Angel Iced Star Mugler pro ženy

kokosový ořech
tropický
laktonický
pačuli

Angel Iced Star podle Mugler je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy. Angel Iced Star byl/a uveden/a v roce 2021. Angel Iced Star byl/a vytvořen/a Quentin Bisch a Louise Turner.

Vonné složky

Ananas
Kokos
Pralinka

Kolekce Angel

katekhara

Nosit tento parfém doma při práci (pracuji z domova) byla chyba, protože mám před sebou pláž a Piña Coladu 😄.
Hned od začátku voní přesně jako koktejl - aktivně slyším sladký ananas a kokosovou vodu. V pozadí je lehce cítit mango, i když to není uvedeno.
Základem je šlehaný kokosový krém s kokosem a čokoládovými hoblinkami navrchu. Je sladká, ale mně osobně se snadno vdechuje. Cítím ji jen při pohybu.
Neuvěřitelná, okamžitě si ji zamiluju! Velmi dobře udělaná, nečekala jsem, že by Mugler odvedl špatnou práci. Mám pocit, že z ní nevylezu celé léto.

Изабо

Angel Iced Star hraje na začátku tónem kokosu, zde je cukrkandlová, s příjemnou kyselinkou ananasu. Dokonalý obraz dovolené - moře, palmy, exotické květiny a koktejly. Když jsem viděla tóny "ledové hvězdy", říkala jsem si, no, co je to za led... Obvykle takový účinek má máta, meloun a další kaloni. Ale pocit chladivého koktejlu nebo kuliček kokosové a ananasové zmrzliny je tu také. A to i přes přítomnost "těžkých tónů" v podobě pralinky a pačuli. Angel však není Angel bez pačuli, ani Angel bez sladkých ovocných tónů.
Ve skutečnosti se jedná o vybrané tóny z legendární vlajkové lodi vůně, ale značně odlehčené. Necítím zde kovový nádech pačuli, který mi u Angel trochu vadí. Dodávají spíše kyselost a hloubku, takže ananas a kokos nejsou úplně přeslazené spolu s pralinkou. V jednotě a souboji mezi kokosem a ananasem vítězí na mé kůži ananas, což je dobře, protože kokosových vůní v parfumeriích moc není, ale není snadné najít čistý ananas, který se neskutálí do parfému dětské žvýkačky. Zřejmě kyselé pačuli při vývoji vůni propůjčuje veselé bublinky a my máme před sebou ikonický koktejl stříbrného věku - "Ananas v šampaňském", který nazpíval Igor Severyanin.
A skutečně, Ice Star má onu jiskru koktejlu, do kterého se dává spousta kostek ledu a trocha šampaňského. Hned si vzpomenu na teplé večery v hotelu na Kypru, kde jsem pil nejrůznější koktejly, které mi servíroval místní barman!
Nelze také minout velkolepou láhev s třpytivými růžovými, zelenými a modrými odstíny, které připomínají lesk drahokamu. Pokud si to představíte, lze tyto barvy přirovnat k západu slunce na moři.

Pani Irena

Samozřejmě jsem věděla, že Thierry Mugler je kouzelník a čaroděj, ale tak moc!?) Spojit neslučitelné a zkombinovat neslučitelné! A jeden z parfumérů Quentin Bisch, který vytvořil neuvěřitelně krásnou a na dálku kosmickou)))) "Ganymedes". Jakmile jsem se nadechla tohoto "anděla", už se mi po celém těle procházely molekuly radosti). Krémový tropický koktejl z ananasu, kokosových ořechů, sladké šlehačky a čokolády - gurmánské potěšení pro mlsné jazýčky!) A pak... ten úžasný medovo-borovicový chlad, jako byste se procházeli borovicovým lesem a vdechovali křišťálový vzduch nasáklý pryskyřicí. Horký tropický koktejl a ledové zvonění borovic! Jak se to mohlo sejít v jedné láhvi! Tento úžasný "Anděl" je prostě jako novoroční Ježíšek s pytlem cukroví). Lahvička je samostatným kouzlem. Hvězda v ní jasně září a mnoho odstínů v ní září a třpytí se. No vida, tenhle tropický novoroční "Anděl" přišel ke mně domů a dostal se přesně pod vánoční stromeček :) A taky se mi líbil. "Šťastný nový rok, šťastný nový rok, S bílým sněhem a se snem, Ať všechny těžkosti pominou, A zůstanou pro štěstí - Od vánočního stromku Anděl zlatý!")")"

Chesco

Tady ten chlap. Dnes večer jsem byl v obchodě a testoval Chanels a uviděl jsem tuhle lesklou lahvičku, tak jsem ji jako malý kluk vzal a nastříkal - dostal jsem do obličeje piňakoládu, vynikajícím způsobem!
Voněla tak svěže a plná ingrediencí, že jsem se cítila špatně, když jsem voněla k retro vůním, které ztratily všechnu svou dobrotu kvůli reformulacím, které mají tuhle "mrtvou plochou" vůni.

Páni, tohle je opravdu dobré! Mladistvá, ale koho to zajímá, budeš vonět nádherně.
Je to zábavná vůně a slušná kvalita! Pokud je ti 20 nebo jsi na vysoké, tohle musíš mít na 2021 horkého dívčího léta!
Nastříkej si s tím kalhotky, ať se zblázníš! lmao :P

3,5/5 Haf!

csaavfer

Začněme tím, že "ANGEL" je pouze název... takže pokud se vám nelíbí tato DNA, nebojte se.

