé, když jsme spolu šli ven. A s příchodem podzimu a chladnějšího počasí začala metamorfóza - růže byla vynesena na vzduch a omyta. A s nástupem chladného počasí se otevřela a ukázala se v celé své kráse. Nyní je z ní krásná kandovaná vínová růže. Moc se mi líbí.
Cresselia
Vzpomínám si, že jsem si tento parfém koupila naslepo poté, co jsem dostala kopačky, jen abych něco cítila. K tomuto parfému se mi váže tolik vzpomínek na noční kluby a večírky s přáteli v polovině srpna 2022. Tehdy jsem o něm nikdy moc nepřemýšlela, ale teď, když ho nenosím tak často a cítím jeho vůni, si prostě vzpomenu, že im tak psychicky silná a zlomené srdce mě možná nechá bez chuti k jídlu a zaseknutou v posteli na několik týdnů, ale já se s tím prostě vyrovnám a půjdu dál. Když ji mám na sobě, cítím se tak volná a bezstarostná, skoro euforická. Miluji vzpomínky, které se mi k této vůni vážou.

LoraTx
Je to takový ženský růžový parfém. Připomíná mi Trésor Midnight Rose od Lancôme, jednu z mých nejoblíbenějších. I když je květinová a trochu sladká, což obvykle nemám ráda, nevyvolává bolest hlavy, dřevité tóny ji opravdu zachraňují a dělají ji teplou, útulnou a romantickou. Rychle se stala jednou z mých parfémových lásek, nemůžu se dočkat, až ji budu nosit v chladnějším počasí.
solomeea
Vůně se zajímavým začátkem. Proměňuje se od začátku do konce! Na začátku je jasné šťavnaté ovoce a růže. V horních tónech cítím vínově sladkou růži. V základu se parfém stává úplně jiným. Vystupuje šafrán a ano, usazuje se podobně jako u Burberry.
Mít či nemít rád tóny Baccarat je osobní záležitost, ale vůně jako celek je komplexní, kvalitně sestavená a zní obstojně. Po celou dobu nošení si hraje, třpytí se. Poměrně vytrvalá. Vzala jsem si ji do své sbírky, počkám si na podzim. V létě je dusivá.

PoshGirl
Tohle mě hodně překvapilo. Je to vůně, ve které převládá ambroxan, což je tón, který nesnáším nejvíc. Koupila jsem si ji naslepo, protože Soki London na ni udělala dobrou recenzi a já jí věřila a kupodivu nejsem vůbec zklamaná. V mnoha případech mi ambroxan na kůži voní příliš chemicky a nikdy ho nenosím. Tento jsem si nastříkala hned první den a zjistila jsem, že podle výrazných tónů patří tento parfém do skupiny parfémů, které nemám ráda nejvíc... Během dne jsem se neustále očichávala a chtěla jsem si neustále čichat k zápěstí... Druhý den se mi po ní stýskalo a chtěla jsem ji zpět... Je tak návyková. Nevím, co do ní dali, ale je opravdu mistrovsky namíchaná a jsem jí posedlá. Díky ceně si jí vážím ještě víc.
Blackbird77
Zaujala mě recenze a krásná barva lahvičky, a tak jsem ji chtěla vyzkoušet. Celý den jsem o ní přemýšlela a myslím, že správná definice zní: kdyby měly Delina od PDM a Baccarat Rouge od MFK dítě, vznikla by tato.
Méně bouřlivá a klidnější, zachovává si harmonický úvodní akord kyselého ovoce+hluboké růže matky Deliny a rozpouští se v méně bleskurychlé jantarové barvě než u otce Baccarat Rouge (který je samozřejmě mnohem "pravdivější" a silnější a na mě bohužel trochu přehnaně "rybí", řekněme), za opravdu ne špatný výsledek, zejména za tu cenu.
Více než slušné trvání, na parfém podle mého názoru dobře provedený a vyvážený, příjemný remix dvou parfumérských hitů posledních let.
Podle mého názoru ideální pro všechna roční období a příležitosti.
Jakmile dopiju svou Good girl od CH (která je jí velmi podobná, ale je "křiklavější", zejména co se týče ovocného úvodu, a upřímně řečeno je i o něco méně elegantní než tato), asi si ji koupím.

