Flower Market podle Maison Martin Margiela je Floral vůně pro ženy. Flower Market byl/a uveden/a v roce 2012. Flower Market byl/a vytvořen/a Jacques Cavallier Belletrud a Marie Salamagne. Vrchní tóny jsou Frézie a Zelené listí; střední tóny jsouTuberóza, Jasmín Sambac, Egyptský jasmín a Růže de Mai ; základní tóny jsou Broskev, Dubový mech a Cedr.

edsonrborges
Láska na první přičichnutí, jejíž stručný popis zní "vstoupit na květinový trh v Paříži".
Čistě květinová, velmi krásná, velmi dobře udělaná, hodně mi připomínala Love Lily od Boticaria, suroviny jsou vynikající, květinové tóny jsou prvotřídní, cítím růži, jasmín, tuberózu jemnější, broskev dodává tomuto parfému vodní nádech, jako by to byly květiny čerstvě porosené.
Střední výdrž a projekce.

jashleysoto_11
Je to skutečně hvězdný, klasicky ženský a důstojný parfém. Myslím, že některé negativní recenze pocházejí od lidí, kteří potřebují, aby každý parfém byl okázale složitý a nikový. Voní přesně tak, jak říká název: květinový trh. Pokud nemáte rádi květiny nebo vůně autentických květin, které naplňují místnost, nebo vás to nějak spouští či nudí, tak proč vůbec tento parfém používáte? Je to parfém pro ty, kteří chtějí vonět jako nádherná zahrada plná skvostných květin a užívat si vůni krásnou, nikoli neobvyklou. Není nic krásnějšího než hezké vůně.

ultracheeesee
Když jsem to zkusil v zimě, zdálo se mi to hlasitější, těžší a možná to opravdu vypadalo jako květinářství.
Ale použil jsem ho v létě a není to květinový trh, je to nejobyčejnější dvůr ve městě středního pásma na přelomu května a června. Voní tu rozkvetlé šeříky a jasmín, trochu limetky, trochu čajové růže. A jen zelené listí. A vy se v něm zdržujete od rána do večera, dokud vás nezavolají k "jídlu".
Vůně letních prázdnin.

Bubbles1964
I Velmi realistické vyobrazení květinářství, vyzvednu uvedené květiny spolu s gardénií a pivoňkou. Myslím, že je to krásné a pro EDT je výkon přijatelný na 2 - 3 hodiny. Ale maloobchodní cena není (souhlasím s Konga5000, najděte si ji ve slevě, pokud se vám líbí).
Tím chci říct, že se mi líbí, ale není to pro mě láska. Kdybych měl izolovat proč, tak to vychází ze dvou věcí: Přála bych si, aby se soustředila na maximálně tři výrazné květinové tóny, a ne na mišmaš hromady květin (frézie, okvětní lístky růže Grasse, jasmín Sambac a tuberóza; a další květinové tóny, které zachytím, pivoňka a gardénie). A za druhé, chybí jí něco nečekaného. Chybí jí překvapivá nóta. Když si představím "květinový trh", vybaví se mi......překvapení... farmářské trhy, kde se prodávají nejrůznější věci, včetně květin, potravin a bylinek. Mám pocit, že tento koncept mohl být posunut trochu dál a zajímavějším směrem.

joseph.dube
Včera večer jsem nemohla usnout a měla jsem za sebou náročný den v práci, takže jsem se rozhodla, že se cestou domů projdu parfumerií v jednom z obchodních domů v centru města. Moje cesta vedla k vůním Replica a Flower Market vynikal opojným přívalem šeříku a asociací na lilie. Bylo to, jako by právě byla propíchnuta nebeská výstelka a její jádro nekontrolovatelně tryskalo ven.
Ačkoli jsem biologický muž, který většinu času nosí těžké kořeněné monstróznosti, z rozmaru jsem se rozhodl dát si na zápěstí pár sprejů, abych se během dlouhé cesty metrem domů zahalil do červnové zahrady...
To, co začalo jako cesta do práce v květinovém snu, se během 15 minut změnilo v DĚSIVOU NOC. K mému hlubokému zděšení se mi před nosními dírkami proměnila v LILY-OF-THE-HORROR. Měla jsem pocit, že se všichni rozhlížejí po autě a přemýšlejí, který nevkusný pohan smíchal dohromady 12 nejlevnějších parfémů z lékárny, aby vymyslel takovou NAUZUJÍCÍ SYNTETICKOU HROZBU.
Ta hanba! Tak moc se mi ulevilo, když přišla moje stanice a já mohla vyklouznout do noci, bezpochyby za sebou zanechávajíc odpornou stopu plastové hanby...

4ainygribb
Řada Replica je inscenována jako soubor odlitků životních okamžiků. Nejsou to obrazy, ale fotografie. Nechte náhodné kolemjdoucí a reklamní poutače, aby se dostali do záběru. Samotná jména a obrázky na krabicích dávají velmi živý pocit známých životních situací. A design lahvičky dává vzpomenout na zavařovací sklenici, kde je oduševnělý dojem a nalepená strojopisná visačka s informacemi o místě a okolnostech sběru vzorků. Vše v souladu s vědou. To je vlastně linie a může být zajímavá, pokud bude nápad vývojářů realizován.
Ale trik s květinovým trhem nevyšel. Alespoň na mě. Buď se zákonitosti čichového prožitku neshodovaly, nebo byl krásný koncept a design opravdu promyšlen pevněji než vůně. Tento rozpor jí, tak obyčejné a tak sladké, dodává lehký závan zklamání.
Květinářství v lahvičce je super. Květinový trh je ještě víc cool. Ale květinový trh to nemá. Je to hezké květinové aranžmá, koš s kyticemi, ale nic víc. Vůně květinového obchodu má některé zvláštnosti, které zde nejsou uvedeny: sytost, bohatost různorodých vůní, ostrost a hlavně chaotičnost. Málokdo by omezoval svůj sortiment z důvodů kombinovatelnosti vůní. Zde je kompaktní soubor růžové růže, zářivé frézie a dominantní tuberózy. Zvláštní soubor prodávaných druhů lze odepsat jako regionální zvláštnost. A čím dále se jde, tím je tato poslední nota rozvernější, ohromující. Bez ní by vůně v obecných obrysech napodobovala Diorovu Forever an ever.

Furious hat
Květinový trh na francouzském venkově, hromada květin, blaženost z těch jasných a jemných a omamných vůní květenství a kytic.....
Z té vůně se vám zatočí hlava, jako byste se ocitli v epicentru květinového živlu, ale nezhroutí se okamžitě a omamně, ne, jemně, vlnu po vlně, vás omámí.
Slyším tu sladkou, hutnou, mléčnou tuberózu, slyším jemnou, smyslnou růži s jemnou, intimní vůní, zoufale prudký jasmín a cítím také nezapomenutelnou vůni vonného tabáku, sladkou a pudrovou.
A já se chci v tomhle květinářství utopit, a topíc se, křičím: "A tenhle pro mě!", "A tenhle, prosím!", "A tenhle taky!" ....

Ártemis
Květinový trh byl inspirován francouzskými květinovými trhy a je to jemná, lehká, otevřená a zářivá květina. Opravdu mi připomněla stánky s čerstvými květinami v malých městech na jihu Francie, lahodnou vůni čerstvě natrhaných květin. Převládá pro mě květnová růže z Grasse a jasmín.