Musc Noir For Her Narciso Rodriguez pro ženy

Musc Noir For Her Narciso Rodriguez pro ženy

kůže
mandle

Musc Noir For Her podle Narciso Rodriguez je vůně pro ženy. Musc Noir For Her byl/a uveden/a v roce 2021. "Nosem" za touto vůní je Sonia Constant. Vrchní tón je Švestka ; střední tóny jsouPižmo a Otočník ; základní tón je Semiš.

Švestka

Otočník

Semiš

Kolekce For Her

olivedrah

Tato vůně Narciso Rodriguez mě opravdu zaujala. Je opravdu úplně jiná než to, co NR obvykle představuje. Nebudu ji srovnávat s jejím bratrem Musc Noir Rose, protože jsem ho nezkoušela. Za vše mluví pouze čtyři tóny, které vnímám všechny. Lehké květinově ovocné tóny, velmi sdílné. Švestka je velmi znatelná, velmi svěží, trpká v kombinaci s květinovým heliotropem (i zde poměrně jemným), semiš dodává lehce kadidlový nádech, který je velmi jemný a okouzlující, vše spojuje pižmo. Považuji ji za velmi jemnou, velmi příjemnou a pevně věřím, že se dá nosit v kteroukoli denní dobu, v jakémkoli ročním období. Na mé kůži dlouho nevydrží, promítá se 1 hodinu a vydrží maximálně 6 hodin, čímž se potvrzuje to, co už bylo řečeno níže (což je hřích, že je tak slabá), takže nečekejte příliš voňavý nebo efektní parfém, pro zlepšení výkonu jsem ho aplikovala opakovaně. Je opravdu jemná a elegantní. Zde platí, že méně je rozhodně více. Vřele doporučuji, hlavně pro změnu, velmi jasná a přitažlivá, jemná a zároveň přítomná.

PS: Vybrala jsem si tuto verzi "Musc Noir" a ne verzi "Musc Noir Rose", protože se snažím trochu oprostit od tónu růže a tuberózy, protože mám mnoho parfémů, ve kterých je růže hlavní postavou (několik NR) a také tuberóza (přítomná v mnoha parfémech, které mám a které jsou velmi módní). "Musc Noir" je spíše pižmová švestka a "Musc Noir Rose" je švestka s větším podílem růže a vanilky. Obě jsou vynikající, takže si vyberte podle svého vkusu. Ale v obou případech je projekce a výdrž střední až slabá.

_India_

Nečekané překvapení v dobrém i zlém.
Dobré: Čistá a velmi sexy vůně. Kdybych mohla navždy vonět čímkoli, vybrala bych si tuto vůni. Pro mě voní po bílých květinách, pižmu a kůži. Nesmírně sugestivní a ženská.
Špatné: Je to zbytečné. Žádná délka, žádná stopa, žádná projekce. Doslova po 5 minutách nemůžete cítit sebe ani nikoho jiného.

Všichni víme, že v dnešní době je výkonnost parfémů více než diskutabilní, ale Musc Noir to přesahuje.
Poslední kapkou je nutnost psát dopis perem bez inkoustu, mít hlad a uvařit si pochoutku, kterou nemůžete sníst, nebo v tomto případě koupit parfém, který nevoní.

Rot

Jsem zpět, abych nahrála recenzi tohoto parfému.
Zdá se neuvěřitelné, že za několik měsíců a v jiném ročním období působí tento parfém tak odlišně.
Je podzim, já jsem tento parfém vyzkoušela znovu a nejenže se znovu utvrzuji v tom, jak je neuvěřitelně krásný a návykový, ale také si dovolím tvrdit, že mě jeho držení změnilo k lepšímu. V létě mi vydržel 2 hodiny, ale teď vydrží 6-7 hodin, a světe div se! Do téhle vůně jsem se zamilovala.
Miluju ji a fascinuje mě. Je tak ženská a úžasná, že nevím, jak to vysvětlit.
Nejenže jsem si tento parfém koupila ve velikosti 100 ml, ale nosím ho i ve velikosti 30 ml na cesty.
Je to vůně, která na mé kůži vytváří neuvěřitelnou chemii a každý, kdo je v mé blízkosti, si jí všimne a pochválí ji. Nikdy nechci, aby tento parfém zmizel!!!!

Nádherná!!!

Rot

Elegantní, jemný a návykový parfém.
Narciso mě nezklamal, všechno, co dělá s pižmem a květinami, ho řadí do jiné ligy.

