Coach Floral Eau The Parfum Coach pro ženy

Coach Floral Eau The Parfum Coach pro ženy

růže
svěží
tropický

Coach Floral Eau The Parfum podle Coach je Floral Woody Musk vůně pro ženy. Coach Floral Eau The Parfum byl/a uveden/a v roce 2018. Coach Floral Eau The Parfum byl/a vytvořen/a Shyamala Maisondieu, Nadege le Garlantezec a Natalie Gracia-Cetto. Vrchní tóny jsou Ananas, Růžový pepř, Pomeranč, Citrón a Bergamot; střední tóny jsouGardénie, Čajová růže, Jasmín Sambac a Hedione ; základní tóny jsou Pižmo, Pačuli, Dřevité tóny, Vanilka a Santalové dřevo.

Ananas

Hedione

Dřevité tóny
Santalové dřevo

Rerib

Jemná, s ananasovým tónem, který miluji, spolu s květinami, které na mé kůži vynikly, gardénií a jasmínem. Růžový pepř, který je tón, který miluji, jsem téměř necítila, jaká škoda! Vůně není převratná, ale je vynikající, svěží ovocně-květinová, lehce sladká! Flakon je opravdová lahůdka, prostě nádhera!

freu

Tuto vůni jsem šla vyzkoušet kvůli Shyamale Maysondieu. Dříve vyráběla japonské vůně KAO pro domácí chemii. Dlouho jsem po nich šílela. Moje očekávání nebyla mylná. Existuje milion "rosavinkových" dívčích vůní, ale málokde mají tak jemný, parfémovaný, andělsky mladistvý fleur. Vůně neexistujících imaginárních růží. Lancôme Idol je v podobných zmiňována ne nadarmo, i když se samozřejmě liší hustotou a složením. I ona má onu rozpoznatelnou mladistvou duši. Tato vůně je průzračnější a jemnější, možná více o květinách. Je univerzálnější.

latafan

Nemůžu uvěřit, že jsem skoro vypila celou láhev a ještě jsem o tom nic nenapsala.

Krásný ovocný úvod lehkého svěžího ananasu, následovaný jemnými květinovými a pepřovými tóny. Citrusové tóny jí dodávají čistý a extra svěží nádech.

Byla by ideální na každodenní denní nošení po celé jaro až léto. Ano, je trochu obecná, ale je to také něco, co vám okamžitě zvedne náladu, a proto je to můj cestovní parfém v posledním roce. Perfektně mě povzbudí na dlouhých letech nebo po nich a je skvělou volbou, když jste právě na cestách a prozkoumáváte nová místa.

Výdrž je mírná, ale lze ji zvýšit množstvím střiků. Dlouhá výdrž je na mě překvapivě dobrá. V evropském počasí mi drží na kůži celý den, v Indii spíš půl dne.

Pokud vás láká ovocně-svěží a nekomplikovaná vůně, určitě si k ní přičichněte. Řekla bych, že je to bezpečný materiál pro nákup naslepo. Nedokážu si představit, že by někoho úplně odradila. A pokud to není stoprocentně vaše parketa, určitě se ve vašem okolí najde někdo, kdo vám ji s radostí vezme z ruky.

NubianDreams

Sladký, jiskřivý, ovocný ananas. Tato vůně je samý úsměv, nedokážu si představit, že by ji nosil strašně nevrlý člověk. Pokud chcete někoho obdarovat radostí z toho, že hezky voní a cítí se krásně - tohle se vám bude hodit. Samozřejmě, někomu může připadat dětinská nebo nevýrazná, ale k čemu je dobré vlastnit jen cynické zahořklé nichey parfémy, které se svému publiku smějí a vysmívají?

Tohle je typ parfému, který byste chtěli, aby nosily ženy ve vašem okolí, a byl by skvělým dárkem pro rozverné teenagery, radostné maminky a příjemné babičky (které unikly jizvám cynismu). Samozřejmě, že nešťastná duše může mít stále radost z povzbuzení, které dodává systému, a kdo ví, možná to skutečně obrátí ten stoický zamračený výraz vzhůru nohama - ale nezapomeňte, že je to jen parfém.

Juliana Parra

Jemná květinová, pižmová a ovocná vůně, cítím v ní hodně šťavnatého ananasu!
Čistá s nádechem sladkosti, ale velmi jemná, velmi dobře vydrží, cítím se v tomto parfému šťastná a čistá...
Už jsem měla Coach edp a přišel mi trochu moc kořeněný, cítila jsem v něm hodně pepře, ale v tomto květinovém pepř necítím, přijde mi super příjemný a ovocný, voní jako malá princezna, miluju ho...

Erica Cristina

Květinová, pižmově-ovocná, měkce vystouplá a středně pevná, vyplatilo se do ní investovat. Často ji nosím do práce, protože je to jemná a lahodná vůně. Parfémy této značky jsem neznala... lidem, kteří mají rádi parfémy jako gucci 2, dior addict usa fraiche, miss dior blooming bouquet, se bude moc líbit! Není podobná, ale navazuje na stejnou linii.

