Vanilla Musk Nemat International pro ženy a muže

Vanilla Musk Nemat International pro ženy a muže

balsamico

Vanilla Musk podle Nemat International je Orientální Vanilla vůně pro ženy a muže. Vanilla Musk byl/a uveden/a v roce 1991.

Vonné složky

Dort

Tomadeupjazz

Co pro mě změnilo hru s tímto parfémovým olejem, je jeho použití na oblečení!! Přímo z webových stránek Nematu: Nalijte si malé množství tohoto oleje do dlaní, rozetřete je o sebe a pak si jimi potřete oblečení. Tím zabráníte vzniku skvrn a rovnoměrně rozprostřete vůni po celém těle. 🤯🤯🤯 Moje mysl je unešená. S TÍMTO POSTUPEM plus mou metodou nanášení oleje na pleťové mléko a roztírání po celém těle si zajistím, že budu VŮNĚJŠÍ CELÝ DEN. Už předtím jsem byla tímto parfémovým olejem posedlá, ale teď je to základ a já ho ve svém životě potřebuju 25/8. Na tu malou lahvičku je drahý. Vím, že existuje hack, jak tento olej přelít do větší lahvičky s nevonným olejem, aby se natáhl, ale ještě jsem to musela vyzkoušet a nanést ho na oblečení, abych zjistila, jestli má stejnou koncentraci a výdrž. Ale uvidíme, až dostanu nové lahvičky. Voní přesně jako sladká vanilka s pižmovou vzdušností. Pižmo jí něco dodává, ale neubírá jí na sladkosti. Naneste si ji na tělo a pak na oblečení a celý den se budete cítit jako OMG I smell DELECTABLE.

italiancandi

To je ono
Opravdový závislák na vanilce VÍ, že tuto dokonalost potřebujete.
Používejte ji pod vanilkové vůně, aby byla ještě sladší a déle vydržela.
Cenově dostupný nebeský vonný olej
Poté, co si chvíli sedne a ztmavne, je ještě lepší, právě když jste si mysleli, že to není možné
Ráda ho nosím na noc do postele i samostatně
Trochu se hodí na dlouhou cestu

Malik12

Ze všech vůní nemat, které jsem vyzkoušela, je to JEDINÁ vůně, která skutečně vydrží a promítá se na mou pokožku.

Je to velmi uklidňující, teplá a útulná vanilka, která voní jako přímý vanilkový extrakt z vaší kuchyně.

Rozhodně je to duplikát Tihota Indult, ale ve formě oleje.

Naprosto ji miluju, potřebuju ji v EDP.

butterbean

super super levná vanilka s příměsí pižma.

Otázka - je podobná Tihotě?

Ano, VELMI podobná kombinace vanilky a pižma. pravděpodobně nejbližší, ale trochu více pižmová.

prostě a jednoduše. vanilka, velmi pižmová.

Voní jako lehčí verze Original Bootzie Oil od Maui.

Pixiedust2

Duplikát Tihota! Na jedné ruce mám Tihotu, na druhé Vanilla Musk a jsou na mně identické. Udělala jsem test vůně na manželovi a ten souhlasil. Mám lahvičku minaret a vydrží velmi dlouho, protože stačí jen kapka. Pokud máte rádi Tihotu nebo hledáte jednoduchou vanilku, sáhněte po této. Používám ji k vrstvení i samostatně a nemůžu být spokojenější. Nemám z ní "pižmo", jen sladkou, gurmánskou vanilku. Za 13,99 dolarů s poštovným je to bezva volba, pokud je Tihota mimo váš cenový rozsah.

highonfumes

Koupila jsem si ji poté, co jsem si k ní přivoněla ve frontě ve Whole Foods. Vanilka a pižmo dohromady, jasný hit. Je to kvalitní sladká vanilka, nevoní jako svíčka, ale voní hodně po marshmallow. Bílé pižmo je čisté, ne špinavé nebo živočišné. Není to můj typický vkus, mám ráda špinavé a živočišné.

Každopádně jsem si někdy loni koupila lahvičku této vůně do koupelny pro hosty. Občas si k ní přičichnu, když se ocitnu v koupelně pro hosty. Posledních pár dní jsem měla náladu na změnu a dala jsem si VM. Hlavní body za dlouhou výdrž! Obvykle si parfém na kůži nedávám (místo toho ho nanáším na oblečení), protože moje suchá kůže zcela absorbuje i silné parfémy. Tento olej vydrží na pleti klidně 12 hodin a ve vlasech ho mám ještě pořád, takže možná 24+ hodin ve vlasech. Vůně je taky skvělá, manžel ji cítil ještě několik hodin poté, když vstoupil do místnosti, kde jsem byla.

Pojďme se bavit o Tihota. Vanilkové pižmo sice *je* cenově dostupné, ale ve skutečnosti není levné. S cenou kolem 20 dolarů za 10 ml je vlastně jen o polovinu levnější než Tihota. Je Vanilla Musk duplikátem Tihoty?... K Tihotě jsem nikdy nečichala, protože když jsem ji hledala, její prodej byl ukončen. Ráda bych ji teď vyzkoušela už jen pro srovnání.

raw umber

Zaměstnanec Whole Foods se mi doslova vysmíval, že jsem si to koupil (tu velkou láhev) za neuvěřitelných 16,99 dolarů... Nejdřív řekl: "Tady je vaše každodenní malá hezká věc!" Posměšným tónem, jako by mě znal (nikdy předtím jsem tam nenakupovala a byla jsem na cestě domů po jedenáctihodinové dvojité směně). Pak se mě zeptal něco ve smyslu: "Opravdu to stojí skoro dvacet dolarů?" "Ano," odpověděla jsem. Netušil, že se jedná o VELMI cenově dostupnou a dlouhotrvající napodobeninu Tihoty. A všichni víme, kolik Tihota stojí. ; ) Očividně nebyl nadšenec do vůní.

mychinarose

...Ruku na srdce, prostě nejlepší vanilková vůně, snadno dostupná (přírodní a přírodní obchody s potravinami), levná a prostě tak, tak spolehlivě dobrá! Voní trochu jako vanilkové bonbony. Nejbližší duplikát by mohla být Vanille Gourmand od Laury Mercier, protože je to velmi sladká vanilka. Z téhle opravdu moc pižma nedostanu, ale nevadí. Je to nádherná "kožní" vůně. Skvěle se hodí k vrstvení s jinými oleji nebo vůněmi. Nemůžu uvěřit, že jsem první, kdo ji recenzuje, ale možná je to tím, že Nemat je nově přidán na Fragranticu (??) Každopádně tato vanilkou posedlá recenzentka se jí nemůže nabažit. Měla by být v šatníku každého milovníka vanilky.

Versace
Eros Flame