Toscano Leather podle Maison Alhambra je Leather vůně pro ženy a muže. Toscano Leather byl/a uveden/a v roce 2022. Vrchní tóny jsou Zvířecí tóny, Šafrán a Tymián; střední tóny jsouKůže, Maliny, Dřevité tóny, Kadidlo a Jasmín ; základní tóny jsou Kůže a Jantar (ambra).

sergabr
Nechci vybírat nuance, sotva znatelné půltóny, snažit se záměrně zdůraznit nízkou cenu této vůně, obviňovat Araby z laciného kopírování atd.
Ve skutečnosti:
Chtěla jsem vůni za málo peněz na téma kůže s malinami - dostala jsem ji.
Ano, kůže je zde jemnější, v Toscance je brutálnější a intenzivnější, a malin naopak v Alhambře je podle mého nosu více. Mně to ale vůbec nevadí. Z vůní tohoto druhu jsem v podstatě nadšená. Objektivně, nesrovnávám s Fordem:
1. Zní krásně.
2. Vůně se otevírá a hraje
3. Není v ní ani gram chemosyntézy, pocitu lacinosti apod.
4. Výdrž a stopa jsou více než slušné.
Chcete kvalitní vůni o malinové kůži - vezměte ji a sjeďte se. Víc tu není o čem diskutovat.
Zdravím snoby

AUyliong
Porovnání TF Tuscan Leather (TFTL) s MA Toscano Leather (MATL) právě teď. TFTL mám na levé loketní jamce. MATL je na pravé straně.
Ihned po nastříkání je pozoruhodné, jak jsou si obě barvy blízké. Řekl bych, že je to 98 %. To, čemu se obě vůně snaží přiblížit, je vůně obchodu se špičkovou koženou obuví. Ne jedna kožená bota, ale celý podnik včetně skladu. Vůně, kterou se obě snaží přiblížit, tedy není vůně kůže samotné, ale vůně zplodin z gumové mezipodešve boty, lepidel používaných k přichycení koženého svršku k podrážce a vůně špičkového leštidla na boty, které se v těchto buticích používá, aby výrobky byly vždy v nejlepší kondici.
Vůně TFTL i MATL jako taková má terpenickou chemickou kvalitu. Tím mám na mysli silnou všudypřítomnou vůni terpentýnu, která dominuje, ale nepřebíjí ostatní tóny. Je omamná stejně jako benzín nebo terpentýn. Terpenové zplodiny MATL jsou silnější a mírně drsnější ve srovnání s TFTL, která je hladká po celou dobu. Když srovnám TFTL s vlastní vůní Tom Ford Ombré Leather (TFOL), TFTL je sladší díky malinovým tónům, zatímco TFOL voní spíše jako "černá" kožená bota, i když špičková. To ovšem neznamená, že MATL voní jako kožená obuv nižší třídy. Není tomu tak.
Nejlépe se nosí ráno do kanceláře. Nedokážu si představit mnoho situací, kdy by bylo vhodné vonět, jako byste si právě koupili nové boty. Zdá se, že MATL se promítá více, i když obě vůně jsou si tak podobné a mají tak silný odér, že je těžké to poznat.
30 minut: Zdá se, že TFTL se trochu stáhla, zatímco MATL stále nepolevuje ve své síle.
1 hod: Obě vůně výrazně ztratily na intenzitě projekce. TFTL však voní koncentrovaněji a konzistentněji, zatímco MATL jako by získal vůni, kterou mohu popsat pouze jako čerstvě zaschlou latexovou barvu na zeď. To je první odchylka, kterou jsem u MATL zatím zaznamenal.
1 hodina a 30 minut: Rozdíl mezi MATL a TFTL se zvětšil. Mám pocit, že tady MATL přestal hrát. TFTL zůstala konzistentní a lineární ve svém prolínání, i když ztrácí na intenzitě z terpentýnového zápachu, zatímco MATL jako by se rozpadala tak, že můžete cítit jednotlivé tóny. V MATL poznám, že použili jasmín Sambac a možná i ylang-ylang - církevní květiny - zatímco v TFTL to od ostatních tónů nerozeznáte.
2 hodiny: Obě vůně jsou si opět podobné. Zdá se, že MATL se jen potřebovala zahřát. Buď to, nebo se TFTL natolik zhoršil, že je opět v paritě s MATL.
2 hodiny a 15 minut: Překvapivě jedna z nich stále zanechává siláž, kterou zachytávám při chůzi.
4 hodiny: MATL se zdá být téměř vyčerpaný, ale TFTL je stále silný. Konzistence TFTL je působivá. Díky ní se vůně zdá lineární, ale je to tak opojný kožený akord, že opravdu nechcete, aby se změnil v něco jiného. Jsem nadšená, že příště vyzkouším La Yuqaram Homme od Rasasi, o které jsem slyšela, že je duplikátem TFTL v jaderném módu.
5 hodin: MATL se snížil na velmi lehce vonící jantar s vůní malin. Teď je to převážně jantar. U TFTL žádná změna.
MATL úplně zmizel v 5,5-6 hodinách, zatímco TFTL se držel 8 hodin.

