Pepe Jeans for Her podle Pepe Jeans London je Orientální Vanilla vůně pro ženy. Pepe Jeans for Her byl/a uveden/a v roce 2018. "Nosem" za touto vůní je Christelle Laprade. Vrchní tóny jsou Marshamallow, Mandle a Mandarinka; střední tóny jsouVanilka, Vodka a Mandlové mléko ; základní tóny jsou Jantar (ambra) a Pižmo.

MellyHelly
Živá a příjemná vůně s pěknou výtěžností, kterou najdete v drogeriích za přijatelnou cenu.
Představovala jsem si ho jinak a vlastně jsem si myslela, že jsem se spletla, ale ve skutečnosti je to on s touto pyramidou.
Letní? Ne.
Mně připadá téměř vánoční, protože mi chutná sladce a kořeněně.
Není křečovitě sladká a neznečistí neurony zmrzlým pačuli, ale tam mi ten druh připomíná.
Je to příjemná vůně, ve které určitě cítím tón mandlového mléka a vanilky, cítím mandarinku, ale cítím i něco kořeněně sladkého, co v té pyramidě není, třeba náznak kardamonu nebo skořice.
Nedokážu říct, zda se jedná o čichový efekt ze směsi.
Mně se ta vůně líbí. Možná není příliš originální, protože spadá do známé žíly, ale je příjemná a mně přináší teplo v chladu.
Trvání dobré.

anabona
Tento parfém jsem si koupila potmě, jen na doporučení, takže jsem se podívala na čichovou pyramidu a byla jsem na něj ještě zvědavější. V té době jsem chtěla parfém, který není tak běžný, vzhledem k tomu, že jsem měla na sobě Good Girl a nemohla jsem ujít dva metry, aniž bych cítila, že někdo používá stejný parfém kkkkkk.....
Pepe Jeans mě opravdu překvapil, je velmi příjemný na nošení, je sladký, ale ne vlezlý, a dá se nosit kdykoli. Dalším plusem je, že není tak drahý, má přiměřenou hodnotu, ale dlouho nevydrží.

maelleinrome
Tento parfém Pepe jeans jsem vyhledala jen proto, že mi bylo řečeno, že se mu podobá Yara od Lattafa (o kterou se už nějakou dobu zajímám)... A nakonec jsem si ji přinesla domů 😁 Musím říct, že se hodně podobá tomu, co jsem měla na mysli pro toto období, a to je ovocná a lehce exotická vanilka, vhodná do teplot, které bohužel začínají stoupat... Pyramida hovoří o tónech sušeného ovoce (konkrétně mandlí), vanilky, marshmallow, plus zvláštní tón vodky. To, co cítím, je koktejl exotického ovoce a kokosu, na vanilkovém základu, který ale zůstává vzdušný a "čistý", ne hutný a kašovitý 😁. Jako vůně se pro mě dokonale hodí k výrobkům řady Sol de janeiro, zejména k jejich legendárnímu krému Bum bum! Výdrž není nejlepší, ale při dostatečném množství střiků (dala jsem si 6-7) bych řekla, že ji kolem sebe můžete cítit několik hodin. Nízkonákladový skvost pro milovníky vanilky, kteří se nechtějí vzdát sladkosti - ovšem bez toho, aby sebe i ostatní cloumali! - ani při vysokých teplotách 😍

Nishivano
Ahoj! Druhá flétna, mám ji na sobě, a je to taky super skladba! Moc se mi líbila kombinace ambry, vanilky a pižma, je to prostě nádhera, miluju takové vůně, všechno to blaho je umocněno krémovými tóny mandlového mléka, sladkým nádechem marshmallow, ve výsledku to vytváří jemnou, útulnou a gurmánskou stopu, která nenechá nikoho lhostejným. Vodku jsem při jejím vytváření moc necítila, asi byla nedopitá nebo vypitá...😅😅😅😅😅😅😅😅......

