Jimmy Choo by Jimmy Choo EDT Spray 1... (24.99 USD)
Jimmy Choo podle Jimmy Choo je Chypre Fruity vůně pro ženy. Jimmy Choo byl/a uveden/a v roce 2011. "Nosem" za touto vůní je Olivier Polge. Vrchní tóny jsou Hruška, Mandarinka a Zelené tóny; střední tón jeOrchidej ; základní tóny jsou Karamela a Pačuli.

tamarasurenkova
Předtím jsem psal o Jimmikovi.
Psal jsem, že je trochu hrozný, že je minulého století, nezajímavý.....
V březnu jsem se na něj podíval.
A dodnes mě ta vůně nepustila. Tj. udělal jsem závěry jako jsem udělal, není to moje parketa.
Ale v hlavě se mi pořád vybavoval ten tón sladké a hořké plastické hrušky charakteristický výhradně pro Jimmika.
Takže?
Nic, šla jsem si pro lahvičku. Železná logika #parfmaniaka.
V Moskvě teď pomalu začíná být horko a vlhko.
Takže sluneční šaty, ne do konce vysušené rozpuštěné vlasy, sluneční brýle v širokém rámu, moře Jimmy Choo a úsměv až po uši. A tady taková šik dívka kráčí letmou chůzí a stopa za ní, mmmmmmm.........
A kdo by řekl, že ta vůně není módní!

CamiAckerman
Četla jsem recenzi, že voní jako bohatá žena a ano, opravdu tak voní 😂 to mě rozesmálo.
Nosí ji moje spolužačka z univerzity a cítím ji i s maskou, takže má skvělou projekci... Poprvé mi přišla nesmírně lákavá a návyková, když jsem si k ní přivoněla, neodolala jsem a zeptala se jí, co je to za parfém, dokonce jsem ještě ten den uvažovala, že si ho koupím!
Vůně... popsala bych ji jako sladce dřevitou, ovocnou a zimní. Nechám vám seznam parfémů, které jsou si podobné, NEJSOU STEJNÉ, jsou si jen podobné, jsou jakoby ze stejné linie nebo čichové rodiny, jen abyste si udělali představu:
- Euphoria Calvin Klein: Připadá mi, že je nejpodobnější, zejména v sušení, ale euphoria působí více ovocně červeně a více vanilkově.
- CH Carolina Herrera, jsou si podobné ve sladkém a kouřově-dřevitém doteku, v Jimmy Choo máme Toffee a pačuli, v CH Praliné a pačuli, nejsou od sebe tak daleko !
- La Vie est Belle, také má kouřový a sladký nádech a má pačuli a pralinku.
- Nuit tresor od Lancome: také má kouřový a sladký a noční nádech, který má Jimmy Choo, a také se v ní shodují tóny pačuli a pralinky.
Každopádně opakuji, že nejsou stejné, jen jsou takříkajíc ve stejné rodině. Pokud je nemůžete vyzkoušet, takhle si můžete udělat představu... pokud se vám tyto parfémy líbí, je velmi, velmi pravděpodobné, že se vám bude líbit i tento parfém Jimmy Choo. Mně se líbí ❤️

lika_
Jimmy Choo EDP, nebo by se dal nazvat "můj parfém".
Šla jsem do obchodu koupit parfém pro maminku a vybrat si jeden pro sebe.
Snažila jsem se vybrat mezi Flowerbomb, přestože nejsem příznivcem příliš sladkých parfémů, a Lady Emblem, která mi přišla velmi dobrá, ale nezamilovala jsem si ji. Nejblíže ke koupi jsem měla Animale Intense, kterou si ještě hodlám pořídit.
Dokud jsem si na zápěstí nenasadila Jimmy Choo a nezapomněla na něj. Když jsem si položila ruku na bradu a opřela se o pult, abych se zkusila rozhodnout, ucítila jsem vůni a hned jsem se zeptala prodavačky: Co je to za parfém, který jste tady nastříkala?
Řekla a já všeho nechala a odnesla si Jimmy Choo domů.
Je sladká, má ledově mentolovou příchuť a krásně se přizpůsobí jakékoli teplotě. Alespoň na mé kůži to tak je. Stačí pár střiků a můžu ji nosit i ve velmi horkých dnech, aniž bych se vyboulila.
Je perfektní. Není to módní parfém. Je jiný, je univerzální, je smyslný, aniž by byl líbivý. Myslím, že je to naše nálada, díky které tento parfém mění svůj záměr. Je neuvěřitelný!
Kdybych měla zůstat jen u jednoho parfému, byl by to tento.
Dokonalý!" ♥