Je to krásný parfém, voní po sladkých šťavnatých švestkách, ale ne po sladkých bonbonech nebo sladkém, ale po sladkém a příjemném, lehce nasládlém, s vůní jemného semiše, který mu dodává hřejivý a lehce živočišný nádech. Netřeba dodávat, že od začátku do konce najdeme elegantní pižmo, charakteristické pro návrháře.
Má velkolepou kombinaci.

Nečekejte, že vejdete do místnosti a naplníte ji tímto parfémem, to se nestane. Je to parfém pro osobní potěšení a krátké vzdálenosti. Velmi krásná vůně a opakuji, návyková.

Musc Noir má pro mě jedno ALE, a to je jeho velmi krátké trvání na mé kůži, nevydrží ani nadechnout, což se mi u více než 90 % parfémů nestává a při jeho ceně je to detail, se kterým je třeba počítat.
Překvapuje mě, že parfémová voda má tak malou výdrž, nevím, jestli je to kvůli horku nebo mé pleti.

Pokud máte opravdu rádi parfémy, jasné, krásné, elegantní a bohaté, je to váš parfém.
Bude se vám moc líbit a budete ho chtít neustále opakovat (protože vůbec nevydrží😜).

Koupila bych si Musc Noir?
Nevím. A vadí mi, že to musím říct. Odrazuje mě to, že na pleti dlouho nevydrží, ale koupila bych si jejich flanďák Musc Noir Rose nebo Pure Musc, které jsou výborné a ten druhý má skvělou výdrž.
Všechny jsou jiné a dají se kombinovat, i když samostatně září. 😍

PS; jestli někdy přeformulují, ať tam dají víc fixativu, aby měl tento parfém i jeho flanker své místo, protože je škoda si ho z tohoto důvodu nekoupit.

Výdrž 6/10
Kvalita 10/10
Návyková 10/10

❤️❤️❤️😜

olga76KR

Dal jsem se do nadšených recenzí dívky s kotvami a dívky s kočkami a bohužel úplné zklamání, dobře, že objednal pouze 30 ml. I když v zásadě Poizon zbožňuji, tato vůně jakoby naředěná 1:20 .na mě velmi tichá a neslyšná, jako bych se ji snažila zachytit, ale vyklouzne mi. Mám ráda vůně této značky, ale tato je nedorozumění, vůbec neslyším svůj oblíbený semiš.

Mushka98

Ach, ty nádherná maličká! Do tohoto parfému jsem se okamžitě zamilovala. Musím říct, že jsem ohromená tím, jak úžasné jsou všechny Narcisovy vůně. Musc Noir je nádherná pižmová, pudrová švestka, která má opravdu tu zkrocenou atmosféru Poison. Retro a moderní zároveň. Připomíná mi klidnou a sofistikovanou ženu, která má v sobě i stránku zlé holky. Nevydrží super dlouho, ale samotná vůně za to rozhodně stojí.

PriscilaBarros

Vynikající parfém! Jemná, sladká a příjemná! Ale na mé kůži nevydržel ani 2 hodiny! Testovala jsem ho v různých dnech
různých dnech a bylo to stejné! Škoda!

Edit: Na kůži se mi moc neudržel, ale na oblečení ano! Zůstala na něm, dokud jsem se nevyprala! Nakonec jsem si koupila 30ml lahvičku! To je ale vynikající parfém! Uklidňující, útulná, příjemná! Můj manžel říkal, že mě chtěl kousnout do ruky, když jsem ho požádala, aby si k tomuto parfému přivoněl! Každopádně jsem použila několik lahviček parfému narcis v černém skle, ale omrzela mě! Ale do tohoto noiru jsem se zamilovala! Pokud nemáte rádi jiné narcisy, zkuste tenhle!

Namibia

Narciso Musc Noir není parfém s noirovou duší. V tomto flakonu je spousta světla.
Nikdy jsem k němu z flakonu dlouho nečichala, ale až poté, co jsem se s ním nastříkala, takže jsem nemohla porovnat tóny hlavních akordů.
Na kůži se opravdu objeví všechno to pižmo, na které nás Rodriguez zvykl.
Dokonce tolik pižma, že celý den na ruce vyžaduje takovou oddanost.
Nádherná alchymie, miluji ji.
Když mám náhodou na sobě něco jiného, ale chci se opájet, zvednu uzávěr a snažím se odhadnout pořadí, v jakém ucítím kůži, švestku, mandle. Jen tak se přesvědčím, že tyto tóny uvnitř existují natolik, že je vnímám, ale to nijak neumenšuje nadšení z toho, že ji vlastním.
Naopak, je úžasné nechat se jí okouzlit bez ohledu na pyramidu.

vfhbyfl

Proč je to ohavnost? Odporná není vůně, ale její osobní vnímání, tobě osobně nesedla. Pro mě je to jemný semiš v kombinaci se sladkou švestkou. Vůně je velmi jemná, pižmo jí dodává tělesnost, budoár. Ohledně podobnosti s klasickou Poison od Diora: určitá podobnost se švestkou tu možná je, ale Poison je těžká artilerie a tato vůně je postavená na polotónech, vše je jemné a rozmazané.

