The Only One Dolce&Gabbana pro ženy

karamel
fialkový
káva
kosatec

The Only One podle Dolce&Gabbana je Orientální Vanilla vůně pro ženy. The Only One byl/a uveden/a v roce 2018. Vrchní tóny jsou Fialka, Pomeranč a Bergamot; střední tóny jsouKáva, Hruška, Kosatec, Pomerančový květ a Růže ; základní tóny jsou Karamel, Vanilka a Pačuli.

Fialka

DOLCE & GABANNA The Only One Eau de Parfum Intense

od Markéta Rybínová

12/07/22 03:34

kkokos

Jsem připraven zpívat ódy na toto krásné stvoření!
Svou "stovku" nosím už 4 roky a zbývá mi jich jen 20, určitě si koupím dvojnásobek. Zimu si bez ní nedokážu představit, v uralských mrazech mě příjemně zahřeje a otevře se mimořádně příjemnou sladkostí, která se nelepí na všech místech
Květiny v ní neslyším, respektive ony tam jsou, ale z nějakého důvodu je pro mě těžké je rozpoznat, cítím kávově-karamelovo-vanilkovou táhnoucí se sladkost s nějakými květinami někde v zadních řadách.
Když to člověk přežene, může se zadusit, přemíra aplikace může být neúprosná)
Aplikovala jsem ji jednou v létě, aby chcípla-nechcípla, ale nedoporučuji to opakovat, stejně je to na pozdní podzim-zimu, miluji vítr, který ji zvedne a vytvoří kilometrovou stopu
Miluju, když se mě lidé ptají, po čem tak krásně voním, vždycky říkám název opatrně a tajemně, protože na tuhle konkrétní vůni nějak žárlím, aby se nestala popíkovou (což je ovšem nepravděpodobné).
Fanouškům černého opia se možná bude líbit, jsou si opravdu podobné, a přitom úplně jiné).

aromamagic

Káva s vanilkovým sirupem, karamelem, šťavnatou hruškou, fialovým práškem.... Je lahodná, sladká, pozitivní, hřejivá a útulná. Pro chladné podzimy a zimy-a-d-e-a-l-l-n-o. V chladném počasí miluji i Black Opium, The Only One je ve stejném směru, jen jemnější a karamelová😋 Bez ní si podzim nedovedu představit💘.

Angelika2022

Miluji klasický The one. The Only One je pro mě stejně lahodná, ale rafinovanější, labužnická. Jaké štěstí mít ve své sbírce vůně, které stejně jako dobrá hudba dodávají pozitivitu, štěstí a báječnou náladu! Moc děkuji tvůrcům takových vůní!
Slyším v nich karamel, kávu, tón koňaku a spoustu jemných vanilkových květů. Je to ohromující !

ToñoLoMe

Nevím, nakolik je vhodné, aby muž psal recenze na dámskou vůni, ale doufám, že tento pohled někomu pomůže.
Tento parfém jsem si koupila v obchodním domě. Byl to dárek k narozeninám pro mou kamarádku, která má všechno a je velmi těžké jí něco dát. Kdysi jsme byli přítel a přítelkyně, ale dnes jsme jen velmi dobří přátelé a stále se považujeme za blízké. V obchodě se mi zdála velmi bohatá vůně, něco jemného, delikátního a s těmito očekáváními jsem si ji vzala.

Před dvěma dny jsme se znovu setkali v kavárně... a bylo to WOW!!!!. Nádherná vůně karamelu velmi dobře provedená, jako sladkost bezového koláče. Poněkud teplá, ale na to horko byla velmi dobrá, přítulná, velmi ženská, láskyplná, a dokonce intimní... ale zároveň velmi nediskrétní. Celé místo vonělo her!!!!.
Řekla mi, že se jí to moc líbilo, a dostala za to mnoho komplimentů. Tenhle bude určitě součástí její sbírky.

Upřímně řečeno, byla podobná i jiným sladkým vůním, ale tahle má jinou aureolu, pro mě je jedinečná.

