I Want Choo Forever podle Jimmy Choo je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy. Toto je nová vůně. I Want Choo Forever byl/a uveden/a v roce 2022. I Want Choo Forever byl/a vytvořen/a Sonia Constant a Louise Turner. Vrchní tóny jsou Hořká mandle a Růže; střední tóny jsouTřešeň, Jasmín a Vetiver ; základní tóny jsou Vanilka, Fazole tonka, Jantar (ambra) a Dubový mech.

I WANT CHOO FOREVER Jimmy Choo: Ovocně-květinová gurmánská vůně s temným a tajemným nádechem
od Markéta Rybínová

Cantsmellbabe
Opravdu jsem si užívala sladkost, když jsem si k ní přivoněla v místním obchodě s kosmetikou, ale ještě více jsem ocenila upozornění od prodavačky, která si všimla, že k ní čichám, a řekla mi, abych místo toho vyzkoušela Bint Hooran od Ard Al Zaafaran. Byla jsem zvědavá, proč to tak silně vnímá, a skončila jsem v hlubokém rozhovoru o její lásce k méně známým domům s vůněmi, o tom, že Bint Hooran vznikl dávno předtím, než chci, aby byl Choo vydán, a o její teorii, že ho okopírovali právě teď na obal. Odešla jsem z obchodu a zkontrolovala Amazon, abych zjistila, že Bint stojí 16 liber, zatímco JC v té době stál 79 liber, a tak jsem si ho objednala. Bezpečně říct, že jsem ráda, že jsem ji poslechla, protože voní téměř identické a já se můžu stříkat, kolik chci, protože to nestálo zemi.
Není to moje nejoblíbenější vůně, ale pokud jste si oblíbili třešňové parfémy TF/Kayali, řadu CH Good Girl a/nebo Delinu, pravděpodobně budete chtít do své sbírky přidat i Bint nebo tuto.

maylets
Hledala jsem parfém na večer a prodavačka mi doporučila tento, který je "nový". Nejdřív jsem ho ucítila na papíře a otevřel se s mandlemi a třešněmi a já se zamilovala! Vyzkoušela jsem jich několik a tento si získal mé srdce! Je to smyslný a elegantní parfém, velmi elegantní a vůbec ne vlezlý, je to sladká vůně, která neobtěžuje, je velmi odlišná, po chvíli se stává velmi ovocnou a já opravdu cítím na kůži jantar a růži, vanilka je velmi jemná, a já nesnáším sladké parfémy! Tato vůně mě překvapila, manželovi se líbila. Už teď je v mé sbírce oblíbených.

Xia
Zkusila jsem to náhodou bez velkého očekávání a první nástřik byl jako když vše napadne obláček 😳 když jsem procházela kolem východu, myslela jsem, že to vypadá jako další, při vzpomínce jsem si řekla, že vím, který to je! Vím, že vypadá jako Live Irresistible delicieuse. Výborná volba pro vdovy po té zrušené. Velmi dobrá projekce a trvání, bezpochyby jde do mého seznamu přání.

Faroli
Velmi dobrá kvalita, můžete vnímat všechny uvedené tóny, ale parfém se zaměřuje na: vanilku/višňový likér/mandle.
Ze všech Jimmy Choo je to můj nejoblíbenější.
NEvoní stejně jako Want Choo, která je zaměřená na broskve, mdlá a zaběhnutá. Pokud chcete parfém, který voní po třešních, je to velmi dobrá volba🍒Dlouho vydrží a má mírnou stopu, vyzkoušejte ho.

Rita Dark
Ta krása je nepopsatelná!)Růže, třešeň, fazole tonka, vetiver, všechno, co mám ráda!)))No, řeknu vám to hned na začátku...V obchodě probíhaly testy...Slastný zápach! Kakofonie, jak už tu bylo napsáno!(((Asi je to v testerech!))))...Pak jsem to dostala jako dárek! Dárce mi vzal zájem o tento parfém za nápovědu))))))Bůh! Je krásný! Opravdu se chce říct FOREVER! Kupte, noste, nebudete litovat! Mám všechno!)))))))

