On A Date Maison Martin Margiela pro ženy a muže

jemně pikantní
zemitý
pačuli
zelený

On A Date podle Maison Martin Margiela je Floral Fruity vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. On A Date byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Carlos Benaïm. Vrchní tóny jsou Sirup z černého rybízu, Růžový pepř a Bergamot; střední tóny jsouRůže, Pelargónie a Davana ; základní tóny jsou Pačuli, Mech, Pižmo a Vetiver.

Sirup z černého rybízu
Růžový pepř

Růže
Pelargónie
Davana

Mech
Vetiver

spaceybailey

Pokud hledáte skutečnou recenzi, přečtěte si tuto...

Já ty parfémy skutečně NOSÍM a chodím při nich ven, ať už se mi nakonec líbí, nebo ne. Tento parfém dostojí svému názvu. Je to přesně to, ne první rande, ale rande, na které se ve vztahu stále těšíte. Připravujete se na rande, protože jste TEN PÁR. Pár, který se opravdu miluje, který je spolu už tak dlouho a stále mezi nimi jiskří. Je to tanec po celou noc, společná cesta na dýňovou plantáž, dokonce i společné nakupování, protože opravdový muž je rád ve společnosti své dívky. Posezení u táboráku a pojídání opečených marshmallows. Je to zpívání FAST CAR, coververze Luka Combse, nahlas. Popíjení horkého bílého moka latté a přitom být PASSENGER PRINCESS a vzpomínat na ty časy, které vás dva přivedly tam, kde jste teď. Je to OBJETÍ, které sdílíte, a obě vaše vůně dohromady vytvářejí to, co je, toto mistrovské dílo vůně.

On A Date je čistá MAGIE. Voní jako šálek horké černé kávy s cukrem a čerstvými růžemi. Ta přechází v luxusní, krémové, velké objetí TEDDY BEAR, s těžkým pižmem a špetkou skořice. Jestli to dává smysl. Moc se mi líbí. Úžasně voní na něm, ale také neuvěřitelně lahodně na mně. Ti, kteří ji dostanou, ji dostanou. Dlouhá výdrž je vynikající! Je to podle mě příjemný parfém do chladného počasí. BISOUS

Bertes

Píšu to jako muž.
Čtu komentáře a jsem velmi překvapen špatnými recenzemi.

Pro mě je to vůně, kterou bych rád ucítil na dívce na rande.
Velmi příjemná a asi bych na vůni dívky myslel ještě nějakou dobu po rande.

Perfektní dámská vůně na rande nebo na každodenní nošení imo.

Myrtillajus

"Usmál ses na mě
a nemluvil jsi se mnou o ničem
a já si uvědomil
že to bylo tohle
jsem čekal."
RABINDRANATH TAGORE
Vzrušení , to vzrušení, které vám prochází celým tělem na prvním rande. Téměř rozechvělé sezení a rozpačitý pohled na sebe s úsměvem , popíjení šampaňského s úchvatnou krajinou a smích , povídání o ničem .
Tato vůně k nám promlouvá o mladé , nezralé , jiskřivé a krásné lásce , i pro pozorovatele : růže se šampaňským a rybízem nádherně čistá , nekontaminovaná . Moc se mi líbila , a dává tuto vizi tak něžnou a romantickou , je to "Milenci" od Renoira .
Vřele doporučuji .

aurora_ru

Zábavné, ale velmi specifické. Ne na rande, spíš na dámskou jízdu nebo školní diskotéku. Na začátku cítím nějaké chlastové bublinky a pak cucavé karamelky typu Bon Pari s příchutí černého rybízu/hroznů. Základ je velmi chyprově vážný, s mechovými borovicovými podtóny. Možná na studené kůži je v pořádku, na horké už tolik ne. Žádné kočky, spíš něco jako: někdo to přehnal s kir royal.
Upd. Na lahvičce je napsáno: grapes&roses, hrozny a růže, takže ano - má blíž k hroznům než k rybízu.

