Lys 41 Le Labo pro ženy

Lys 41 Le Labo pro ženy

tuberóza
živočišný
jemně pikantní

Lys 41 podle Le Labo je Floral vůně pro ženy. Lys 41 byl/a uveden/a v roce 2013. "Nosem" za touto vůní je Daphné Bugey.

Parfumér

Vonné složky

Tuberóza
Lilie
Jasmín
Dřevité tóny

elclvna

BŮH. Při pohledu na tento parfém mi začaly téct slzy, ale vzhledem k tomu, že je to moje absolutní volba, cítím, že musím. Když jsem byla mladší, moje máma nosila La Chasse aux Papillons od L'Artisan Parfumeur a tahle vůně mi ji pokaždé připomene, a to i po letech. Tuberóza je skutečně bohyní všech květin. Je krásně bílá a žlutá a světlá a tmavá a hnusná a sladká a drsná a naprosto chladná jako ach můj bože. Lys 41 voní jako všechno krásné a neutrální a tragické, co se týká dívčího věku, jako když ležíte na břiše na podlaze, kopete nohama do vzduchu a píšete si deník, zatímco vánek z otevřeného okna třepotá stránkami. Možná píšeš o hrozných věcech, ale ten okamžik je klidný a krásný. Možná máš na krku ještě cizí rtěnku a přemýšlíš, proč jsi nikdy neměla ráda růže, nebo se na gramofonu točí deska a ty jsi ulepená žárem z tance po ložnici, ve které jsi tančila celý život. Nejsem si jistá, kam tím mířím. Jsem ráda holka a miluju svou mámu a miluju tuberózu. Miluju, že existuje tolik způsobů, jak být holka a vonět jako holka. Než jsem si pořídila lahvičku v plné velikosti, schovávala jsem si svůj malý vzorek, abych si ho vzala na sebe, když jsem se chystala navštívit svou přítelkyni. Mám ji opravdu hodně ráda. Na světě je tolik věcí, které miluji. Dobře, to je všechno.

hirotino

Žiju na Havaji a tohle je H A W A I I. Bílé květinové vůně jsou zde velmi oblíbené, ale tato je mezi nimi na špičce. Prostě se mi moc líbí. Jsem sice chlap, ale moc ráda ji nosím. Samozřejmě je to bílá květinová, ale na mé kůži je to prostě super čistá vůně. Koho zajímá, že je považována za "ženskou". Květiny jsou pro everybody✌︎

butterbean

Pro tuto vůni se umírá. Na její ochutnání jsem čekala roky a nakonec jsem si u společnosti objednala vzorek. Po nastříkání 1 krát.. oči se vrátil nebesky hypnotické beeeeauuutiful, a objednal plnou láhev.

Jsem tak šťastná, že ji mám ve své sbírce. Je to určitě kandidát na TOP 5!

Moje oblíbené vůně jsou tuberóza, gardénie, lilie a tropičtější, sladký druh tělového hypnotického nebe - jsem pro.

Začíná sladkou krásnou tropickou tuberózou, která se stává krémovější, jak postupují tóny lilie.

Lilie a tuberóza se tak úžasně prolínají. S přibývajícím časem je lilie výraznější a je to super krásná voňavá trumpeta/orientální lilie.

Nic tu není indolické ani opojné. Vřele doporučuji!

Lys 41 je prostě ruku v ruce ÚŽASNÁ 💕

Vikkkkssss

Neuvěřitelná něha, lehkost, ženskost v láhvi. Mám velmi komplikovaný vztah ke květinovým vůním a ještě komplikovanější vztah k silně ženským vůním, ale tato lilie je prostě ztělesněním toho nejkrásnějšího z těchto dvou směrů. Jemná, sněhově bílá lilie s lehce krémovou vůní, obklopená čistým jasmínem a tuberózou. Dokonale vystižená květinová vůně, prostě etalon. S vůní Narcotic V se překrývá. Nasomatto, ale lys 41 je úplně jiný level, je to ocel, půvab, důstojnost. I v předávkování je tato lilie krásná a vznešená, ani jeden vypouklý tón, jen bláznivá smršť sněhobílých květů. Pro mě je to vůně první lásky mladé dívky❤.

Miklest

No WOTH, Mám původní tester, co mohu říci pro jistotu!!!! Je to, že parfém není o lilii!!!! Lilie tam sice je, ale už je odtržená tak dva dny zpátky, její síla je pryč a na to všechno je navršená hromada tuberózy, kterou nesnesu nikde ... Je to sladké s vanilkovým nádechem bílé květy s jakousi smetanovostí a tuberóza vše jen pohltí!!!!. Pracovala jsem se syntetickými analogy tuberózových absolue a jasně je zde chytám. Pouze pro ženy. Milovníci sladkých lehce gurmánských vůní!!!

kotka

miluji lilie v parfémech a tento je nejhezčí, jaký jsem zatím vyzkoušela!
LYS 41 je opravdu podobná Sonje Goutal, ale imo Sonje je proti Le Labo akvarelová voda.... Z dálky mi připomíná Gardenia Petal, ale mnohem jasnější. výdrž a stopa je dlouhá a ohromující!
Kromě lilie jsou prý nejlepší jasmín a sladká tuberóza.
přirozená, krásná, zářivá... moc!
ženská 100%