Jimmy Choo Fever Jimmy Choo pro ženy

Jimmy Choo Fever Jimmy Choo pro ženy

káva

Jimmy Choo Fever podle Jimmy Choo je Orientální Vanilla vůně pro ženy. Jimmy Choo Fever byl/a uveden/a v roce 2018. Jimmy Choo Fever byl/a vytvořen/a Nathalie Lorson a Honorine Blanc. Vrchní tóny jsou Švestka, Liči a Grapefruit; střední tóny jsouOtočník, Vanilková orchidej, Jasmín a Pomerančový květ ; základní tóny jsou Fazole tonka, Vanilka, Benzoin, Káva, Lískový oříšek a Santalové dřevo.

Švestka

Benzoin
Káva
Lískový oříšek

Burgundy Jayde

🍬🍭 WOW. 🍨 Komentář níže o pečených koláčích s ovocnými kapkami trefil hřebíček na hlavičku . Lahodná vůně, jsem unešená. Jsem introvert a nebaví mě kupovat parfémy naslepo tak jsem se odhodlala Minulý víkend jsem šla do obchoďáku a vyzkoušela jsem asi 50 špičkových , značkových drahých vůní a všechny voněly fádně až na tuto a pár dalších. V obchoďáku ji prodávali za dvojnásobnou cenu než na Ebay, tak jsem si ji koupila z ebay. Přišla mi včera. Tato vůně je všechno, co jsem hledala. Je velmi svůdná hřejivá a velmi hustá a švestkově džemovitá, ale ne mazlavá.... pro zralou ženu. Naprosto ji miluji. Ta jantarová hřejivost je neskutečná. Vůně do chladného počasí. Je v ní trocha pudrovosti, která ji zaobluje, takže není dusivá. Přišla jsem na to, že miluji každou vůni, která má v sobě hřejivý balzámový benzoin nebo ovoce "liči". Je to tajemně vonící ovoce. Je sladké, ale je v něm něco, co ho dělá naprosto úžasným. U tohoto parfému mám chuť jít ven a liči ochutnat. 💥Jimmy Choo se s touto vůní trefil. Vydrží mi na kůži celou noc, dokud se neosprchuju. Opravdu se modlím, aby se tato nádherná vůně nikdy nepřestala vyrábět. 🖤💜🖤

gonzalesgabi

Mám asi 100 parfémů a ze všech je tento parfém nejchválenější v celé mé sbírce.Nebylo dne, kdy bych s tímto parfémem vyšla ven a nedostala alespoň jeden kompliment. Je silný a smyslný, velmi výrazný!
A právě díky němu, vášni pro něj, jsem mohla poznat další dvě vůně jimmy choo. jimmy choo je jedna z mých nejoblíbenějších parfumérií, ne-li moje nejoblíbenější!

Vášnivé vůně!

meowsong

Poprvé jsem měla tento parfém na toaletním stolku díky mladému muži, který mi ho vybral a daroval. Od té doby uplynuly dva flakony Fever - a tady se ho chystám koupit znovu. Proč? No, především samozřejmě reakce lidí kolem mě: ze všech mých parfémů právě Fever sbírá nejvíce komplimentů - ocenil ho sedmiletý syn mé kamarádky i asi padesátiletá žena, náhodná kolemjdoucí. A jednou na ulici ke mně přistoupila dívka a požádala mě, abych jí napsala název. Líbí se i mužům. Obecně platí, že téměř pokaždé, když si ji vezmu na sebe, dostanu buď otázku "co to je?", nebo pochvalu za vůni).
Za druhé je to dobrý poměr cena/výkon - je dlouhotrvající, na oblečení vydrží několik dní, na kůži - až do večera, pokud si ji vezmu ráno.
Za třetí, složení. Mám ráda gurmánství, a tady vidím Prada Candy karamelky, nádhernou pudrovost, šťavnatost ovoce - dobrou rovnováhu, která nedovolí vůni "přechýlit se" na žádnou stranu. Mimochodem, švestka se mi poslouchá velmi dobře.