Countess
JIMMY CHOO:
Ačkoli jsem byla při setkání s Jimmy Choo trochu rozpačitá kvůli jejímu vysokému a živému "tónu", po několika týdnech mohu říci, že splňuje několik požadavků, které by osobní vůně měla mít:
že by měla mít alespoň mírnou stopu a trvání. V tomto ohledu nemám žádné výtky. Ještě 4 až 5 hodin po aplikaci JC se cítím provoněná a nemusím ji na zápěstí zběsile hledat (jako jsem to dělala s FB nebo LVEB).
Chci, aby byla výrazná, ne jen další z řady, a aby si jí někdo všiml. Měla by být pro mě výzvou, měla by mi něco "předat" a měla bych si ji s touto konkrétní vůní spojit. Zde mi kombinace karamelu, hrušky a pačuli připadá velmi zajímavá a ne banální a mám pocit, že mi dodává živost na rozdíl od dobře udělaných, ale matnějších parfémů.
Ať je to moderní. Existují "vintage" vůně se super pozitivní atmosférou a dobrým otiskem (např. Lolita Lempicka, Anais, Pleasures), ale na každodenní nošení osobně preferuji něco modernějšího.
Všestrannost. Aby se dala nosit po celý rok. V posledních týdnech se v mém městě střídaly horké i chladné dny a JC se osvědčila v obou scénářích. Zejména to, že se dá nosit ráno (což je lakmusový papírek, kterým mnoho mých parfémů neprojde), protože ji budu nosit hlavně přes den. A konečně, že se dá nosit v různých kontextech, aniž by se střetávala. JC mi dokonale sedí jak pro pracovní, tak pro rodinné aktivity. Je nápadná, ale v té správné míře.
Rozhodně tuto vůni doporučuji vyznavačům trendu "fruitchouli".
Zdravím z Chile!

azuriiita
Obzvlášť se mi líbí dvě vůně Jimmy Choo: Jimmy Choo Parfum (také podepsaná Oliverem Polgem a spíše sladší) a tato. Možná, že ti, kteří čekali, že tato bude sladší, by mohli zkusit "Parfum" :)
Souhlasím s @gmoranch, že připomíná 'Belle d Opium' od YSL, jen tato je ovocnější a navíc, jak správně řekl, je kyperská_ovocná (já bych přidala i gurmánská), zatímco ta od YSL je orientální_florifrutální (podle mě i kořeněná). Troufám si tvrdit tento možný nesmysl, když mám obě a po jejich mnohonásobném použití, s velkým uznáním :) A co se týče vůní, tak je to tak. V některých momentech mi také připomínala, spíše mírně, 'Play' od Givenchy... Orchidejové tóny a její gurmánský nádech, tuhle s čokoládovým nádechem a tuhle s karamelovým. Její pomeranč mi připomíná 'London' od Burberry. Obávám se, že jí chybí hodně sladkých květin, aby dosáhla výbušné sladkosti 'Flowerbomb' od Viktor & Rolf. Řekněme, že všechny mají společné pačuli, velmi voňavé květiny (orchidej, jasmín, lilie atd.) a ovoce (pomeranč, broskev, hruška)? Nejsou nádherné? :)
Když už jsem zmínila, jak voní, které tóny vynikají, a když už mluvím jen o Jimmy Choo, který se nás týká, aniž bych ho srovnávala s ostatními, řeknu následující: V rozmezí asi 5' se otevírá vůní karamelu a pomeranče, následuje výtok hedvábného pačuli s nádechem nové vůně kůže, která přetrvává trvale, nakonec cítím orchidej a hrušku (v tomto pořadí); pak už má tendenci být lineární s občasným zjevením se v popředí orchideje, "pomerančového" karamelu a hrušky. Dohromady vytváří příjemně elegantní vůni, gurmánskou, ale nikoliv vtíravou, mladou, ale vyzrálou, vhodnou téměř pro každou příležitost, je nápadná a velmi příjemná, aniž by byla vtíravá, její vůně umocňuje můj pocit ženskosti a smyslnosti... až sexy; vydrží hodiny.... pokud ji znovu nanesu, vydrží na oblečení (a na těle, pokud se nesprchuji každý den a v horku až více než dvakrát denně; pokud si dám trochu do vlasů a ten den jsem si je neumyla, protože jsem byla unavená, nenastydla nebo cokoli jiného, vůně tam zůstane!); je povzbuzující a zároveň mi pomáhá čelit chvílím stresu, stejně jako dobrá sladkost s čajem nebo kávou (cítím se skvěle ve dnech, kdy vím, že musím vyřídit několik věcí)... tudíž také povzbuzuje mou chuť k jídlu (obecně); je veselá a jiskřivá i střízlivá, trochu ležérní, ale nikdy ne drzá; není rafinovaně elegantní, ale je šik, je koketní, z nějakého důvodu mě nutí nosit něco hezkého a poutavého, když ji nosím. Jsem ráda, že ji mám ve své sbírce.

