Juicy Couture Ladies Juicy Couture E... (18.99 USD)
Juicy Couture podle Juicy Couture je Floral Fruity vůně pro ženy. Juicy Couture byl/a uveden/a v roce 2006. "Nosem" za touto vůní je Harry Fremont. Vrchní tóny jsou Vodní meloun, Mučenka, Hyacint, Měsíček, Zelené jablko, Zelené listí a Mandarinka; střední tóny jsouTuberóza, Lilie a Šípek ; základní tóny jsou Creme Brulee, Karamel, Vanilka, Vzácné dřevo a Pačuli. Tento parfém je vítězem 3 ocenění: FiFi Award Fragrance Of The Year Women`s Luxe 2007, FiFi Award Bath And Body Line Of The Year 2007 a FiFi Award Best National Advertising Campagne / Print 2007 .

Harley522
Bývala to moje charakteristická vůně. Milovala jsem na ní všechno. Příběh: Inspirací pro tento parfém byla Marie Antoinetta, hotel Ritz a zlaté časy francouzské parfumerie. Zakladatelky značky Juicy Couture Pamela a Gela ve své knize The Glitter Plan vysvětlily, že inspirací pro tuto vůni byla prohlídka parfémového butiku Frederica Malleho v Paříži. Carnal Flower se jim moc líbil. Chtěly tedy, aby se jejich parfém ubíral tímto směrem. Čistý a couture. Krabička parfému byla inspirována slavnými francouzskými makronkami Laduree a flakon vychází ze starožitné karafy na alkohol, kterou našli na Kings Road v Londýně. Dokonce i reklama na parfém s modelem připomínajícím Marii Antoinettu byla v září 2006 v časopise Vogue, kde byla na obálce Kirsten Dunst jako Marie Antoinetta.
Vůně:
Svěží a hřejivá zároveň. Vodní meloun a bublinková tuberóza se mísí se sladkým creme brûlée a pačuli. V určitém okamžiku mi připomíná JPG Fragile a Burberry London, ale více mnohotvárnou.
Hodí se k estetice Barbie, k estetice paniček z Beverly Hills, k estetice zajíčků z Playboye i k estetice Marie Antoinetty. Nikdy není nudná a je okouzlující. Tento parfém je velmi mladistvý, ale tuberóza se zelenými lístky mu dodává také okouzlující babičkovskou atmosféru v tom nejlepším slova smyslu.
Je také přitažlivá. Kluci si tuto vůni vždy pochvalují.

TheWildPapillion
Nevšímejte si obalu a marketingu, sáhněte přímo kolem sester viva & spol. a vytáhněte tuto jehlu přímo z kupky levného sena pro teenagery.
Existují vůně tuberózy za desetkrát vyšší cenu (Tubereuses Castane od Maison Lancome a Sedbury od Parfums de Marly, abychom jmenovali alespoň některé), které voní jen stěží tak dobře.
JC je hezká květinová část tuberózy - je tu velmi málo indolu, a přesto se jí daří nevonět ani trochu po naftalínu, jak to dělá tolik vůní, které se snaží tuto část bílých květin oddělit (možná díky jedinečné směsi melounové ovocnosti s vaniilou-karmelem, která z ní dokáže udělat jakousi nespecificky gurmánskou jako způsob, jak obejít babiččinu šatní skříň).
Ať už je zde magická kombinace jakákoli, daří se jí vytvořit něco velmi vzácného - vůni s dominantní tuberózou, kterou lze nosit ve slušné společnosti.
Milovníci tuberózy budou jásat a nenávistníci, kteří místo toho dávají přednost jemným pudrovým květinám nebo gurmánům či obojímu, budou pravděpodobně překvapeni, že se jim tato vůně bude líbit. Ruku na srdce, tohle je jeden z velkých skrytých levných klenotů.

badseeds
Zamilovala jsem se do Tuberosa do Egito od Phebo, a protože je to kolínská voda, šla jsem se podívat na Fragranticu, co je jí podobné, a narazila jsem na tuto malou krásku. Musela jsem si ji koupit kvůli mnoha komplimentům a podobnosti s mou milovanou kolínskou. Výsledek: je mnohem lepší, než jsem čekala.
Juicy Couture je tuberóza z Egypta, která je tisíckrát lépe konstruovaná, ale obě jsou si opravdu podobné, exploze tuberózy, ale lehká tuberóza, i když parfém má nesmyslnou projekci a fixaci, pro mírnější dny stačí 3 střiky, v horku může dusit.
Sladkost creme brulee cítím dokonale, dokonce víc než karamel, sladký nádech je zřejmý, ale je úplně jiný, než jsme zvyklí. Při určitých teplotách jsem cítila hroznový bonbon, ale bylo to velmi rychlé a pomíjivé.
Zkrátka parfém pro milovníky tuberózy, sladký, ale podle mého názoru ne gurmánský, a stojí za vyzkoušení uprostřed tolika současných parfémů, které jako by měly stejnou DNA.

