ScentDecant.com 3 items for 5.99 - 35.99 USD
FragranceNet.com 7 items for 11.19 - 1130.49 USD
Jomashop.com 7 items for 12.99 - 791.99 USD
Maxaroma 2 items for 159.00 - 950.00 USD
Macy's 6 items for 310.00 - 960.00 USD
Aventus for Her podle Creed je Chypre Fruity vůně pro ženy. Aventus for Her byl/a uveden/a v roce 2016. Vrchní tóny jsou Zelené jablko, Bergamot, Citrón, Pačuli, Růžový pepř a Fialka; střední tóny jsouPižmo, Růže, Santalové dřevo a Styrax ; základní tóny jsou Černý rybíz, Broskev, Jantar (ambra), Šeřík a Ylang-Ylang.

Absolu Aventus: První nová vůně Creed od akvizice společností Kering
od Elena Vosnaki

Thiago Fonseca
Od parfému, který stojí více než 3000 dolarů, jsem očekávala něco neuvěřitelného a velkolepého. Ne že by byl špatný nebo slabý, ale myslím, že existují levnější varianty, které přinášejí víc.
Je to suchý, pudrový parfém. Nula cukru, nula ovocného ovoce a žádná delikátnost. Je robustní, dřevitá a dusná. Při vší úctě, ale představa, která se mi vybaví, je kuřák, protože z ní cítím něco "šedého". V podstatě cítím citrusové tóny, zejména citron, dřevo a červený rybíz, který je podle mě bílý (voní jako čisté oblečení, mýdlo - v tu chvíli jsem si vzpomněla na Toy 2 od Moschina, je to ten samý červený rybíz). Souhlasím, že je to parfém pro horké dny, ale i se všemi těmito vlastnostmi dokáže být svěží a letní.
Jiný parfém, který by se mohl stát něčí signature vůní. Hele, nevím, jestli se ze mě stala fanynka nebo haterka hahaha, asi mě děsí cena, kvůli které se od ní držím dál.

Pani Irena
No, no, stará láska nerezaví.)))) Tahle vůně mě provází už dlouho a hned jsem si ji zamilovala. Neuvěřitelná kombinace svěžesti, trochu ovocné sladkosti a pudrových květin. Později se otevírá určitá molekulárnost. Vůně je opalizující a proměnlivá, osvěží ledovými sněhovými vločkami a zahalí hřejivým jantarem. Je třeba říci, že stopa je nápadná a přitažlivá. Výdrž je vynikající a na oblečení je věčná. Na mořském vzduchu vůně odhalila další tajemství: ozónovou svěžest a hřejivost, vír barev proměněný v nádherný elixír. Sexy stopa, která vás zahalí vlnou. S touto vůní si budete chtít užívat života "naplno!" )))). Pocit dovolené vás neopustí...))

RenataCT
Nebezpečný úvod, hodně pačuli. Pak je to mnohem lepší! Teď už chápu kontroverzi kolem tohoto parfému. Na kůži cítím velmi intenzivní kouřovost a převládá dřevitost, ale jsou tu i momenty šťavnaté ovocnosti... Ovocně-citrusový chypre s trochou cukru, jantaru a semiše. Aventus Her je ideální pro LÉTO/PRÁZDNINY 💛 a dobře ji reprezentuje její žlutá barva: nemluvíme o tom, že voní zeleně... vůně je tu naprosto "žlutá". Je sdílná a velmi elegantní, zajímavá... Přízračný ananas + kouř, jak se říká níže!!! (doporučila bych i prototyp Nuancielo's Majesty, ale výstup je velmi odlišný)

drhanibt
Tento parfém se mi moc nelíbil. Je docela jedinečný, ale připomíná mi cigarety a tyčinky, ale zároveň má tropické ovoce a čistou vůni. To je to, co mi vrtá hlavou: Tropické ovoce + čistota = karibské ostrovy. Cigarety a bary: Piráti. To je ono, Piráti z Karibiku. Pro mě tento parfém voní jako Piráti z Karibiku. Nenosila bych ho, protože to není můj styl, ale je to ten typ parfému, který by podle mě slušel jiným lidem.

Имберия
Stylová, zářivá, švestková vůně! Kilometr dlouhá stopa. Miluji ji. Hlasitě se hlásí o slovo. Tři lahvičky po 75 ml spotřebovány, jen tak na flám! Chci další! Dělám si přestávku, abych si ji mohla znovu vzít, jinak si na ni zvyknu a neslyším ji. Pro každý nos je jiná vůně! Nikdy žádný parfém nekritizuji. Vždycky je to práce parfuméra! Nikdy jsem nepochopila ty, kteří si koupí a nosí vůni v domnění, že se s ní spřátelili! Ve skutečnosti se, přátelé, mění vaše hormonální pozadí a to, co jste předtím nevnímali, sedí jako přibité! A naopak, vaše chuť se mění od termonukleárních vůní k jemným květinám a čokoládě!

