Viva la Juicy Gold Couture Juicy Couture pro ženy

Viva la Juicy Gold Couture Juicy Couture pro ženy

karamel
balsamico

Viva la Juicy Gold Couture podle Juicy Couture je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy. Viva la Juicy Gold Couture byl/a uveden/a v roce 2014. "Nosem" za touto vůní je Honorine Blanc. Vrchní tóny jsou Lesní plody, Gardénie a Konvalinka; střední tóny jsouZimolez, Jasmín Sambac a Vanilková orchidej ; základní tóny jsou Karamel, Vanilka, Santalové dřevo a Pralinka.

Lesní plody

Vanilková orchidej

Karamel
Pralinka

Thanaquil

Ano, myslím, že jsem tento nákup uskutečnila uprostřed hypoglykemické krize: měla jsem náhlý rozmar gurmánského, čichově cukrového, útulného parfému pro začínající zimu, který byl pohlazením pro říjen, můj oblíbený měsíc, a protože nejsem fanouškem daného žánru, nechtěla jsem za něj utratit ani oko... Čekala jsem lepkavou, dětskou, agresivní sladkost a místo toho... nic z toho to není!
Nejenže mě to nezklamalo, ale dokonce se mi to líbilo!

Samozřejmě je to výtvor, který je třeba brát takový, jaký je, nehonit se za čichovým mistrovským dílem, nebo dokonce za výklenkovým uměleckým dílem: je to hravý, veselý, ironický, rozpustilý a velmi odlehčený malý parfém, klasický parfém pro to, aby se člověk nebral příliš vážně (a kdy to je??? 😅) . Nejprve se mefitické červené ovoce neobjeví jinak než v počátečním nádechu brio, který působí jako úvod (to už je hodně), ale vůně se otevírá do jemného, mléčného obláčku bílých květů ponořených do jakéhosi mléčného a ořechového krému s jemnými nuancemi opečeného karamelu: má svou vzdušnost díky květinové složce, která je cítit po celou dobu vývoje: přesto je sladká, je lačná, přesto se nerozplývá a zůstává jemně jantarově zabarvená.
Ne, pro ty, kteří si myslí, že je to bomba, je to velmi tlumená vůně (alespoň toto složení), mluvíme o velmi diskrétním silážním efektu a výdrži kolem tří hodin.

MushroomMissy

Mně osobně se tento parfém velmi líbí. Je velmi bohatá, ovocná a uklidňující. Pokud máte rádi gurmánské a koketní vůně, bude se vám líbit. Právě začínám svou cestu za parfémem jako formou péče o sebe a tuto vůni jsem si opravdu užila. Je mi 42 let a nemám problém nosit "mladší" vůně. Je to zábava a baví mě vonět mňamózně.

Joice Raio

Jeden z mých nejoblíbenějších parfémů! Sladká, aniž by se vtíral. Je velmi krémová, kulatá a útulná. Opravdu cítím karamel a vanilku. Na mé kůži vydrží věčně, stačí mi jen pár stříknutí. Přijde mi zajímavá na podzim/zimu a na večerní nošení, zejména na intimnější schůzky. Má v sobě jakousi romantiku, která se mi líbí, protože není nucená. Ale nemyslím si, že je příliš univerzální. Na každodenní nošení, například do práce, bych si ji nevzala.

Anna04085150

Datový parfém. Je to skutečná věc, kluci a muži jsou lepkaví. Jako teď si vzpomínám na jednu schůzku, šla jsem v restauraci po schodech dolů, za mnou šel kluk, vzal mě za ruku a jako maniak se mi přilepil na krk a začal lačně vdechovat vzduch s óóó 😂 bylo mi trapně.
Opravdu, velmi chutný a lahodný karamel, šťavnaté bobule a velmi málo barvy. Dost jednoduché, ale tak dobré! Žádné problémy s výdrží a stopou, na mě vydrží určitě 6 hodin. Miluju ji))))

Marina_bez

Také jsem si ji koupil na Jeremyho doporučení, což je vtipné, je jich tu spousta. Dočetl jsem třicítku a co na to říct? Jeremy nelhal, muži ho milují, cítí jeho vůni a usmívají se. Ale jsou to muži, pro mě je to jednoduchá sladká vůně, která hned zní jako základ zvětralého možná elegantního parfému. Ona i verze noir jsou datlové bomby bez ohledu na věk. Muž si k ní přivoní a pomyslí si mladá sladká lahoda! Podívejte se. Doporučuji ji! Za mě rozhodně nejde ve šlépějích téže Liry, ale je tak nějak říznutá, že nedráždí, nepůsobí sladce, univerzální sladká vůně. To je to, co spousta lidí hledá.

Mona Lygre

PARFÉM NEMÁ ŽÁDNÝ VĚK.

OKEY?

To není doporučení - je to objednávka.

