Fame Parfum Rabanne pro ženy

Fame Parfum Rabanne pro ženy

tropický
balsamico

Fame Parfum podle Rabanne je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Fame Parfum byl/a uveden/a v roce 2023. Fame Parfum byl/a vytvořen/a Alberto Morillas, Dora Baghriche a Marie Salamagne. Vrchní tóny jsou Mango, Bergamot a Růžový pepř; střední tóny jsouJasmín, Pačuli a Kadidlo ; základní tóny jsou Benzoin, Santalové dřevo, Pižmo a Helvetolide.

Mango
Růžový pepř

Jasmín
Kadidlo

Benzoin
Santalové dřevo
Helvetolide

Coccobacillius

Nejdřív jsem nesnášela ten původní, ale ten se mi po čase začal líbit. Ten původní má nulovou výdrž, je to jen taková tělová mlha. Vyzkoušela jsem tento parfém a okamžitě jsem se zamilovala. Je tak dobrý! Mango je šťavnaté a je trochu tmavší a kouřovější než původní Fame. Má lepší výdrž a voní božsky! Myslím, že se dá používat po celý rok a při každé příležitosti. Tak dobrá!

Felipe Geminiano

Stejně jako u mé recenze parfému Phantom Parfum budu souhlasit se všemi recenzemi níže a řeknu, že parfémová verze doplnila něco, co původnímu parfému (EDT) chybělo. Fame Parfum má prakticky stejnou vůni jako tradiční verze, ale s mnohem lepším provedením a zlepšením harmonie tónů.

Stejně jako EDT má parfém vůni, která vychází z vanilkového a ovocného mangového akordu, ale zde se objevuje santalové dřevo, benzoin a olibanum kontrastující se sladkou stránkou, zanechávající trochu pryskyřičnější/balzamický nádech, cítím také lehce kadidlový a zemitý dotek. Celkově došlo k nárůstu tónů, které parfému dodaly mnohem větší komplexnost než v originále. Moc se mi to líbilo. Podle mého názoru trochu ztratila na svěžesti, stala se trochu uzavřenější, ale stále si myslím, že je použitelná při většině příležitostí... Podle mého názoru je stále velmi univerzální.

Co se týče jejího výkonu, je mnohem lepší než verze EDT, na kůži mi vydržela asi 10 hodin a první asi 2 hodiny silně vystupovala, což zafixovalo nejslabší místo tradiční verze. Tímto končím svou recenzi s nejjednodušším doporučením: je to skvělý parfém, velmi dobře nositelný, příjemný a chválený. Stejně jako u EDT si myslím, že je možné riskovat naslepo, pokud máte rádi sladké, ovocné parfémy.

lilyfarwest

V úvodu je sladká krémová tropická směs, odvážná, ale povznášející.
Když se usadí v pokožce, začne se projevovat mango a voní opravdu šťavnatě a přirozeně.
Po zaschnutí cítím bílé květinové akordy.
Celkově je to pěkný parfém a jeho výdrž není vůbec špatná.

Diely

Na mém profilu už je recenze na původní Fame, která se mi líbí!
Je důležité vědět, jaký je parfém matrix, abyste pochopili, co se děje v parfémové verzi.

Tělo a první pocity jsou u obou velmi podobné, ale stačí prvních pár minut zaschnout, abyste si uvědomili rozdíl mezi nimi. Parfém má některé další tóny, které jsou kořenitější a balzámovější, ale je tu i vůně, která není v pyramidě, ale která je ve vůni velmi zřetelná: spálený kokos.

Oba parfémy připomínají léto a slunce, ale v této verzi je to spíše chladný večer než slunečný den. Chladivý ano, protože jeho intenzita se s přehnaným horkem příliš neslučuje, i když je tropický. Pálený kokos je možná způsoben santalovým dřevem (které působí spíše kouřově) a je to neuvěřitelný tón. I když jsou si oba parfémy dost podobné, myslím, že stojí za to mít oba. Je to opravdu denní a noční verze, přičemž v obou je velmi přítomné mango, které však v originálu připomíná svěžest a v parfému intenzitu.

Clayton Bortolin

Fame Parfum je intenzivnější, pryskyřičnější a dokonce o něco vyzrálejší verze Fame EDP. Zatímco EDP je více slunečná a veselá... tento parfém je více dřevitý, pryskyřičný, kořeněný a o něco méně ovocný než jeho předchůdce, ale stále sladký.
Na čichové pásce jsem mezi vůněmi téměř necítila rozdíl, ale na kůži Parfum vynikne mnohem více. Výdrž této vůně byla lepší, s dobrou projekcí.

Emera1d

První dojmy: Fame Parfum je méně ovocná - zmizelo šťavnaté mango z originálu, je méně sladká a hutnější. Nevím, jestli to působí temně, ale když o tom přemýšlím, originál je ve srovnání s ním opravdu jasný a veselý. Suchý puch je stále hladký a krémový, není v něm vůbec nic ostrého nebo vrzavého. Nejsem moc na rozpoznávání jednotlivých tónů, takže to je vše. Možná na to přijdu, až ji budu nějakou dobu nosit nebo ji vyzkouším v chladnějším počasí. Jsem ráda, že jsem si pořídila jen 50 ml.