GrayDogV
Odpovím wattt... Výdrž parfému je také relativní vlastnost a závisí na typu pleti a spoustě dalších parametrů. Neberte samozřejmě rozdílnou koncentraci parfému (edc, edt, edp, parfém), ale blbě, i když stříkáte stejný parfém na různé lidi ze stejného flakonu)))) Na některých lidech, jako například na Leši (kanál LAVParfum) a koncentrovaný parfém Sauvage Elixir nedrží, jak uvedl na svém kanálu na YouTube..... A na mě - stačí jedno nadechnutí a je to zabiják. Co se týče tohoto parfému Toscano Leather, vzhledem k jeho haléřové ceně v porovnání s TF Tuscan Leather (koupila jsem hrdinu komentáře za 2800 dřevěných 80 ml), můžete klidně, kdo se nespokojí s výdrží, nosit atom s sebou a aktualizovat alespoň 10x denně tento parfém na sobě)). Ale řekněme, že je na mě také vytrvalý. A dokonce se mi líbí víc než TF, který ovšem mám také))))). Zkrátka, sláva Arabům!

fluccas
Vůně, která se vnucuje okamžitě, jakmile ji opustíte, jak se usadí, začne se rozvíjet elegantní a podmanivá vůně, jako bychom měli kolem sebe rustikální kůži a semiš a v blízkosti se vznášelo trochu kadidla a malin s výraznou příchutí, a jak hodiny plynou, vůně se udržuje, ale už více dřevitá a květinová. O ceně a kvalitě není třeba přemýšlet, pokud chceme něčím vybočit a mít vůni mimo hlavní proud klasických módních parfémů, které si kupuje každý.

VladlexA
Rovná kůže, na podzimní zimu pod koženou bundou nebo ovčí kůží ovčí kůže, párkrát nastříkaná spojka kůže, celý den vysoká z vůně, večer byla vůně stále stabilní, ráno vůně spojky pryč, za tyto peníze je to v pohodě, je to náčrtek pod tf, ale soběstačný náčrtek, opravdu se mi to líbilo. Obal, lahvička, uzávěr, oheň. Na zřídkavé použití je moc fajn, ta věc je specifická, za tyhle peníze se dá klidně vzít, s pochopením a uvědoměním si, že tam bude cítit kůže, bohatá kůže. Výdrž na kůži jsem netestoval, protože v létě to na sobě není pod co stříkat, myslím, že 6 hodin určitě bude, to je celkem dost.

jerry7474
Toskánská kůže Maison Alhambra:
Je pravda, že původní toskánská kůže je o něco více ..... Je pravda, že původní Tuscan Leather je o něco rafinovanější, a je to logické vzhledem k ceně, kterou za Tom Ford zaplatíte, ale tato vůně je opravdu dalším bratrem-dvojčetem, s velmi malými rozdíly, vůně je stejně jemná a okouzlující.
Nevyčiněná, surová kůže zahalená do malin a kadidla, která vyzařuje luxus a třídu sebevědomého, portrétního muže.
Je to vynikající inspirace originálem Toma Forda, kterému se upřímně řečeno i provedením podobají.
Mohu jen říct, že tuhle musíte mít, a to pro všechno od krabičky a flakonu až po vůni, provedení a výkon.
Fantastická inspirace:
Vůně: 10.
Projekce: 2 hodiny a něco málo navíc.
Doba trvání: 8 hodin.
Doporučujeme: Vůně je vhodná pro všechny, kteří se chtějí navonět.

PatrickPiedra
Doporučuji ho nastříkat a nechat ho rozmasírovat, je to velký rozdíl. Dozvěděla jsem se, že to musíte udělat s Lattafou a Maison Alhambrou.
Kupte si to, co to je skvěle vonící Maison Alhambra Leather vůně velmi blízká TL od TF za zlomek ceny. Záleží na tom, že máte nos, třídu a vkus, abyste takovou vůni použili / vytáhli, ne na tom, že jste za ni zaplatili 350 dolarů originál nebo 35 dolarů. Pokud jde o cenu, výkon a kvalitu, je to výhra/výhra.