MônicaAnater
Mně voní jako vanilková esence (taková ta, co se dává do koláčů) s hydratačním krémem na rty s kakaovým máslem. Myslím, že je vynikající! Vydrží dost dlouho a vyzařuje na mé pleti celý den. Skvěle se také kombinuje s jinými parfémy. Těch 6 ml, které obsahuje, vystačí na několikaměsíční aplikaci, vydrží dlouho! Skvělá pro chladné, svěží dny <3
Julia Vanilla
Nanesla jsem čokoládové pižmo a byla jsem ohromena čistou chemickou vanilkou. Odložila jsem ji.
Uplynulo půl roku a jednoho chladného podzimního večera po ní sáhla moje ruka a světe div se! Slyšela jsem právě uvařený fondán (když ho lámete lžičkou a po talířku stéká hustá horká čokoláda) a teplé kakao se špetkou sladkého vanilkového cukru.
Zabalená do deky jsem si pustila Deník Bridget Jonesové a užívala si vůni kakaového pižma, které se pro mě v deštivém podzimu stalo bezkalorickým antidepresivem.
Lidell
Hustý krémový vanilkový cukr s kousky mléčné čokolády. Velmi dezertní a rozkošná sama o sobě, i když, nic víc než dětsky příjemný, přehnaný gurmán, který se mírně promítá, ale dlouho vydrží (zůstává na mém oblečení, dokud ho nevyperu, a to znamená, že mám svetr, který jsem měla na sobě 2019 Vánoce, který stále voní jako sušenky).
Pokud ji však navrstvíte s něčím kořeněným a/nebo kouřovým a/nebo dřevitým, dohromady se z nich stane omračující dílo.
Představte si Tabu, Cinnabar, Youth Dew nebo cokoli suchého kadidla, dokonce i na duchovně těžké linii (pokud vám nevadí nějaké rouhání s nejtemnějšími skvosty niky), tenhle pečený sladký podtón dělá všechny ty krásné potvory velmi dotykové.
Opium na Choco Musk je jedna z mých nejpochvalovanějších vůní, a to mě děsí, přesto je to pravda.
Pandarapt
Ahoj, sedmiletá já, která právě vyzdobila celou kuchyň freskou s otisky prstů z Cadbury Cream Egg poté, co zjistila, že rozpuštěná mléčná čokoláda je neskonale lepší než srážená nebo tuhé bonbony či cokoli jiného kromě dvojité čokoládové zmrzliny a že mikrovlnky dělají dobrou věc.
Tohle je jedna z těch vůní, které schováváte ve skříni, když k vám přijdou na návštěvu ostatní parfémoví snobové a vy jste ještě v těch fázích, kdy se snažíte předstírat, že jste tak sofistikovaní a tak dále. Už mám na skříni několik těchto kakaových oprav a zjišťuji, jak směšně návykové jsou čokoládové tóny. Moje maminka nikdy neříkala, jak je sbírka vůní jako bonboniéra, ale zdá se, že to tak může být.
Cláudia Silva
Jak komentovala Kres, když otevřete krabičku, okamžitě ucítíte čokoládu, silnou, s dobrou projekcí, pocit je, jako byste se umyli ve sladkém, krémovém dortu. Jelikož mám tmavou pleť, dlouho mi vydržela a líbila se mi, pro všechny, kteří hledají parfém, který je atar, který hodně vydechuje a je velmi výrazný, je tento Choco Musk ten pravý. Vydržela mi na kůži až do druhého dne. Navíc předčil mé očekávání. Chystám se koupit si i další typy této značky, protože je to moje první zkušenost s orientálním světem a už jsem zjistila, které tóny mě přitahují a okouzlují. Tato nika parfumerie je fantastická, skóre 1000! :)
TheRealMisterJames
Někdy v životě chceme jen víc
Více bohatství, více potěšení, více touhy, více luxusu, více čokolády. Nemusíme to zdůvodňovat - je to nepopiratelné. Je to univerzální. Je to lidské.
Někdy chceme gurmánství, které nově definuje gurmánství. Chceme čokoládovou vůni, která skutečně voní jako čokoláda. Chceme bohatost, jemnost. Chceme krémovou vůni, která je... přesně tak krémová, jak má být.
Choco Musk je přesně taková, jaká má být. Nepokrytě hlasitý, hrdý, krásně, luxusně, lahodně, dekadentně krémový vanilkový nebeský dezert. Představte si destilovanou esenci Nigelly Lawsonové, stáčenou do roll-onu na bázi saúdskoarabského oleje.
Tohle není "drobný", lehký, neurčitý nebo nejednoznačný vanilkově-mléčný čokoládový odvar. Jedná se o nezaměnitelnou, nepopiratelnou vanilkovou mléčnou čokoládu. Vyzařuje a vydrží po celý den.
