Guess Seductive Noir Women Guess pro ženy

kosatec
zemitý
bylinný
jemně pikantní

Guess Seductive Noir Women podle Guess je Orientální Floral vůně pro ženy. Guess Seductive Noir Women byl/a uveden/a v roce 2019. "Nosem" za touto vůní je Laurent Le Guernec. Vrchní tóny jsou Šalvěj, Bergamot a Pivoňka; střední tóny jsouKosatec, Jasmín Sambac a Konvalinka ; základní tóny jsou Vanilka, Haitský vetiver a Semiš.

Šalvěj
Pivoňka

Kosatec
Jasmín Sambac
Konvalinka

Haitský vetiver
Semiš

MarinaLang

Mám to. Ne, je to trochu jako mon guerlain, jen v základu. Ale místo levandule je to šalvěj, jako bylinný med.
Je trpká, mnohem méně sladká než Guerlain, což ji činí ještě vznešeněji znějící.
Myslím, že by slušela i mužům.
Já jsem spokojená.
Nemám ráda luxus, většinou je to poposlipy chemosladkost nebo toaletní osvěžovač "svěžest".
A tohle je taková bohatá zajímavá vůně !

Alya Kuper

Sladkost není v popisu vůbec deklarována, ale v srdci je taková sladkost, která dusí. Ačkoli vanilku jako koření neslyším, obvyklá vůně vanilky, v pyramidě je deklarována pouze v základu. Nic jiného vůni takhle neosladí. Pokud je ovšem deklarováno vše, o čemž pochybuji. mě sladkost za 15-20 minut začne trápit v nose, není to základem. říct, že je parfém vysloveně sladký-ne. ale ta sladká nota-ž v nose lechtá... Ale když to jde, obláček je příjemný na každý den velmi i, zvláště pokud není blízko obličeje aplikovat.

tigrish

Za tuto cenu to není špatná vůně. Hlasitá, sladká, vanilková. Kombinace tónů z nějakého důvodu vydává vůni hustého třešňového džemu se sirupem, vanilka je také velmi zřejmá a postupně se dostává do popředí. Velmi důležité je nanášet rozprašováním, na nataženou ruku, a ne kropit jako ze sprchy. Více než dostatečné jsou 2-3 rozprašování a vytrvalost je velmi dobrá, ale více vás udusí. V samotném základu (po několika hodinách) se objevuje velmi příjemný a neobvyklý sladký tón.
Nesnažte se pochopit, jak tato vůně voní, soudě podle tónů to stejně neuhodnete.

P.S. Je téměř identická s vůní Mon Guerlain!

Taurien

Koupila jsem si ho v 15ml verzi společně s přípravkem Seductive. Když jsem ji poprvé rozprašovala z testeru, připadala mi jako sladká směs, ale jak jsem k ní přičichla, cítila jsem, že má něco zvláštního a musela jsem si ji vzít s sebou.

Hodně mi připomíná také Mon Guerlain, ale bez charakteristické levandule, kterou tentokrát nahradila aromatická šalvěj, která dodává prvním fázím parfému hodně osobitosti. Na zaschnutí se objevuje velmi příjemná pudrová, dřevitá vanilka.

Bohužel pro mě a navzdory velmi pozitivním recenzím, které se týkají vůně a délky, pro mě nevyniká ani jedním z nich. Má středně jemnou vůni a na mé kůži vydrží asi 4-5 hodin. Vyzkouším ji v teplejším podnebí, protože třeba se tento aspekt zlepší.

Jinak si myslím, že je to dobrá vůně, velmi univerzální, příjemná jak mimo domov, tak i v domáčtějších chvílích, protože stejně jako Mon Guerlain mi přijde velmi uvolňující.

Vůně 7/10
Trvanlivost 4,5/10
Hvězdná 6/10
Kvalita/cena 7,5/10
Univerzálnost 7,5/10
Balení 8/10
Koupil bych si znovu? Pravděpodobně ne

Sputnikan

Seductive Noir je hned na první pohled mnohem vanilkovější než Mon Guerlain. Podobnost je ovšem nepopiratelná. Velký rozdíl spočívá v jejich vonných tónech: Guerlain s levandulí a Guess se šalvějí. Obě mají onen aromatický a bylinný vrchní tón, který mnozí označují za mužný, ale který je lahodný a velmi návykový.
Když porovnáme jednu s druhou, levandule v Mon Guerlain vydrží na kůži po celou dobu životnosti parfému, zatímco šalvěj v Seductive Noir se s přibývajícími hodinami začíná vytrácet.
V parfému Guess jsou absolutními protagonisty vanilka a kosatec. Vanilka se mi zdá být velmi Guerlainovská (připomíná mi vanilku v Shalimaru). V anglických recenzích jsem četla, že ji přirovnávají k Dior Addict, která je také velmi vanilková. Seductive Noir je také dost omračující. Je to parfém, který má i přes svou koncentraci (toaletní voda) velkou délku a mírnou stopu, podobnou také Mon Guerlain. Myslím, že je také velmi univerzální.

