Arancia Rossa Laboratorio Olfattivo pro ženy a muže

Arancia Rossa Laboratorio Olfattivo pro ženy a muže

tropický
svěží

Arancia Rossa podle Laboratorio Olfattivo je Citrus vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Arancia Rossa byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Jean-Claude Ellena. Vrchní tón je Krvavý pomeranč ; střední tóny jsouMučenka a Pomerančový květ ; základní tón je Bílé pižmo.

Krvavý pomeranč

Mučenka
Pomerančový květ

Bílé pižmo

Lux

Hořkost a sladkost dobrého červeného grapefruitu plného šťávy, který čeká na zakousnutí. S následným gestem "Jak chutné! Jak hořké! Tolik vitamínů! Doslova grapefruitová vůně, silná a štiplavá, šumivá citrusová, hluboce ovocná. Umělecký naturalismus Jeana Clauda Elleny zkoumající ovoce a zeleninu.

Fraganceando_madrid

Další skvělá vůně od Jean-Claude Ellena, a to první...
Dominantní krvavý pomeranč s doprovodnou sladkou ovocnou částí, trochu pomerančového květu a hodně pižma.
Tóny neklamou, voní tak, jak tvrdí, s Ellenovým mistrovstvím ve ztvárnění přírodních vůní, kde méně je více.
Mnozí řeknou, že je to jednoduchá vůně, ale není tomu tak. Ellena zde odvedla skvělou práci, když dokázala tyto tóny zkombinovat, dát tak těkavým tónům tělo a velmi realisticky respektovat podstatu krvavého pomeranče.
Pocta Sicílii, parfém, který připomíná léto, léto a ještě jednou léto.
Veselá, jiskřivá a osvěžující, s velmi příznivou cenou a vysokou kvalitou.
Výkon na mé kůži asi 5/6 hodin, přičemž první 2 je velmi vnímatelná a pak působí jako osobní bublina, která se v horku uvolňuje praská. Dobrý výkon na tento typ vůně (nemůžeme očekávat příliš vysokou výdrž nebo projekci), skvělá volba pro teplejší měsíce.

waldoseye

Opravdu příjemná a snadno nositelná vůně. Je dokonalou rovnováhou mezi fotorealismem a fantazií. Citrusové vůně jsou často realistické, kyselé a osvěžující, zatímco jindy jsou jednoduše přetížené moderním pižmem a dřevitým jantarem a vytvářejí příjemný, ale zapomenutelný zážitek.

V Arancia Rossa JCE volí třetí přístup. Vytváří něco moderního a hravého, aniž by se uchýlil k použití oněch houževnatých a ohromujících moderních materiálů. Místo toho jako by umírněně dávkoval pižmo pro měkké lůžko moderny v základu, ale pak přináší jedinečný zvrat do citrusového žánru; přidává atypické ovocné tóny vytvářející dojem guavy/pasírovníku a pak sráží pikantní ostrost něčím sladkým, což by asi mohl být maltol. Myslím, že citrusy jsou převážně sladký pomerančový olej, který v kombinaci s maltolovou sladkostí a sirnými tóny působí jako krvavý pomeranč. Sírový efekt není výrazný, ale vnáší do akordu krvavého pomeranče realismus a pravděpodobně dodává vůni tento exotický tropický nádech. Povznášející, ale jemná průzračná syntetická květinová clona dává všemu lesk; aniž bychom byli identifikovatelní, dostáváme šepot jasmínu a pomerančového květu.

Celkově získáte velmi krásný a realistický krvavý pomeranč v úvodu, který zasychá do jemného, sladkého a pižmového nadýchaného základu. Účinek mi trochu připomíná Musk Therapy od Initio vzatý směrem k tropickému krvavému pomeranči. Pokud hledáte něco zcela přelomového nebo upoutávajícího pozornost, tak to není ono, ale dostanete opravdu vyvážený a osvěžující hravý parfém.

titti.scimè

Jak krásný je tento krvavý pomeranč, hyperrealistický, šťavnatý a sladký na správném místě. Když jde o Maestro Ellena, surovina je vždy v centru pozornosti a zde je tato vznešená kvalita cítit již od prvního stříknutí. Tato citrusová linie je jedno překvapení za druhým, jednoduchá, ale pozor, zde jednoduchost nikdy není synonymem banality! Všem, kteří mají rádi citrusové plody, nebo i těm, kteří se chtějí cítit energičtí a šťastní už při prvním stříknutí, rozhodně doporučuji vyzkoušet celou řadu pro pořádnou denní dávku vitaminu C. Gratuluji společnosti Laboratorio Olfattivo!

ps: moc děkuji velmi milé paní, která mi na Exsence 2023 dala vzorky celé řady, děkuji, že jsem mohla tyto malé skvosty objevit a zamilovat si je!

