Paco Rabanne Invictus Legend Eau De ... (119.99 USD)
ScentDecant.com 3 items for 2.49 - 9.99 USD
Jomashop.com 1 product for 119.99 USD
Invictus Legend podle Rabanne je Woody Aromatic vůně pro muže. Invictus Legend byl/a uveden/a v roce 2019. Invictus Legend byl/a vytvořen/a Domitille Michalon Bertier a Nicolas Beaulieu. Vrchní tóny jsou Mořské tóny, Mořská sůl a Grapefruit; střední tóny jsouBobkový list, Pelargónie a Koření ; základní tóny jsou Červený jantar (ambra) a Guajakové dřevo.

Top Carbon
Je to rozhodně další parfém, který si koupím, a to po galonech. Když jsem si ho poprvé nastříkala na kůži, měl nádhernou vůni manga, ale šťavnatého manga, s pozadím dna Invictus, které je prostě senzační...
Parfém, který se v dnešní době trochu těžko shání, ale který si získal mé srdce!!!

sinestésico
Říct, nebo neříct?
Řeknu, protože si myslím, že veřejnost si musí zvyknout věnovat větší pozornost vůni než ostatním věcem (instruktáž, lahvička, barva etikety nebo název výrobku).
Srdce vůně Invictus Legend je až děsivě podobné srdci vůně Light Blue Eau Intense.
Vůbec nedává smysl popisovat Light Blue jako kvintesenci minimalismu, lnu a středomořské elegance; a pak popisovat Invictus jako tranďák, playboy a party boy.
Tomu chtějí věřit internetoví prodejci, kteří ve svých kolekcích vytvářejí umělé pojmové škatulky.
Mimochodem, já mám raději Invictus Legend, ale to je věc vkusu.

BatemansFragrances
Jsem rád, že komunita konečně oceňuje tuto vůni. Zdálo se, že v roce 2020 se na ni úplně zapomnělo.
Původně jsem ji nosila v létě 2019 přes dekantér a páni, ty vzpomínky jsou dobré. Šumivá limonáda tropického ovoce + třpytivý slaný nádech. Líbí se mi i nóta bobkového listu. Je takový zelený, aromatický a chladivý. Je to jako dívat se na oceán, na který svítí slunce, jen se třpytí a odráží.
Jeden z nejlepších slaných tónů ve hře a imo docela jedinečná vůně. Vůbec nechápu srovnání s původním Invictusem nebo YSL Y.

Lockon
Už je to nějaký čas, Q ta písnička od Britney Spears... nevím, jak se jmenuje.
Každopádně...
Invictus Legend...
Pěkně voní, nerozpouští mysl...omfg to je ÚŽASNÉ!
Ale... svou práci odvede.
Grapefruit, mořské tóny a koření....je to, co mám od začátku do konce.
Velmi příjemná na nošení kamkoli právě teď v NYC... zatímco venku plápolá hip-hop a R&B (alias horko 97 stupňů a víc).
Tuto lahvičku jsem téměř vypila, je to můj každodenní řidič v práci.
Neurazí, vydrží celý pracovní den, a ještě vám za ni sklidí komplimenty!
Get'em tygr.
Má dvoumetrovou bublinu... pak pomalu mizí do vůně kůže v aku.
Ale venku v horku se z ní kožní vůně nestane.
Použil jsem šest střiků... obě zápěstí, zadní a přední část krku, hrudník a přední část košile.
Koupím si ji znovu? ANO!
Jaká je jeho síla? EDP.
Vstupuje tato vůně do BEAST MODE, dobré, jen dobré nebo přinejlepším slabé omáčky? Beast mode v horku, v klimatizaci je dobrá.
Můžete ji použít jako unisex vůni? Ano.
Jsem ochotná tuto vůni vyměnit? Ne.
Měli byste ji vynechat, nejprve ji vyzkoušet, nebo si ji koupit naslepo? Se vší upřímností, je to snadná koupě naslepo.
Ale....Mohli byste ji nejprve ochutnat, pokud chcete.
Požádejte někoho, kdo ji již má, o 2-5ML karafu. Nebo ji vyzkoušejte v obchodech Nordstrom, Macy's, Sephora, Saks & Fifth Avenue... atd.
Velmi podobná těmto vůním; hmmm... snad každá Invictus, hlavně Aquas & intenzivní.
Je to staré, nové složení? Nová: Jaká je tato vůně?
Jaká je její dostupnost; ve výrobě, v limitované sérii nebo se přestala vyrábět? Ve výrobě.
Číslo SKU: Krabičku už nemám, je to už dva roky.
Číslo šarže: 90231
Datum výroby: 2019-01-23
Věk: od 18 let
Od: Kde se věci nedají najít
Velikost: 100ML
Vůně: 4/5 (dobrá).
Hodnota: (20 dolarů, měl jsem na háku): 4/5 (20 dolarů, měl jsem na háku).
Vůně: (Každý bude vědět, že jste byli v místnosti, pokud si ji vezmete, přetrvává).
Výdrž: 5/5 (Osm až devět hodin plus).
Kreativita: 3/5
Projekce: 5/5 (8 hodin plus v horku, 6 hodin v klimatizaci) .
Univerzálnost: 4/5 (Jaro a léto, ve dne i v noci, kdekoli, na tom nezáleží).
Pochvaly: 5/5 ("Úžasně voníš", to si piš, že voním).
Doufám, že to někomu pomůže.
A do příště vás doženu na přebalu.

