Narciso Rodriguez for Her Eau de Parfum podle Narciso Rodriguez je Floral Woody Musk vůně pro ženy. Narciso Rodriguez for Her Eau de Parfum byl/a uveden/a v roce 2006. Narciso Rodriguez for Her Eau de Parfum byl/a vytvořen/a Christine Nagel a Francis Kurkdjian. Vrchní tóny jsou Růže a Broskev; střední tóny jsouPižmo a Jantar (ambra) ; základní tóny jsou Pačuli a Santalové dřevo.

Elleonora
Čím a kde lidé cítí vůni, když začnou psát o okurkách? Buď to píší kuchařky a pradleny, pro které existují v parfumerii dvě míry - okurky a prací prášek.
Rodriguezovo referenční pižmo znásobené mým oblíbeným pačuli. Růže tento mix filigránsky odstíní, ambra pro mě jde mezi řádky. Geniální výtvor!

Angel Boy
Jsem muž a nosím hodně dámských parfémů, protože vkus je osobní a člověk musí nosit to, co mu dělá radost. A tento parfém mi dělá radost, když ho nosím. Není složitý a má kombinaci, která mě fascinuje: růže a pačuli. Elegantní, minimalistická, klasická a dokonce trochu strohá. Hodně kluků se mě ptalo, co je to za vůni, ale já to nikdy neprozradím, vymýšlím si nějaký název, třeba "Bezzéf de Marmarrá", který mi přivezla teta z Dubaje lol...

Lars
Dámy, právě jsem si přivoněla k tomuto parfému a...
Probudil mé základní instinkty!
Moje žena už měla na tento parfém náladu, a když jí přišel balíkem, řekla mi: "Nechám si ho, dokud neskončí karanténa:
Do té doby, než skončí karanténa, si ho nechám, otevřu ho a ty poznáš jeho vůni, ale, říkám ti, nebudeš zklamaný.
Tak jsem ji přesvědčil, aby ho otevřela, a když konečně souhlasila, při prvním stříknutí, WOW!
Zamilovala jsem se!
Nedokážu vůni popsat, ale je super elegantní, s přítomností, velmi přitažlivá, v životě jsem nic podobného necítil, a to jsme oba s manželkou sběratelé vůní.
Chtěl bych, aby to byl osobní parfém Palomy, chtěl bych, aby ho nosila pořád, vážně, stal jsem se jím posedlý, stejně jako když jste zamilovaní do někoho nedosažitelného a chcete ho vidět nebo mít pořád u sebe, to se mi s tímto parfémem stává!
Pro mě je to dokonalost.

Bruma
Nosil jsem tě vzácně, sedm možná osm let, dokud nás masy nezničily a nerozdělily. Málokdo tě znal, tvoje distribuce byla slabá i ve velkém městě. Věděl jsem, kde tě najít, ale byl jsi výzvou pro ty, kteří tě chtěli hledat, aby mi tě dali. Byli jsme jedním příběhem mezi mnoha příběhy, celá léta jen ty a ignorování všeho ostatního. Díky tobě jsem byl rozpoznatelný a nesmazatelný. Zůstala jsi tam až do večera, s různými evolucemi, ale vždy v souladu s tvou i mou povahou: odpoledne ses pak vyvinula jedinečně, víceméně současně... jaké kouzlo. Říkají mi, že jsi změnil složení. Tu a tam tě potkávám mezi tisíci rukama na prodejních pultech, nesměle se zdravíme s jemnou, klidnou nostalgií. Kdo ví, jestli se jednoho dne nevrátíme, abychom se na sebe usmáli u mého prádelníku.

Vertigine79
Narciso Rodriguez pro její parfém...už jen jeho pojmenování je poezie, lepší parfém pro mě nikdy nebude, láska, která nemá obdoby. Milovala jsem ji a používala bez výměny dobrých sedm let, dokud mě masová difúze nepřesvědčila, abych se rozhodla pro něco jiného. Hloupý důvod, řeknete si možná, ale parfém musí být můj a některých lidí, ne všech. Začala jsem ji cítit všude, na schodech v paneláku, ve výtahu, v práci, cestou ze školy, v osvěžovačích vzduchu, a pokaždé to byla rána do srdce. Ale to je cena, kterou dokonalá kombinace jako Narcis musí zaplatit. Uvnitř je klid smyslů, aniž by jedna nota byla méně krásná než druhá, nosit ji znamená cítit se, čistý, smyslný, nepřemožitelný, sladce romantický, odhodlaný. Ta vůně zachycená na polštářích, kde spíte, na šátcích vás i po jejich vyprání provází a neopouští vás. Narciso se vyvíjí jako málokdo, začíná explozí květin, aby nechal prostor tónům broskve, pižma a jakého pižma... mění se, ale nezhoršuje se. Zlepšuje se hodinu po hodině, důsledně dobře strukturovaná. Perfektní. Kouzelná. Opustit ji bylo bolestné, ten flakon, který jsem už nikdy nepoužila, tu a tam k němu přičichnu, aby se mi vrátily všechny vzpomínky, ale v tuto chvíli už se o ni nechci dělit se světem: nechávám ji stranou a uchovávám ji jako parfém svého příběhu. Alespoň ten je jen můj.