Tato vůně není pro ty, kteří nevědí, co chtějí. Ti, kteří váhají, jsou nejistí, nejistí a nerozhodní, by se měli držet dál.
Tato vůně je pro ty, kteří přesně vědí, co chtějí. Pro ty, kteří chtějí... více.
Kes
Ach jo! Po měsících nepoužívání mě překvapilo, že jsem viděla silnou čokoládovou vůni jen po otevření víka!
Mnohem silnější a lepší projekce než kdykoli předtím.
Od ostatních uživatelů Fragrantica jsem se dozvěděla jednu věc: parfémové oleje jsou takříkajíc "mutanti". Dlouhý příběh.
Připadám si, jako bych byla obklopená čokoládovými sušenkami, hahaha.
Se svým parfémovým olejem jsem mnohem spokojenější než dřív.
Aktualizace : Cítím ho ještě 10 hodin po nanesení.
Bang!
Tato vůně je cukrová časovaná bomba plná kousků mléčné čokolády, vanilkových lusků a máslového krému. Rozbuškou je teplo pokožky a zasaženi jsou všichni kolem vás.
Přitom vše začalo tak nevinně: nanesla jsem si váleček na kůži, a protože jsem zprvu nic necítila, rozhodla jsem se namazat vážněji.
Nejdřív se ve dveřích objevil věčně naštvaný a nespokojený zaměstnanec a položil mi otázku:
- To ti tak krásně voní?
Tvářil se vlídněji než obvykle. Začal jsem se přesouvat pod stůl, když se ozval kolega:
- Vanilka!
Zatímco kolegové pátrali po zdroji vůně, snažila jsem se někam schovat. Nepovedlo se.
V sousední kanceláři se zeptali, čí je to parfém.
Kolegové na dílně už byli tou dobou nadopovaní jako kočky z valeriánky. Už jsem se vzdaloval od každodenního života na mléčné řece, pohupoval se v čokoládové kánoi, když přišel rozesmátý šéf a oznámil nám, že celá budova na chodbě voní čokoládou.
...V celé budově...
Bofifa
V den, kdy Al Rehab začne na našem trhu seriózně prodávat, skončí celé odvětví levných vůní, které mu nyní nesahají ani po kotníky.
Vysvětlím: ve Španělsku jsou oleje Al Rehab velmi málo známé, prodávají se jen na několika málo místech a jsou extrémně levné, 2 eura za 3 mm. Jejich stylistická rozmanitost je ohromující, zasahují naprosto každý styl a každý rok dávají do prodeje spoustu nových vůní. Dobré je, že kvalita je vyrovnaná a daleko převyšuje to, co stojí.
Každopádně se zaměřím na tuto: Choco Musk je opravdu vůně, která vás provoní bohatou mléčnou čokoládou. Vnímám ji jako naprosto unisexovou. Vyzařuje jako čert, budete za sebou zanechávat bohatou, sladkou vůni, která vás zaujme. A vydrží tak dlouho, jak budete chtít. Chci říct, že jeden den ji nosíte a druhý den ji stále cítíte.
Ano, je lineární, ale název není zavádějící. Pokud hledáte to, co jsem popsala, nenajdete lepší výsledky než s touto Choco Musk.
Перпетуя
Schwartz měl ve Stínu úžasnou pasáž o králi, který se ve všem zklamal:
Annunziata:
- A nakonec se král všeho vzdal a začaly ho přitahovat špatné ženy, a ty jediné ho nepodvedly.
Učenec: "Všichni jsme se snažili, abychom se dostali k tomu, co jsme chtěli:
- Je to tak?
Annunziata
- Ano, ano, ukázalo se, že jsou to opravdu špatné ženy. Tedy přesně takové, jaké se o nich říkalo. A to krále velmi potěšilo, ale úplně mu to podlomilo zdraví. [...]
Co jsem to říkal? Ach ano: levné orientální parfémy.
Dokázaly utěšit z mnoha parfumérských zklamání: nebylo možné z nich vyloudit podtóny severní mořské soli, neseděla bazalková kouřovost, v šesté minutě sešlo z verdepeshevuyu plume ... No, víte, jak to chodí.
A pak si můžete vzít Choco Musk, vší silou se s ním pomazat a necítíte nic jiného než deklarovaný čokohousek v průmyslovém množství. Sladký a pižmový, pižmový a sladký.
Žádná faleš, žádná přetvářka, žádná přehnaná očekávání.
Al-Rehab, stejně jako ty velmi špatné ženy, vás nikdy neoklame.