Napsala jsem svůj komentář k tomuto krásnému parfému 1. 16. 7. 20: - "Oh-My-Gosh - tento parfém je tak georgous!!!". -Je mi 60 let a tento parfém naprosto MILUJU! -Ale, nemohla jsem ho nosit, protože uvnitř flakonu je kovová látka, je to alergie, takže, jsem ho dala své nejlepší kamarádce, které je také 60 let - a ona mi říká, že se jí hodně lidí ptá, jaký parfém má na sobě, protože je to tak goooood!!!!

V jiné recenzi jsem napsala: "A v mé hlavě a mysli budu vždycky ta "malá holčička", pamatujte si; nezměníme "najednou" osobnost a vkus, ať už jsme jakkoli staří - i když je mi skoro 60 let - stále miluji stejné tóny, jako když mi bylo 7 let. - Proč bych si měla vybírat silné, "dospělé" parfémy, když je nemůžu vystát?"

Viva la Juicy Gold Couture je parfém pro všechny na této planetě, kteří milují karamelky a sladší a šťastnější stránky života =))

EDIT: Tento komentář byl určen pro komentář někoho jiného, který mi připadal jako diskriminace starších milovníků parfémů.

GwenH

Rozhodně se jedná o rafinovanou a komplexní vůni, kterou je třeba brát velmi, velmi vážně...

SIKE

Bez ohledu na to, jak komicky nevkusný je flakon nebo sladce sladká je vůně, tuhle šťávu miluju.
Cítím se po ní šťastná, hravá, holčičí a zábavná. Tento parfém mi připomíná, že vůni nemusím brát tak vážně a že můžete mít svůj karamel a jíst ho taky.

To, co říkají lidé, je pravda. Juicy Gold se dobře promítá, pokud si ji nastříkáte i na oblečení, ale pokud si před aplikací připravíte pokožku nějakým krémem bez vůně, mohlo by to pomoci dát té šťávě vivy.

Já tuhle vůni miluju. Ani mě to nemrzí.

Moje hodnocení: 8/10
Partnerovo hodnocení: 9/10 (Vidíte to v recenzích. Juicy Gold přivádí všechny kluky na dvorek)

Aleksaksa

Jeremy z youtube tuto vůni tak vychválil, že jsem se rozhodla si ji objednat, aniž bych ji vyzkoušela.Nemýlila jsem se)Voní nádherně nakysle, jahodově v amuletu.Jediné, co je, že ji na sobě po 15 minutách vůbec necítím.Ale dostala jsem komplimenty a to víte, věkové rozpětí od dívek 16 let (šílí, když ji na mně slyší) až po babičku 75 let)Muži zatím mlčí).

Maggi VC

To je nádhera! Moje první myšlenka po nanesení byla: Potřebuji ho, hned teď! Tato vůně má rozhodně WOW efekt! Omamná a lahodná!
Je v ní tón, který mi připomíná náš milovaný peruánský panettone!!! Pro někoho, kdo má rád hřejivé, likérové vůně, je to nádhera. Karamel, vanilka, jantar a sladká, aniž by byla přeplácaná. Vyschnutí je úžasné s lehkými květinami a lesními plody, které jsou v něm zakomponovány,vždycky dostávám komplimenty, když tento parfém nosím. pěkná stopa . Je to krásná vůně její výdrž na kůži je 4 hodiny, když použiji tělový krém, prodlouží se na 8 hodin (krémy s vanilkovou vůní Victoria Secret ji krásně doplňují!!!) Nevadí mi nosit maličký rozprašovač v kabelce pro opakované nanášení. Můj manžel ho miluje, přilnul k němu jako moje kočka ke kočičímu šidítku!
Juicy Couture Gold si našel cestu na můj seznam přání. Je to přesně ta gurmánská vůně, kterou jsem hledala v různých vůních. Ráda ji nosím kdykoli během dne, když je chladno, jako by vás objala a zahřála. koupila jsem si celou velkou lahvičku. vanilková a karamelová vůně, kterou zanechává na oblečení, vydrží celé dny!
Navždy bude patřit k mým nejoblíbenějším parfémům!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

Ginger

Je to sladké.
Je velmi sladký.
Je velmi sladký.

Vždycky předesílám, že jsem fanoušek glykemické parfumerie, což znamená, že mám pravděpodobně mnohem vyšší než průměrný práh tolerance cukru, což mě činí imunní vůči nevolnosti, bolestem hlavy a podrážděnosti (v tom se AD 2018 momentálně daří jen Angelovi), a tudíž zdravým nositelem vůní, které zpravidla dokáží vyrazit hrst lidí, když jdou kolem.
Tím chci upřesnit, že když řeknu, že je to super sladké... pro většinu je to nejspíš cukrovka v lahvičce.