Zpočátku jsem byla skeptická ke komentářům o podobnosti s Black Opium - ale jednou jsem ji měla na sobě v -20, a tehdy jsem tu podobnost opravdu slyšela. A to jsem si jí předtím nevšiml.

Ano, není to samozřejmě vysoký parfém - ale velmi příjemná věc, a proto se bude v mé sbírce objevovat stále znovu a znovu. Pravda, snadno se omrzí - velmi intenzivní, trochu těžká na každý den.

Leahdiana

Takže za prvé, prosím, NECHTE se ovlivnit recenzí, která říká, že to voní jako klobásy, protože to 100% není. Tato vůně prostě nefungovala s jejich tělesnou chemií. Je to nádherná, snadno zamilovatelná ovocná, vanilková, sladká vůně. Opravdu si myslím, že stojí za to vyzkoušet ji na své pokožce, než se zavážete k plnému flakonu, ale je opravdu nádherná a dostávám spoustu komplimentů, když ji nosím!

adelika

Jaká milipoose láhev naživo.
Přátelé, je to sladká, krémová orchidej jako Montal a Tom Ford. Jen o něco slabší a ne tak drahá. Ale pěkná.... Nejdřív švestkový džem. Jednou jsem si uvařila švestkový džem a přidala do něj skořici a vanilku. Mmm... Tehdy to byl džem roku. A tady je pochoutka za 0 kalorií.
Tahle barva lahvičky mě vždycky přitahuje, znamená to, že v ní bude něco útulně orientálního. Je to nádhera!

Larilari

"Ano" od první chvíle, kdy jsem to zkusil. Je to přesně ten typ parfému, který se líbí všem lidem s chutí na sladké. Zejména tento, velmi sofistikovaný, aniž by byl vtíravý.

Říkám jí "svěží sladkost". Švestka je přítomna (a to s velkou intenzitou) po celou dobu, což sladkost dokonale vyvažuje a dělá z ní velmi univerzální vůni, téměř pro každé roční období (snad kromě příliš horkých období) a pro každodenní i večerní nošení.

Podle mého názoru je úplně jiná než Jimmy Choo EDP a příliš svěží na to, aby byla Black Opium, ale připomíná Prada Candy, a to díky silnému vanilkovému benzoinovému tónu. Není to bomba inovací, ale je lahodná a má osobitost. Kávu na kůži téměř nevnímám (bohužel, protože ji miluji), i když dodává vůni tajemný nádech.

Projekce je mírná a délka velmi, velmi dobrá.

Celkově potěší! Všem se spíše líbí, hned první den, kdy jsem ji měla na sobě, jsem dostala kompliment. Nosím ji pro každou příležitost, na běžné nošení, do práce, když nevím, co na sebe? Je to jasný hit!

Vůně: sladká a svěží téměř pro každou příležitost a roční období.
Stopa: středně silná, lehká, ale je cítit, vůbec není přeplácaná.
Trvanlivost/výdrž: výborná, na mé pleti bez problémů vydrží minimálně 6 h.
Cena: 10/10
Doporučila bych ji: samozřejměoooooo!

jujurna

Slepé. Ačkoli jsem čekala něco opravdu horkého, plného a horečnatého, je to velmi příjemný a elegantní parfém. Je sladká, ale ne přehnaně.

Hned od začátku cítím tonkové boby s kávou a benzoinem, což mi připomíná čokoládovou vůni. Jak se uklidňuje, všímám si ovocných nuancí, hlavně liči a grapefruitu, a téměř nic z květin...

V průběhu hodin se střídá vanilka s ovocným citrusovým nádechem a něco mandlového s přítomností pomerančového květu a velmi lehkého santalového dřeva. Přísahala bych, že v pozadí cítím kašmeran. Hodně mi připomíná Black Opium, možná proto jsem byla trochu zklamaná, protože nepatří k mým oblíbeným.

Když ji nastříkám hodně, cítím ji 8 hodin. Nemá žádnou silnou projekci. Používám ji do práce v klimatizovaném prostředí, v horku mi nesedla, byla dusná, dusivá. Líbí se mi a budu ho používat často, ale znovu bych si ho nekoupila.