LallaEffe

Ukázku mám z NOTINO (dokonce se to rýmuje).
Úvod je neurčitě sladký, směs, kde pomalu a s obtížemi po několika minutách začínají vystupovat jednotlivé tóny, což na mě znamená:
Zralá a výrazně sladká hruška na prvním místě.
Něco hořkého, o čem předpokládám, že je káva, předpokládám, protože ve skutečnosti to nemá nic z kulatosti kávy, nic praženého, je to prostě hořké.
Velmi velmi chemický nádech pomerančového džusu, toho z krabice, ne čerstvě vymačkaného, aby bylo jasno.
Vývoj by byl veskrze květinový, je cítit růže snad i s trochou pomerančového květu a bergamotu; pěkný, čistý výsledek... ale je tu ta diktátorská hruška, která se ne a ne dostat z cesty a všechno kazí!
Základ není nic nového pod sluncem: vanilkový karamel + citrusy, což by byl také mix, který mi ještě nezevšedněl a který mi vadí méně než mnohé jiné sladké spodky. Vlastně si troufám říct, že mi občas přijde k chuti, ale tady, stejně jako v mnoha jiných případech, je nevyvážená, a tudíž otravná, už jen proto, že ji doprovází pořádná dávka všudypřítomného pačuli.
Talkovou složku jsem necítila, na mně se neprojevila..... V podstatě je to další květinově-ovocná gurmánská vůně.
Velmi skromná, s vysokou projekcí, a dobrým 80 % mých mužských kolegů se dokonce líbila. Ale mně ne, a dokonce ani manželovi (Deo gratias).

luhfarias

Obdržela jsem pouze 1,5ml vzorek, takže vám nemohu říct, jak se promítá a drží, protože jsem ho nepoužila, ale ta vůně... ach ta vůně!!!! Co je to za lahodnou brazilskou příchuť? Je v ní cítit hodně vanilky a kosatce, myslela jsem, že je lineární, ale pak se asi trochu víc prosadila růže.
Voní po make-upu a cukroví zároveň, tento parfém bych si klidně vzala na rande, myslím, že je pro to jako stvořený.
Do práce nebo dokonce do kina bych si ji nevzala, protože mi příliš připomíná smyslnost.

Deset bodů! Co nejdřív se z něj stane flakonek.

titti.scimè

Super reklama, rozhodla jsem se vyzkoušet tuto vůni na své kůži. A nic, je to obvyklý zbytečný nasládlý odvar, který chutná jako levná pěna do koupele; navíc jsem si všimla, že po úspěchu černého opia zcela náhodně vložili tón kávy, tón, který zde zřejmě není ani vzdáleně patrný. Jen hruškový karamel a vanilka. Totální zklamání .

Juliana Parra

Jsem do tohoto parfému zamilovaná, a i když všichni říkají, že připomíná Black Opium (které také miluji), nemohu souhlasit, pro mě je to spíše Si Passione, ale silnější.
Je to sladká, ale sofistikovaná vůně, s lehkou, ale velmi decentní příchutí, velmi dobře drží na kůži a také vydechuje, cítím dulce de leche, pomeranč, vanilku a nádech pačuli, přišla mi super vyvážená a ideální na večer...
Je úžasné, jak je návyková, přijde víkend a já už přemýšlím, že si ji vezmu na sebe, manžel mi ji pochválí pokaždé, když ji mám na sobě, pořád ke mně čichá...
Přišla mi úplně jiná než The One, což je pro mě skvělé, protože nejsem fanoušek The One a The Only One se stala jednou z mých nejoblíbenějších...

Mari Mattos

Také cítím vůni této panenky, je to jako směs Viva la Juicy a Black Opium. Je velmi sladká, dobře vydrží a moc se nepromítá, je lehce intimní.
Fanoušky Black Opium a malých mravenců tato vůně určitě potěší!

Edit: V drydownu je cítit káva a spálený karamel, jako karamel z pé de moleque, opravdu velmi gurmánské, vynikající!

La plus belle

Právě jsem vyzkoušela tuto krásnou, jemnou a rafinovanou vůni. Flakon vypadá elegantně. Na první pohled jsou vrchní tóny jemné delikátní květinové a nevidím v nich žádnou podobnost s vůní The One. V The One vystupují do popředí lilie. V The Only One však nejvíce vyniká fialka, kosatec a růže spolu s bergamotem a pomerančem a květinou náhody, které jí dodávají vůni atalkado. Po několika minutách se na dlouhou dobu vynoří vůně kávy, pak bombom, po jedné, dvou, třech, čtyřech, pěti hodinách se vše rozplyne a vy ucítíte sladkost karamelu a vanilky. Opět se objeví kosatec a růže, ale tentokrát s větší přítomností. Necítím pačuli, nebo možná s tolika karamelu a kávy pačuli mizí ze scény. Po šesti hodinách ji stále cítím na zápěstí. Nerada srovnávám, ale připomíná mi Hipnotic Poison od Diora a také Hipnotic od Lancome. Vidím ji spíše na chladné zimní dny a pro zvláštní příležitost.