Creme

Domácí parfémy obvykle nemám ráda, připadají mi strohé a suché. Zaujala mě minimalistická nabídka, ale zatím se mi žádná nelíbila, dokud jsem se neseznámila s touto. Takže pro ty, kterým se líbí, by to mohlo být znamení, že příliš nepřipomíná jiné Narcisy.

Je dost pižmová, přináší tu auru vůně, spolu s heliotropinem, který z ní dělá velmi příjemný atalk. Se sladkou švestkou a semišem je jemná a docela zajímavá, ne suchá ani vážná, ale elegantní. Je lehce ovocná a trpká. Na mě vůbec nepůsobí nočně. A to se mi líbí, protože ty večírkové nemám ráda. Nepochopila jsem, proč se tak jmenuje.

Připomínala mi parfémový olej ve spreji od V&S, který jsem kdysi vlastnila a milovala, Plumdrop z řady Beauty Rush, ale je samozřejmě uhlazenější a elegantnější.

Edit: není nad to si parfém koupit, abyste ho lépe poznali a pochopili.
Zaujala mě voňavá aura tohoto parfému, přečetla jsem si o něm a viděla jeho reklamu. Pak jsem si uvědomila, o co jde.

Není to večerní parfém, ne všechny "noir" jsou na večer. Tady na Fragrantice je o něm článek, který to velmi dobře vysvětluje. Je to parfém, který se ukazuje a skrývá. Jeho barva je růžová, jako pozdní odpoledne v ještě chladném jaru.
Hluboké, tajemné pižmo. Nemá radostnou, expanzivní ovocnost; je spíše introvertní, ale obklopující a intimní. Podle návrhu si myslím, že je to noir, protože to není sluneční parfém, je hluboký a tajemný. Má zajímavou sladkost, jako černá švestka. Mému manželovi připadala svůdná, a to málokdy něco takového řekne.
Když jsem ji testovala v jiných klimatických podmínkách, přišla mi spíš jako náznak parfému než jako vůně.
Co se týče fixace, jak je pro pižmo charakteristické, vysychá a jako by se ztrácela, ale při pohybu vydechne a zpřítomní se. Není to parfém, který se promítá, ale vydechuje. V chladném a suchém podnebí vydrží držet několik hodin.

Stručně řečeno: Švestky, milujte je, nebo je nechte být.

1guy1dog3cats

Jak už mnozí z nás vědí, Narciso Rodriguez je návrhářský dům, který se zabývá pižmovými vůněmi. Značka je jasně jednotná - každé vydání se tak či onak soustředí na pižmo, vždy s určitým stupněm rafinovanosti. Jsem velkou fanynkou řady For Her (méně už "kostkové" řady), takže jsem se chopila příležitosti koupit Musc Noir, jakmile se dostala na americký trh. A světe div se, je to vynikající přírůstek do kolekce. Musc Noir splňuje všechny požadavky NR (pižmo? ČEKEJ! Kvalita? ČEKEJ! Slast? ČEKEJ!), ale navíc takovým nečekaným způsobem.

Dovolte mi to vysvětlit. Řada For Her je dokonalá a EDT v černé lahvičce získala status moderní klasiky již po několika letech v novém tisíciletí. "For Hers" mají v sobě dusno, a to jak vzletné, tak opojně-musk jako vkusně svůdná zbraň. Ale Musc Noir takový není, to vůbec ne. Ano, je tu temnota, ale je introspektivní a zranitelná, žádný zjevný sexappeal, žádné tělesné narážky.

Po prvním stříknutí mému nosu nejvíce dominuje ambretové pižmo. Brzy poté se vůně začne rozvíjet, objeví se tmavá švestka, která se rozptýlí do pižma, a po ní heliotrop, který udělá totéž. V tu chvíli se vše stává takovým jemným a krémovým. Musc Noir postrádá "objem", který vykazují ostatní z řady "For Hers". Spíše než bombastický ploužák je tichý, jemný šepot nebo vzdech, s něžnými chuchvalci, které lze vnímat celé hodiny. Musc Noir, stejně jako jeho sourozenci, voní kontrolovaně a sebevědomě, ale tentokrát je zaměřen dovnitř. Jako parfém v podobě soukromého deníku.

Přivoňte si k ní. Je nádherná, nenápadná a skutečně vyniká.

tandem_4x4

Včera jsem ho vyzkoušel v místním obchodním domě.