Fernanda Gauss
Podívejte se, budu upřímný, tento parfém byl jeden z nejsladších, které jsem kdy ochutnal, dal jsem si ho na ruku a projekce je velmi vysoká, stejně jako doba trvání na těle, osprchoval jsem se a stále jsem cítil vůni, která mě zvedla žaludek. Neměla bych pro ni velkou slabost, mnohem víc se mi líbí citrusové, ovocné a lehce sladké parfémy. Pro ty, kdo mají rádi elegantní, sladké parfémy, které mají něco do sebe, je to skvělá volba.

jessica_chinos
Líbilo se mi to, sladké, ale ne vlezlé, dokonalé, návykové, vynikající. Tento parfém si pohrával s mou myslí, po hodině a půl už téměř nevoněl sladce, byl to čistý jantar. Po 3,5 hodinách však opět voněla sladce a velmi bohatě. Po 5 hodinách je vůně stále ta tam! Téměř žádný parfém nevydrží na kůži déle než 5 hodin, natož se stopou, a tento ano. Rozhodně stojí za koupi, je to parfém, který si můžete vzít ráno a nemusíte ho znovu nanášet až do večera a moje pleť parfémy žere. Nejlépe fungující gurmánský parfém, který jsem vyzkoušela, lepší výkon než Love by Kilian, Scandal, La Belle Le Parfum, Libre Le Parfum.... Chci, aby Choo Forever vydržel navždy...

Marvelous404
Poprvé jsem tuto vůni slyšela, když místnost naplnila příjemná, přitažlivá, ženská a lehce sladká vůně. Poté, co jsem zjistila, co je to za vůni, jsem se vydala do Létualu otestovat zamýšlené vůně. Konzultantka ke mně přišla a zeptala se na mé preference, po vyjádření, že můj manžel má rád sladké vůně, mi navrhla vyzkoušet právě tyto, protože měla (konzultantka) pravdu, že tato vůně se snadno nosí. Sladká, trpká, dráždivá, neobvyklá, přechází z jednoho prvku do druhého, prvních pár minut ji na sobě cítím, pak vše ustoupí, slyším něco příjemného pro můj nos, ale všimnou si toho i ostatní, stopa je příjemná (což je důležité), dodává pozitivní emoce (ozvěny nik, které mám ráda a respektuji je). Manžel říká, že se mu "líbí, voní jako žvýkačka", a já slyším trpkost a trochu sladkost mandlí, miluji vetiver, mech a vanilku v dámských a unisex vůních, jak jsem ráda, že jsou zde přítomny. Od rána do večera vůně perfektně drží na kůži, na oblečení vůbec, dokud se nevypere, přechází z pudrově sladké do klidnější a přitažlivější, ani nedokážu vysvětlit, co je to za vůni, fougére nebo tak něco. Pro milovníky dřevitých orientálních vůní doporučuji. Pokud mám rozebrat pyramidu, do mého nosu se dostala nejvíce tonka fazole, vetiver, vanilka, mech a mandle; pak třešeň a jantar, ale jasmín a růži neslyším. Ke konci na mě zůstává jen vanilka a vetiver, ale líbí se mi to. Ze své knihovny jsem nenašla podobnou vůni této (kterou můj nos kdy slyšel), kromě, nebudete tomu věřit, Gucci Flora Gorgeous Gardenia! Vytáhla jsem svůj prakticky prázdný flakon od Gucciho a napadlo mě: začátek gardénie = konec džemy. Líbivá vůně, na svůj cenový segment velmi slušná. Za mě na zimu a chladné počasí, v teplém období jsem ji zatím nenosila a nemá cenu ji zkoušet, nejen pro okolí, ale i sama se mohu dusit ve špatném slova smyslu, i když vůně samotná je dobrá. Je třeba s ní znát míru, stejně jako se sladkými gurmánskými, kořeněnými bombami a la Leighton, Diesel Loverdose, Opium, Baccarat 540, Fleur Narcotique, Mansera, Montal a tak dále mi stačí 1 stříknutí na kůži nebo jít do oblak. Když v něm chodíte po bytě, vůně zaplní všechno; jednou jsem to přehnala, polila se a pak jsem nevěděla, kam od něj utéct, až mě rozbolela hlava. Ale takhle po ní člověk sáhne obecně: opravdu si ji oblíbí, když je hodně "s mírou". Nebuďte líní přijít a otestovat na vlastní kůži, po mnoha neúspěšných pokusech naslepo si objednat na tóny parfémů si dávám na takové podniky pozor a přistupuji k výběru vůní s rozumem (blíže k 30 mozkům se zvedl na místě, po nalití v mládí všeho, od tehdy levné Pumy, až po drahé Lacoste a další populární vonné bomby), v poslední době (nemám chuť sama něco "nosit" a škrtit tím ostatní), takže chodím a namáhám ochranku obchodů se spoustou flíčků, odcházím s prázdnýma rukama, jdu se provětrat, vrátím se, dám si na kůži to, co se mi líbí, a jdu zase ven, aniž bych něco koupila:) To je super příběh.

