Musc Noir Rose For Her podle Narciso Rodriguez je Orientální Floral vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Musc Noir Rose For Her byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Sonia Constant. Vrchní tóny jsou Švestka, Růžový pepř a Bergamot; střední tóny jsouPižmo, Růže a Tuberóza ; základní tón je Vanilka.

Martï Rosé
Na úvod musím podotknout, že nejsem zrovna obdivovatelkou parfémů značky Narciso Rodríguez (jediný, který vlastním a mám ráda, je Poudrée), a proto mi tato novinka z roku 2022 zcela unikla. Přitom jsem ji objevila náhodou při procházení fotografií jmenovkyně na Instagramu: Belén Rodríguez. Popadnuta zvědavostí jsem se vydala do parfumerie, abych si k ní přivoněla, a tak se mezi mnou a jím zažehla jiskra a vzplanula vášeň! Je to lahodný parfém, protože voní po svařeném víně a kořeněných švestkách, s krémovým základem růže ve stylu turecké rozkoše a neobvykle éterickou tuberózou. Taková tajemná a smyslná kompozice, jako by byla rozrušující femme fatale, nemohla v mé sbírce chybět!

Isabel Baldo
Očekávala jsem hutnější, noční vůni pro zvláštní příležitosti, ale přišla mi velmi každodenní. Co se týče projekce a fixace, už podle komentářů, které jsem četla, jsem si představovala, že budou mírné/nízké, ale vytvořila jsem si představu, že to přesto bude zimní parfém. Vůbec ne... Je to všestranná vůně, super univerzální. Vynikající, ale za tu cenu a humbuk to nestojí!
Edit 21/09/23
Přišla jsem se omluvit za fixaci a projekci. Dneska jsem ji měla na sobě, po dlouhé době s lahvičkou ležící ve skříni. Byl horký den, kolem 35/36°C. Nanesla jsem ji v 7 hodin ráno a do 12 hodin jsem v práci během oběda dostávala komplimenty od kolegů, že když jsem šla kolem nebo se k nim přiblížila, cítili "lahodnou vůni". Na začátku večera, když jsem byla doma, jsem si přiložila pěst k nosu a byla tam, velmi přítomná, zapůsobila na mě! Možná funguje lépe v horku, a mimochodem, myslím, že se k těmto dnům hodí, protože, jak jsem řekla výše, je super univerzální!

LilyLily1993
NR Musc noir rose, kde se hojně vyskytuje sladká švestka, růže a pižmo.
Midnight poison, kde se snoubí citrusy, růže a kafr, jantar pačuli....
Pardon, blízcí příbuzní?
Chápu, že vnímání je individuální záležitost, ale abyste slyšeli byť jen vzdálenou podobnost, musíte se hodně snažit. Někdy člověk čte Fraga a říká si, proč lidem vůbec voní parfémy. Ale naučili se krásně psát. Nápaditě a poeticky 👍.

Bea Pac
Má všechny znaky "dalšího": růžový parfém s pižmem.
Řečeno na rovinu: je to sladký parfém (blíže k zero sugar než ke gourmandu), s temným nádechem, ale čistý jako růžové mýdlo.
Jemná gotická romantika, připomíná mi Ariu z Pretty Little Liars (?), i když ta mi přijde extravagantnější.
Ale přídavek švestky + kůže + vanilky tento parfém krásně vyvažuje.
Je čistá a romantická? Samozřejmě!!! Na první pohled hodná holka, zdvořilá, až pasivní lol.
Pasivní lol.
Ale když se podíváte pozorněji, za jejíma očima se skrývá krutá zlomyslnost, nečekaná a opojná. Jako by otevřená smyslnost Poison byla maskována dobrými úmysly.
Největší frustrací téhle malé krásky je ale zjevně to, že vydržet na kůži pouhé čtyři hodiny stojí téměř minimální mzdu. 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡 Snadno by 100ml lahvička vydržela jen 2 měsíce.
Dejte mi tipy nebo případné duplikáty, ať se na této příšerné výdrži dá zapracovat. 💙 Díky