Oceňuji, že moje nejhorší noční můra - červené ovoce, kterému zde chybí nejlepší kamarádka pralinka - v tomto případě sice má tendenci dát o sobě vědět, ale zahaleným a neurážejícím způsobem, pravděpodobně omráčená správným háčkem karamelu a vzpřímenou vanilkou: Žádné bílé květy, ani dřevité tóny (na rozdíl od Viva La Juicy, v níž o sobě dávají vědět v první půlhodině, ale pak se vytrácejí, ale zůstávají, aby rozředily sladkost), jen hodně sladkosti se skromným vývojem a středně vysokou výdrží (6+ hodin).

Vražedná siláž.
Pouze pro nebojácné lidi, kteří žijí pro vůni máslového karamelu a jejichž nejlepší kompliment na vaši adresu zní: "Chutnáš jako karamel".
Pro mě je to ANO.

Bettyfrag

Vidím, že několik z nás se stalo obětí Jeremyho vůně s tímto parfémem. Miluju jeho videa nepřestanu se na ně dívat ale s tímhle udělal chybu. Vůně je dobrá je velmi bohatá neřeknu ne ale selhání přichází v jeho nedostatečné trvanlivosti PESIMA. Není ani sexy, není svůdná, je sladká, je na každodenní použití a to je vše. Opravdu lituji, že jsem si koupila celou lahvičku a ještě hůř, že ji musím nosit s sebou a každé 2 hodiny znovu nanášet.

Milena Dominic

Prostě jeden z nejlepších parfémů, které jsem kdy cítila!!!!! Stala se jednou z vůní mého života. Je sladká, ale ne vtíravá, a proto ji považuji za univerzální. Je velmi dobře vystavěná, má krémově mléčný karamelový základ a téměř nepostřehnutelné květiny. Je to, jako by tradiční Viva La Juicy vyrostla. Jako by dívka, která nosila tradiční Viva La Juicy, vyrostla v ženu, ale stále si zachovává určitou sladkou nevinnost. Dokonce i starší lidé, kteří nemají rádi gurmánské vůně ani uprostřed letního rána, ji nadšeně hodnotili. Tento zážitek se mi stal a stále stává pokaždé, když si tento málo probádaný zlatý klenot vezmu na sebe. Koupila jsem si ho na popud Jeremyho, toho úžasného Němce z kanálu Jeremy Fragrances (YouTube), který Gold považuje za nejvíc sexy parfém na ženském světě. Díky němu mám opravdu jednu z nejlepších vůní na světě. Vydrží nejméně 9 hodin a má auru jako projekce. Úžasná. Úžasná. 11 z 10!

Yadorán d'Vinea

Ach bože!

Gold Couture má některé silné stránky, které Viva la Juicy neměla, ale ke své tragédii má i své nedostatky (A upřímně řečeno, popularita, kterou si tato vůně získává na anglosaském trhu a u veřejnosti, je mimo mé chápání).

Gold Couture je teplejší, krémovější a méně citrusová (za to jí dávám body); je také mnohem méně technicky děravá (výdrž a stopa jsou lepší než u původní Viva la Juicy).

Přestrukturování složek však deformovalo původní složení... Koho by napadlo, že citrusy dodají Viva la Juicy nějaký charakter a osobitost, protože to je něco, co Gold Couture nemá; potřebuje tělo, upřednostnili hmotu před obsahem, zbytečné a marné.

Je také mnohem jednodušší a základnější než originál, je ještě více bezvýsledná a koncepční bídu nemohlo zakrýt ani "zlato", ani láhev (V podstatě je to Viva la Juicy, o které se tolik mluvilo, ale s odečtenými citrusy a přidanými kaloriemi, co se týče ovocného střihu...). A samozřejmě se z nějakého důvodu ocitla na marnivých seznamech "Nejsmyslnějších dámských parfémů").

Gold Couture se i nadále tváří jako jednoduchá vůně, koncepčně založená na nerealistických stereotypech ženského chování, v tomto případě oblíbené dívky, která se nedokáže přenést přes "myslím to vážně". Neříkám vám, že se mýlíte).

Gold Couture, za ty peníze stojí víc, ale jako vůně stojí méně. (Ironií osudu jsem právě viděla video, kde ji nějaký chlapík popisoval jako jednu z nejsmyslnějších a nejskvělejších vůní, které kdy byly vytvořeny..... Takže stále doporučuji nespoléhat se při koupi výrobku výhradně na názor youtuberů).
Pokud byste chtěli tuto edici porovnat, no, je to podobný pocit, jako když se lepí fondán: Přilepí se vám na zuby a vy skončíte s vyčerpanou čelistí po takovém množství žvýkání.

Dym

Pro mě je to velmi karamelizovaná Viva, zdá se, že karamelový nádech minimálně zdvojnásobili.
Na začátku necítím svěžest jako u originálu, velmi rychle přechází přes červené ovoce, trochu jasmínu a hodně karamelu. Necítím ani zimolez, který cítím jen u viva fleur.
Vydržela na mně déle než tradiční Juicy.
Sladší, víc do tváře!
Nejvíce zimní z viv.