AnaIli35
I Want Choo Forever vynikla během mého posledního čichání v Ultě. Vůně Jimmy Choo jsou podle mého názoru obvykle dost "meh". Dostatečně bezpečné a příjemné, ale nic zvláštního. Nicméně flakon v ombré barvě byl přitažlivý, takže jsem měla pocit, že bych se měla zastavit a vzít si vzorek. Růže a třešeň není kombinace, se kterou bych se setkala. Zahřátá vanilkou a tonkou je zde růže a třešeň opravdu ženská a krásná; ideální vůně na večerní rande. Konečně třešeň, která na mě nepůsobí léčivě!

jhemiranda
Zkusil jsem to a bohužel je to úplně jiné, než jsem si představoval a než jsem viděl v recenzích. Vychází úžasně, třešeň, třešeň, třešeň, na kůži zpočátku cítím lehce mátovou třešeň, i když nemá žádné tóny, svěží třešeň, radost, ale po pár minutách přichází zklamání, na kůži byla úplně stejná jako slabá tmavě modrá Good Girl, kterou nemám ráda, protože mě z ní nesnesitelně bolí hlava, byla jsem z toho hodně smutná. Ale ano, je to elegantní smyslný parfém, který se dá nosit ve dne i v noci.

colognefreak
Vzorek jsem dala své dceři.
Nebudu souhlasit se spoustou odpůrců zde a ona by to udělala také.
Za prvé, nepůsobí mužně ani lacině.
Je to příjemná třešňová/květinová s trochou tepla, které jí při zaschnutí dodává hloubku, rozhodně vůně do chladného nebo chladného počasí.
Je příjemná pro davy a potěší i "nositele".
Dá se nosit za mnoha okolností.

MilaslavT
Koupila jsem si je naslepo, protože testery se zatím v obchodních řetězcích neobjevily, velmi mě zaujala pyramida a já miluji, oceňuji a respektuji klasiku I Want Choo.
Na začátku jasně cítím mandle, ale po 15 minutách po nich není ani stopy a vůně začíná vyznívat jako směs Carolina Herrera Very Good Girl Glam a klasické I Want Choo. Třešeň tam rozhodně je, ale není jasná, spíše tlumená.
Vůně je spíše o růži (ne, dokonce tak o RŮŽI) než o třešních. Vůně je celistvá, je těžké ji rozdělit na tóny.
Pokud jste fanoušky růží, máte rádi Very Good Girl Glam a máte vřelý vztah k I Want Choo/klasické CH Good Girl/Hugo Boss Alive, můžete ji brát i naslepo, ale test nikdy neuškodí.
Výdrž je dobrá (celkem asi 7 hodin, 4 hodiny s výraznou stopou, další 3 hodiny blízko kůže).
Zapomněla jsem upřesnit, že ve vůni vůbec necítím žádnou zemitost/hnědost, od slova vůbec
Je zde podobnost s vůněmi řady Si Passione od Giorgio Armani, i když ne příliš zjevná.