MILANNA Moonlight
Viděla jsem reklamu, inspiroval mě design a chtěla jsem tento parfém pro sebe a zelený jako dárek. O tom zeleném už byl napsán samostatný příběh s recenzí.
Koupila jsem bez testu, testery nebyly, a touha koupit byla obrovská, o to víc cena za 50 ml v Magnit Cosmetic dosáhla minima, je to 1019r., místo 1699r.
Design a reklama evropského masového trhu na výši, je o čem přemýšlet u našich domácích výrobců, kteří přece pracují na export. Zřejmě za haléře. Sklo lahve mě inspiruje, je to skvělý tah pro prodej. Tato parfémová sklenička je skvělým dárkem v krabičce, s dalšími prvky v podobě bonbónů, čokolády nebo kosmetiky v podobě sladkostí.
Samotná vůně je mimo sezónu a mimo den, měla by se nosit pro zvláštní náladu ☺ Stav povznesený, společenský a inspirovaný, kterým se určitě stane. Zatím nemohu říct, že je to láska, ale hřejivé pouto je navázáno. Po prvním střiku je cítit cukrová sladkost marshmallow, nepřipadá mi to jako vodka, ale jako vodka s vanilkovým, mandlovým likérem už vyšlehaným v šejkru, takže slyším likérování, ale ne těžký, jiskřivě chlastový, přeslazený marshmallow. Zjednodušeně řečeno, slyším dva tóny, které kráčejí v tanci: marshmallow a likér, s občasnou hořkostí, která je zřejmě ozvěnou vodky.
Mimochodem, na vnitřním víčku krabičky je napsáno:
Upozornění na zodpovědné používání příchuť naplněná smyslným elixírem, který by se neměl užívat bez dozoru, je vysoce návykový.
S tímto varováním souhlasím. Nosím ji v potu tváře, hojně ji stříkám, cítím opojné tóny nebo už jsem opilá a opíjím se ☺ Výdrž je dobrých 6 hodin 100%, myslela jsem si, že beze stopy, ale dostala jsem kompliment ze vzdálenosti asi 3 metrů, že jaká je to lahodná vůně ♥ Nosím ji v kanceláři, doma, na schůzkách, pro mě je vhodná všude. Chci aplikovat na kožešinu a vlnu na oblečení, myslím, že na těchto texturách bude znít ještě víc cool.
Sečteno a podtrženo: koupím, zopakuji a daruji více než jednu lahvičku.

RainbowGirl
Tohle mě překvapilo. Počáteční střik alkoholu, který se objeví, když poprvé nastříkáte parfém... byl v tomto parfému VODKA! Vyprchal stejně rychle jako každá počáteční vůně alkoholu, ale jaké to bylo příjemné překvapení.
Vůni vodky důvěrně znám, protože to byl můj oblíbený nápoj v mladých letech bezstarostného pití. Ti z vás, kteří čekají, až počáteční vůně alkoholu odezní, a teprve pak si přivoní ke své pokožce, ji možná přehlédli, protože já už ji potom moc necítím. Možná jen náznak? Taková chytrá věc ve vůni.
Pak ucítím mandle a... mandarinku? (Tak to říkají poznámky), která mi při prvním vzdáleném přivonění (než jsem si přiblížila nos ke kůži) napálila mysl, že cítím ananas a kokos, a obávala jsem se, že to bude tropická vůně. Ale při bližším zkoumání to opravdu voní po mandlích. A pak ten sladký marshmallow. Bože, miluju vůni marshmallow.
Není to super sladká vůně, ani vůně pečeného marshmallow, ani tropická vůně, ale je to blízko. Je to teplá mandlová vůně marshmallow.
Za tento parfém jsem moc neutratila a nevěděla jsem, co mám čekat, ale je nádherný a zábavný. Flakon je nádherný a dobře vyrobený. Skleněný vršek se třpytí a pevně stojí na svém úžasném růžově zlatém podstavci. To je ale výhodná koupě.
I když se mi tento parfém líbí, mám pocit, že mu něco chybí. Možná hluboký dřevitý tón v základu, ale to může být jen můj osobní vkus, protože mám tendenci vždycky toužit po vůni dřeva, když cítím marshmallow.
Nebojte se ji koupit za dobrou cenu. Je to zábavná jízda...