FluffyForest
No, je to velmi atmosférické. Noirová a tajemná.
Zavání nočním neklidem časného jara, kdy v přítmí vidíte tající sníh a zčernalou zem, holé větve stromů postupně ožívají a hřejivý svěží vánek probouzí nové naděje, možná marné.
Ticho a zmatek. Čekání na odpověď, vyjasnění nebo svítání.
Jako obrovská kytice-mrak vínových, téměř černých sametových růží v šeru noci chladného městského bytu. Dveře na balkon se otevírají a dovnitř vtahuje kouř tenké cigarety. Do zvonivého ticha dvojice dnes již bývalých milenců, kteří měli těžký rozhovor a nastal čas se rozejít. Vůbec. Je čas se rozloučit.
Vypadá to jako téměř již zapomenuté záblesky milostných iluzí dívky středního věku, která si kdysi zlomila srdce a slíbila si, že už nebude tak lehkomyslná, a pak zase nový život..... co nám přináší - propast nebo vzestup, maelstrom nebo brod...😄
Nesmějte se, inspirováno tímto NR😂❤️

Sputnikan
Narciso Musc Noir Rose se stal populárním na TikToku poté, co francouzské "it girl" řekli, že voní nádherně, a ona vytáhla celou lahvičku z kabelky s tím, že ji musí mít neustále u sebe.
Každopádně, když jsem viděla noční atmosféru (jantarová světla, černé šaty, rudé rtěnky a tak) Paříže krásných dívek, připlazila jsem se jako ovlivněná žížala k pultu Narciso Rodriguez, abych si ji na sebe nastříkala a vzala si flek domů.
Musím vám říct, že je to vskutku lahodný parfém.
Pokud nemáte rádi For Her nebo jeho pižmovou řadu, myslím, že tenhle se vám líbit nebude, bez ohledu na to, kolik krásných lidí ho nosí. Protože je to přece Narciso Rodriguez: pižmo, květiny, pudr, sladkost.
Na Musc Noir Rose je úžasný ten přídavek švestky a vanilky, který jí dodává hřejivou, noční texturu, ideální pro ty instagramové výlety do hlavních měst světa. Svůj úkol plní dokonale: splyne s vůní vaší pleti a oblékne ji do sametové, matné rtěnky. Voní jako špičková rtěnka.
Nejvíce mě překvapilo její zasychání: poměrně výrazná růžová vanilka. Po několika hodinách je velmi sladká, ale zároveň dostatečně střízlivá, aby se dala nosit na večírky. Nepřipadá mi tak každodenní jako ostatní parfémy Narciso. Také vydrží neuvěřitelně dlouho.
Celkově je to skutečně parfém pro krásné dívky. Já, jakožto žížala před displejem mobilu, jsem spokojená s flakónkem v kapse.
Edit: Koupila jsem si celou lahvičku a je to jeden z parfémů, který vyvolává nejvíce komplimentů. V práci mě zastavila jedna osoba a řekla doslova: "Voníš jako vanilkové pole". Šílený.

bonchance
A hned jsem si vzala celý flakon, protože mi tato vůně připomíná něco z doby před 30 lety, něco, co tehdy nosily "luxusní", upravené ženy. Nevím, co to bylo, ale po této kompozici pátrám už léta, slyším sametové okvětní lístky růže, tabák (i když ten tu není), švestku. Vanilka záleží na teplotě. Někdy leze dopředu a někdy tabákové tóny. Více se mi líbí druhá varianta odhalení, kdy i po sprše je na kůži taková "tabáková" růže. A někdy se stane, že vanilka a vanilka přejde v něco vegetativního. Záleží na různých faktorech. Ale jednoznačně - láska, a to od prvního přičichnutí. Mně se to stává málokdy.

