Buy Wonderlust from the brand website MichaelKors.com directly and check out their other goodies!
Wonderlust podle Michael Kors je Orientální Floral vůně pro ženy. Wonderlust byl/a uveden/a v roce 2016. Wonderlust byl/a vytvořen/a Aurélien Guichard, Honorine Blanc a Alexis Grugeon. Vrchní tóny jsou Mandlové mléko, Bergamot a Růžový pepř; střední tóny jsouOtočník, Jasmín Sambac a Karafiát ; základní tóny jsou Santalové dřevo, Kašmírové dřevo a Benzoin.

@egrimalt
Právě ho nosím a moc se mi líbí! Je to jediný kousek v mé sbírce, který jsem nekoupila naslepo, dostala jsem vzorek s jiným nákupem a byla to okamžitá láska, i když jsem musela dlouho čekat, než jsem ho sehnala za dobrou cenu, v Argentině je dost složité koupit ho za dolarovou cenu, protože naše měna nemá žádnou hodnotu.....
Na začátku vnímám květiny 100% dominuje jasmín, tak ale tak svěží, který se plete s pomerančovým květem (musí to být bergamot přidává svůj vlastní) mandle a benzoin dávají sladký kořeněný nádech, a po 1 nebo 2 hodinách se stávají výraznější, nechávají za sebou květiny, které jen přinášejí svěžest po celou dobu životnosti parfému, kašmírové a santalové dřevo přichází na konci, dát omráčený a suchý tón dřeva. Je to tak krásný parfém!
Zdá se mi, že nejlépe působí odpoledne nebo večer za chladného počasí nebo za teplého, ale ne tísnivého dne, protože tento parfém je intenzivní a hřejivý sám o sobě, je to objetí lásky, s tou správnou sladkostí.
Stopa je velmi dobrá, na 1 nebo 2 metry je výborně vnímatelná a více v uzavřeném prostředí. Doba trvání je vynikající! Víceméně 12 hodin.

rihabi
Nevím, proč jsem tak dlouho čekal, než jsem si to koupil. Nejspíš proto, že je to trochu moc drahé, ale nestěžuju si. Za mě obrovské "ano". Krémový jasmín, svůdné santalové dřevo a mléčné mandle. Zapomněla jsem na heliotrop, to je jedna z mých nejoblíbenějších květin do vůní. Velmi sladká, ale po květinové stránce, ne sladká jako cukr. Určitě je třeba ji mít, alespoň podle mého názoru.

Andina
Možná to není originální, ale opravdu to souhlasí s KAŽDÝM.
Má v sobě něco z The One, ale není tak sladká ani ovocná. Je to jemná, květinová The One.
Výborná vynikající volba pro obdarování někoho, jehož vkus neznáte, nebo pokud dotyčný nezná nejdříve ten svůj, protože je teprve na začátku kouzelné cesty do
světě vůní.
99,99 % bezpečný nákup naslepo

lucianasosa
Koupila jsem si ji úplně naslepo v úžasné akci, kdy jsem dostala 100ml lahvičku a krásnou velkou kabelku, kterou ráda používám, když musím jít do kanceláře, nevypadá to, že by byla s parfémem.
Kdybych ji vyzkoušela, lepší nákup bych s touto vůní neudělala. Říkám to proto, že to vůbec není můj styl, já vždycky volím sladké ovocné a gurmánské, a tohle je mega květinová, ale výborně udělaná květinová, působí jako květiny právě utržené z rostliny, když se její vůně smíchá s vůní čerstvě uříznutého stonku. Je to jedna z nejženštějších vůní, které jsem kdy měla, je lehce nasládlá díky krásným květinovým tónům a na mně je její provedení lineární, nemám pocit, že by se příliš proměňovala. Tento parfém mě přiměl přehodnotit svůj vkus a pokusit se rozšířit svou sbírku o další typy vůní, které se mohou hodit mít po ruce při určitých příležitostech: nejde jen o to vonět jako bonbón.
Souhlasím s tím, že je to elegantní parfém, ne nutně vážný, to bude záležet na tom, jak ho budete nosit, ale dá se použít pro zvláštní kancelářskou nebo rodinnou příležitost. Nosila jsem ji na noční bowling a romantické vycházky, ale ani pro jednu z těchto příležitostí ji nepreferuji. Raději ji nosím přes den a hodí se na jakoukoli roční dobu. Má střední až vysokou siláž, která je patrná, ale mně to vůbec nevadí.
Tento parfém se může líbit každému, ale doporučila bych ho dívkám a ženám, které nesnášejí sladké parfémy a potřebují speciální, kvalitní ženskou vůni na příležitostné nošení. Tohle je přesně ono.