Smodatoamore
Velmi příjemná vůně, v níž vyniká tón mandlového mléka. Než jsem si ji koupila, byla jsem zvědavá na tento tón vodky, ale bohužel zůstal neznámý... Pepe Jeans for Her je velmi sladká vůně, ale ne vlezlá. Podle mého názoru nepůsobí mdle, protože nevydává teplo. Zůstává velmi sladká, ale také velmi plochá, statická, bez vývoje. Přesto o ní nemohu mluvit špatně, protože ji vnímám jako jednoduchou každodenní vůni, která mimochodem nevydrží příliš dlouho. Lahvička je tak malá, že se dá dát do kabelky a během dne několikrát nastříkat. Když už jsme u toho flakonu, tenhle pohárek je opravdu krásný, a to i pro mě, která se nezdržuje, nebo spíš nenechá fascinovat, flakonem vůně. Pro mě by to mohl být ideální dárek pro kamarádku, sestru, blízkou osobu, o které víme, že má pro Gourmand slabost.

Ítaca
Moc se mi to líbilo! Souhlasím s ostatními uživateli, že to připomíná piña coladu, zejména na začátku, ale ne jako byste měli nápoj na vás nebo něco takového, hehehe. Po chvíli je cítit sladce, trochu sladce a krásně. Je sladká, to ano, ale ne mazlavá, je ovocná a má určitou svěžest vhodnou pro letní večery. Také si myslím, že je to jiný a originální parfém.
Cena je skvělá, vyzrálost je dobrá, aby byla toaletní voda, asi 5-6 nic méně! široká probudí na začátku a pak se zjemní.
Velmi pěkná!

Perfumaniaca 23
Člověk má chuť vyrazit v noci na projížďku, vystrčit hlavu ze střešního okna auta a cítit světla města ve tváři!
Vážně, přesně to jsem cítila s touto vůní, oslavu! Óda na večírky, radost, dobrou náladu a samozřejmě drinky, které k tomu patří, ten tón vodky mi vyrazil dech.
Jak mnozí zmiňují, voní jako bohatá piña colada a vodka jí dodává osvěžující tón, téměř vyvolává pocit, že doslova pijete lahvičku, která je samozřejmě v podobě skleničky.
Že by po tomhle večírek skončil? Rozhodně ne! Pokračuje ve svém vysoušení s bohatým cukrem a marshmallow na kůži. Možná je čas jít spát, ale hele, ať se ví, že večírek byl skvělý!
Trvání skvělé, chtělo by to trochu víc. Ale nestěžuji si, koupila bych si ji znovu bez problémů.
Extra: Přestože jsem milovnice gurmánských vůní, nikdy jsem nic podobného necítila 10/10.

RubyCrystal
Pina colada!
Od začátku cítím alkohol z vodky, který jde ruku v ruce s mandarinkovým pomerančem. Poté nastupují sladké tóny vanilky a mandlí, které postupně přebírají vládu s velkou dávkou sladkosti, přičemž stranou nezůstávají ani marshmallow. Mám pocit, že tyto tóny jdou ruku v ruce a ani jeden nepředbíhá druhý. V žádném okamžiku necítím jantar.
Tato vůně ve mně vyvolává představu osvěžující sklenice piña colady. Přestože má tolik tónů, přesně tak voní, nic víc, nic míň.
Myslím, že je to díky marshmallows spolu s vodkou, pomerančem a vanilkou, které cítím trochu výraznější jako základní tóny. Necítím ji citrusovou ani atalkadovou.
Tento parfém mě vybízí k procházkám, k procházkám po pláži a do klubů..... Jeho vůně je tak veselá, žoviální a sexy!
Považuji ji za ideální pro chladné letní dny. Pro zábavu, rodinná setkání nebo večery venku.
Její stopa a výdrž jsou středně dlouhé, ale to samozřejmě záleží na PH a množství postřiku.
Lahvička představuje přesně to, co slibuje... alkoholický "drink", který na mém toaletním stolku vypadá dost kuriózně.