Cherry

Chutná to jako první rande? Ano, chutná.
Křupavé a šťavnaté růžové.
Mladá, veselá a bezstarostná.
Dokonale vystihuje situaci, která ji inspirovala.
Není to moje první rande.
Je v něm příliš mnoho nadšení na to, aby patřilo mně.
Kromě toho si s růžemi skoro nerozumím.
Já vím, já vím... Jsem osina v zadku, mějte se mnou strpení.
Nemůžu nosit všechno, co se mi líbí, no tak!
Oceňuji a doporučuji těm, kteří mají rádi ovocně-květinové, ale hledají něco originálnějšího.
Pro letošní jaro to všechno sedí.

Aleksandra221

Nenacházím v něm žádné kočičí stelivo. Nejspíš proto, že nemám kočku a nemusela jsem čichat ke špinavému stelivu.
Vzorek jsem dostala a mohu říct, že je to příjemná chypre vůně, je v ní slyšet sladký rybíz, trochu s kyselinkou a trpkostí. Pro mě je to ženská každodenní vůně na jaro a léto. Líbila se mi, ale ráda bych vyzkoušela i další vůně této značky.

AnglnAngelina

Moderní chyprová vůně.
Pokud si představíte obrázek podle názvu, promo fotografie 100% vystihují náladu vůně. Je to rande na kamenné terase uprostřed zeleně. Terasa je stará, stojí už několik století a kameny už stihl pokrýt mech, kolem se rozprostírá vinná réva. Mech, vinná réva a byliny vyzařují vůni z tepla kamenů, které se během dne ohřívají na slunci. Mech, pačuli, vetiver, pelargonie - vytvářejí atmosféru místa, kde se rande koná. Vrchol léta, moře zeleně, slunce, příroda.
U stolu sedí dívka, která samozřejmě přišla na rande s aplikovaným parfémem. Voní jemně, sladce a pudrově: pižmo, růže, sirup z černého rybízu, růžový pepř, bergamot.
Když smícháte obě tyto ingredience, dostanete ji - Na rande.

violet666

Toto.
Je to zázrak.
Situace, která kopíruje parfém, je rande, první rande, na terase v Provence, výhled na vinici, dva lidé, na stole dvě sklenky růžového vína.

A vy nemůžete pochopit, jak je tento parfém růží ponořenou do balonu šampaňského.

Na tomto výtvoru pracovali společně maître parfumeur a maître sommelier a vy to jasně cítíte.
Pokud jde o to, co jsem cítila, žádný parfém nemá tak výrazný a opojný tón šampaňského.
Bylo mi řečeno, že byly použity hrozny, ale ty se v oficiální pyramidě neobjevují.

Připadá mi smyslná, svůdná.

Má barvu západu slunce, jako ta terasa na vinici.

Pro mě je krásná a její evokace je silná.

První rande jsou krásná, nic není lepší než první setkání, když se rozhodnete někoho potkat.
Je to vzrušení a zároveň touha nechat se unášet, pro kterou je naprosto nezbytné pít víno.

Je to intenzita.
Vzájemné doteky.
Říkat si navzájem to, na co jste čekali, až si to řeknete.
Ponoření se jeden druhému do očí.

A odevzdání se.

Dávat se vždy a všude.

Protože o tom často přemýšlím, jestli je to správné, nebo ne, nechat se pustit, dát se.

Je to rozporuplná otázka.
Ale znám svou pravdu.
Tělo nám nepatří, je to dar.
A dát se mi je správné.

Stejně posvátné jako Bůh.

Polhica

Tenhle se hodně mění, řekl bych, že jako dobré rande. Podle mě se jim to s popisem okamžiku opravdu povedlo.
Začíná sirupovitým černým rybízem (atmosféra hroznových bonbonů, jak se píše v popisu parfému) a růží, hodně růží. Jako na začátku rande, příjemná a trochu koketní. Nemůžu říct, že jsem fanoušek začátku, protože nejsem zrovna sladká ovocná osoba. ALE! Po půl hodině se to pomalu začíná měnit, aromatické a dřevité tóny začínají vykukovat a dodávají pocit dobrého vyzrálého vína. Takže pokud jde o rande, v tuhle chvíli se konverzace prohloubí a vy víte, že to mezi vámi jiskří. V tomto okamžiku mi začíná opravdu chutnat.
Kouzlo se však odehrává při úplném zaschnutí, ovocnost se vytrácí a zůstává dřevitá, kořeněná aromatická vůně, jen s nádechem růže. Super sexy. A jak rande zakončíte, je jen na vás :) Vůně je skvělá.