Flora by Gucci Eau de Parfum Gucci pro ženy

Flora by Gucci Eau de Parfum Gucci pro ženy

svěží
růže
pačuli

Flora by Gucci Eau de Parfum podle Gucci je Floral vůně pro ženy. Flora by Gucci Eau de Parfum byl/a uveden/a v roce 2010. Vrchní tóny jsou Pivoňka, Citrusy a Mandarinka; střední tóny jsouVonokvětka a Růže ; základní tóny jsou Santalové dřevo a Pačuli.

Pivoňka
Citrusy
Mandarinka

Vonokvětka
Růže

Pačuli

Ilovechai89

Drazí milovaní, všichni jsme se tu dnes sešli, abychom truchlili nad ztrátou této zářivé osmanthové hvězdy.✨

Je mi líto, že tento klenot vůně přestali vyrábět a v novém provedení ho nahradili tak základními květinovými tóny! Tohle byl sladký, ale zároveň svěží & čistý osmanthus vyslaný s vibrací medového cucání do mého nosu. Najít sent se silnými osmanthovými tóny může být opravdu těžké, takže mě mrzí, že tato vůně zmizí. Ale dělám si zásoby, dokud to jde, za slušné ceny.

you_sima

31. prosince 2009... Je mi teprve 22 let.
Sedím s přáteli v baru na Cvetném bulváru, za oknem noční světla hlavního města, girlandy, chystám se na Nový rok, kamarád vytáhne z tašky tenhle zázrak a dá mi ho. Zmizel mi, dlouhá léta jsem do něj byl zamilovaný.
Takové příjemné vzpomínky se mi s ním pojí... Nemohu to rozdělit do poznámek, popsat pyramidu atd. Tyhle Gucci jsou jedny z mála, jejichž stopu dokážu zvednout kilometr daleko a běžet za nimi jako blázen.
Prostě je miluju. Za to, že jsou v mém životě, že jsou zatím vždy spojovány s bezstarostností, dobrou náladou, oslavou! Jsou nadčasové a módní.

Liberty

Jestli mám něco ráda, když se blíží svátky, tak je to třídění parfémů. V tom pohybu, jedny na jednu stranu, druhé na druhou, které jsou skoro prázdné atd. se objevily Flora, edt a edp, ty druhé skoro nepoužité, tak jsem se na ně zaměřila, přesněji na lahvičku, která byla skoro plná.
Proč jsem ten zázrak nepoužila? Dala jsem snad přednost edt, protože to byla největší lahvička? Chtěla jsem si ji vyhradit pro výjimečné chvíle? Pravděpodobně, co mohu říci, je, že je to potěšení, hřejivé, ženské, velmi okouzlující na nošení, s důležitou, výraznou stopou. To, čeho si nejvíce všímám po prvním okamžiku sladké svěžesti, je intenzita osmanthu a santalového dřeva, vše je velmi vyvážené a hřejivé.
Vzácná, rafinovaná květinová směs. Luxusní vůně, která vás ozdobí a navodí vám příjemný pocit.
Možná právě dnes, po mnoha letech, nastal její čas, abychom si ji příjemně vychutnali.

KittyDeBeauvoir

Toto. Je. Mistrovské dílo.

Jakožto mizerný podivín jsem před mnoha měsíci napsal recenzi na "Flora EDT", kde jsem myslím uvedl, že je příliš slabá a že z ní nic moc necítím. Ve jménu transparentnosti jsem měl malý vzorek a mám podezření, že mezi ním a touto EDP jsou drobné rozdíly.

"Flora EDP" je však ta nejkrásnější, nejženskější, nejelegantnější, tak trochu sexy vůně. Ano, parfémáři. Vlastně mi to přijde trochu sexy. Je to divné, když to řeknu: Kdybych byl kluk, tak bych ji rád cítil na holce?

Citrusy a mandarinka s pomerančem v úvodu jsou - bez legrace - možná mým nejoblíbenějším citrusovým úvodem. V tomto ohledu je asi vyrovnaná s Coco Mademoiselle. Ale - proboha - je to božské. Je krásná, jemná, zářivá a okouzlující... A hřejivá! Zmínila jsem se o teple?! Ta oranžová je hřejivá a obklopující s nulovou ostrostí!

Jak to, že je pivoňka tak dokonalý květinový tón? Jemná, sladká, aniž by se vtíraly, a vždy elegantní! Přidaný osmanthus má tu jemnou meruňkovou vůni, která je trochu sirupovitá a zatraceně božská! Růže je velmi jemná. Pro ty, kteří se bojí dusivé, těžké růže - NEBOJTE SE! "Flora" vás kolébá ve svých měkkých, sladkých, něžných dlaních.