VainillaDulce
S Juicy Couture se cítím velmi příjemně, je to krásný, jednoduchý, ženský, uklidňující parfém, který má sice sladký nádech, ale vůbec není ohromující. Jeho vůně je patrná, ale není vtíravá. Juicy Couture voní jako mladá žena v krásných šatech s lehkou výšivkou a krajkou, tak bych tento parfém popsala. Jeho svrchní tóny jsou velmi ovocné, vyniká meloun a maracuja, ve středních tónech kraluje tuberóza, je to velmi jemná tuberóza s nádechem lilie a po několika minutách se na mé kůži objeví ty krémové tóny, které, jak předpokládám, dodává karamel a créme brulée, a přiznám se, že ten krémový nádech, který tuberózu obklopuje, miluji. Juicy Couture je parfém pro denní a večerní nošení, ale může být příjemný i kdykoli během dne pro příležitosti, které nevyžadují velkou formálnost. Jeho stopa a výdrž jsou velmi dobré.
7/10

Aroma de Flor
BOMBA SLADKÝCH BÍLÝCH KVĚTŮ!
Ideální pro ty z nás, kteří milují bílé květinové vůně.
Převažuje tuberóza, pro mě je to denní vůně, romantická a velmi ženská!
Vydrží hodiny a hodiny, pokud máte rády jemné vůně, tento parfém nedoporučuji, protože je intenzivní a má velkou výdrž.
Já ji miluji a doporučuji ji na 100%.
Ideální na jarní dny!

GeorgiaMoxie
Ujasněme si hned na začátku, že se jedná o dámskou vůni. (ano, ani já jsem si to nemyslela, když na stránkách Fragrantica převládaly hordy přirovnání k Viva la Juicy) NEJEDNÁ se o vanilkovou nebo karamelovou vůni, ale o ovocně-květinovou vůni s tuberózou/garamondem.
Chápu tu plnou proměnu a je to opravdu působivé, co se týče řemesla. Dlouho jsem ji vůbec zkoušela, protože, no meloun a karamel dohromady opravdu????. Ale počkejte, přidejme ještě jablko a creme brulee s trochou pačuli a tuberózy, abychom to trochu zamíchali.
Už jen z té představy se mi udělalo nevolno.
Hned zpočátku se mi vybaví tuberóza a meloun, pak začnou rozkvétat teplejší tóny a sušení je vlastně taková karamelově-appleyová svěží melounová tuberóza (to musíte zkusit, v žádném případě neuhodnete, jak to voní ve vaší mysli) Jde to naplno od svěžích devadesátek až po moderní sladký garamond.
Rozhodně se skláním před tvůrci a Fifi, kterou dostala, si zaslouží, už dlouho mě žádná nová vůně takhle upřímně nenadchla a rozhodně je jedinečná. Způsob, jakým zkrotili tuberózovou bestii se svěžestí a sladkostí, je opravdu zajímavý, a i když jsem jí zpočátku tak nějak letmo přikyvovala a tu a tam ji ve své sbírce objevila, zatoužila jsem po její naprosté podivnosti. Teď ji docela miluju!

olioly
Na značku jsem narazil náhodou! Nejdřív mě zmátl design... byl velmi teenagerovský. Ale moje intuice mě nezklamala! Dívky, které jsou fanatické do gardénie a tuberózy, to je prostě kosmos!!!!. Já jsem nasbírala normální kolekci s tuberózou, je tam Chanel a Van Cleef, a Micaleff s gardénií, a Crete, a dokonce i Elenisia. Ale tahle vůně, čistá magie. Četla jsem o oceněních, která získala, a má to svůj důvod! Teď jsem si dala pár vůní na zkoušku a uvědomila jsem si, že všechno ostatní se dá odložit)))))). Atomate je královna! Nese vás na krémovém obláčku... postupně se do tohoto obláčku ponoříte i s hlavou a jste připraveni tam sedět navždy. Mám příchuť za 1500 rublů, 50 ml. Všechny ostatní, asi 9000 -12000 rublů. Zítra půjdu vykoupit celý regál! )))))). Ať je to v záloze...ŽENSKÉ až k zbláznění!!!).

