Hodnocení parfému 3.72 z 5 s 116 hlasy
About That Night podle La Perla je Orientální Fougere vůně pro ženy a muže. About That Night byl/a uveden/a v roce 2021. "Nosem" za touto vůní je Dominique Preyssas. Vrchní tóny jsou Levandule, Aksamitník, Citrusy, Mandarinka, Bergamot, Koriandr a Citrón; střední tóny jsouPomerančový květ, Jasmín, Kosatec, Vonokvětka a Růže ; základní tóny jsou Fazole tonka, Pižmo, Pačuli, Santalové dřevo, Mexická vanilka, Vetiver, Styrax, Benzoin, Dubový mech a Dub.

Annie_1
Dali mi 10 ml na rozetření a já celou dobu přemýšlela, jaké to je, co přesně mi to připomíná. A pak letos vyšla nová Libre a já se rozhodla zároveň přičichnout ke staré takříkajíc 😅 A tady na Libre Intense jsem pochopila, že to tak je, jen Libre je sytější a levnější, That Night 30 ml stojí 120$ a Libre intense 140$ za 90ml.
Ale úplně první Libre není jako první Libre, chybí mu sladkost a citrusy Libre.

Lizbet
První vteřiny jsou výrazně květinové: máme tu pudrovost, sladkost a jemnost bílých květů přerušenou několika kapkami smetanovosti žlutých květů. Vůně je tradičně květinová, tradičně ženská, ale současná. A už si říkám, hezká, ale nudná, a tady se netypicky objevují citrusy s výraznou mandarinkou na bázi uklidňujících dřevin. Květiny se v důsledku toho zostřují, ale zároveň ustupují do pozadí. Vůně přechází z lehce dusivé do svěží, ale na výrazně květinové notě, někde v dálce se objevuje růže s kosatcem a přibližuje se k nám, i když po kosatci zůstává jen pachuť.
V pozadí začíná cinkat tonka s vanilkou, vůně se opět stává útulnější a hřejivější. Zpod ní se nově vynořuje santalové dřevo. Vůně je hřejivá, krémová a velmi ženská.
Velmi blízká, jemná vůně. Správně zakomponovaná a složky decentně vyzařují. Bohužel sekundární, to ji nedělá zajímavou, všechno už tu bylo - až na okamžik, kdy se objeví tóny srdce. Přesto je hezká. Děkuji, ale mohla by se líbit: bezpečná varianta dárku pro ženu, která má ráda "ženské" vůně.