Justapixel

Byl jsem v obchodě Coach a nechal si vyrazit visačku na zavazadlo. Cestou ven jsem uviděla zásobník s parfémem a nedbajíc na papír jsem si nastříkala sprej přímo na ruku. Kolem zásobníku na parfémy přece nemůžu projít, nebo ano?

První tóny jsou rozhodně sladký, kořeněný ananas, a i když jsou hezké, okamžitě mě neohromily. Také jsem nedávala moc pozor, protože jsem se musela pohybovat ve velmi přeplněném obchodním centru. Neměla jsem možnost čichat, analyzovat a vnímat ji jako obvykle.

Než jsem však došla k autu, byla jsem velmi ohromená. jeden malý sprej naplnil mé smysly i auto a celou cestu domů jsem si užívala hluboce ženskou a zároveň pikantní pepřovou vůni. Připadala mi docela krásná a samozřejmě mi připadala jako něco, co bych měla mít ve své sbírce.

Teď už uběhlo několik hodin a ten jeden střik je stále silný. Manžel si všiml, jak krásně voním, a když tu sedím, stále se ke mně dostávají závany vůně. Určitě dlouho vydrží. Je však velmi horký den a moje klimatizace je rozbitá.

Podle mého názoru je tedy růže dominantní vůní, ale není to svěží, přirozená pravá růže jako ve vůni Paul Smith nebo jako v Red Roses od Joe Malone. Je trochu špinavá, trochu fialová, spíš po vzoru Stelly nebo Roses de Chloe od Chloe. Pepřenka je mistrovsky provedená, zvýrazňuje květiny a tlumí dívčí nádech. Vystupuje pačuli, ale pižmo a dřeva jsou jemné.

Je to velmi pěkný parfém. Kupodivu jsem neměla ani si nepamatuji, že bych cítila nějakou vůni z řady Coach, takže nevím, jak obstojí ve srovnání s ostatními. Vím ale, že se mi velmi líbí, a až budu příště potřebovat parfém Rose, bude na prvním místě mého seznamu.

Edit: O necelý týden později jsem ji musela mít. Nyní je to vůně, kterou používám nejčastěji. Zbožňuji ji a stříkám ji hojně - tedy když nebudu sedět příliš blízko lidí. Síla a dlouhá výdrž jsou na mě velmi dobré, ale mám podezření, že tato vůně se svými pepřovými tóny by mohla citlivým parfémům přinést kašel. Jo, a růže není tak zřejmá, jak jsem si myslela - samozřejmě tam je, ale nezařadila bych ji mezi své růžové vůně. Právě pepř je hvězdou tohoto kořeněného představení, s pozdějším pačuli .

Může být ok do kanceláře, pokud nejste uvězněni v kostce s ostatními. Coach vylepšil své kabelky a možná je tato vůně součástí upscalingu řady. Stojí dobře sama o sobě a já jsem se svým nákupem docela spokojená. hodí se k mládí nebo ke stylové zralé ženě. Tato vůně mi také přináší dobrou náladu, takže když jsem ztratila úsměv, přeháním. Dostávám komplimenty od stylistů, kosmetiček, jako ostatní, ale ještě ne od někoho na ulici. Je to velmi povedená vůně a jsemvelmi ráda, že jsem si ji koupila.

Kupodivu si nechci pořídit předchozí verze Coach. Obvykle mě baví sledovat, jak parfumér postupuje od první k flakónu, co se změnilo, co zvýraznilo. U Coach Floral si ale myslím, že ji nechám stát samostatně. Pro mě se blíží dokonalosti.

model1992

Voní jako cínová pálenka) Velmi mladá, chutná, svěží vůně, pozoruhodná tím, že po "vrcholech" nezmizí, ale mění se cestou k základu.
Otevírá se radostnými tóny plážového jemného koktejlu, kterému dominuje ananasová šťáva, blíže k "srdeční" fázi začíná silně připomínat květiny v limonádě s názvem Prada Candy Florale (moje oblíbená v řadě Candy). Jasmín a gardénie, znějící v srdci, dodávají vůni trochu dospělejší "smetanovosti" a pačuli v základu - a vůbec postadolescentní důkladnost) Celkově chutná, frivolně lákavá, ale ne tak jednoduchá. Výdrž je průměrná, stopa je poměrně intimní. Rozhodně na jaro a léto.

Velf-K

Vůně není jednoduchá, není vůbec jednoduchá a nudná). Připojuji se k tomu, že je mnohem zajímavější než toaleta, ta mi vůbec nešla. Vůně je bílo-květinová, trochu ovocná, naprosto jednoznačně jarní, na léto zatím nevím, možná bude dusit, pokud bude horko. Ale tady si zachovává stejnou inteligenci jako v parf. vodě. Na mě je velmi dlouhotrvající. Pět hodin, jak tu bylo psáno, to není na pvc dlouhotrvající? Myslím, že je velmi dlouhotrvající.
Na mě dobře pluje, je na mě znatelná, radostná, veselá, zvedá náladu. Hurá, čekám na jaro))))))
Reklamy jsou skvělé!