Courtney SomerHodnocení parfému 3.89 z 5 s 151 hlasy
Midnight 07 podle Lake & Skye je vůně pro ženy a muže. Midnight 07 byl/a uveden/a v roce 2021. "Nosem" za touto vůní je Courtney Somer. Vrchní tóny jsou Fík a Yuzu; střední tóny jsouPačuli a Růže ; základní tóny jsou Vanilka, Jantar (ambra) a Vetiver.
Aland2020
Bože, tohle je pro mě jako kočičí mlsání. Poslední dobou mám docela intenzivní románek s fíkovými tóny, a tak jsem se rozhodla koupit si ji naslepo. Nedávno jsem začala sledovat TikToky s vůněmi a téhle značce tam opravdu neuniknete. Zlatým dítětem této řady je 11 11, ale právě tato vůně mě zaujala, když jsem viděla seznam tónů. Říkala jsem si, že když si zamiluju tuhle, pravděpodobně si ospravedlním její koupi naslepo, ale nepředpokládala jsem, že se do ní zamiluju tak rychle, že si místo ní plánuju koupit záložní lahvičku. Když mám na seznamu přání přes 100 vůní. Když mám několik oblíbených, které už jsou z poloviny prázdné. Prostě panikařím, když si představím, jak je tahle vůně krásná a nemám jí dost.
Tady je to, co cítím: Stejná krémová vanilková vůně, jaká je v Elizabeth and James Nirvana Black, ale vyndejte fialku a přidejte fík. Získáte laktonovou hedvábnost a sladkost, která není příliš velká a nepřekračuje hranici do gurmánského území. Mám ji moc ráda, dokážu si ospravedlnit vlastnictví obou, a pokud je Nirvana Black opravdu ukončená, jak se říká, mám pocit, že tohle je dobré vyzkoušet a zjistit, jestli pro vás zaplní tu mezeru (a pokud máte rádi silné fíkové tóny)
Výkon je také mnohem lepší, než jsem si myslela, že by mohl být. Mám na rukou asi dva špinavé spreje (byla jsem příliš horlivá při přinášení balíčku z horkého slunce a zpočátku to tak nějak jen kapalo, ale zdá se, že lahvička je v pořádku a neteče) a vydržel asi 4 hodiny a stále je silný, počítám, že je v mé sbírce dostatečný.
Nákup naslepo úspěšný a překvapivě stojí za ten humbuk.
GenevaX
Jedná se o temnou, sexy vůni pro lidi, kteří nechtějí být příliš temní nebo sexy - je to rodinná vůně pro dospělé. Může to znít odmítavě, ale chápu, že v této rodině vůní je místo pro něco, co má jemnější, zdravější přístup. Převládá fík s nádechem citrusů, následovaný jemnou vanilkou. Růže a pačuli kompozici ztmavují a zpevňují, ale jen tak tak. Působí jemně a mladistvě s nepatrným nočním nádechem. Souhlasím s @Neckromancer, že má něco společného s Nirvanou Black, ale tato je pro můj nos o něco ženštější a méně redakční. Je to novinka v mé sbírce a přiznávám, že jsem z ní lehce podrážděná, ale dokážu také předvídat příležitosti, kdy je mých tmavých dřevitě-květinových příliš, a tahle jemnější boho iterace se k tomu hodí.
Ladiiphresh
Tento produkt jsem obdržela v sáčku se vzorky a nijak mě nelákal, protože společnost mi byla neznámá. Rozhodla jsem se ji vyzkoušet a jakmile jsem ji nastříkala, řekla jsem si: "OMG, to tak krásně voní!". Přímo z lahvičky to byl hit.
Je to zajímavé, protože samotná vůně je taková klidná a jemná, ale ani v nejmenším ne slabá. Tuhle vůni si prostě přivoníte. Pokaždé, když jsem mávla rukou nebo po něčem sáhla, byla tam. Název Midnight se k ní skvěle hodí, protože voní jako procházka po pláži za svitu měsíce, ať už ruku v ruce s někým, nebo jen tak pro vyčištění mysli. Velmi uklidňující a trochu tajemná.
Otevírá se fíkem, který má v sobě smetanovou chuť. Yuzu je tam, ale vždy tak opatrně leží v podtónu. Dodává čistotu, která se dobře snoubí s jemnou sladkostí fíku. Vůně je pudrová, což ještě více umocňuje pocit čistoty a svěžesti. Můj nos nezachycuje žádné tóny pačuli. Růže je zde velmi dobře vyvážená. Velmi jemná a ne do očí bijící, což může mnohokrát přebít všechno ostatní a jít rovnou do květin. Tady ne. Ale je tam. V závislosti na vašich preferencích pro růži bych si dokázala představit, že se ve vašich smyslech spustí výrazněji. Vanilka není přehnaná a zapadá do ostatních tónů. Postupem času o sobě dává vědět vetiver, ale zdá se, že jen nahrazuje yuzu z úvodu.
Celkově je to krásná vůně. Tak moc, že jsem si málem šla koupit plnou lahvičku, jakmile jsem ji nastříkala. Ale můj vzorek je vlastně cestovní velikost, takže si myslím, že to spotřebuji, ale rozhodně mám v plánu koupit plnou, až přijde čas. V úvodu na mé pleti táhne více žensky, ale po zaschnutí se zdá být více unisexová. Projekce a výdrž na mé pleti byla šílená. Upřímně jsem to nečekala. Myslela jsem, že se bude chovat jako BBW mlha, takže tam příjemně překvapila. Pokud máte možnost, vyzkoušejte ji.