Mugler Alien Hypersense for Women Ea... (24.99 USD)
Alien Hypersense podle Mugler je vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Alien Hypersense byl/a uveden/a v roce 2024. "Nosem" za touto vůní je Dominique Ropion. Vrchní tóny jsou Hruška a Zelená mandarinka; střední tóny jsouJasmín Sambac a Indický jasmín ; základní tóny jsou Kašmír, Pižmo, Jantarové dřevo a Naplavené dříví.

ALIEN HYPERSENSE Mugler: Lehčí, svěžejší a jiskřivější verze Aliena
od Markéta Rybínová

Megadea21
Když jsem se toulal po Anglii, narazil jsem na tohoto mladého muže. Velmi podobný původní verzi, ale bez onoho tajemného/temného aspektu, který mám na Allienovi tak rád.
Tato verze je lehčí, dennější a "otevřenější". Nevím přesně, jak to vysvětlit, ale tato nová verze se mi zdá být "ledová"... má "ledovou vůni".
V mém vnímání je Allien jemnější, veselejší a snadněji se používá.
Ale myslím, že je zbytečné mít novou verzi Allien.
EDT: Právě jsem si koupila svůj. Po pár dnech testování jsem se zamilovala!

Syberian Berry
Pokaždé, když ji vyzkouším, abych zachytila něco nového a vzrušujícího, nemohu si pomoci, ale láhev je krásnější než její obsah.
A je to zase hruška! Z téhle hruškové mánie v parfumeriích je mi tak zle! *rolled my eyes *
Znalci této řady vědí, že v historii Aliens už byly všechny nejhlasitější a nejdůležitější věci řečeny. A tento nový duhový výtvor zní jako "ještě jsem neskončil".

Belle Epoque
Nebudu originální, ale budu zde solidární.
Parfém je dobrý, kvalita, jako vždy, je na vrcholu vůně a design / materiály lahvičky.
Jen jedno ALE - jedná se o variaci na klasického Aliena.
ALE ! Pokud ho stále milujete a navíc jste přemýšlivý sběratel Alienů - musíte si ho urychleně pořídit.

csaavfer
Alien, Alien, Alien... Co ti udělali?
Otevírá se sladkou hruškou přítomnou ve spoustě parfémů této poslední generace, aby ustoupila typickému jasmínu Alien, ale ohromně odkofeinovanému, na kašmírovém pozadí a méně ambrovému než originál.
Škoda, protože bych si ji zamilovala, už jen kvůli flakonu. A teď mě nechápejte špatně... Vůně se mi líbí, o tom není pochyb. Nicméně si nemyslím, že by přidávala něco nového, naopak, originálu jen ubírá.
Stručně řečeno: Podle mého názoru velmi, velmi podobná verze Alien, ale sladší a neškodnější. Pokud se vám tato vůně líbí, kupte si raději originál.