JasonVoorhees
Recenzentky, které píší, že vůně není vůbec podobná Invictusu a že není vytrvalá, bych se ráda zeptala - testovaly jste ji 30 sekund ze skvrny, která běží vedle? Vše, co bylo v ostatních Invictusech, zde zůstalo, jen si pohráli s rovnováhou a přidali slaný tón. Výdrž, difuznost jsou prostě jaderné, jeden z nejsilnějších "sladkých freshů", se kterými jsem se setkal. Možná je to dokonce nejbrutálnější verze - jak z hlediska jantarově-pižmové sladkosti, tak syntetické svěžesti. Ale to je právě to, co přitahuje (nebo odpuzuje, jak je to v daném případě). Co se týče výdrže, tento výrobek překonává všechny popy, které můžete - od Bleu Chanel po Savages. Tam nemá konkurenci, vše je ve výdrži spíše průměrné, ale ceny jsou v kosmu. To je pro Legend tučné plus.
Ve výsledku mohu říct, že vše je velmi v duchu linie, jen pozor na aplikaci. Parf minkam samozřejmě obejít - pro ně je to syntetika pro mladé s vůní sprchového gelu atd. atd. Všem ostatním vřele doporučuji se s ní seznámit. Když si sedne, dostane se jí pozornosti a komplimentů.

giarg29
Blind Buy, lahodný parfém, jak se říká tam, bezpečný nákup, komplimenty všude, Sladké, ale ne hostigoso jako jiné parfémy s podobnými vlastnostmi. Velmi dobrý výkon. Vůně, která se líbí většině lidí. 100% doporučuji. Nepoužívejte více než 4 střiky jajajajaj, protože je to bomba.

CesarCK
Je to zvláštní, ačkoli to není popsáno, cítím v tomto parfému mango, někdy vůni ovoce a jindy jako by to byl mangový nanuk. Je to příjemný parfém, vhodný pro každodenní použití, a je sladký, ne medová sladkost, ale sladkost ovoce (mango je v tomto případě velmi sladké), ale to není v žádném případě na škodu. Tento flanker nepřekonává originál, ale není ani špatný. Má dobrou výdrž po dobu 8 hodin a střední projekci po dobu 1,30 až 2 hodin.

Damir97
Je to smrad, proč byl uveden v řadě Invictus, je otázka pro marketéry.
Ve srovnání s ním se originál jeví jako mistrovské dílo.
Vytrvalost je na úrovni, stopa je malá. Samotnou vůni lze popsat dvěma slovy: slaná ambra s nápojem s tropickou příchutí. Je třeba ji vyzkoušet na kůži. Je těžká na léto, spíše na jaro nebo teplý podzim.
Opět se potvrzuje, že v první řadě je třeba se podívat na parfuméra, který vůni vytvořil. Od tohoto dua nevidím žádnou špičkovou vůni, oba vytvořili průměr. Tak dopadl i tento flakón.
Raději bych si vystačila s originálem nebo Acqua 2018.