purpleturtle
Jedna paní, která seděla vedle mě na koncertě, měla na sobě tohle. Tak se mi to líbilo, že jsem se jí musela zeptat, co to je. Jak moc se mi to líbilo? Koupila jsem si ji na internetu, když jsem tam seděla... NA KONCERTĚ... tu největší lahvičku... ve vánoční sadě... s rollerem v ceně. Dnes mi přišla a já našla své šťastné místo!!! Šťastná vůně! :)

polkadot27
Nakonec jsem utratil peníze a koupil si 100 ml této krásky poté, co jsem ji původně ucítil v roce 2009. Dala jsem si na čas. Vzpomínám si na své první setkání, když jsem dostala vzorek zdarma v časopise Glamour. Byla tak silná, v té době jsem byla s vůněmi poměrně nezkušená a těch pár, které jsem vlastnila, byly všechny od Avonu, takže jsem zřejmě nebyla zvyklá na těžkost a sílu vůně, kterou tato vůně nabízí. Z tohoto důvodu a pouze z tohoto důvodu jsem byla vůči této vůni poněkud obezřetná. Byla to jedna z těch situací, kdy se chcete od něčeho odtrhnout, ale zároveň vás to něco přitahuje.
Nicméně o dlouhých 5 let později, poté, co jsem si občas v Debenhams dala příležitostně stříknout. Nakonec jsem si tuto vůni koupila na zimu a oceňuji ji víc než kdy jindy.
Má krásně vyváženou pačuli se sladkou hruškou a mandarinkou s tekutou karamelovou polevou, je naprosto božská. Při vůni této vůně ráda piju kávu, ani nevím proč. Je to kořeněná pačuli vůně, ale siláž není silná, vyzařuje jen v intimní blízkosti, což je nejlepší druh siláže pro tyto kořeněné teplé parfémy. Jak vůně navozuje, a proto se lidé chtějí sklonit a stát se intimnějšími, jen aby ji ucítili.
Někteří lidé říkají, že voní lacině a genericky. To rozhodně není. Je krásná, trochu moc populární ano, ale levná a generická, to vůbec ne. Žádná taková vůně neexistuje, jediný důvod, proč voní genericky, je ten, že ji všichni oceňují a většina ji nosí.
Nechápu, že někteří recenzenti říkají, že málo je dlouho......, aby posílila siláž této vůně, přistihla jsem se, že stříkám asi 8x, pokud chci, aby vyzařovala, nicméně většinu času dávám přednost tomu, že je to intimní vůně do blízkosti.
Miluji procházky parkem, když ze stromů opadává listí, a cítím tuto vůni, je krásná a sjednocuje mě s přírodou. Miluji ranní kávu costa nebo starbucks, když cítím tuto vůni, je to ráj na zemi.
Díky tomuto parfému si vážím maličkostí v životě, jako je ranní káva, díky němu si uvědomuji, že právě tyto malé okamžiky dělají život opravdu krásným.

leticiamt
Parfém s citrusovým nádechem, který se rychle zjemňuje a ustupuje karamelu s orchidejí... Jak se vyvíjí, přebírá vůni pačuli, karamelu a orchideje...
Necítím žádné ovocné tóny! Je lehce sladká, ale ne přehnaně.
Je to zimní vůně, která by se neměla používat příliš často, protože může být nepříjemná. I když ji nanesu střídmě, vydrží mi na kůži asi pět hodin.
Není to taková vůně jako A La Vie est Belle EDP, Candy nebo Sì Armani.

