Rubia Sucrée Francesca dell'Oro pro ženy a muže

mandle
svěží
zelený
ořechový

Rubia Sucrée podle Francesca dell'Oro je Citrus Gourmand vůně pro ženy a muže. Rubia Sucrée byl/a uveden/a v roce 2017. Vrchní tóny jsou Citrónová kůra, Mandarinka, Květ zázvoru a Fíkový list; střední tóny jsouMandle, Vzácné dřevo a Jasmín ; základní tóny jsou Vanilka, Fazole tonka a Santalové dřevo.

Citrónová kůra

Vzácné dřevo
Jasmín

Fazole tonka

Violetta

Vzácný případ mandlí bez kyanidu)
Bílá mandlová poleva nadýchaná moučkovým cukrem, na které je nastrouhaná citronová kůra. Vůně se dlouho usazuje, na začátku je cítit trpkost fíkových listů, pak se dlouho usazuje tenká fazole a dřevo, aby se nakonec stala jemným práškovým obláčkem, jako rýžová mouka s kapkou citronového oleje.

Původní recenze od Fragrantica.ua

Bellatrix76

Zpočátku je to změť citrusů... jiskřivá, letní, chlapecká vůně... úvod s třeskem, který může vyděsit, protože člověk čekal jinou, jemnější vůni... Pak citrusové tóny ustupují sladkosti vanilky a mandlí doprovázené živým zázvorem, který udržuje vůni sladkou a kořeněnou zároveň.
Je to dobrá vůně, slunečná, letní, svižná, snadno nositelná, ale nemyslím si, že je to takové mistrovské dílo, abych si koupila plnou velikost.

tamarasurenkova

Jak ráda říká úžasná dívka Maya ve svém blogu - slyšela jsem tu vůni a odletěla.
Neuvěřitelná krása.
Přesněji řečeno, nebo spíš dost pravděpodobně, a dokonce dost jednoduše. Montpensier s přírodní citronovou šťávou.
Velmi připomíná to, jak zní citronová tráva od Lush.
Je to krásně sladká, citrusová vůně. Až se mi z ní sbíhají sliny, omlouvám se.

Love od Lush je velmi podobný sladký citrusový akord.
A hádejte co. Jdu si koupit lahvičku Lush.

A ano, mít, milovat a jednu dobu chtít Pure Narcotique Bouadechea už delší dobu - se vší odpovědností - vůbec není podobná! Pure Drug je krémová, tuberózová a nemá ten sladkokyselý nádech.
Ale Love ano!

Jeannemarie90

No, tak pro mě je začátek příjemná dávka citrusů, která mi pak s fíkem hodně připomíná fík v womanity od Muglera! Teď v womanity mě ruší kaviárový tón, čichám ho vedle sebe z obou vzorků! , mnohem příjemnější pro můj nos Rs z Francesca a ano opakuji fík z obou je podobný pak ummm Rubia se rozehřívá a hází sladké ovocné tóny předpokládám že je to mandarinka s trochou mandlí! Souhlasím s těmi, kteří říkají, že to připomíná tóny kandovaného ovoce! .... a pak po dlouhé době přítomný sladký kandovaný citrusový tón vyprchá a zůstane velmi intimní teplá vanilka, která se mi líbí, ale to už jsme na konci vůně a možná je to jen vzpomínka na vůni procházející kůží! .... určitě není na koupi naslepo! Řekla bych, že je unisexová, ale spíše na ženské straně. O surovinách není co říct jsou velmi dobré! Koupila bych si ji? Ummm ne, ale nevyhodila bych ji, kdyby mi ji někdo dal jako dárek.....

Kots_Tanya

Dostala jsem malý vzorek od jednoho úžasného člověka a myslím, že je to mdlé, má to nějakou poznámku, která je cítit mýdlově. Vypadá to, že to má docela mřížku projekce a to tak nějak dělá mi nevolnost z Trochu na zápěstí.
Kombinace tónů je zajímavá, ale není pro mě.

Sweettoma

Oooh, to jsou lízátka s mandlovým krémem.
Na začátku je zářivá citronová kůra a pak jemná a bohatá smetana. Čím déle přičichávám, tím více cítím gurmánství této chuti.
Chuť není vůbec sladká, není lepkavá, ale přesně tak lahodná.
Vůně a chuť citronových lízátek je velmi dobře zprostředkovaná.

pisbri

prostě nádhera.
Na začátku Rubia sucrée je krásná mandarinka s hesperidiánskými, ale sladkými tóny, kterou doprovází jemná citronová kůra, nádech zázvoru a pak mandle a zelený dotek fíkového listu. Voní po kandované kůře a mandlové panettone kůrce. A přesto, a přesto... na mně nikdy není rozplývavá a těžká a ve skutečnosti má přirozené podání. Vrchní tóny tančí frenetický tanec, ale všechny jsou rozpoznatelné a vytvářejí zajímavý a lahodný mix, kde lehce mléčný tón fíkové šťávy doplňuje zelené a citrusové nuance. Pak se do hry dostává mandle s tonkou: vůně se rozehřívá, stává se na kůži "tekutou", jemnější a sladší, aniž by se kdy dotkla nesnesitelných vrcholů, alespoň pro mě. Je samozřejmé, že sladké parfémy musíte mít rádi tak jako tak. Vývoj na mně je poměrně rychlý a zůstává jen letmá stopa citrusů, která se pomalu vytrácí. Mění se, ano, hodně se mění v čase, přičemž zůstává intenzivně příjemná. Tento parfém si hraje s barvami, s teplými i pastelovými barvami: v mé mysli se pohybuje od jasného, žlutého a živého úvodu až po oranžovou, červenou, růžovou, odstíny připomínající západ slunce. Na mně se tento fík objevuje velmi dobře, v jiném hávu než obvykle, jemný, plynulý a harmonický. stačí přiblížit nos k zápěstí, abyste ucítili, teď tu, teď tam, různé tóny, parfém, který nikdy nestojí na místě a který "jiskří" originálními a různými tahy štětce. Nemá přehnanou stopu, je přítomná, ale s rozvahou. Chvílemi velmi dobře převládá mandle, pak ji skoro vůbec necítím, je tu tonka se santalovým dřevem. Parfém, který neunavuje a který umí překvapit. Dell'oro mě už několikrát dokázal nadchnout, jeho výtvory (alespoň ty, které jsem zatím objevila) jsou opravdu moc krásné!

aleksir

Začátek je sladce vanilkový a kořeněný. Svěžest fíkových listů zjemňuje bujnou sladkost. Citronová kůra a mandarinka polechtají nos. Zázvor je klenotem začátku. Následuje bílo-květinová fáze, v níž se jasmín utápí v oblaku vanilky a fazole tonka. Dřevité tóny podporují celou konstrukci a nenechávají tento oblak rozplynout. Sladkost je zde velmi dobře vyvážena zelení a citrusy na vrcholu a dřevitými tóny na straně základu. Sandálové dřevo v základu je měkké a krémové, s karamelem. Postupem času se dřevitost stává zřetelnější a trochu nahořkne, což sladkost pěkně doplňuje. Tato vůně osloví mnoho lidí. Milovníci sladkostí a vanilky si ji velmi oblíbí!!!) Je pozitivní, otevřená, zlepšuje náladu).