Valsig
První dojmy: Dokonce jsem ho nahrála na svůj kanál na YouTube, Jacqueline Valsig, aby se na něj mohl podívat každý, kdo je zvědavý.
Nová interpretace Vetřelce Hypersense si podle mě zachovala DNA klasického Vetřelce. Jistě, flanker voní povědomě jako původní Vetřelec, ale necítila jsem charakteristický kafrový odér. Vrchní tón flankeru Hypersense mi připadal svěžejší a jasnější, s výraznou ovocnou sladkostí. Jasmínová nóta je jemnější, méně hutná a trochu sladší (myslím, že kvůli přidané indické jasmínové nótě). Dřevité tóny Hypersense jsou také jemnější a zahalené do pižma, které ve vývoji zanechává na pokožce příjemnou vůni. Všimla jsem si, že díky nótě jantarového dřeva je parfém také teplejší a krémovější.
Podle mého názoru je tato verze méně náročná než původní Alien, přizpůsobivější a s komerčnější vůní, která potěší a osloví širší publikum. Očekávaná změna, vzhledem k vlivu společnosti L'Oréal, která je nyní zodpovědná za vývoj vůní Mugler, a zřejmě nemohla neuchvátit kus trhu z vůní, které byly v poslední době uvedeny na trh, jako je Prada Paradoxe, L'Interdit Rouge od Givenchy. Dokonce jsem si myslela, že Alien Hypersense s těmito parfémy souzní. Nejsou stejné, ale Hypersense se trochu podobá těm parfémům, které se prodávají dnes. Protože je však v Hypersense přítomna DNA původního Alienu, myslím, že se tomuto flanelu podařilo získat trochu exkluzivnější vůni, která vyniká. Co se týče fixace a projekce, přišla mi jako středně silná vůně a očekávala jsem lepší výkon, vydržel mezi 3 - 4 hodinami. Původní verze Alien vydrží až 7 hodin+.
Musí lidé, kteří mají původní Alien, investovat do flakónu Hypersense? Záleží na tom, pokud máte rádi sladší, ovocnější vůně, Alien Hypersense by vám mohl vyhovovat. Ale pokud vás již původní verze Alien doplňuje, řekl bych, že nový flanker nutně nepotřebujete... Zejména původní verze Alien mi přišla tajemnější a s větší osobitostí. Ale i tak je Alien Hypersense flanker velmi příjemný parfém, snadno si ho oblíbíte a je velmi univerzální pro různá podnebí a roční období - jen bych ho nenosila ve velmi horkých dnech.

Nanymaiden
Včera jsem měl možnost vyzkoušet a zde je můj skromný názor:
Vůni jsem vnímala jako silně jasmínovou, silnější než její sesterskou Alien EDP. Zajímavá dřevitá bílá květinová vůně, která koketuje s ovocným a křiklavým vstupem.
Má však jasnou vrchní nótu, která je výsledkem mandarinky a sladkého doteku hrušky. Když zasychá, začíná se více podobat Alien EDP.
Co se týče délky, vydrží poměrně dobře. Na kůži vydrží asi 7-8 hodin, v textilu mnohem déle.
Flakon je krásný 🩷 tento talisman musíte mít ve své sbírce ano či ano.

Laurus
Pokud se vám líbil původní Vetřelec, bude se vám líbit i tento. Je to velmi podobné. Jelikož Vetřelce nemám rád, nebyl to můj šálek čaje. Více se mi líbily Alien Goddess Intense a Goddess Supraflorale. Přijde mi, že LOreal se snažil naslouchat fanouškům Muglera a dát jim něco, co se mu podobá, ale pořád to dělá špatně, aniž by si uvědomil, že fanoušci vlastně nevyhledávají druhého Aliena, ale že je jim vlastně smutno z odvážné kreativity, která se vytratila a každé vydání je bezpečné a líbí se davu. Mimochodem, nemám problém s dlouhověkostí. Tahle byla nastříkána 2 střiky 12.30 v parfumerii a teď je 19.30 a Im ji na sobě stále velmi cítím.

atchy13
Dnes jsem ho obdržel a porovnávám ho s výrobním kódem Alien z roku 2006.
Na první pohled je to Alien s trochou zářivé oranžové. Je zaoblenější, klidnější a vybraná jako vůně, ale je rozpoznatelná.
Celkově začíná docela slibně, ale úvodní tóny se rychle vytrácejí a vydává se dřevitým směrem, který si drží téměř až do konce.
Síla je pryč, jasmín je pryč, zůstává blízko kůže.
Výdrž na kůži 3-4 hodiny, což je pro Alien ostudné.
Možná v chladnějším počasí se rozvoní více, flakonek také není v reálu tak atraktivní.
Není to špatný parfém, ale na Muglera to nemá... zanechal ve mně pocit jako po 5 minutách sexu.

mshilov
V situaci, kdy se obchodu Mugler zmocní kosmetický magnát, každý nový flanďák udržuje původní tvorbu při životě. Takže ať žije Angel a Alien flankers, zejména v tak krásném podání. To samé bohužel nemůžeme říci o Auře - žádné nové flankery a parfém samotný téměř zmizel z pultů...