Pro mě je potěšením najít parfém tak podobný mému milovanému Mon Guerlain, který v zimě nosím jako blázen. Seductive Noir má rozhodně trochu temnější nebo noční stránku (a možná proto o ní přemýšlím v souvislosti se Shalimarem) a není tak zářivá jako Mon Guerlain.
Tady se do diskuse dostávají preference (a kapsy). Parfém Guess stojí 500 mexických pesos oproti dvěma tisícům, za které se dá pořídit Mon Guerlain (i když se určitě dá sehnat levněji). Guess je skvělý duplikát, i když já osobně bych volila Mon Guerlain, kdybych měla na výběr, ale protože miluji levanduli.
Pokud jde o doporučení, doporučila bych ji více lidem, protože její vanilka stačí na to, aby si ji oblíbilo mnohem více lidí.
Celkově je to velmi zdařilá dvojka, která dokonce září sama o sobě.

LilyRose1

Jako někoho, kdo naprosto zbožňuje Guerlain Mon Guerlain a prošel nejméně 3 100ml lahvičky, mě velmi zaujalo, když jsem slyšela všechny recenze, že toto je údajně duplikát MG. Také ráda žiji na divoké straně života, takže většinu svých nákupů parfémů dělám naslepo podle tónů, o kterých vím, že se mi líbí, a podle dostupných recenzí.

Hned jak jsem otevřela balení a než jsem si parfém skutečně nastříkala, byla jsem docela v šoku, že mi tak moc připomíná MG, párkrát jsem z něj zavětřila (tedy ne design flakonu.) Nastříkala jsem si ho na ruku a řekla jsem si, že ano, je to blízko, ale ne přesný dupe. V úvodu je ostrá a citrusová, ale rozhodně má tu MG DNA. Protože jsem chtěla obě vůně opravdu porovnat, hned jsem si Mon Guerlain nastříkala na druhou ruku.

To, co je činí podobnými, je, že obě sdílejí následující tóny: Bergamot v horní části, kosatec a jasmín Sambac ve střední části a vanilka v základu.

Co je podle mě odlišuje, je to, že MG má takový levandulový nádech a v základu je lehce dřevitá. SN má místo levandule spíš ten citrusový nádech a v suchém tónu je sametovější. Upřímně řečeno, není mezi nimi příliš velký rozdíl. Je to tou levandulí, ale vlastně bez ní dokážu některé dny žít.

Seductive Noir je sama o sobě velmi krásná vůně a budu ji opravdu ráda nosit. Určitě si zaslouží vlastní pozornost. Je ženská, elegantní, vydrží na mně velmi dlouho a promítá se více než MG. Kdybych neměla Mon Guerlain, byla bych více než spokojená jen s touto.

Pokud nemáte rádi levanduli, ale chcete tu dna Mon Guerlain, je to pro vás. Řekla bych, že jsou to sestry. Něco jako vaše obočí. Jsou to sestry, ne dvojčata. Ale přesto krásné každá sama o sobě. Trochu krkolomné, ale chápete, o co jde. Také cena tohoto je šílená za to, co dostanete. Já jsem ten svůj pořídila za 20 eur. Stojí to za každý cent.

xakaranda

Moc se mi líbí, unisex vůně s ženskou stránkou. Je neuvěřitelně sexy, trochu mi připomíná mon guerlain, ale téhle dávám přednost kvůli poměru kvalita/cena. Na mé kůži je to vanilka s takovým tím lehkým mužným nádechem vetiveru. Více než přijatelné provedení. Koupila bych si ji znovu? Určitě ano

AlessiaB.90

Tento parfém jsem vyzkoušela při hledání nové vanilky na zimu a začnu tím, že jsem očekávala úplně jinou vůni. Myslela jsem si, že je to vlastně sladká vanilka, ochucená mon guerlain, ve skutečnosti je na mě jemná a "silná" jen první půlhodinu, otevírá se svěže a pak se hned rozvoní šalvějí a jasmínem, které jí dodávají ten květinový nádech. Zhruba po hodině se stává vanilkovou, pudrovou, aromatickou a s téměř mužnou vůní. Zde tento parfém na mě zůstává příliš "fougere", je cítit hodně šalvěje a aromatické části, která je rozředěna vanilkou, ale ne v mazlavém nebo sladce cukrářském smyslu, naopak je to velmi elegantní a strukturovaný, dospěle sladký parfém, který stojí mnohem víc, než kolik stojí.
Mandle vůbec ne a ne cítit jako Good Girl od Caroliny Herrery, je mnohem elegantnější, méně těžká a matoucí než výše zmíněná gurmánská a módní vůně, protože tento odhad gurmánství nemá nic společného.
Líbila se mi, ale nekoupila bych si ji, ještě že jsem neudělala nákup naslepo, jinak bych ji musela dát pryč, právě proto, že na mně působí velmi unisexově a čekala jsem "sladší" vanilku.
Elegantní vůně s nenápadnou stopou, výdrž 3-4 hodiny, pak se z ní stane velmi mastná vůně na kůži. Vyzkoušejte ji!