Doctor Manhattan
Nějakou dobu jsem tu číhal, ale nakonec píšu svou první recenzi, protože upřímně nemůžu zabalit hlavu kolem nízkého skóre pro tento.
Aventus for Her vůbec nevoní jako původní Aventus, abych to uvedla na pravou míru. To, co z ní IMO dělá "Aventus", je to, jak je jedinečná, všestranná a vyvážená. Mohla by ji nosit žena jakéhokoli věku, v kteroukoli denní dobu, v jakémkoli prostředí a v jakémkoli podnebí. Pokud není ve stejném duchu vůně jako původní Aventus, je rozhodně ve stejném duchu. A stejně jako původní Aventus sklízí spoustu komplimentů a lidí, kteří se ptají, co to je.
Je to také jednoduše jedna z nejlépe vonících dámských vůní, které jsem cítila. Ovocná, květinová a sladká, aniž by byla přeplácaná... pepřová, pižmová, rafinovaná a sofistikovaná, aniž by byla nudná nebo "stará"... sexy, zábavná a profesionální zároveň.
Výdrž a projekce je skvělá (stejně jako původní Aventus... byl) - moje přítelkyně si dá dva střiky a vydrží v podstatě až do smytí.
Jsem z ní stejně nadšený, jako když jsem v roce 2012 poprvé přivoněl k původnímu Aventusu. Cena je absurdní, ale když jde o Creed, to už jste věděli. A stejně jako původní Aventus, i samotná vůně stačí k tomu, abyste alespoň *zvážili* zaplatit 400 dolarů - což je pro Creed vždycky výmluvné.
Skvělá vůně. Mám pocit, že proti Creedu stojí protiváha lidí, kteří nad ním ohrnují nos *protože* je to Creed. Když pomineme cenu, pověst a fanouškovství/hypsterskou nenávist vůči Creedu, je to prostě úžasně vonící a neuvěřitelně dobře vyvážený parfém, který by se hodil jak na ženu v zasedací místnosti, tak na dívku, která jde na večer ven.
9.5/10

uhm
Zapomněl jsem říct, že také stále hlásají, že suroviny jsou velmi drahé a že se neustále zdražují, ale když se poškrábete kolem sebe, zjistíte několik věcí:
- Pokud je koncentrace 12 %, tak ze 100 ml, které si koupíte, je jen 12 ml parfému.
- Viděla jsem některé receptury a jádro parfému zabíraly věci jako ISO E SUPER nebo AMBROXAN .
- Existují látky typu beton nebo absolut, které jsou velmi drahé , ale pak vidíte, že fungují zředěné na 10 % nebo méně a s pár kapkami udělají ve vzorci svou práci.
- V rozhovoru s Olivierem Crespem na stejném portálu upřímně uvádí, že pokud jde o kapalinu, cena nepřesahuje jeden a půl eura ...

karyukai
Vysvětlete mi někdo, proč musíte platit 200 až 300 eur za pronikavé, otravné, průmyslové pižmo. Nebo co je to za pronikavý, plastový tón, který dominuje Aventus For Her, což je totéž jako One Million, Diesel Bad nebo nově ohlášená Pure XS. Nejuctivější definice tohoto parfému je, že je to zlodějina.
Vysvětlete mi prosím také někdo, jaký je rozdíl mezi niche parfémem a masovým parfémem, protože je jasné, že křehká hranice mezi nimi je zde groteskně rozmazaná. Nakonec bych také ráda věděla, z jakého důvodu je prestiž Creedu, který používá ostentativně levné laboratorní složky, které jsou mnohem méně příjemné než ty z kdejaké čističky na borovice.
Mám "to" na zápěstí už tři nebo čtyři hodiny a smrdí to, až na těch 30 sekund slabého zeleného jablka, které se vynoří na začátku. Pak už žije jen tenhle skřípavý tón, jako prošlý Iso E-super.
Jsem fakt naštvaná.

annafan
Mám to. 75 ml. No a teď k vůni, myslím, že negativní recenze se rodí u těch, kteří se s pižmem nekamarádí. Ano, vůně působí dojmem, že je syntetická... ale tady nejde o složení, ale o samotné směřování vůně, která má moderní ambroxanový zvuk. Od prvních tónů začíná jiskřivým a šumivým až by se dalo říci pichlavým pižmem (pod vlivem pepře), ale po 15 minutách se zklidní, aniž by ztratila svou sílu a moc..... Ano, je v ní hodně unisexu, taková kreedovská urbanistická interpretace moderní svěžesti... a nekazí to!!!! Ženský Aventus mi připomněl Silver Mountains creed+molecules escentric 01+starry night montale.
V davu to možná nepoznám, ale je to velmi Yes!!! Na svátek a na svět!!! Jeho počasí je vlhké a zatažené chladné!!!!Kůže je taky dost chladná!!!! Tak už to bývá!