Jujuvicente
Jaký úžasný parfém, můj bože na nebesích! Jsem nadšená, koupila jsem si 2,5ml dekantér, abych ho vyzkoušela, a už chci litrovou lahvičku. Když jsem si ho poprvé vzala na sebe, překvapily mě vrchní tóny, myslela jsem, že jsou velmi květinové a silné, nemyslela jsem si, že se mi budou líbit, ale jak se parfém vyvíjí (a jaký úžasný vývoj), tóny vás zahalí do mlhy růží, které jsou tak jemné a tak ženské, a pižmo v tomto parfému je to nejlahodnější, co jsem kdy cítila, když ho nosím, cítím se krásná, ženská, možná se to zdá hloupé, ale dokonce mi to zlepšuje sebevědomí, cítím se výjimečná. Je to krásně propracovaná vůně, velmi sofistikovaná, neuvěřitelně drží, vydrží na kůži celý den a má skvělou projekci.

angel has a problem
Strohá elegance v lahvích.
V domácím dekoru existuje estetika, kde je téměř vše bílé nebo šedé a kde není mnoho věcí vůbec. Největším prohlášením v místnosti je to, kolik je v ní holého prostoru. Dekor bere minimalismus na hranici, kde je nábytek řídký, ale velmi elegantní.
Přesně tak to tu voní. Jako parfém dovedený až na dřeň, ale... panečku, jak drahé kosti to jsou.
Je to čisté, nedotčené bílé pižmo a čisté, nedotčené bílé růže na jemném lůžku (santalové dřevo, jantar, broskve a údajné pačuli se tak nějak spojují do této jemné nicoty vonící po kůži). Výsledkem je velmi zdrženlivá elegance, téměř ve stylu CHANEL.
Působí na mě jako vůně kultivované, dokonalé ženy, která nikdy nekřičí a ani to nemá zapotřebí.

Ramon C.
Předem se omlouvám, dámy a dámy tohoto skvělého fóra.
Dnes se chystám napsat svou první recenzi dámského parfému. V pánských parfémech jsem dobrá, ale o tomto nevím, každopádně budu mluvit o svých pocitech s tímto parfémem.
Na tomto EDP se mi nejvíce líbí vůně pižmové růže, vážná, formální, parfém velké ženy.
Vůbec nesouhlasím s těmi, kteří ji považují za unisexovou.
Je velmi smyslná a elegantní.
Co se mě dotklo u srdce, bylo, když jsem onehdy nakupovala v obchodním domě se svou dcerou, zastavily jsme se před stánkem Narciso Rodriguez a když si tento parfém vyzkoušela, z úst jí vyšla věta ..... MAMINKA: "TO JE PARFÉM.
Skvělá vůně a dlouhá výdrž.
Klasika.
Na zdraví všem.

alegelsomino
Tato lahodná vůně voní po růžích a broskvích,
v kombinaci se silným nádechem živočišného pižma, které
činí tuto vůni čistou a smyslnou zároveň.
zároveň.v době svého vzniku byla považována za
originální parfém a dnes se ji mnozí snaží napodobit.
Pro mě je to jeden z nejlepších komerčních parfémů vydaných v roce
posledních deseti let. Má velmi dobrou siláž a
a vytrvalost.

Tami Franco
NR Pro ni je to moje první láska a zároveň můj debut ve světě parfémů. Ukradla jsem ji své přítelkyni, když jsem se jednoho dne chystala jít ven a zjistila jsem, že mi došel deodorant. Popadla jsem ji naslepo, protože jsem o parfémech nevěděla skoro nic, a používala jsem ji nevybíravě a neuctivě, jako by to byl obyčejný deodorant. Ale samozřejmě vzhledem k tomu, že jsem měla před sebou mistrovské dílo, nemohla moje citlivost, která nebyla vyvinuta pro parfémy, ale pro jiné věci, nepropadnout takovému zázraku. Zpočátku jsem si myslela, že je to jen další vůně s květinovou vůní. Ale jak se vůně rozvíjela na mé kůži, stále více jsem se od ní odpoutávala a ochočovala se, až mě začala příliš přitahovat a zajímat. Suchý nádech mě nakonec přesvědčil a donutil mě zamilovat se. Velmi smyslná a zdravě návyková. Kromě toho, že se mi líbila esteticky, smyslově, NR Pro ni mě oslovila, přesvědčila mě koncepčně, dala mi pochopit, že parfémování je něco víc než pouhá frivolní ozdoba spojená s pouhým afektovaným postojem, který se snaží o okázalost a luxus tváří v tvář druhým. Řekl mi, že parfumerie je něco, co si zaslouží úctu, studium, poctu a potěšení na stejné úrovni jako ostatní umění odpovídající ostatním smyslům. NR Vždyť ona vychovává mou mysl a vkus, jako hudebník vychovává sluch, jako kuchař vychovává chuť, jako malíř vychovává zrak a jako láska vychovává kůži.
Probuzení a trvání: nadprůměrné.

