Princess Peach Lush pro ženy a muže

Princess Peach Lush pro ženy a muže

tropický
svěží

Princess Peach podle Lush je Floral Fruity vůně pro ženy a muže. Princess Peach byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Alina Gliwinska.

Vonné složky

Olibanum
Magnólie champaca
Těhozev březový

Charess

Pro mě je Princess Peach mravenčí sladká broskvová vůně. Cítím v ní minimální množství ananasu, ale jinak je to prostě supersladká broskev. Rozhodně je z hlediska "sladkosti" podobná vůni Lush Snow Fairy. Ale broskev místo cukrové vaty.

Mám ráda spíš cukrově sladkou, a ne ovocně sladkou, takže tuhle jsem si nechala ujít. Jak už jsme od tělových sprejů Lush zvyklí, i tento má skvělou vůni a výdrž.

Původní recenze od Fragrantica.nl

cherelune

Minulý pátek u nás vyšla kolaborace Lush X Super Mario, takže jsem se konečně dostala k princezně Peach! Opravdu se mi líbila mnohem víc, než jsem čekala. Tato nekomplikovaná vůně voní spíše po šťavnatých, lahodných broskvích než po parfémově pudrovém broskvovém tónu, který se objevuje v jiných parfémech s převahou broskví. To je u mě plus! Princess Peach je tak nádherná ovocná vůně, která je ideální pro nastříkání, když potřebuji povzbudit kdykoli během dne. Není to v žádném případě složitá vůně, ale je prostě krásná na to, jaká je!

Daria1

Aha, konečně je tady, ale koupil jsem ho v dubnu. Chytla jsem ji za pochodu, jen z testeru, a byla jsem ztracená. Je to neuvěřitelná nádhera! Je to žvýkačka na bázi ovocných přírodních ingrediencí, s kyselinkou a svěžestí. Nedá se něco rozlišit, ale je prostě lahodná a chutná, na léto prostě super a navíc vytrvalá, hlasitá ! Je to limitovaná edice, takže komu chutná, měl by ji vyzkoušet znovu a rychle. Zvedli i cenu, ale kvalita je shovívavá 😊.

librarianlovesperfume

Výkon tohoto spreje je naprosto nukleární - jeho výdrž a vystřikování jsou na tělový sprej šílené. Moje sestra ho používá a celý byt je po něm cítit i po jejím odchodu!

Vůně je ok, dost mladistvá, ale je zábavná - jako ovocný letní koktejl. Ve skutečnosti je ale vůně dobře namíchaná a kvalitní, není pisklavá ani sladká, jak byste možná čekali.

Versace
Eros Flame