Cassiano
Značka Pepe Jeans for Her byla uvedena na trh v posledním trimestru roku 2018 společně s její mužskou verzí (For Him). Značka džínsů, kterou konzumují miliony mladých lidí po celém světě, se rozhodla vrátit do segmentu vůní, protože při pokusech v roce 2000 nebyla příliš úspěšná.
Myšlenka oslavy života byla posílena sloganem "Life is Now", který je součástí reklamní kampaně. A cílovou skupinou byly zvoleny ženy narozené mezi lety 1996 a 2010 (generace Z), které představují hlavní spotřebitele značky.
Také design lahví se řídil konceptem a vše bylo vytvořeno tak, aby připomínalo slavné koktejly a umění přípravy nápojů, protože prostor vyhrazený baru už není jen skrytým koutem v klubu, ale stal se světlým a dobře vyzdobeným místem, které přitahuje všechny pohledy. V případě dámské vůně Pepe Jeans for Her přináší růžovou sklenici na martini s robustním kovovým základem.
Obě vůně vytvořili Christelle Laprade & Jérôme Di Marino. V případě ženské verze máme v hlavě tóny mandarinky, mandlí a marshmallow, které na první pohled dodávají nevinnou tvář. V těle dodává váhu mandlové mléko, vanilka z Madagaskaru a vodka, které vytvářejí pocit pohodlí. V základu slouží tóny jantaru a pižma k prodloužení výdrže vůně.
Na mé kůži přinesla vůně Pepe Jeans for Her šťastné setkání konceptu, image a produktu. Hned po nastříkání mi vůně připomněla slavný rum Malibu, který se hojně používá při přípravě tropických koktejlů. A tady je první postřeh: Malibu je kokosový likér, ale tato kompozice takovou složku neuvádí.
Co se týče vývoje, Pepe Jeans for Her se také příliš nemění. Mléčný a voňavý styl opalovacího krému zůstává od začátku do konce a nabývá gurmánského aspektu, když do hry vstupuje vanilka. Mimochodem, společnost odpovědná za licenci na tuto vůni zaručuje, že vanilka pochází z udržitelných postupů.
Přeloženo do češtiny, Pepe Jeans for Her vypadá jako Piña Colada, která se mění v mandlový hydratační krém a schne jako sušenka čerstvě vytažená z trouby, do jejíhož těsta se dostala malá lžička vanilkové esence. Výkon mi přišel přiměřený, protože se jedná o parfémovanou vodu. A nemyslím si, že je to vůně pro denní použití, ale pro noční příležitosti nebo mírnější teploty.
Na závěr si nechám radu: pokud máte hrůzu ze sladkých vůní a už při pohledu na marshmallow tón se vám dělá špatně, nebojte se. Pepe Jeans for Her zdaleka není další vůní s karamelovým sirupem z přepáleného cukru. Zde se rozdíl mezi sladkým vs. sladkým stává zřetelnějším.

PatiOlive
Velmi sladký, lehce ovocný a velmi příjemný začátek (to musí být ten mashmellow s mandarinkou). Nečekejte příliš mnoho, protože je to jednoduchý parfém, rychle se rozvíjí a za něco málo přes hodinu jste dosáhli konečného cíle s velmi běžným pižmovým vanilkovým základem. Od nuly do desítky dostává 7,5 bodu (zachraňuje to vrchní nóta, která je velmi příjemná pro ty, kdo mají rádi sladké parfémy). Lehká projekce a maximální výdrž 5 hodin. Sklenička je velmi pěkná a kvalitní.