Calitxe

Kouzlo něčeho často spočívá v jeho "jednoduchosti". Arancia Rossa je, jak napovídá její název, realistická vůně šťávy z jednoho z těch krvavých pomerančů, které je stále obtížnější sehnat. Už je to mnoho let, co jsem je ochutnala, ale když jsem si ji nastříkala, okamžitě se mi vybavila jejich vůně, ta kombinace sladkosti a kyselosti, která je pro tyto pomeranče tak osobní a charakteristická. S přibývajícími minutami se na scéně objevila také vůně mučenky, která zdaleka nezastínila tu první, ale mistrovským způsobem doprovázela tento krvavý pomeranč po celou dobu poločasu rozpuštění parfému, umocňovala ho a pokud možno ještě více rozzářila.
Co si lidé řeknou, že je to lineární a jednoduchý parfém... požehnaná lineárnost a jednoduchost, protože v ní, jak jsem řekla na začátku, spočívá celé jeho kouzlo. V průběhu let stále více utíkám od přehnaného barokismu vonných kompozic a opravdu si užívám kompozice, které září silou v oné "zdánlivé" jednoduchosti.
Parfém s velkolepým poměrem kvalita/cena, unisex, pro neformální nebo poloformální příležitosti, ideální pro jarní dny, kdy se začíná oteplovat, nebo pro letní dny, kdy není příliš horko, a s průměrnou výdrží na mé kůži kolem šesti hodin.

jasonx

IMO je to zatím nejkrásnější a nejsilnější výtvor z kolekce Viaggio in Italia. Je to tanec tam a zpět pomeranče a mučenky, přičemž mučenka se častěji dostává do popředí. Z dálky lze vůni interpretovat také jako zralou růžovou guavu. Zatímco většina vůní z této řady má slušnou výdrž, tato vydrží klidně 10 hodin.

Dist

Pro ty, kteří poukazují na grapefruitové tóny. To není zcela správné, žádný grapefruit zde není. To, čemu v Itálii říkáme "pomeranč", má 3 odrůdy (to pokud bereme jen ty jedlé, existují i okrasné): arancia" (známý pomeranč), "tarocco" (černý sicilský pomeranč) a "arancia rossa" (doslova "růžový pomeranč"). "červený pomeranč", v angličtině se mu říká "bloody orange". Ten červený je pouze příbuzný toho obyčejného (a všechny citrusové plody jsou si navzájem příbuzné), ale je sladší a trochu se liší vůní i chuťovými odstíny. Omlouvám se za přednášku.

len_iva

Zní to hloupě, ale někdy prostě nechápu, jak může člověk vytvořit něco tak krásného. Doufám, že mistr bude žít velmi dlouhý a plodný život, protože takhle reprodukovat přírodní věci je nemožné... v mé hlavě...
Šťavnatá dužina červeného pomeranče a mučenky, jak bylo řečeno, voní přesně tak. A voní tak naturalisticky, že když zavřete oči, nebude možné odhalit podvod.
Mám příznivý vztah k pižmům, takže mě v ní nic nestresuje, je to absolutní opojení a bezstarostnost

DariaFrancesca74

Jedna z mistrovských vůní velkého mistra Jeana-Clauda Ellena. Čistý červený pomeranč vzácné krásy, citrusové tóny pomeranče par excellence, květinové akordy pomerančového květu doplněné kyselými a sladkými tóny mučenky. Úžasná směs, která evokuje okouzlující středomořskou atmosféru. Mistrovské dílo

DariaFrancesca74

Jedna z mistrovských vůní velkého mistra Jeana-Clauda Ellena. Čistý krvavý pomeranč vzácné krásy, mistrovsky dokonalý hesperidiánový nádech pomeranče, květinové akordy pomerančového květu provázené kyselými a sladkými tóny mučenky. Ohromující směs evokující okouzlující středomořskou atmosféru. Masterpiece

Кожаная Леди

Konečně jsem si ji pořídila) Už dlouho jsem na žádnou vůni nečekala tak netrpělivě) A moc se mi líbí v procesu otevírání, kdy hořkost grapefruitové kůry měkne a zjemňuje ji specifický nádech exotického ovoce. Jestli je to maracuja nebo ne, to nevím, ale rozhodně exotické ovoce.
Na citrusy vydrží poměrně dlouho, na mě byla slyšet 6 hodin. Celkově z této řady druhá po Mandarinu, kterou jsem chtěla nosit. Ostatní se zdají být docela dobré, ale na tuhle dvojici to úplně nedosáhlo :)
Dobrota milostivá!!!! Koho napadlo srovnávat tuto vůni s Kirkem!!!!! Nemám slov!