moreorlessa
Srovnáme-li vůni s chutí, je taková vůně pro sladké, ovocné nebo gurmánské parfémy jako dobré suché červené víno pro sklenici džusu. Protože NRFH je suchá, kyselá a trochu ostrá, vyžaduje "chuťové buňky", které si na tyto ostřejší tóny zvykly, aby si ji dokázaly vychutnat. Odměna je však skvělá.

Шахеризада Степанна
Děvčata, přestaňme konečně stanovovat věkové hranice pro parfémy a blábolit v jednom nestálém sboru o sexu. Inu, jsme dámy, ale v bohaté ruštině existuje několik krásných slov, kterými lze popsat přitažlivost vůně! Komu se toto Rodriguezovo dílo nelíbí - kroťte se ve smrkání, milé dámy! Váš názor má právo být, ale správně vyjádřit své "fe" nějak. Když totiž řeknete, že vám vůně připomíná nenošené, špinavé prádlo, vyvoláte v lidech dojem, že toto prádlo cítíte neustále. A vůbec, všimněte si, že nudná vůně by nikdy nevyvolala takové polemiky a spory v tak krásné a úžasné společnosti, jako je ta naše! )))))).

blondeambitioned
Parfémy vždy vyprávějí nějaký příběh, ale tento parfém pro mě vypráví příběh lásky, mé lásky. Měla jsem ho na sobě v den, kdy jsem v létě 2010 ve Španělsku potkala svého snoubence. Potkali jsme se jedné noci a okamžitě jsme se do sebe zamilovali. On se vrátil zpět do Francie, já do USA. Pevně se držel mé vzpomínky a vzpomínky na můj parfém. Slíbili jsme si, že se znovu setkáme o Vánocích v Paříži, ale na čtyři měsíce jsme se rozešli. Posílala jsem mu dopisy do Francie a navoněla je tímto parfémem, aby mu mě připomínal. V noci vedle nich spával, aby se cítil blíž ke mně. Teď, když ho nosím, usmívá se a říká, že mi to připomíná den, kdy jsem tě poznala. Budu ho nosit v den své svatby. Je svěží, ženská a krásně strašidelná.

Паллада
...dívám se na sebe
# S nesnesitelným smutkem #
Jaký jsem blázen
Proč jsem si to udělal?
...Konkrétně: po přečtení nadšených recenzí jsem s vytřeštěnýma očima skočila do místního Rive Gauche a tam se s nadšením zbavila 3000 rublů (ano, pálila mě stehna) a vyměnila je za tuhle růžovou lahvičku. A to už po jediném přičichnutí k flakónku! Teď jsem hloupě zmatená: k čemu jsem ji tolik potřebovala? Ta vůně mi připadala nevysvětlitelná, ale ne - usoudila jsem, že tolik dam se s rozkoší málem počůrá vařící vodou, přece se nemohou mýlit! Takže ji ochutnám a naplní mě rozkoší. Jo, jak se říká, hned... Čím dál, tím je to divnější. Můžu jen škrtnout rukou - a daleko od nosu, daleko, a nehýbat se - nedej bože, aby mi pohyb vzduchu přinesl k nosu zapáchající molekuly - pak se brrrrr! Rozklepu. Závidím těm, kterým tu pižma zní živočišně-kočičkově, všechno je živé! HP je pro mě dokonalým ztělesněním moderních trendů v parfumérství: od prvního do posledního tónu je to holá syntetika: extrémně abstraktní květiny (jako by je nedbale nakreslilo dítě fixem - pět okvětních lístků s kruhem uprostřed) a moře přetékající petrochemie. Na mě tyto pižma působí, jako bych cucala železný klíč a kus naftalínu. Všechno je neživé... Celkově vzato je to možná přesně to, co mohl Terminátor dát své Terminatrix.
No, neurážejte se, fanoušci, mluví ze mě frustrace, omlouvám se za peníze.....