Catty

Wow...jsem ohromena kvalitou a vůní tohoto parfému! Moc se mi líbí!

Pokud hledáte mladou, chladnou, sirupově-sexy-kozy gurmánku...tak jste ji tady našli! Je velmi univerzální...můžete ji nosit, abyste zůstali útulní doma, nebo na večer ven, nebo si jen tak užít den s přáteli...ideální pro romantické příležitosti.

Mám ji na sobě pod 34 stupňů...a nedusí mě, ´protože je hladká, krémová, svým způsobem i elegantní. Květinová vanilka je zde DOKONALÁ!

Na mé pleti se promítá silně 2 hodiny a výdrž 8 hodin.

Tohle byl blind a já jsem moc spokojená! Opravdu skvělý!

Thanaquil

Cítíte ruku Honorine Blanc!
Téměř vždy dává svým výtvorům rozpoznatelný nádech, onu obvyklou lehce hravou, karamelovou gurmánskou sladkost, která jim dodává gurmánský a výživný nádech, ale nezbavuje je jisté žoviální smyslnosti, nikdy ne vážné a zcela rozpoznatelné. Ani tento parfém není z toho všeho vyňat: otevírá se chtivě s gurmánským podtónem, který z něj kape už od prvních tónů... v hlavě není ovoce, které by vydrželo - i když je šťavnaté a nakyslé - v srdci nejsou nádherné květiny, které by vydržely... vlna zahalující sladkosti přichází s hukotem a vše zahlcuje... ale řekněme si to na rovinu, je dobře kalibrovaná a příjemně srostlá...jedlý a mazlivý základ nás obnovuje, aniž by byl mdlý, pohrává si s nosními dírkami, aniž by sklouzával do plné mazlavosti... celkově je to dobrý parfém, příjemný a líbivý, který sice nezáří obrovskou inovativností, ale přesto je příjemný a dobře nositelný pro mladé i ne tak mladé dívky... teplotu mi nezvedne, ale úsměv mi vykouzlil!

nandalyne

Právě jsem obdržela Jimmy Choo Fever a už je nosím! Vlastně mě tenhle dům obvykle nezklame. Fever nebyl jiný. Mírně sladká vůně, která se otevírá VELMI sladce - představuji si to díky grapefruitu a švestce -, ale zasychá velmi vanilkově a lehce květinově (fialové květy, na bílé květinové v tomto případě zapomeňte). Vynikající! Kávu cítím jen velmi jemný nádech po dobrých pár minutách, ale mými oblíbenými tóny jsou zde benzoin a fazole tonka. Zahřívají parfém a dělají ho super útulným a jemným. To miluju! Přestože je vůně sladká a hřejivá, dá se nosit i přes den při mírných teplotách, protože tolik nevyzařuje. Myslím, že navazuje na linie Trésor à La Folie a Flowerbomb Extrême. Stojí za to se s touto malou kráskou seznámit!

Erin1990

Zatím jsou to jediné boty Jimmy choo, které jsem vyzkoušela a které jsem dostala jako dárek. Nelíbí se mi odkaz na krajtu nebo krokodýlí kůži (z nichž jsou jejich nejexkluzivnější boty vyrobeny), protože myslím na zvířata a je mi jich líto. Ale tento parfém má alespoň efekt krajty jen na krabičce. Flakon je krásný, i když vypadá jako granátové jablko (s uzávěrem Chanel Chance), a je to tak akorát; protože je to bomba. Na mé pleti, té s obtížným ph, začíná velmi nejistě s velmi lehkou citrusovou svěžestí, cítíte alkohol skoro jako lehkou kolínskou. Ovoce nerozeznám, ale mírná kyselost a velmi letní svěžest je patrná. Rychle se však vyvíjí... Po půl hodině se úplně změní na tmavou švestku s nádechem mastku a sladkostí, která mi spíš než chutně voní jako otrávené jablko Sněhurky (mám pocit, že se hodí spíš k tomu jablku než k Poisonu, který je příliš syntetický na to, aby ho dívka chtěla jíst). Mám pocit, že káva jí dodává mužný nádech, který se mi moc líbí. Není něžná ani sladká, ani když se dostane k vanilce.

