Parfémy: 121K

Hodnocení uživatelů
Hodnocení

Kdy nosit

Hodnocení parfému 3.82 z 5 s 147 hlasy

Pepe Jeans For Her London Calling podle Pepe Jeans London je Orientální Vanilla vůně pro ženy. Pepe Jeans For Her London Calling byl/a uveden/a v roce 2021. "Nosem" za touto vůní je Agusti Vidal. Vrchní tóny jsou Černý rybíz, Gin, Zázvor, Citrón a Hruška; střední tóny jsouJasmín, Pomerančový květ, Konvalinka a Okurka ; základní tóny jsou Jantarové dřevo, Madagaskarská vanilka a Fazole tonka.

Parfumér

Výkon
Demografie a hodnota

Přeložené recenze

Amanda Segura

Kdyby mi někdo řekl, že je to čistší verze Good Girl, věřil bych mu. Je to bílá květinová vůně se spoustou jasmínu (tenhle tón miluju) a také velmi krémovou vanilkou. Dává najevo atmosféru Good Girl tím, že má tento jasmínový nádech a krémovou vanilkovou fasetu. Ale tahle je příjemnější, snadněji se mi líbí. Má v sobě nótu ginu, která mě zaujala, ale přiznám se, že je na nose jen velmi jemná. Je to květinová, krémová vůně, která je velmi univerzální a snadno si ji oblíbíte.

GUADELUPA

Při aplikaci se zdála být zajímavá - vanilka, fazole tonka, zázvor a dokonce okurka! Ano, místy byla velmi dobře slyšet! Ale velmi rychle vůně sklouzla do jakési chemosynie. Džin? Nebo gin a citron? Dlouho jsem se snažila, ale nic jsem nedokázala rozeznat. Krása se rychle vytratila. I když v základu, když se vůně ztišila, se sladkost a příjemné tóny vrátily. Ale střed... z toho mě rozbolela hlava. Překvapilo mě, že Good Girl je v podobných na prvním místě. Pro mě tu není vůbec nic podobného. Verdikt - vůně je dobrá na začátku a v samotném základu, ale ta nepochopitelná chemie uprostřed mi celý obraz rozmazala. Její bratříčci jsou mnohem příjemnější a zajímavější.

Maria_june

Mladistvé, ovocné, jasné, odvážné. Rozhodně slavnostní, jak je umístěno.
Začátek je trochu kakofonický, protože počáteční tóny jsou poměrně silné, zázvor, rybíz, citron, gin - dovedete si představit, jak se každý chce přihlásit. Pak tento nespisovný chór utichne a objeví se květiny. Konvalinka, jasmín a trochu okurky, svěží a cinkající. Jako parfém obličejového tonika, pěkné) Když přijde ten okamžik, zapojí se vanilka a tonka, což dodává na smyslnosti.
Neřekla bych, že tento parfém je na každý den. Je to parfém do klubu, na setkání s přáteli, kde se budete bavit, něco slavit, tančit. Myslím, že na kůži může působit obzvlášť chladivě, když tančíte a trochu se i zapotíte. Vůně je sexy, opravdu))))))

OlyashBelyash

Proč na tomto mistrovském díle ještě nenapsal jedinou recenzi?))) no, dobře, tak to bude, budu první.
Tak se stalo, že v našem městě není žádný tester této vůně. Přijďte na Letu a kupte si ji, aniž byste se dívali).

Zpočátku mě zmátly dvě složky pyramidy - je to černý rybíz (alias kočičí škrábance) a okurka. Ale protože se mi Pepe Jeans For Her (ta se světle červeným flakonkem a zlatou stopkou) moc líbila, rozhodla jsem se značce věřit. A jééééééééééééééééééééééééééééééééééé.

Je to OPRAVDU krásná vůně! Vynikající! Slavnostní, sexy, dráždivá, hravá!!!! Nedokážu vyzdvihnout jednotlivé složky pyramidy, vůně je velmi harmonická. Ta stopa je úžasná! Nemůžu se jí nabažit. Vážně. Takovou lásku k vůni za svých 30 let nepamatuji).

Výdrž je průměrná, osvěžuji ji každé 4 hodiny. Ale je to tak lepší, nemám ráda extrémní výdrž.

Abych to shrnula - berte ji! Nebudete litovat!

Z.Ы. tento parfém je velmi podobný modrému střevíčku CH

Laurus

Jednalo se o nákup naslepo. Chtěla jsem jedny z brýlí Pepe Jeans a tyhle se mi zdály nejvíc sympatické. Soudě podle tónů jsem očekávala něco svěžejšího, ale od prvního stříknutí voní velmi teple a kořeněně. Vlastně voní úplně stejně jako Flowerbomb od Victor & Rolf a tou vůní pohrdám. Doporučuji ji na podzim a zimu a na noc.
EDIT: Zvláštní věc, kterou jsem udělala, bylo, že jsem si foukla na zápěstí, kam jsem vůni nanesla, a pak jsem si přičichla a hodně jsem cítila sladké květiny, které jsem jinde necítila. Když si k zápěstí přičichnu "za studena", cítím dřevité tóny a koření. Líbila by se mi více na léto? Zda teplo zvýrazní sladké květiny. Zajímavé.

Parfémy 121K

Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

od Voňavé čtení Voňavé čtení
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

od Xeryuz Xeryuz
Šťastné a veselé Vánoce 2023!

Šťastné a veselé Vánoce 2023!

20. narozeniny ELNINO

20. narozeniny ELNINO