Ro Virtual
V komentáři jsem napsala, že jsem našla svůj parfém ŽIVOTA, ALE MÝLILA JSEM SE (La Vie Est Belle), když jsem dostala vzorek Jimmy Choo, a hned druhý den jsem si ho kupovala... Teď jsem našla parfém, který nazývám svým vlastním (stejně jako kdysi Still), naprosto miluji tuto vůni, konečně mám pocit, že jsem našla další parfém, který mě opravdu oslovuje a mám pocit, že je to můj podpis. Moje další vůně, které jsem velmi věrná, je J'adore. Jak Jimmy Choo, tak J'adore jsou nyní mými nejoblíbenějšími z kolekce <3
Hned jak jsem ji nastříkala, ucítila jsem ovocné tóny hrušky a mandarinky. Prosvítá i orchidej. Zachovává si ovocnou sladkost fruitchouli a cítím i vanilku, evokující tóny karamelu. Karamelová nóta je závěrečnou tečkou této vůně a dodává auru mladistvosti, která se mísí s vážnou pačuli. Neměli byste ho nastříkat příliš mnoho, jinak se vůně stane příliš sladkou a vlezlou.
S tímto parfémem mám pocit, že objevuji nový parfém, a proto mám parfémy tak ráda. Myslím, že způsob, jakým se umocňuje na kůži, je úchvatný.
Tento parfém je velmi sladce vonící, karamelově sladký, veselý, ženský a dlouhotrvající. Je tak krásná...I'M IN LOVE WITH MY JIMMY CHOO (Jsem zamilovaná do značky JIMMY CHOO).

Ainaki
Ježíši, to je ale bota.... Člověk by si myslel, že Jimmy Choo najal obyčejného zaměstnance, který ještě včera vyráběl boty, a dnes ho posadili a řekli mu, aby vytvořil parfém podle vlastního výběru. Všechny módní domy a další celebrity, které vydávají své vůně, si za tímto účelem zvou profesionální parfuméry.
Mimochodem, autorem této konkrétní vůně je Oliver Polge, který spolupracoval se společnostmi Balenciaga, Barberry, Cacharel a Guerlain. Musel pro ně vytvořit hodnotné vůně, že? Líbí se všem? Proč tedy hned označovat tento parfém za výplod plytké fantazie ševce? .....

Manun4a
elenka8585, souhlasím)pro 80% Fragrantica, téměř vše, co patří do barevně-ovocné, ovocné a květinově-ovocné sladké je kompot))))
Jimmy Choo nevoní jako hruškový kompot.
Lidi píšou, že to jsou všelijaké vůně, které se v pasážích a na trzích prodávají, ano, ano)))), projít pro zajímavost kolem oddělení "lahvových lihovin", protože mi tam kompotová chutná vůně nepřipadá, tam by spíš byly padělky pod Chanel, Dior, přírodní Lauder, kde se povontsyche a kde se ingredience snáze seženou, jako je hřebíček, kadidlo, koření atd).
Mnozí lidé si jen těžko připouštějí, že něco lahodného, sladkého a dráždivého může být vůně, no, jestli jste, dámy, na těžké parfémy, no, ať si ho tahají, ale tady dát všechno lahodné, pod jeden hřeben "FU COMPOT POMOYNY!". podle mého názoru je to nesmysl! Pro chuť a barvu, víte, nemyslím si, že by se někomu se seriózním parfémem líbilo tvrzení: "Madame z vás cítí zakrnělá a ošuntělá žena po padesátce".

AWHIFFANDAPRAYER
Páni! Před časem jsem si v časopise přičichla k reklamě/vzorku tohoto parfému. Můj manžel si na to musel vzpomenout. Tenhle týden byl příšerný. Moje sestra se pokusila o sebevraždu. Mám hroznou alergii a zánět dásní (nechutné, já vím... jen se snažím být realistická) a všechno, co se mohlo pokazit, se pokazilo. Takové týdny... Ve čtvrtek měl narozeniny. Upadl mi jeho dort a večeře byla katastrofa. Byla jsem v slzách. Předal mi přáníčko s milým vzkazem, že mě chtěl potěšit, a pak mi na počítači vytiskl fotku toho parfému a na ní stálo, že se posílá poštou a je na doručení. Dnes jsem ho dostala. Samozřejmě jsem byla nadšená, ale víc než to mi to připomnělo, že i když se věci strašně nedaří, jsem tak požehnaná, že mám ve svém životě úžasného muže.
Ta vůně je úžasná! Je hřejivá a jedna z nejsmyslnějších vůní, které vlastním. Myslím, že zůstává docela blízko pokožce, ale rozhodně by se v mé knize nezařadila mezi "kožní vůně". Je mnohem silnější než to. Stejně jako jeho boty, i Choo ví, jak dodat sexy nádech. Tato vůně je plná žáru. Pokud si ji nemůžete dovolit, myslím, že podobnou a krásnou náhradou by byla Elizabeth Taylor's Black Pearls. Tu jsem nosila léta a přijde mi, že jsou si velmi podobné. Na zdraví všem dobrým manželům. Jste úžasní.
xx