Jérôme di MarinoPepe Jeans London Ladies Bright For ... (16.99 USD)
Jomashop.com 2 items for 16.99 - 23.99 USD
FragranceNet.com 1 product for 23.39 USD
Hodnocení parfému 3.56 z 5 s 168 hlasy
Bright For Her podle Pepe Jeans London je Chypre Floral vůně pro ženy. Bright For Her byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Jérôme di Marino. Vrchní tóny jsou Zázvor, Mandarinka a Hruška; střední tóny jsouPivoňka, Jasmín a Kůže ; základní tóny jsou Pačuli, Pižmo a Santalové dřevo.
clarie
Padl mi do oka název)) Nic zářivého a zapamatovatelného, spíše příjemně osvěžující, mírně sladká, neutrální vůně.
Začíná osvěžujícími tóny zázvoru a citrusů, následuje sladký jasmín se svěžím pižmem a trochou pačuli.
Jednoduchá vůně pro jarní a letní období. Nevtíravá, každodenní.
WildAnfisa
Vůně ve stejném směru a náladě jako Elie Saab girl of now. Celkově je docela dobrá, zejména pokud vezmeme v úvahu nízkou cenu. Kdo má rád cukrově-ovocné parfémy - podívejte se blíže.
Mimochodem, základ je to velmi příjemný, ne laciný, líbil se mi parfém v základu, začátek je hlasitý, pro mě osobně.
Ještě dodám: výdrž je výborná, na kůži vydržel 7 hodin.
Russibolma
Celé léto jsem obcházel, několikrát žádal, pokaždé jsem přesvědčen víc a víc, potřebuji to, zejména za tuto cenu, a tady 1. září jsem si udělal dárek, třicet, doma jsem si myslel, že bych měl vzít víc. Má všechno, svěžest, sladkost, koření, pudr. Osobně hrušku zbožňuju, myslím, že je to tolik přitahuje, i když jí bylo dáno málo, Sandal vůbec nevyčnívá a pačuli je velmi správné, pivoňky chladivé, připomínají něco od Gucciho.
ЛияА
Objevil se v LeTou. A protože právě teď hledám něco neformálního, padl mi do oka.
Ups... překvapení. Čekala jsem něco kompotovaného, ale ukázalo se, že je to docela světlé a silně komplexní. trpké, nenašla jsem deklarovanou hrušku, ale je to škoda. Vše ostatní - pivoňka, santalové dřevo, zázvor. No, rozhodně to není růžová láhev. Na zkoušku určitě.