Když jsem byla mladá, prodával se u nás parfém s podobnou vůní, temný a zahalující Plum, a flakon byl podle mého studentského rozpočtu velmi úsporný; mluvíme o parfému z doby před 15 lety. Nyní se přestal prodávat a já jsem náhodou narazila na Fever a naplnil mě vzpomínkami na ty časy. Možná proto se mi líbí víc než většina ostatních a odlišuji ji od současných konfekcí, které mě nepřitahují. Ať už špatně, nebo špatně, vůně zasahují zcela do spektra jemných a podvědomých ocenění, snů a vzpomínek, a komu se mohou zdát stejné sny jako někomu jinému? Kdo může říct, že konkrétní sen je vždy dobrý nebo špatný?

TheRomanLady

Fever nemá nic společného s Jimmy Choo edp, Fever je sladký, příjemný a jednoduchý parfém. Pro ty, kdo mají rádi sladké vůně, které sledují dnešní trend, se vám bude líbit.
Na mé kůži vydrží víc než dobře, deset hodin, ale, vůně je cítit přiblížením nosu k paži už po první hodině, i když to může být můj postřeh, já parfémy nikdy moc nevnímám, můj nos si na vůni hned zvykne.
Hned po nastříkání je cítit velmi intenzivní sladkost, ale po dvaceti minutách intenzita slábne a, alespoň na mé kůži, se usadí lahodná sušenková vůně, myslím, že je to benzoinová pryskyřice, A lehký nádech lískových oříšků, který zůstává, dokud parfém nezmizí, a to mě přimělo si ho koupit.
Nebolí z ní hlava, není invazivní, i když její výstup zdánlivě naznačuje opak, a vyvolala u mě komplimenty.
Není originální, není to osmý zázrak, ale je příjemná jako ten dort, o kterém víte, že jste ho neměli jíst. Malé provinilé potěšení.

Ginger

Jaký příjemný objev, tato Horečka!
Řekněme, že naše setkání proběhlo poněkud netypickým způsobem, to znamená, že já totálně rozespalá bloumala po letišti v režimu zombie ve 4.45 ráno a čekala, až mi oznámí odlet, a on tam stál na přepážce v duty free.
Začátek je ostrý, místy téměř připomíná citrusové mýdlo (tuším, že grapefruit) a přiznávám, že vzhledem k tomuto předpokladu, který není nejlepší, jsem téměř okamžitě zalitovala, že jsem kvůli němu obětovala jednu ze svých dvou rukou. Nicméně asi během deseti minut se rozvine a do popředí se dostanou květinové tóny, především jasmín, docela bujný, ale nikdy nepřekračující meze, oslazený kombinací tonky a benzoinu, které já osobně zbožňuji.
Příjemný dryown s nádechem santalového dřeva, kávy a lískového oříšku vůbec.

Výdrž není přehnaná, trvání je řekněme průměrné (4/5 hodin), parfém je podle mého názoru dobře vyvážený a není přehnaně sladký, jak by se mohlo zdát, protože květinová složka je poměrně exaltovaná... líbí se mi? Ano, připadá mi příjemná.
Koupila bych si ji? Mah, pravděpodobně, ale ne na počkání. Jako když vám dojde parfém a musíte ho vyměnit, ale bez naléhavosti.
Ale tahle horečnatě sladká tolik nemá.

JuliaS

Koupil jsem si po rychlém testu, ze zvyku, že slevy.A parfém se ukázalo, že je prostě zázrak! Na kůži hraje, otevírá velmi krásně, švestka, káva, dřevnatost, ale ne těžké.Je tu něco květinového, lehké.Sama od sebe chytil stopu, když jsem šel do práce z kanceláře, a pak se vrátil.A nepoznala jsem svůj parfém, říkala jsem si "wow, to je vůně, musím se zeptat, kdo má takovou pohodu", pak mi došlo, že jsem to já))Zvedne náladu, zimní, ze začátku lehce mazlavá, pak se rozptýlí a vůně se velmi krásně usadí na kůži. trvalá.