Mademoiselle
Moje recenze je samozřejmě založena na mém osobním vnímání tohoto parfému.
Zpočátku je to květinový sen, šeříky a fialky, myslela jsem si, že jsem našla ten nejkrásnější parfém, ale s přibývajícími minutami se rychle stává dřevitým, pepřovým, mužným, kořeněným a hrubým pro můj čich, i tak se mi líbí, jsem zvyklá používat mužné parfémy, takže použití Aventu pro ni bylo pro mě velkým potěšením, děkuji své kamarádce Cnidarii za dárek.
Ale nenechte se odradit mým popisem, znám lidi, kteří ji popisují jako nejženštější a nejjemnější... tak ji vyzkoušejte.

rnejad
Tohle je nejneoprávněnější známka 3,1, jakou jsem kdy na Fragrantice viděla. Upřímně řečeno, když mi SA v Neimann Marcus nabídl vzorek, moc jsem od toho nečekala.
Jen krátce o mně. Jsem sběratelkou Creedů. Přičichl jsem ke každému Creedu vyrobenému za posledních 30 let. Vyzkoušel jsem a vlastnil různé šarže Aventusu.
V úvodu většinou cítím černý rybíz a ovocný prvek s alespoň trochou ananasu. Otevírání je pro můj nos příjemné, i když ne nijak zvlášť jedinečné jako otevírání mužské verze. V úvodu je právě "dost" černého rybízu na to, aby voněla žensky. Některé ženy, které si k úvodu přivoněly, tvrdily, že je velmi silný.
V zaschlém tónu tato vůně rozhodně zazáří. Zatímco většina ženských vůní zasychá do klišé bílé květinové bolesti hlavy, tato mě opravdu překvapila. Je v ní jemný a krémový akord broskve, růže a ambry (ambroxanu), který je tak dobře zakomponovaný, že jsem si nemohla přestat čichat k zápěstí. Ambroxan tam rozhodně je. Pokud nemáte rádi ambroxan, tato vůně není pro vás. Řeknu, že ambroxan zde voní lépe než jiné ambroxany, které jsem cítila z levnějších nabídek (např. Dior Sauvage). V tomto okamžiku vůně nabývá unisexového charakteru, přestože se v ní objevují tóny, které si obvykle spojujete s ženskou vůní. Je v ní cítit krémovost, která je téměř mléčná. Ačkoli svým vysvětlením možná nedělám této vůni čest, nastříkala bych si její vzorek alespoň na papírový proužek a zaměřila se na zaschnutí. Tohle je snadno nejlépe provedený dry down, jaký jsem kdy cítila z vůně prodávané ženami. Mám pocit, že dry down je dostatečně unisexový, abych ho mohla nosit, a tak jsem si nedávno koupila testovací lahvičku od Notina.
Nevýhodou pro mě je, že je stále poměrně drahá i na sekundárním trhu. Tester, který jsem si koupila, stál 160 dolarů za 75 ml, což je sice pod tržní hodnotou, ale cena za 1 ml 2,13 dolaru je stále poměrně vysoká vzhledem k tomu, že tato vůně nevydrží tak dlouho jako její mužský protějšek. V maloobchodě se 75ml lahvička prodává za více než 400 dolarů. To je absurdní. Výdrž na mě byla 6-8 hodin - stále slušná, s mírnou siláží/projekcí po dobu prvních 3 hodin.
Celkově je to u mě solidní 4/5.

Taliera
Odolávám kultu Creda. Stejně jako Killian si myslím, že jejich vůně jsou přeceňované, ale hlavně předražené. Originální, kvalitní dům, to ano - ale stojí za to 400+ dolarů za přehypovaných 75 ml relativně slabé vůně? To si snad děláte srandu. Když už utratím takové peníze, musí to být stejně dobré jako několik parfémů dohromady. A jsou tam vůně, které jsou tak dobré. Jen ne od Creedu.