caro78
To je ironie. Jsem stará dáma (43), která musí snášet youtubery, kteří nazývají mé oblíbené parfémy babičkovskými parfémy . Vždycky vyzdvihují nejnovější zuby bolestivě sladký odvar.
Teď ti samí mladí hipsteři vychvalují tento parfém do nebes, ale já ho nemůžu nosit, protože mi opravdu připomíná nějaký parfém, který jsem cítila v dětství (80. léta)
Tohle je opravdu staromódní vůně i pro mě. Kombinace růžové švestky a tuberózy byla v 80. letech opravdu populární.
Pokud se vám tento líbí, jděte si vzít flakon vintage Poison, protože jsou opravdu stejné vibrace
Ach ta ironie, teď jsi to ty, kdo voní jako stará dáma hahah

Creme
Zdá se, že byla navržena pro lidi, kteří byli zmateni nebo zklamáni, že Musc Noir není výrazný noční parfém. Já mezi ně nepatřím, protože ji miluji a nemám ráda výrazné parfémy.
Nicméně Musc Noir Rose má kromě růžového tónu, který miluji, i lahodnou vanilkovou hloubku, která mě svedla. Je to hlubší, intenzivnější musc noir s květinovým a kořeněným základem, který mu dodává tělo a hutnost.
U této verze jsem si říkala, že kdyby ta druhá měla růži a nádech vanilky, nestěžovala bych si lol.
Na tuberózu jsem citlivá a mám k ní odpor, tady se tolik neobjevuje, ale je přítomná a přináší tu typickou vlastnost nočních a opulentnějších květinových parfémů s vanilkou.
Chtěla bych 30ml lahvičku jen tak, abych ji mohla použít ve chvílích, kdy bych chtěla Musc Noir cítit déle a intenzivněji.

mauryji
opravdu nechápu, proč je potřeba obtěžovat starou babičku pokaždé, když se mluví o růži v parfémech.
kdyby svět voněl více po růžích a my všichni se více starali o dobré vůně nejstarších lidí - kteří se narodili před námi a umožnili nám tu být - náš pozemský život by byl ráj.
kromě mého výbuchu je tento parfém fantastický a souhlasím s pozitivními recenzemi
takže můj nápad je dát ho brzy své ženě

Mel12
Za tímto parfémem stojí velmi dobrá práce, měla jsem vzorky původního nebo základního Pure Musc, ale tento Musc Noir Rose je prostě nádherný a navíc návykový, takže už mám 100ml lahvičku.
Můj názor:
- Velmi dobrá délka a projekce, je cítit, ale není přeplácaná (ani pro nositelku, ani pro okolí), díky čemuž je ideální jak na denní, tak na noční nošení. Hlavně v nepříliš horkých dnech.
- Dokážu rozeznat všechny její tóny, ale nejvíce cítím vanilku a sladkost, s tóny růží a švestek, s kořeněnými a pikantními podtóny. S přibývajícími hodinami se zjednodušuje a je cítit více kořeněná a méně vanilková, ale miluji každou její fázi. Na mé kůži rozhodně nevoní jednoduše nebo jen vanilkově.
- Má přítomnost a osobitost. Na třicátnici se cítím skvěle, ale upřímně řečeno si ji nedokážu představit na nikom mladším 25 let.
- Nedávat ji jako dárek ani ji nekupovat naslepo, protože se do ní můžete zamilovat jako já, nebo se vám nebude líbit. Doporučuji vyzkoušet.

deb72
Vyzkoušeno jako vzorek.
Je zahalující, jemná a hladivá. Sladká, až příliš. Ale připomíná mnoho, pro mě až příliš mnoho, vanilkových/pižmových vůní. Nic nového pod sluncem.
Škoda, od Narciso Rodriguez jsem čekala víc.
Není to špatný parfém, určitě se bude líbit, ale vůni se stejnou atmosférou najdu za mnohem méně peněz.