juancar677
Je to nový INVICTUS, který je v pořádku, tentokrát jako EDP. I když mi nepřipadá tak mořská, možná proto, že ji srovnávám s tou, kterou jsem používala letos v létě LIGHT BLUE EAU INTENSE DOLCE Y GABBANA.
Pro mě je to v podstatě sladký parfém, svěží a příjemný, ale jednoznačně hodně sladký, i kvůli té notě medu, která není deklarovaná více nahoru, ale pokud to přijde na stránky PACO RABANNE a kterou já osobně vnímám dost, mimo jiné i to koření je dost vnímatelné, ne tolik snad ten vavřín.
V létě mi připadá spíše noční, i když je univerzální a v mezidobí působí poněkud lépe pro svou silnou sladkost.
Svět vodních a svěžích je velmi široký a v mém případě, dnes a nyní, volím spíše dílo Morillase s jeho INTENZIVNÍ SVĚŽÍ MODŘÍ, pro její sílu, mužnost a smyslnost.
Ale tato INVICTUS LEGEND bude vyhovovat milovníkům sladkohořkých medových vůní, a přesto se příliš neodchyluje od celkové tvorby, kterou PACO RABANNE v poslední době nabízí.
P.S. Není to koupě naslepo, protože bude hodně záležet na osobním vkusu a PH. V této verzi je parfém velmi vylepšený a velmi zatížený sladkostí. Může vydržet mnohem déle než 12 hodin a pokud možno s mnohem sladším drydownem, pro mě je nejhorší, že toto pozadí působí extrémně chemicky a v mém konkrétním případě je dusivé, bude hodně záležet na chutích toto a raději vyzkoušejte před koupí. V jiných vůních cítím mořskou část, slanou, svěží atd. ale v této LEGENDĚ je to pravda velmi málo nebo nic. Je spíše tropická, velmi sladká a v umělém tónu.

jimblue
Testoval jsem tento nový flanker od skvělého Invictusu (doufám, že je poslední) a všiml jsem si několika vylepšení.
V rámci stejného "umělého" čichového vjemu těchto parfémů se mi podařilo rozlišit některé tóny a přišlo mi to příjemné.
Nevím, jaký chemický efekt vytváří na začátku intenzivní vůni broskví v sirupu téměř gurmánskou, přecházející pak do mořských a slaných tónů. V tu chvíli je vodní, jak má být, a přidává se koření a grapefruit, který se téměř po celou dobu rozvíjí na kůži.
Suchá sladce kořeněná s vodními body.
Není špatná; ve srovnání s plíživou a matoucí Intense má tato lepší konstrukci a ve srovnání s Original nevím, co říct: ta byla novinkou, legenda skončila...
Lahvička je stejná, tekutina je modřejší a krabička si bohužel zachovává drsný sportovní vzhled.
Vydrží a promítá se.

alexis414
Co se týče mě, mix Invictus, Invictus Intens a Black XC. Vše v duchu a "nejlepších" tradic značky. Poslední dobou mi Paco se svou značkovou syntetikou vůbec nepřijde, dřív jsem se k němu choval jinak, možná jsem z toho jen vyrostl. Jeho čas je letní - večerní, protože se mi přes den v horku může i udusit. Stopa je silná, na úkor jeho syntetiky, ale nebudu říkat, že je moc krásná, výdrž není špatná, pracovní den vydrží, ale rychle mě omrzí. Půjde hlavně mladým lidem (těm, kteří se považují za věčně mladé, věčně opilé). Jednoduché nenáročné, jako pro mě ucházející, aromatické. Barva láhve je velmi chladná. Asi nejkrásnější z kelímků, určitě bude zdobit poličku.

doriandinu
Mám dost těch blbců, kterým se nelíbí skvělý džus jen proto, že je populární! Původní Invictus je opravdový zabiják žen, vždycky jsem s ním dostávala komplimenty, a to mám 25 velkých flakonů parfémů i od Toma Forda atd., řada Invictus, řada Million a řada XS jsou jedny z nejchválenějších vůní od žen!!! Chodím hodně ven a vím, o čem tu mluvím , PACO RABANNE JE MOCNÝ DŮM!!!...tečka. Něco jsem se naučila : Když se nelíbí na fragrantice tak to musí být opravdu dobrá vůně.