Nejprve bych měla zmínit, že jsem velmi "musc friendly" člověk. Jakýkoli bílý musc na mě působí super čistě a lehce detergentně.

Tato vůně není výjimkou. Velmi čistá a suchá. Švestky a květiny nejsou příliš sladké ani šťavnaté. Semiš téměř není přítomen.

Řekla bych, že je velmi slušivá, kancelářská a velmi rozmanitá. Moc necítím, co v tomto parfému znamená slovo "noir", asi kvůli mému zvláštnímu vztahu k pižmu. Pro mě je to šedý kancelářský oblek + světle fialová hedvábná halenka.

Absolutně unisex.

EDIT: Udělala jsem druhý test, velkoryse na zápěstí a také na papír. O den později je vůně papíru stále velmi silná.

Chápu srovnání s Dior Poison. Švestka je velmi přítomná. MN je však klidnější a nekřičí. Také je mnohem modernější.

Další věc je na Noir: není to "moc veselá" vůně. Je spíše lehce melancholická. Takže Noir neznamená těžký, ale znamená náladu, předpokládám.

MellyHelly

Mohla jsem ho vyzkoušet na moučnivce i na kůži a také vydržel asi 3 hodiny před dalším mytím, takže nemůžu říct, jak dlouho opravdu vydrží, i když po pořádném namydlení byl ještě trochu cítit.
Musím říct, že se mi hned zalíbil. Je znát styl NR a co jsem pochopila, má to být flanďák klasického EdT. To mi sedí.
Z NR mám raději klasickou řadu (kromě růžového EdP), protože na mě působí lépe, zatímco různé "kostky" na mě vykreslují málo a zůstávají s nádechem studeného dřeva.
V podstatě je to obvyklé klidné pižmo NR, na které jsme už zvyklí a které je vždy v srdci parfému, ale v méně květinovém provedení, méně opulentního medu a osmanthu, méně vetiveru... Zkrátka méně všeho!
Připomíná mi také Musc Intense bez ostrého tónu, který mi zněl jako okurka.
Tady je vše mnohem šeptavější, vzdušnější, jasnější a velmi moderní v dobrém slova smyslu.
Zkrátka je to stará NR, ale zároveň je to skutečná novinka.
Zmíněné tóny nejsou tak rozpoznatelné, zejména švestka. Ale ta švestka... nedala ji tam i Katy Perry s Indi? Mně to zní jako "nová hruška" příštích 5-6 let :-/
Každopádně je to dobré, ale nic jako švestkový tón, na který jsme my starší zvyklí.
Ta heliotropová část ditto: vznášející se, vzdušná, poddajná... heliotrop? Bah. To je taky dobré, ale nemá to všechnu tu květinově-talkovou stopu typickou pro klasickou heliotropovou nótu.
Co je možná nápadnější, je semišová nóta, velmi jemná, také moderní a docela slušivá.
Celá vůně je taková: vznášející se, těkavá, lehká, vzdušná... tlumená? Neeeee!
Musc Noir je vytrvalá v trvání. Vývoj je minimální, vůně splyne s pokožkou a zůstane tak. Zůstala stejná, dokud jsem ji nesmyla s malou siláží.
Voní jako parfém, který by moderní minimalistická elegantní žena (možná i muž) nosila v soukromí svého luxusního, ultramoderního bytu s okny od podlahy ke stropu ve 30. patře luxusního mrakodrapu.
Minimální a elegantní.

Ariel1

První Narcisso, které aplikuji nikoliv mikroplyšem, ale "obláčkem" 😊 Jemné, ženské, elegantní - to je vše! Lehký semišový pudr, podbarvený jemnou sladkostí švestkových slupek a posetý voňavým heliotropem. Pižmo je velmi příjemné, nos se nikdy neomrzí. Vůně je lichotivá, stejně si ji oblíbí muži i ženy.

maelleinrome

Konečně originální doprovod klasického For Her! Sladký, šťavnatý tón švestky je doprovázen květinovým, pudrovým srdcem... Pyramida říká, že heliotrop, já cítím také gardénii. V základu se pižmová nóta snoubí se semišem, jemným, ale zároveň delikátně, smyslně mužným. Bohužel na mně má tendenci se trochu zplošťovat
... V tom smyslu, že zhruba po hodině semišová nóta téměř úplně zmizí a zůstane taková květinová a lehce ovocná vůně, která mi připomíná tělové spreje typu Victoria's secrets. Určitě stále příjemná a ne sladká a vlezlá jako některé sladké ovocné pro teenagery ... Ale o něco méně zajímavá a konkrétní, než jsem si zpočátku myslela!