Pačuli jí opravdu pomáhá vydržet! Stejně jemná jako vůně samotná; skutečně se drží. Buďte si jisti, že tu nikdy nedostanete tu špinavou pačuli vůni; jediné, co pačuli dělá, je, že jí pomáhá vydržet, a BŮH jí za to žehnej! Santalové dřevo a růžový pepř jsou přítomny, ale nepřevažují. Upřímně si myslím, že růžový pepř zabraňuje tomu, aby se vůně zvrhla v něco nudného. Když si k ní přičichnete po několika hodinách nošení, dostanete z ní příjemný, jemně povzbuzující náboj.
Siláž a projekce sice nejsou žádné příšery... ale u tohoto parfému ...mám pocit, že kdyby vám vtrhl do nosních dírek, zničil by jemnou povahu "Flory".

Flakon je dokonalý: těžké sklo, jedinečný šestiúhelníkový tvar, jemný uzávěr a rozkošně krásná černá mašlička. Také naprosto uznávám, že je to PERFEKTNÍ jarní vůně, ale je tak zatraceně uklidňující a hřejivá, že ji budu nosit celoročně.

Jedna z mých absolutně nejoblíbenějších květinových vůní: Dárek v podobě hřejivého pomeranče se svěží pivoňkou.
Moderní klasika - a jako taková si zaslouží uznání.

Ohromující! Ohromující! Ohromující!

***

Hodnocení Kitty: 10/10 (Darn tootin').

~Počítadlo komplimentů~: 1 kompliment 😁 "Ooooh, hezky voníš! Můžu si dát šplíchnout?!"

milenamagnolia

Mám pocit, že převládá růže, a díky tomu jsem si tento parfém zamilovala, je velmi profyndo, vydrží na kůži i na oblečení..... Manžel mi ho dal jako dárek, když jsme spolu chodili, bylo mi 20 let a jednou jsem si řekla o vzorek, protože jsem viděla reklamu a připadal mi krásný a chtěla jsem ho vyzkoušet. V tu chvíli jsem si ji zamilovala, on věděl, jak moc se mi líbí a dal mi ji jako překvapení. Miluju ji a myslím, že ji budu milovat navždy... Tady v Argentině už ji neseženu, je tu jen Eau de Fraiche, která na mě nepůsobí stejně, a také flanelky, z nichž se mi líbila jen Glamorous Magnolia, ale ta se této vůni nevyrovná.
Nosím ji v srdci, doufám, že se mi ji podaří znovu sehnat... a zároveň si vážím těch pár kapek, které mi zbyly.

raiza1990

To je nádhera! Ženská, elegantní, zářivá, jemná a povznášející. Voní jako z jiné doby, ale není zastaralá, jestli mi rozumíte.
V úvodu je teplá a květinová,později se mění v jemný a lehce sladký pudr s květinovým nádechem. Napsala jsem téma do fóra, kde jsem hledala parfém, který by voněl jako květina prohřátá jarním sluncem, a mně tahle vůně přesně taková připadá! Tak krásná a sexy! A zároveň klidná. Je to prostě nádhera!
Už se těším, až vyzkouším edt!
Představuji si, jak ji nosí dáma z roku 1800. Je krásná a ženská, ráda se baví a má podmanivý rozpustilý smích.
Vůně je jemná ( bohužel se rychle mění v kožní vůni). Dlouhá výdrž je středně dlouhá.
Doporučuji ji všem ženám bez ohledu na věk.
Závěrečná poznámka: 10/10

MellyHelly

Flora je stále fantastický parfém a zejména původní EdP, zatímco flankery jsou trochu přímočařejší a umírněnější.
Flora ne, není umírněná. Je jako tělnatá teta, která vás zvedne a pomačká, když jste malí.
Květinově-ovocná na n-tou, květinově-ovocně-sladká by opravdu neměla být mým šálkem čaje, ale ve Floře je sladkost meruňková a ne cukrová.
Pouze na začátku se nesměle objeví citrusové plody, ale ty jsou okamžitě potopeny změťmi květin včetně zářivého osmanthu, který má sám o sobě ovocný nádech.
Krásný je dřevitý základ, který dodává substanci, ale nikdy se zcela neodpoutá od srdce. Beautiful. Občas trochu dusivá.