Pro mě je tento parfém lahodný, veselý, naprosto letní, tropický a velmi sladký... Není to nic inovativního, to je pravda, ale to neznamená, že to není dobrá vůně. Vrchní tóny jsou silnou bombou koktejlu pina colada (který miluji), kde vnímám více ananasu než kokosu. Po chvíli se vytratí do jemnější, krémové kokosové vůně, ale není to typická vůně opalovacího krému.

Jak už jsem řekla, nepřipadá mi podobná "Andělovi"... ale na druhou stranu mi nepřipadá ani typická pačuli "Mugler DNA". Také provedení není typické ani pro Mugler... ale na druhou stranu je to EDT a jako taková funguje dobře.

Nepovažuji ji za polarizující vůni jako většinu ostatních z tohoto domu, naopak si myslím, že je to parfém navržený tak, aby se líbil mnoha lidem, a to asi i dělá. Koupila bych si ji? Alespoň za původní cenu ne, pro mě není dostatečně výjimečná. Ale přiznám se, že se mi líbí? Ano, samozřejmě že ano.

Stručně řečeno: je fajn, co se týče vůně i provedení, ale mám pocit, že Mugler pomalu zaniká... a je mi ho líto.

Lolitalola

Mugler jako by vzal jakoukoli vůni Escada, jednu z těch, které uvádějí na trh každé léto, a naplnil ji hvězdou Angel.

Nevoní jako Angel, ani jako Mugler. Voní jako tropická tělová mlha.
Nepříjemné? Ne
Mňam? Ano
Koupili byste si ji? Ne
Není nová, nemá charakter, nedrží, nemá stopu... jediné, co mě na tomto parfému zaujalo, byl jeho flakon, který je božský.

Kari Dil

Je sice pravda, že se mi líbí, ale pravdou je, že Angel Iced Star nemám rád. Existují jiné Angel Iced Stars, které mi chutnají více a dávám jim přednost před touto verzí. Když jsem si před vyzkoušením přečetla poznámky, myslela jsem si, že to bude piña colada, a s překvapením jsem zjistila, že s výrobkem v ruce na mé kůži mnohem více vynikl ananas, pralinka a pačuli než kokos. Tato nóta vynikne až později, při jejím zasychání. Vždy je však jemná. To se samozřejmě liší člověk od člověka, protože kokos má tendenci se vyvíjet různě podle pH člověka. Aby to byla v podstatě piña colada, chyběl by mi tam ten likérový a laktonový nádech.

Její výkon je slušný, středně dlouhá, jako toaletní voda. Její stopa je mírná, neřekla bych, že by mi nevadilo ji nosit i v horkém počasí. Je to velmi svěží vůně, tropicky ovocná, řekla bych až sváteční.

Je docela dobrá, líbí se mi - na tom trvám -, ale není to nic převratného, inovativního nebo neobvyklého. Zkrátka: nepřišla mi nijak výjimečná, ale je to vůně velmi podle mého gusta, protože mám ráda ananas s nádechem pralinky a zeleného zemitého vzduchu (pačuli) 🍍 Hodnocení 6/10.

Kayytibs

Ahoj, miláčkové,

Tento parfém je pina colada v lahvičce parfému. Jsem absolutní fanoušek drzé pina colady a ledová hvězda voní přesně jako ona.

Nevoní jako ostatní kokosové parfémy, které vlastním, jako je lveb Soliel cristal, jediný intenzivní, SJP NYC a coco vanille ty jsou sladké a krémové, ale bez ananasu.

V úvodu je jen kokosové mléko, ananas a vanilka a to je to, co mi prochází ven.

SILLAGE
Siláž je typická siláž Mugler je jen trochu tlumená.

DLOUHODOBOST
O dlouhé výdrži toho moc říct nemůžu, protože jsem ji dostala teprve dnes.

VERDIKT
Pro mě úspěšný nákup naslepo, pokud milujete vůni pina colady nebo třeba kokosového mléka, ananasu a vanilkového koktejlu, budete ji milovat a bude to úspěšný nákup naslepo.

Mám ji z webových stránek origines (doručena do Velké Británie během týdne).

Děkuji za přečtení mé recenze, přeji vám krásný den 🥰💕

Aktualizace y'all

Tento parfém se snadno stal mým nejoblíbenějším letním parfémem a je tak moc krásný

It's an addiction

Včera jsem obdržela jak Eau Croisière/Summer (2019), tak Iced Star (2021) a pro ty, které to zajímá, mohu potvrdit, že 2019 a 2021 si nejsou vůbec podobné. (Verzi 2020 jsem nezkoušela, takže ji nemohu porovnat.)
Na první dojem mi Iced Star trochu připomíná J.Lo Miami Glow a Jil Sander Sun Summer 2020. Na mé pleti se otevírá jako čerstvý kokos, ale brzy poté je to hlavně jen kokos. Podle mě ale opravdu příjemný; ne takový ten opalovací typ. Vůbec v ní nedetekuji andělskou DNA. Tohle chce nejdřív pořádně nosit, než budu moct říct víc o projekci a výdrži, ale zdá se, že bude středně silná až silná.