SeleneHdez
Koupila jsem si sadu mini s rozprašovačem Juicy Couture a byla jsem překvapená, pravda je, že jsem tuto značku zkoušela jen zřídka, Couture Couture jsem dostala ve výměně naslepo.
No, když už jsme u téhle, líbila se mi a přijde mi velmi příjemná, ano, převládá tuberóza, ale má v sobě nádech svěžesti (meloun, jablko, zelené tóny), díky kterému působí lehce, řadím ji mezi svěží květinové, s velmi dobrou stopou a doporučuji ji, pokud nechcete utratit hodně peněz.

Juliana Silva
Mezi parfémy, které znám, se tento dělí o pozici parfému mého života s La Vie Est Belle. Intenzivní, nápadný a s tou správnou dávkou sladkosti, je to velmi svůdný parfém s monstrózním držením a projekcí. V den, kdy jsem se s ní seznámila, jsem ji cítila na jedné ruce a Viva la Juicy na druhé, a ta druhá ve srovnání s ní prostě přestává existovat. Myslím, že není tak snadné si ji oblíbit kvůli přítomnosti tuberózy a její dospělé gurmánské vůni, která vůbec nepřipomíná mladistvější sladkosti. Ale pro mě je dokonalá!

flaviabez
Tento parfém mě zbavil dvou domněnek: Zaprvé, že všechny parfémy Juicy Couture jsou příliš sladké a příliš "holčičí". Za druhé, že bych se měla bát tuberóz, protože přebírají vládu nad parfémem způsobem, který není vždy pozitivní.
No, Juicy Couture nemá ten nymfomanský nádech, je velmi dospělá, nemyslím panská, ale dospělá. To je kompliment.
Co se týče tuberózy, líbila se mi, ale příliš mi připomínala vůni tuberózového mýdla Phebo. Velmi, velmi podobná.
Je to silný parfém? Ano, ale je to příjemná květinová vůně.
Je zajímavé, že mi tento parfém připomíná déšť. Nevím proč, ale je to dusná květina, ne taková ta svěží, vzdušná květina.
Znáte ta odpoledne, kdy obloha bouří, je trochu teplo a vysoká vlhkost, a vy vejdete do domu a spustí se ten duši omývající déšť? A vy děkujete nebesům za to, že jste v pohodlí svého domova? Mně to takhle voní, jako bouřka, ale když jste pod střechou.
Líbila se mi, ale myslím, že až skončí, další lahvičku si už nekoupím.
Abych to uzavřela, moc se mi líbila 30ml lahvička, nemá všechny ty závěsy, které mají ostatní. Připomínal mi ty staré flakony od parfémů, toaletních vod. Ten erb se psy je super nápaditý.

Абрикосова
Rozhodně to není kompot!!!, jak to tu mnozí nazývají), a není jasné, proč najednou?))))
Hustý, bohatý pudr (pro mě tak) bez svůdnosti, dobře odstíněný ovocem, je cítit hroznové víno, i když není deklarované, lilie, tuberóza sólo po celou dobu, dodává teplo a jemnou sladkost, v závěru přichází krémový tón.
Líbí se mi, moc se mi líbí!!!).
Zní draze, hutně, příjemně a pronikavě!!!

female
Flakon kazí všechny dobré dojmy z vůně samotné.
Je to jediná vůně od Juicy Couture, kterou považuji za hodnotnou.
Zpočátku působí frivolně, dostává jakousi infantilní sladkost - žvýkačka, chupa chups apod, ale poté, co se usadí na kůži, se změní v hřejivou, jemnou sladkou vůni mladé tuberózy. Veškerá lepkavost mizí, objevuje se ženskost a hřejivost. Zanechává za sebou lehkou pudrovou stopu.
Velmi dobrá na ochlazení, na konec léta, začátek září, kdy často prší, chybí pozitivita, slunce, teplo kolem.
Dobrá vůně a není to žádná teenagerka.
***