codymarieb
Je to naprosto úžasná, hřejivá kašmírová mandlová a vanilková vůně s nádechem léta.
Je elegantní, masově příjemná a podle mého názoru bezpečná koupě naslepo.
Jedna z mých nových oblíbených!
Recenze a nákupy vůní: Můj YouTube: The Simple Chic Life

Sarah05
Lehká vůně, nepříliš vytrvalá, ale velmi dobrá. Sladká, "krémová", jemná.
Otevírá se sladce, lehce svěže, ovocně a pak se zjemňuje jemnějším, teplejším způsobem, až se ustálí s výrazným nádechem mandlového mléka.
Podle mého názoru je to vůně, která není vůbec nápadná.
Líbila se mi, protože se lišila od "módních" vůní, na jejichž vůni jsme zvyklí a jejichž vzorky neustále dostáváme v parfumeriích.
Závěr: dobrá, sladká, útulná a výrazná, ale ne vůně, kterou ucítíte na kilometry daleko. Zůstává velmi lehká.

Venusia
Nikdy mě nezklame, jeho nošení je vždy dobrý nápad, samozřejmě to není parfém, který šokuje nebo zanechává stopu, ale má tu vlastnost, že se přizpůsobí mnoha okamžikům. Přistihla jsem se, že si ji užívám při zdobení vánočního stromečku a o několik měsíců později při pití ledového bublinkového moku na letních torzovitých aperitivech. Patří tak trochu do středu, je písková a mléčná zároveň, není přeplácaná, trochu zelená, tak akorát kořeněná a heliotrop s tím originálním nádechem karafiátu je krásný. Jemná sladkost a lehká balzamičnost, měnící se s ročním obdobím. Bohužel, jako u mnoha Korsů dlouhověkost a siláž nejsou vynikající. Mně se ale vždycky líbí.

magnoliabb
O čem to mluvíte? Je to krásná vůně! Ta asociace je jako jízda otevřeným sportovním autem po širokém viaduktu na okraji americké metropole, vítr ve tváři, štěstí na tváři a naprostá svoboda. Kors mám ráda pro jeho sportovnost, eleganci, tady je to takové zajímavé: bílý buket s intimní jasnou kyselinkou (to potkávám u Korse často, čím to je?), vůbec nějaká kapka tekuté skořice, med jako z květin, konvalinka tam je, ale malá nebo jí není moc, jak tato, tak Fresh mají vůni žvýkačky.

tamarasurenkova
"Panebože!" -
Chtělo se mi vykřiknout, jakmile jsem uslyšela tento parfém.
Jasmín, obrovská náruč heliotropu, mandle - ohh.... Je to prostě nevídaná krása. A pepř a zázvor vytvářejí v nose lehký "mentolový" efekt.
Vskutku velmi pozitivní. Lehce gurmánská.
A v pozadí slyším zbožňovaný hřebíček.
Neuvěřitelná krása. Zcela náhodný nákup.
Zamilovala jsem se do něj! Už dávno, jak se ukázalo. Slyšel jsem tento parfém, více než jednou.....

LizGlz
Wonderlust jsem opravdu chtěla vyzkoušet, kvůli tónu mandlového mléka jsem si myslela, že je to sladký parfém gurmánského typu, ale ne, je to formální parfém, seriózní, není vhodný ke koupi naslepo, pokud je to bohatý parfém, ale ne takový, jaký jsem si představovala, má výbornou výdrž a projekci, mám 15 ml dekantér a s tím jsem spokojená, flakon bych si nekoupila.