SallyGirl

Pracuji v Marshall's a dámské oddělení je moje oblast...fíha...dovolte mi říct, jak těžké je nekoupit si nový parfém doslova každou směnu lol. Byla jsem tak nadšená, když jsem ho po dni volna uviděla v regálu. Už jsem si zpečetila svůj osud a věděla jsem, že se z budovy nedostanu, aniž bych si tento skvost nekoupila... a skvost to je! Páni... udělejme si chvilku ticha, abychom opravdu obdivovali, jak je tato vůně nádherná. Jupíííííííííííííííííííííííí. Sladký, nebeský bergamot, kořeněný, hluboký, neuvěřitelný. Než mi skončil pracovní den, dostala jsem třikrát kompliment. Jsem hrozná ve vysvětlování poznámek, ale ujišťuji vás, že pokud máte rádi temné, sexy, hřejivé parfémy, možná se vám Guess Seductive Noir bude líbit. 8/10

Blackbird77

Koupil jsem si ho zrak neviděl poté, co jsem slyšel různé chvály, vůbec jsem nelitoval nákupu. Slyšela jsem ji přirovnávat k Mon Guerlain, ale podle mého názoru má mnohem blíž k Libre od YSL ve verzi Intense. Je to příjemná, hluboká vanilka, která není mazlavá, aroma jí dodávají tóny šalvěje, která zde nahrazuje levanduli z Libre (a Mon Guerlain) a je dost výrazná, zejména v úvodu. Slyšela jsem, že je označována jako gurmánská, a upřímně řečeno, já žádné gurmánské tóny, kromě vanilky, nezaznamenávám. Dobrý výkon, pokud jde o siláž a stopu, velmi dobrý poměr cena/výkon, je to parfém, který "voní" mnohem luxusněji než cena, za kterou se prodává. Za mě naprosto doporučuji, pokud máte rádi tento žánr. :)

DarkRoseNoir

Slyšel jsem to dnes ráno u Tigota'. Trochu mi to připomnělo, ale ne hned, Gattinoniho Armonii. . Jakmile se ozvou základní tóny. Vlastně nejnápadnější podobnost je s Mon Guerlain. No co říct o této vůni, nazvala bych ji trochu noční nebo večerní, aromatické tóny mi přijdou příjemné. Jak se rozvíjí, stává se tato vůně velmi sladkou a pudrovou, a to díky přítomnosti kosatce, který zbožňuji. Celkově mi tato vůně přijde svůdná a nejen květinová, ale i gurmánská. Doporučuji ji na zimní období: čím nižší teploty, tím větší výtěžnost. Vidím, že si ji mnozí spojují s Mon Guerlain jako podobnost, a já to potvrzuji.

Dodala bych, že čím víc ji nosím, tím víc se mi líbí. Postupem času cítím tuto vůni stále svůdnější, s tou opravdu dobrou vanilkou v základu. Není to opravdu gurmánská tato vůně, alespoň tak na mě působí. Používám ji v těchto dnech, kdy je intenzivní zima, a připadá mi zahalující, ale ne úplně gurmánská. Opravdu si ji užívám!

Luxury Problem

Suchý puch je to, co mě prodalo. Začíná jako klon Mon Guerlain. Poprvé jsem si k ní přičichla a oči se mi protočily, ale pak jsem si uvědomila, proč se mi líbí - voní přesně jako Mon Guerlain, což je moje charakteristická vůně. Tu už mám, tak proč bych potřebovala tuhle? Je to vanilkovější Mon Guerlain, což oceňuji, protože vanilku miluji. Ale to pořád nestačilo, aby mě to prodalo.

Pak zaschne a nastane kouzlo. Kde se vzala Madonna Truth or Dare Naked? Jako by Mon Guerlain a TOD Naked měly dítě, které voní jako vanilkový pudink. Siláž a výdrž jsou vzhledem k ceně slušné. Ani zdaleka se neblíží Mon Guerlain, která na mně vydrží celé věky a sklízí komplimenty ze vzdálenosti pěti metrů. Ale to je v pořádku. Za tu cenu si mohu dovolit opakovanou aplikaci. A upřímně, není špatná. Podle mých zkušeností (dnes testuji více vůní) stále předčí spoustu jiných drahých značkových vůní. Je to takový nejlepší flakón Mon Guerlain vůbec, pokud stejně jako já milujete sladké vůně typu fazole Tonka a vanilka.