Cannabis podle My Geisha je Aromatic Green vůně pro ženy a muže. Cannabis byl/a uveden/a v roce 2021. Vrchní tón je Zelené tóny ; střední tóny jsouDřevité tóny, Tabák a Káva ; základní tóny jsou Kadidlo a Agarové dřevo (oud).
Anita07
Mám už druhou lahvičku a je naprosto úžasná ( za 2 roky je to hodně), protože se nedá nastříkat víc než 2 obláčky a vůně na vás zůstane i po osprchování 🤭Mám víc než 50 parfémů a tenhle je naprosto můj nejoblíbenější ❤️ úžasné je, když je pro váš nos příliš silný, můžete ho snadno vrstvit něčím květinovým/sladkým a budete mít bombu 😉Tipy 😁zkuste vrstvit třeba Acqua di Parma ( Rosa nobile / Magnolia Nobile) s konopím a pak mi poděkujte 🤗každý den se mě minimálně jeden člověk zeptá na můj parfém 😘.
Raul Claudiu
Teď je to vlastně jaderný výkon,musí to být nejsilnější parfém, který jsem kdy vyzkoušela. Co se týče vůně, začíná hezky zeleně,dřevitě,kořeněně..bohužel u toho nezůstane a začne vonět mazlavě jako smažené arašídy s medem a tureckým kořením se syntetickým podtónem z obrovského množství fixativů v ní. A ne, vůbec nevoní jako tráva.
NoirMemoir
Myslím, že jsem právě pozvala ďábla do svého domu a on mě teď vyhazuje! Tohle je možná první vůně, kterou fyzicky nebudu moct používat, a to z velmi subjektivního důvodu.
Krátký příběh: Pár měsíců u mě v práci pracovala jedna dívka. Jednoho dne měla na sobě Sospiro Erba Pura (sexy, bohatá holka z dobré rodiny, není divu, že rychle skončila haha) a byla to dvanáctihodinová směna. Během celých 12 hodin jsem ji dokázal docela dobře lokalizovat jen na základě vůně ze vzdálenosti nejméně 10 metrů. Šokující je, že když po skončení směny pověsila vestu do šatny, druhý den jsem její pach zachytil už při chůzi po chodbě. Bylo to jako šílená miasma, která z toho kusu látky stále vyzařovala, tehdy jsem se jí zeptal, jaký parfém si na sebe dala, protože upřímně řečeno, nikdy jsem nic takového nezažil.
Později jsem zjistila, že mám přecitlivělý nos na určitou sloučeninu, která se nachází v Erba Pura. Zatím jsem to zjistila i v Lattafa Ana Abyedh, což je vlastně klon Erba Pura, a protože se u nás hodně rozšířily středovýchodní levné parfémy, cítím je po celém nákupním centru. BR540 a klony Erba Pura jsou všude. Je to divná syntetická vůně, kterou nijak zvlášť nesnáším, ale připadá mi ohromující.
Zpět k My Geisha Cannabis: Tahle (a značka jako celek) dostává hodně hate od rumunského fragcomu, protože ji vlastní bývalý zpěvák v zemi a lidé je považují za tuctové vůně vyrobené v SAE, které se prodávají za 100 dolarů. Brala jsem to s rezervou, protože bohužel fragcomy obecně se zdají být tiché nenávistné komunity, nemluvě o tom, že nenávist a závist máme tady v Rumunsku tak trochu v krvi haha. Na čem se však všichni shodnou je, že to funguje jako by to vyrobil Oppenheimer .
Koupil jsem téměř plnou láhev od jedné paní za polovinu běžné ceny a právě dnes dorazila. Když jsem přičichl k rozprašovači, uvědomil jsem si, že to má v sobě tu sloučeninu a teď se bojím stříkat. Co je nepříjemné, je to, že za "tou věcí" se mi líbí to, co cítím.
Musím to víc vyzkoušet a zjistit, jestli tuhle bestii dokážu zkrotit. Už jen z toho, že si k rozprašovači přičichnu, mi ta vůně uvízne v nose. Bláznivé.
Aktualizace: Nakonec jsem ji prodala, protože jsem se nedokázala vyrovnat s tou jednou složkou a nemá smysl si nechávat vůni, se kterou nejsem kompatibilní, ale to je všechno osobní problém / alergie, takže nemůžu vinit samotnou vůni.