Celina DTTP
I mně velmi chutnal. Staromódní ovocně-květinová. Připomněla mi burberry the beat , chloe love story nebo see chloe a mnoho dalších s broskvovou vůní a gurmánskými tóny, jako je mandlová vanilka nebo fazole tonka se sladce vonícími květinami, jako je jasmín nebo tuberózaVrcholem je pro mě mandlové mléko. Neuvěřitelně mi tato nóta připomněla Private Show Britey Spears a dokonce i emblematický Hypnotic Poison. Ne však amarige. Je mnohem lehčí... Je to velmi vyvážený parfém, který si snadno oblíbíte. Dokonce má v sobě něco, co připomíná tolik oblíbenou viva la juicy (jen připomíná), možná santalové dřevo se sladkými tóny v základu a bergamotem v horní části. Je však mnohem déle trvanlivá a mnohem plnější a dospělejší. Podobná je i její Golden Secret od Antônia Bandeirase, stejně jako tradiční Gabriela Sabattini (jen silnější). Takže jak vidíte, její jedinou chybou a důvodem, proč si ji nekoupím, je to, že vůně, ač lahodná, je tak obyčejná, že mi v určitém bodě svého vývoje připomíná ty červené ovocné prací prášky... Nejsem ani trochu zaujatá. Když se mi nějaký parfém líbí, je mi jedno, jestli ho nosí všichni. Ale myslím, že tenhle mě přestane bavit. Prozatím jsem to vzdala. Ale možná změním názor, protože ten pocit deja vu jsem cítila jen při části rozvíjení jeho těla. Při odchodu a sušení jsem se necítila tak ubitá a sušení se mi vlastně líbilo. Je velmi krémová a příjemná. Určitě vyzkouším další!

comfortablynumb83
Wonderlust je neuvěřitelně sexy. Je hladký a velmi dobře sestavený. Kokosové mléko smíchané s květinovými tóny a santalovým dřevem dělá z této krásky krémovou, lehce sladkou, ale spíše květinovou kompozici a santalové dřevo jí dodává hřejivý kořeněný pocit. Zatím jsem necítila nic jiného, co by se jí podobalo. Je omamná a zanechá ve vás touhu po této vůni.

Luiza Cortez
Moje dorazila včera. Z popisu tónů, recenzí a parfumérů, kteří ji navrhli, jsem oslepla. Byla jsem si jistá, že se zamiluju na první přičichnutí! Už krabička je luxusní, překvapil mě krásný flakonek a pak i jeho obsah. Předchozí recenzentka má pravdu! Svůdná a krémová. Od začátku je příjemná, vůbec ne citrusová, i když je uveden bergamot. Cítím v ní velmi přítomný tón mandlového mléka. S přibývajícími hodinami (ano, vydrží dlouho, velmi příjemně se usazuje a vydechuje) se příliš nemění, ale přítomnost jasmínu sambac, sladká vůně karafiátu a lehký krémový, vanilkový nádech, který je podle mě heliotrop, jsou přítomny. V pozadí je konečně přítomný benzoin a kašmírové dřevo, které pouze zjemňují ostatní složky. Mohu říci, že zanechává stopu, protože jsem již za pouhý jeden den používání obdržela mnoho komplimentů. Miluji ji!
Nosím ji už několik dní a stále jsem zamilovaná, takže bych ráda přidala komentář: pokud se vám líbí Far Away Infinity od Avonu, ale chcete něco luxusnějšího, exkluzivnějšího a se silnou stopou, můžete zkusit tuto. Dlouhá výdrž zaručena!

giani zalenski
Naznačuje! To je slovo, které popisuje krémovou, kořeněnou vůni s dokonalým nádechem vanilkového santalového dřeva. Díky vůni mandlového mléka je parfém tak smyslný, že si ho nemůžete nezamilovat. Je tak trochu kouzelná! Vzbuzuje ve vás touhu obléknout si elegantní šaty a procházet se po ulici uprostřed zaujatých pohledů kolemjdoucích lidí, kteří říkají: Jak je to krásné! Jaký parfém!