its.blondie__

Ovocná a květinová na n-tou🍊🍋🌹Cítím hodně citrusů a jen se rozprašuje a pak přijde růže, ale až asi po hodině nošení. Velmi dobrá siláž a výdrž..je to moje kvintesence jarní vůně 😍Mám ji ráda mám velikost 30ml, kterou jsem dostala spolu s tělovým krémem asi před pár lety. Už mi skoro dochází. Používám ji hlavně přes den na slavnostnější příležitosti včetně rodinných událostí nebo "složitějších" obědů. Mám v plánu si ho vzít zpět, protože opravdu cítím potřebu mít ho vždy po ruce. Nikdy mě neomrzela, pokud máte rádi květinově-ovocný žánr, doporučuji ji. Spolu s bambusem Gucci ji považuji za jednu z nejkrásnějších a nejpovedenějších verzí Maisonu! !

Chamomilla

Velmi se mi líbila rovnováha mezi květinami a citrusovými plody. Upřímně řečeno, citrusovou část cítím velmi silně, ale není jiskřivá, není to kůra s náloží éterických olejů, ale je to šťáva, jinými slovy dokonale propojená s osmanthem. Obvykle mi tento druh vůní připadá "bezedný": tentokrát ne a Gucci říkám bravo. Není to můj parfém, ale pro hezký jarní den bych o něm možná uvažovala.

xenia.anoufrieva

NEJLEPŠÍ ZBRAŇ.
Ano, to je ono, našel jsem ji. Cítím se díky tomu jako blondýna. Nádherná, drahá blondýna v šifonových šatech, skrz které se prodírá ňadro velikosti 4 (dobře, 3). A tuhle horlivost nic nezastaví. A hlavně můj manžel začne z toho parfému kašlat, kýchat a dusit se. Je příjemné cítit svou absolutní moc nad mužem, když jeho život a smrt leží ve vašich rukou.

Ivanete

Tato láhev má krásný design. Vše je perfektní a kvalitní. Od šestihranného tvaru má těžké sklo, prvotřídní povrchovou úpravu a po otevření krabice černý vnitřní potisk s bílými květy z ní dělá elegantní a jemný dárek.
Vůně je jemná, naprosto jarní a je ideální na léto.
Jsem pověstná tím, že nesnáším citrusy, ale tohle je zajímavý citrus, vrchní tóny, citrusy a bergamot mě nevyděsily, růžový pepř je v tomto parfému velmi klidný, jeho jedinou vadou je, že se "divně" jmenuje Flora (připomíná mi květinu, ale pocitově jsem tento název pochopila v širším slova smyslu), je zařazena jako květinová, ale květy jsou tak nesmělé, že je téměř necítíte. Její květinové tóny jsou skutečně velmi nesmělé, víte, že tam jsou jako celek, ale jednotlivě je necítíte.
A když se podívám na recenzi níže, nejsem jediná, kdo si to myslí.
Vývoj umožňuje kombinaci pačuli, ale je to právě santalové dřevo, díky němuž snoubení s citrusovými tóny funguje.
Je velmi příjemná, není to nápadná květina, ani parfém, který by zanechával stopu nebo něco podobného, ucítíte ji, jen když se přiblížíte.
Je jemná, sladká a něžná, pro dny, kdy jste zasnění a potřebujete vidět všechno růžové.
No a tady je květinová, která není květinová, je citrusová, aniž by vás štípala v nosních dírkách, jemná a okouzlující.

Ju Toledo

Lehce květinová, blízká kůži, nedokázala jsem rozeznat žádnou konkrétní květinu, ale kytici nesmírně jemných a průsvitných květů... chtěla bych více síly... v srdečních tónech je růže a osmanthus... ale kde je? Základ ze santalového dřeva a pačuli... žasnu!!! Na můj bombastický nos až příliš lehké... myslím, že složení by zachránila (na můj vkus) trocha gardénie v srdci a fazole tonka, která by zahřála základ... hehehe... pak by to bylo skvělé!!!

[email protected]

Moc děkuji slečně,která mi maže komentáře.je jedno,jestli jsou dobré nebo špatné.včera jsem nechala komentář k této vůni,večer jsem se na něj podívala a mám tam tři kuličky,dnes se na něj podívám a není tam vůbec žádná.když nemáš co dělat,zametej podlahu.osobně nikdy nebudu mačkat prst dolů,i když se mi komentář nelíbí-každý názor má právo na život,ne jen ten,který se líbí tobě...láska-pusa.počkej na další komentáře-šla jsem na Brokard:)).