Bella Vita Rosa Guess pro ženy

Bella Vita Rosa Guess pro ženy

svěží

Bella Vita Rosa podle Guess je Floral Fruity vůně pro ženy. Bella Vita Rosa byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Gabriela Chelariu. Vrchní tóny jsou Kdoule, Italský citrón a Černý rybíz; střední tóny jsouMagnólie, Jasmín, Cypřiš a Konvalinka ; základní tóny jsou Pižmo, Santalové dřevo, Mech a Okvětní lístky kosatce.

Kdoule

Konvalinka

Mech
Okvětní lístky kosatce

b.a.denney

Omylem jsem si ji pořídil v domnění, že jde o původní Bellu Vitu. Flakon je nádherný a parfém mě příjemně překvapil. Na rozdíl od ostatních recenzí si nemyslím, že voní lacině. Myslím, že je laděná, hezká a příjemná. Je taková ženská a nemyslím si, že by někoho urazila. Nejsem už velký fanoušek květin, ale tuhle si dokážu představit, že bych ji nosila často.

Obrovská podpora tomu, kdo navrhl flakon, je nádherný. Na mém prádelníku vypadá úchvatně a stylově. Obvykle mám parfémy v tmavé/chladné skříni, ale tenhle je příliš krásný na to, abych ho schovávala.

GUADELUPA

Krásná jarní vůně. Zpočátku je zářivě citrusová - citron a kdoule s jasmínem. Na pozadí citrusů je dobře slyšet pižmo. Blíže k základu se objevují květiny a v samotné vůni je cítit lehká sladkost. Jemná a ženská. Výdrž je poměrně dobrá, celý den na sobě vůni slyším. Přítomna je i stopa. Parfém mě myšlenkově přenáší do nějakého jižního města v pozdním jaru. Vzduch je plný vůní citrusů a květin a samozřejmě je poblíž moře!

Marietta

Bella Vita Rosa jsou výrazně květinové, ale ne růžové.
Spíše připomínají magnólii. Magnólie je velmi pěkně prezentována.
Přirozená, s masitými okvětními lístky ve světle růžové barvě (a přesto je na nich něco růžového).
Konvalinka dodává závan chladu a svěžesti.
Tato vůně je skutečným závanem jara.
Je to ostatně období, kdy kvetou magnólie a konvalinky, takže se to všechno sčítá.
Jemnou pikantnost dodává cypřiš a citrusy.
Podtón ze santalového dřeva a pižma.
Flakon bohužel naživo vypadá chudě.

Původní recenze od Fragrantica.pl

eva.daisy.88

Upřímně, miluji tento parfém! Je to taková příjemná, zářivá a veselá vůně. Obecně mám ráda bílé květiny a magnólie v této vůni je báječná. Úvodní exploze magnólie s citrusy je tak šťavnatá a lahodná. Na pozadí cítím také trochu černého rybízu a pižma.
Vzhledem k tomu, že je to od Guess, nečekejte zázraky. Parfém je velmi jednoduchý, má stejné tóny od začátku až do konce. A má velmi krátkou životnost - konkrétně tato mi na kůži vydrží možná 1-2 hodiny, což už je u většiny parfémů Guess dost přitažené za vlasy.

Тицианка

Vedlejší produkt "Bella Vita Guess", dámská televize, v podobně nádherné a lehké lahvi (sklo ve zlatých plastových překryvech). Vyskytuje se v LE.
BellaVitaRose voní dostatečně příjemně (ë la Hesse).
V každém případě je lepší než právě BellaVita (ta je nějak zatuchlá, mastná a nudná).

Наталёнышш

V roce 22 nebyl vydán. Lidé vás žádali, abyste stránku založili už rok. Koupil jsem ji loni v létě. Holky napsaly na vlajkovou stránku, že je to ovocný neoschipper. S tím souhlasím. Je zestárlá. Cítím kdoule, dřevo, jasmín, mech. Vůně, která mně osobně dává pocit volného svěžího ranního vzduchu. Ať už je středomořská, nebo ne. Je to to pravé pro začátek dne. Koupila jsem si v Beauty Depot tester za 1500.