BRUNAESP
A DE-LI-CI-NHA!
Jak dobře reklamní fotografie tohoto parfému odráží to, co je! Mimořádně mladistvý parfém pro ty, které chodí se svým přítelem na zmrzlinu a dávají si polibky, chtějí být voňavé a jemné.
Slunečný, denní, veselý parfém! Čistá kokosová vůně, sladká! Pocházím z éry narozeninových oslav v 90. letech, kdy jsme kokosové bonbony balili do barevného papíru a dávali je na narozeninový stůl na ozdobu (tady v Minas Gerais těmto bonbonům říkáme Bala-delícia). Už jsem to nikdy neviděla, ale je to vůně toho parfému!
Souhlasím s Phenogueirou, je to velmi podobné modrému parfému BeMyself od Capricha, který používá moje dospívající sestra, a dokonce přemýšlím, že jí dám Pepe Jeans. Ideální pro teenagery nebo sladké ženy, lol.
Dobrá projekce v první hodině a průměrná fixace, není to v tomto ohledu velký parfém, ale rozhodně je sladký!

Ella's tales
Odpovím na všechny otázky těch, kteří jsou nedočkaví))))) Majitelem tohoto zázraku jsem se stal teprve včera, ale už jsem si udělal závěry. Lahvička na obrázku vypadá cool a fotogenicky, ale v životě vlastně jednoduše. Je velmi shovívavá a la růžové zlaté nožičky "fougére". Po odpojení nožičky samotná lahvička velmi nepříjemně leží v ruce, celou dobu se snaží při jakémkoli pokusu dosáhnout prstem na rozprašovač sklouznout do zapomnění, a čím větší je objem lahvičky, tím je tento problém vážnější. I když z dálky na toaletním stolku vypadá sestavený design samozřejmě zajímavě.
Ohledně samotné vůně - nenechte se zmást: vůně je poměrně jednoduchá, nejedná se o selektivní, ale levnou evropskou masovku. Je v ní jeden gram vodky, mandle jsou trochu žluklé, marmeláda vůbec není, zato je v ní hodně jantaru a pižma. Právě základ hraje hlavní roli, pozor. A protože taková kombinace složek (ambra + pižmo) je plná levné parfumerie, zní tento Londýn velmi lacině, jako by byl vytvořen pro obyvatele East Endu..... Ale musí se jí nechat, že je to VELMI dlouhotrvající vůně!
Mimochodem, na vršku flakonu je nápis "not to be taken"..... Co to má znamenat?

ismellsogood
Dobře, lidi, mám tento parfém. Obdržela jsem ho včera 14.11.18
Za prvé prezentace je opravdu zábavná! Nádherné balení, pokud si pořídíte dárkovou sadu.
Část flakonu je skleněná a design představující stopku je kovový. Je to pevné.
Vůně je extrémně bezpečná a velmi typická. Je jako každá jiná sladká vůně celebrit, vzpomeňte si na Katy Perry prrr. Nicki minaj, Britney fantasy. Kvalita je průměrná. Není na stejné úrovni jako Lancôme "la vie est belle" ( jak je dnes běžně kopírována) nebo Moschino, ne. Mohla by být na pomezí kvality Juicy Couture ,ale ne tak docela, není tak dobrá jako Juicy.
Společnost utratila peníze za design a promrhala rozpočet na reklamní kampaň.
Oooh!!! Ale tohle mohlo být opravdu hodně dobré. Jen trochu více kvalitních ingrediencí, ale není to špatné.... Je to na vánoční večírek do kanceláře. Kde se naštvete a je vám jedno, co si o vás kdo myslí, zatímco lezete po stolech a flirtujete se svým nadřízeným.
Nebojte se, nikdo si vás nebude pamatovat, na nový rok se na to zapomene (díky bohu).
Ale musím říct, že je to opravdu zábavné a skvělý sběratelský kousek.
Kabelka Marc Jacobs decadence, rtěnka cacherel, ano, jsem , Carolina Herrera Good girl high heels! Je to tak směšné, ale naprosto to miluju.
Teď Pepe, udělej Mohijto, Cosmopolitan nebo Sex on the Beach edition!
Jsem pro, cink! Cink! Cink!
Mzurilove