Parfuman so stajem)))
A pokud jde o mě - tak normální))). Cítím růži, svěžest na začátku, prašnost a těžkost rozhodně ne, asi se ještě kamarádím s ambroxanem: žádný jód a lék (což je velmi příjemné) A ano! Díky za tip! Nemohla jsem přijít na to, co je mi v základu tak povědomé - BaccaRouge! ))))). Trochu ano, sotva znatelně)))) Výdrž 3-4 hodiny Velmi se mi líbil výraz "sekundární touhy")))) Myslel jsem, že jen já mám takový seznam, sekundární))))
MellyHelly
Dobře, dám to do Líbí se mi!
Trenér Divoká růže přichází jako poslední, ale aspoň přichází dobře!
Množství vůní, které má tato Coach připomínat, mluví za vše: červené ovoce a svěží růže s ambroxanovým základem. Jmenujte namátkou jednu z nich: Burberry Her? Very Good Girl? Angel Nova? Jo, ještě je tu Delina...
Buď je lidé znají jen díky dynamice trhu, nebo tu podobnost skutečně je, pravděpodobně záměrná.
Název Wild Rose je nakonec výstižný, protože v kolektivní představivosti působí jako svěží, čistá a ne "babičkovská" růže v kombinaci s lehce nakyslým červeným ovocem: "divoká růže".
Mohu říci, že mezi všemi příbuznými a dvojníky je tato Coach Wild Rose velmi pěkná a mému nosu příjemně voní.
Neobjevují se v ní žádné drásavé, ostré, přehnaně ostré nebo vyloženě nevkusné tóny. Nejsou v ní ani známé kontrasty, které nemám ráda.
Ze všech je zatím nejživější a nejlépe nositelná s jistou žoviální elegancí a aniž by šokovala svět, který míjí, ale spíše ho jemně hladí.
Nosila bych ji proto, abych byla jemnější a hladivější.
Na konci rebarbory, hvězd a bot je vždycky HE: jantar 20. století.
Žádný jiný neexistuje. Mohl by se také dostat k jantaru-oxanu v Boží milosti, jak říkávala moje babička.
Contador_🇪🇸🔥☀️
Právě zakoupeno. Hledala jsem parfém s růží, svěží, jarní růží. Narazila jsem na tento parfém, který si mě díky poutavému balení nakonec získal. Není to přesně ta růže, kterou jsem hledala, ale zaujala mě, protože je stejně svěží, ale zároveň smyslná a rozverná. Osobně ji doporučuji.
Sputnikan
S nákupem na 10. května jsem dostala několik vzorků různých parfémů, které jsem už chtěla vyzkoušet, a jedním z nich byl tento, nový flanďák vůní Coach.
Kdybych mohla tento parfém shrnout, bylo by to asi takto: "Burberry Her, kdyby její inspirací nebyl Baccarat Rouge 540, ale Delina".
Vysvětlím: Wild Rose se otevírá ovocně a citrusově. Mnohem svěžejší než Burberry Her. Svým otevřením je velmi podobná ostatním parfémům Coach. Je sladká a lehká. Na první dojem se mi nezdálo, že bych hned identifikovala bergamot nebo rybíz, ale identifikovala jsem ten ovocný pocit růže, který se objevuje v Delině nebo jejích mnoha duplikátech. Růže je také trochu nedotažená. Už když na kůži zasychá, je cítit ambroxan, mech a fazole tonka. Přestože je ambrová, nepůsobí strašně hřejivě, takže mi přijde docela univerzální. Připomíná mi mnoho parfémů: Very Good Girl, Idole L'Intense a Burberry Her, ale bez toho "je ne sais quoi", které inspirace BR540 mají. Není tak svěží jako Her, ani nemá takovou projekci, ale tu podobnost v ní snadno najdu.
Proto říkám, že je to, jako by se Burberry Her inspirovala Delinou nebo třeba Angel Novou.
Je to zajímavá kombinace, zvlášť pokud se vám oba profily líbí, nebo pokud je naopak nemáte rádi pro jejich sílu. Wild Rose je spíše lehká. Má mírnou projekci a stopu a délku kolem 6 až 7 hodin. Lahvička se mi velmi líbí a stejně jako všechny Coache je za velmi dobrou cenu.
I když kdybych si měla vybrat, dala bych přednost Very Good Girl nebo Burberry Her, než této, a od Coach původní Coach EDP nebo kolekci Dreams.