A co se týče zdraví... no, dneska se léčí skoro všechno.
anitarosal
Hledala jsem čokoládovou vůni, která by se mi líbila, koupila jsem si vzorek Amour de Cacao od Comptoir Sud Pacifique a byla jsem dost zklamaná, byla to velmi syntetická čokoláda, umělá a krátkodobá, trvala jsem na tom, že si pořídím tuto Al-Rehab Choco Musk, uspěla jsem a měla úspěch! Stačí malé množství tohoto oleje a zahalí vás vůně krémové a mnohem přirozenější mléčné čokolády, je to vanilka jako jemná tabulka čokolády připravená k jídlu a kombinace s Musk je velmi dobrá. Délka je vynikající, 6 až 8 hodin s mírnou stopou a mnoho dalších na úrovni kůže.
Je lahodná, i když není čistě čokoládová, někdy převládá Pižmo, ale to nevadí, nemůžete přestat vonět na místě, kde jste ji nanesli. A nejlepší je její cena....80 pesos za 6 ml roll on (asi 5 nebo 6 dolarů) ! A s malým množstvím, které musíte nanést, abyste se příjemně navoněli, vám určitě dlouho vydrží. Nenechte se zmást jeho nízkou cenou, je opravdu kvalitní. Je mnohem lepší než Amour de Cacao a levnější. Dál už hledat nemusím, můj hlad po čokoládě byl s ní ukojen. Opravdu doporučuji tyto oleje vyzkoušet, je to dobrý zážitek, který vás nenechá ochuzené.
cnidaria
Musím vás varovat, že pokud hledáte čokoládu nebo hořké kakao, tohle není to pravé. Je to ta nejkrémovější mléčná čokoláda, jakou jste mohli najít, nesmírně dekadentní... Cítím v ní také trochu marshmallow a vanilky. Stačí trocha tohoto oleje a budete mít ten nejlahodnější čokoládový živý dezert xD Ujišťuji vás, že jste nikdy nic podobného necítili!
liban23
Panebože... myslím, že jsem právě našla svou novou charakteristickou vůni.
Kdo by řekl, že parfém, za který jsem zaplatila 5 dolarů, může být tak úžasný?! Jsem posedlá! Tohle je pravděpodobně nejlepší čokoládový parfém na světě.
Po nanesení okamžitě ucítím mléčnou čokoládu, a není to obecná čokoládová vůně... Představte si bohatou, krémovou mléčnou čokoládu smíchanou s čistou vanilkou a pižmem. Pak to celé posypte trochou skořice a koření a voila! Máte mistrovské dílo!
Dlouhá výdrž je vynikající... po sedmi hodinách stále silná, stačí pár roll-onů. Vůně je také skvělá, vyzařuje pro mě na délku paže a rozhodně si získá komplimenty.
Pokud hledáte negenerickou čokoládovou vůni, je to ta pravá pro vás. Nemůžu porazit cenu za úžasnou kvalitu. Dělám si zásoby!
fullbottleworthy
OMG FINALLY!!!!!!!!!!! Tak dlouho jsem čekala, až to bude v databázi. Je to opravdu úžasné! VELMI levný duplikát pro Montale Chocolate Greedy (a ano, voní také jako Serendipity 3 Serendipitous). Mám parfémový olej a je úžasný. VELMI čokoládová. Připomíná mi cereálie Cocoa Puffs. Ty, kdo říkají, že siláž není tak dobrá jako u Montale, vyzývám! Klíč je následující: Naneste pořádné množství oleje. Nestyďte se! Pak olej energicky rozetřete, dokud nebude teplý. Rozetřete ho po celém těle. Pak už jen čekejte na kouzlo. Siláž a výdrž jsou neuvěřitelné. Dokonce i žena na poště se zeptala: "Co je v tomhle balíčku? Vždyť to opravdu krásně voní..." Já na to: "Kdepak, to jsem já!" A pak jsem si řekla: "Ne, to jsem já!" :) Cítila ji přes přepážku, a to jsem ji měla na sobě minimálně 5 hodin. Můžete si ji koupit super levně v knihkupectví Al-Rashad (je to webová stránka a nejsem s ní nijak spojená). Celkově neexistuje nic, co by uspokojilo mou touhu po čokoládě tak jako tohle, zvlášť za tu cenu.
MarillaV
Láska na první přičichnutí. Podle mě voní přesně jako mexická horká čokoláda, kterou koupíte v obchodech s latinskoamerickými potravinami. Když ji namícháte, získáte sladký čokoládový nápoj, provoněný kořením, zejména skořicí a muškátovým oříškem. V Chocomusku je určitě vanilka a lehké pižmo nasucho s drobným nádechem dřevitosti.
Nechápu, proč nejsou čokoládové vůně ve světě vůní více rozšířené a respektované. Čokoláda je po staletí obdivována a uctívána a já bych si přála, aby jí bylo ve světě parfémů více. Jsem ráda, že mám Chocomusk ve své sbírce, a myslím si, že na svou cenu je výjimečně vyvážená.