Pulcinella
Mně se líbila docela dost, což znamená, že milovníkům NR parfémů se možná příliš líbit nebude. Hlavně proto, že většinou nemám ráda parfémy tohoto domu, jsou sice velmi dobré, ale na mě příliš elegantní, vážné a formální.
Zkoušela jsem ji kvůli růži, která patří k mým oblíbeným tónům... a je to právě jediný tón, který jsem necítila. Vrchní nóta je velmi intenzivní švestka, poněkud hořká, s pepřem a nádechem bergamotu. Pak se objevuje tuberóza (krátce) a pižmo. V sušení je čisté pižmo s vanilkou.
Doufám, že za to nebudu ukřižována, ale celou dobu jsem cítila vanilkovo-pižmový drydown, velmi příjemný, trochu přeslazený a trochu plastický, říkala jsem si "tohle už jsem někdy cítila". Nakonec mi v hlavě cvaklo... suchý tón tohoto parfému mi hodně připomíná vanilkovou kolínskou od Yves Rocher, tu jsem vždycky nosila. Samozřejmě není stejná, je kvalitnější, jemnější a méně se rozkládá v lahvičce, ale vyvolala ve mně vzpomínky na dobu, kdy jsem se v té kolínské koupala na univerzitě.
Řekla bych, že se nevyplatí utrácet tolik, kolik tento parfém stojí, když zasychá tak podobně jako kolínská, kterou jsme všichni nosili v roce 2010, ale každý ať si za své peníze dělá, co chce. Já ve své budoucnosti určitě vidím 30ml lahvičku tohoto parfému. Zvlášť vzhledem k tomu, že ten YR už se přestal prodávat. Koupím si ho se slevou.
Na anglické fragrantice se objevují názory, že je stejná jako Mon Guerlain. Vím, že každý má nos a ph kůže, které dělá s parfémy zvláštní věci, ale podobnost tam není.

MellyHelly
Nový výstup, nové kolo.
Zbytečné? Ne! Takhle dnes značky fungují.
Obecně mám Narciso Rodriguez jako značku rád, protože si stále udržuje dobrou kvalitu odmítanou v tisíci variantách.
V podstatě u řad For Her a Musc Noir se vám musí líbit název značky: egyptské pižmo.
Zatímco u řady Narciso (kostky) musíte mít rádi syntetický lakto-sandál.
Kromě sympatií jako takových je třeba také vidět, jak tyto tóny působí na vlastní kůži.
Zdá se, že egyptské pižmo od NR na mě funguje dobře, takže i tento nový Musc Noir Rose působí příjemným dojmem, ale není to to, co hledám, protože je to variace na téma, které se na můj vkus stává příliš sladkým.
Úvod je svěží citrusový s dnes oblíbenými a často kombinovanými tóny růžového pepře a bergamotu.
Je to jemná tonizující řasa, která téměř okamžitě ustupuje květinovému srdci s moderní švestkou.
Růže je jasně patrná, zatímco tuberóza je neuchopitelnější, ale myslím, že tento efekt pro mě vychází ze starších, méně vybroušených tuberóz.
Přichází pro mě nemesis: cukr!
Ach ano, Musc Noir Rose se stává velmi sladkou, dobrou, ale pro mě příliš sladkou.
Pro mě to není nutná koupě, ale pro ty, kdo hledají kvalitní smyslnou sladkost, která nechutná jen jako průmyslový bonbon, je tento parfém nutností vyzkoušet!
Je pravda, že se může zdát chaotičtější vůní než jiné programovější NR, ale dříve či později si najde svou konzistenci čistého tepla, sladkosti a smyslnosti přímo na člověku, který ji nosí.
Dobře drží i na tkaninách a rozhodně je dlouhotrvající.

Sweetcove
To je krása!
Pro mě je tento parfém jako kašmírová deka. Tak hladká a ženská.
V úvodu je cítit pěkná ovocná a lehce kořeněná vůně. Na mé kůži se však rychle promění v krásný tanec mezi pižmem a vanilkou. Je prostě fascinující.
Siláž je středně silná, ale výdrž je opravdu dobrá. Dávám si ji ráno a stále ji jasně cítím až do večerní sprchy. Díky tomu je to solidní parfém na každý den !