Germany

Tak nějak jsem se snažila, aby se mi to nelíbilo, protože jsem si koupila příliš mnoho parfémů, které jsem nepotřebovala další, když jsem jich dostala jen hromadu a jediné, co nosím, je Narciso Rouge ! Nicméně ty tóny ,,, jak se tomu dá říct NE , fialky a kafe jsou 2 moje nejoblíbenější věci v životě. Kosatec a hruška , vanilka a pačuli STOP ! Tohle je pro mě must have !
A navíc je to D&G !
The Only One je hladká, krémová ,svěží a sladká dobře poskládaná gurmánská vůně.
Připomíná Black opium, ale tahle se mi líbí o něco víc, možná díky fialkám a kosatci. Připadám si jako při kávě s vanilkovým dezertem, když mám na sobě svůj oblíbený fialkový parfém mmmm Tak lehká a nadýchaná a návyková. Tóny se krásně prolínají do svěží sladké dusné sexy vůně. D&G nemůže udělat chybu, poslední vydání "Dolce Garden" bylo stejně úžasné, ne-li ještě lepší. D&G se drží gurmánského trendu, ale má jedinečné zvraty a skvělou kvalitu vůní. Málokdy jsem cítila špatnou vůni D&G.
Emilia Clarke vypadá sofistikovaně a sexy!
Skvělá vůně, která sklízí komplimenty!

Marco<3

Vezměte hmoždíř, vložte do něj květy fialky, vanilkové lusky, hrst kávy, kosatec a trochu pomerančového květu a máte bláznivý parfém.
The Only One, to je sladký a pudrový podpis, přítomný, ale ne přemrštěný, smyslný a intrikující.
Je to vanilková káva prosycená tóny rtěnky. Ideální pro chladné zimní večery.

Anfítrite

Dostal jsem dvě lahvičky a zkouším to. Je to vedlejší produkt The One, ale originál jsem nezkoušel. Vrchní tóny jsou velmi alkoholické, bergamot a fialka se vzájemně vyvažují. Fialka je karamelová a přináší sladkost, ale bergamot jí dodává lehkost. Tento první dojem je krátkodobý. Pak se objeví pačuli, diskrétní, a káva, kávový bonbón káva. Kosatec neznám, i když jsem četla, že pochází z kořene, nikoli z květu. A vanilka je dezertní nebo zmrzlinová vanilka. The Only One je pro mě příjemná, několikrát si k ní přivoním a vzpomenu si na to, jak jím dort nebo kávu s vanilkovou buchtičkou. V sušení je také něco, co mi připomíná vůni cypřiše a líbí se mi to, ale kupodivu to cítím jen na paži, a ne na zápěstí. Asi to bude tím, že je to jiná kůže. Kdo ví, třeba mi parfém přiroste k srdci. I když možná unaví i ty, kteří nemají rádi gurmánské vůně. Jako například mě. Zatím si nejsem jistá. Celkově je příjemná (že by mě kousla gurmánská moucha?), ale nic převratného. Mírná stopa a trvání při 4 stříknutích. Cena mi přišla umírněnější než u jiných značkových parfémů, ale pořád drahá na to, co je.

Na druhou stranu mě něco velmi pobavilo. Když uvedete na trh parfém s názvem The One a jeho nultý flakón nazvete The Only One, je to vtip, ne? Mně to přijde velmi vtipné.

Rozhodně to není The Only One. Je to spíš jako ta písnička od Sama Smithe:

"You say I'm crazy
'Cause you don't think I know what you've done (Protože si myslíš, že nevím, co jsi udělal)
But when you call me baby
Vím, že nejsem jediná..."

nudecharme

Tato vůně je mistrovské dílo! Překvapila mě. Dnes jsem viděla flakón a pomyslela jsem si, že ne, proč nový flanker "the one", který mi připadal lepkavě sladký. Ale vyzkoušela jsem ji a velké překvapení, miluju ji! Nedá se srovnávat s černým opiem, což je velmi výrazná a silná kávová vůně. "The only one" je tichá, ale velmi svůdná!!! super elegantní... Stopa nejjemnější kávy, které dominují fialky a kosatec... Jsem svůdná! Koupila jsem si jednu lahvičku na místě a velmi si ji užívám. Velmi nečekané

Deetron

Only One Dolce&Gabbana je opravdu fantastická vůně! Velmi lechtivá, bohatá, sexy... taková sladko-gurmánská, ale ne ohromující. Představte si něco jako Yves Saint Laurent Black Opium, ale ještě jemnější a bez bílých květů...
Jsem velmi ohromena kvalitou směsi a také provedením.
Noční a svůdná vůně s krásnými moderními kosatcovými a sladce-gurmánskými tóny, myslím, že je opravdu neodolatelná! Flakon je ve skutečnosti opravdová třída!

Mimochodem, existuje vůně od Swiss Arabian - "Cupid" - dostala podobnou atmosféru jako tato nová DG ;)Možná je Cupid právě mezi The Only One a Black Opium.