Silkway Liu Jo pro ženy

Silkway Liu Jo pro ženy

laktonický
jemně pikantní

Silkway podle Liu Jo je Orientální Floral vůně pro ženy. Silkway byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Angéline Leporini. Vrchní tóny jsou Maliny, Hruška, Růžový pepř a Bergamot; střední tóny jsouOrchidej, Jantar (ambra) a Jasmín Sambac ; základní tóny jsou Vanilka, Mléko, Pižmo, Pačuli a Vetiver.

Maliny
Hruška
Růžový pepř

Orchidej
Jasmín Sambac

Mléko
Vetiver

model1992

Liu Jo se nemění) Ovocná "bombarda maxima" s šíleně okouzlujícím duetem hruška+malina ve svrchní části vyprchá za pouhých 5 minut a zanechá Silkway výhradně květinovou - a není možné prodloužit zvuk této bombastické svrchní části. Ve středovém akordu se jasmín již několik hodin topí v ambroxanu a orchidej se již utopila.....
Základ je připraven zajímavým způsobem: do nosu proudí kovové pižmové mléko (viz Anya Pletnyova s kbelíkem ve videoklipu Vintage ft Bobina "Na-na-na-na")), ředí se vanilkovým práškem se sotva znatelným nádechem pačuli a v koktejlu se krásně snáší "flanel" vetiveru. Podle mého názoru by se cena měla buď ztrojnásobit, nebo by se měly o stejnou částku posílit nejpřitažlivější akordy, abyste se nemuseli rozmělňovat vrstvením vrcholů na klidný základ, který už se vyčerpává.

Delicaat

Myslím, že je to krásná útulná vůně. Voní mi všechny vůně, které se k sobě hezky hodí, a parfém, který je vhodný pro všechna roční období. Koupeno naslepo a rozhodně nejsem zklamaná, možná je to vůně, kterou jste už někdy cítili, ale tahle mi nevadí. Nosím ji celé dny, určitě stojí za vyzkoušení a je i za přijatelnou cenu. Nejlépe!

Původní recenze od Fragrantica.nl

Blackbird77

Velmi pěkná, ovocná s příjemným vanilkovo-pačuliovým základem. Podle mého názoru vhodná spíše pro střední roční období (není dost svěží a lehká na léto ani dost hřejivá na zimu) a pro nepříliš formální příležitosti. Hravá díky ovoci, ale s poměrně plným základem, který jí dodává hloubku, myslím, že může oslovit různé věkové kategorie.
Dobrý výkon, velmi dobrý poměr cena/výkon.
Velmi se mi líbí také láhev. Propagováno.

CoffeeCup

Nemám tušení, proč to tak moc chci. Ani značka, ani profil vůně nebo tóny... myslím, že mě nic z toho nijak zvlášť nezajímá. Prostě na tom flakonu něco je... Něco mě nutí omdlít! Ohhhhhj, já vím! Flakon je ve stejných barvách jako moje šaty. A je tak zatraceně roztomilá! Ano, ano, jsem okouzlená, jak svými šaty, tak tímhle parfémem.

Určitě si k němu přičichnu hned, jak bude k dostání. A pokud ne, vezmu si ho s sebou domů. Vlastně je to možné. A jsem naprosto překvapená svou reakcí, Im obvykle velmi vybíravý s mými nákupy.

Takže asi tak - na příklad správně provedeného brandingu. Opravdu si to chci koupit, doufám jen, že je to dostatečně "hezké". A že bude za rozumnou cenu. To by bylo naprosto dostačující. Vtipné, heh.

Montblanc
Individuel