Eau du Soir Sisley pro ženy

Eau du Soir Sisley pro ženy

zemitý
mechový
pačuli

Eau du Soir podle Sisley je Chypre Floral vůně pro ženy. Eau du Soir byl/a uveden/a v roce 1990. Eau du Soir byl/a vytvořen/a Jeannine Mongin, Hubert d'Ornano a Isabelle d'Ornano. Vrchní tóny jsou Grapefruit a Mandarinka; střední tóny jsouDubový mech, Jalovec, Pačuli, Pepř, Karafiát, Kosatec, Růže, Šeřík, Francouzské labdanum, Jasmín, Konvalinka a Ylang-Ylang ; základní tóny jsou Pižmo a Jantar (ambra).

Grapefruit

Konvalinka
Ylang-Ylang

Jantar (ambra)

emmag

Moje matka byla hlavním strůjcem mé vášně pro svět parfémů; od útlého věku mi vždy navrhovala parfém jako hru, ale také jako identitu, a od mého raného mládí mi vždy říkala, že parfém a oblečení jsou naší vizitkou (pozůstatek kultury, v níž se nové oblečení mělo ctít a nosit v neděli). Tehdy byla touha napodobovat maminku velmi silná, takže v životě dítěte* začaly povinné tréninkové rituály, které zahrnovaly krádeže podpatků ze skříně s botami a polévání se jejími parfémy od hlavy až k patě.
Jedním z těchto ukradených parfémů byla Eau du Soir, kterou jsem navzdory maminčině kádrování (děti mají výraznou zálibu v drahých věcech) stříkala tajně, jakmile odešla z domu.

Jak jsem stárla, začala jsem EdS chápat a oceňovat bez ohledu na to, že to byl parfém mé mámy, a víc jsem chápala, čím nás obě fascinuje. Je to skvělý dámský parfém, který vypovídá o nadčasové eleganci a kultuře, opulentní buket, složitý, ale srozumitelný a nevídaně přepychový, vhodný pro velkolepé večery, přesně jak napovídá název.
Málokdy se mi podaří najít vůně, které si i po letech od data vzniku dokážou udržet svou přitažlivost, aniž by zastaraly, a EdS je jednou z mála, které se daří stárnout jako dobré víno a navzdory nevyhnutelnému běhu času si zachovává svou hrdost pana parfému.

Teď, když už jsem vycvičená (nebo si to alespoň myslím) a můj vkus se zcela odchyluje od vůní, jako je Eau du Soir, nemohu si pomoci a při návštěvě maminky si ji opět tajně nastříkám na zápěstí.
Kouzlo skvělých parfémů spočívá ve schopnosti uchovat ve svém flakonu více či méně vzdálené vzpomínky a najít je stejně živé jako tehdy v okamžiku, kdy je ucítíte na kůži, a v tom je Eau du Soir absolutním králem.

thenightintokyo

Byla to vůně mé drahé tety Heleny, nesmírně upravené, uhlazené a elegantní dámy. Mluvila několika jazyky, cestovala po celém světě a byla to velmi zajímavá osoba. Když onemocněla Alzheimerovou chorobou a zemřela, měla jsem na starosti likvidaci jejího domu a všech jejích věcí. Eau du Soir byla napuštěná jejím oblečením a předměty a přiměla mě přemýšlet o tom, jaký měla neuvěřitelný život. Po nějaké době jsem si koupila lahvičku a kdykoli ji nosím, mám pocit, že jsem zachytila část její elegantní a zdvořilé aury.
Eau du Soir je nadčasová vůně pro ženu, která má svou historii.

ciemme66

Ano, Eau di Soir je parfém pro dospělé. Parfém, který můžete nosit, pokud již máte osobnost, protože nezdobí osobu, ale naopak. Představíte se touto nejasně androgynní, velmi balzamickou, ledovou vůní, která nevyzývá ke společnosti. Je to parfém, který použijete, když chcete být arbitrem situace, rozhodnout, komu dát důvěru a komu ne. Nepodobá se žádné jiné, vzbuzuje svůdný respekt, ale můžete se do ní bláznivě zamilovat. Myslím, že v moderní parfumerii má jen málo srovnání, jsme na jiné planetě. Cena více než oprávněná pro kouzlo, které z ní vyzařuje.

Lola

Mám ji s sebou už od svých 12 let (nosila jsem ji od maminky). Když mi bylo 16 let, přinesli mi láhev, abych si odpočinula. Je úžasné, jak je to dávno. A v té době nebylo na výběr (malé město, sever, uprostřed ničeho...). Katalogy byly i Yves Rocher, a to ne hned, a mámin Klima, která nemohla být a právě máma, nechtěla). Soir byl částečně objevem a v mé hlavě došlo k rozkolu. Byly vůně "podle věku", módní pro dívky těch let, mnohé se líbily (a mnohé byly dobré!) a byl tu Soir, který se v mé mysli otiskl jako samozřejmost, ne parfém. Tak voněl svět kolem mě, skály, tundra, jagel, severní vítr, mokré listí. Tak voněly moje knihy, vzduch z okna, déšť, první mrazíky. Tehdy mě to překvapilo a líbilo se mi to, protože to ztělesňuje téměř všechno, co mám na tomto světě nejraději. Ale vonět mým světem, není to parfém? A tak jsem použila víc těch samých věcí, které používají všichni ostatní. Je nudné vonět jako vy.
Až později jsem se o vůních dozvěděla, i když to bylo zhruba.
Až později jsem si uvědomila, co to je.
Když byl volný přístup k luxusu (v té době o nikách ještě neslyšeli, ve městě se teprve otevíralo první Rive Gauche), tehdy mi to konečně došlo. Jenže pořád nejde o status nebo něco podobného, pořád je to moje samozřejmost. Pořád všechno, co na něm mám ráda. Odpočívám v něm, užívám si ho, jsem šťastná. Není to retro! Je to příroda a život sám, bez času a módy.
Nedávno jsem si pořídila vintage, mechovou, hlubokou, zelenou propast, jaká je (ať všichni bohové chrání ženu, která ji pečlivě uchovávala více než 20 let). Je to samozřejmě zázrak. Je tu ovšem i nová, jiná, asi dva roky stará. A ano, jsou jiné, ta stará má takový mech..... Ale na obranu té mladé, tonalita je stále stejná. Charakteristiky vytrvalosti, klovatosti, duhovosti nejsou v jeho prospěch, ale ne tak kritické, aby se ten zázrak stal nepoznatelným. Stále je to zázrak, stále to není "parfém".

VainillaDulce

Ptáte-li se mě, která vůně ztělesňuje všechen ten francouzský šarm a noblesu? Bez mrknutí oka, ba dokonce aniž bych o tom přemýšlela a nechala se unášet emocemi, odpovídám: Eau Du Soir od Sisley.

Dnes mám na sobě Eau Du Soir a ta mě povznáší, obklopuje mě krásná elegantní aura, prodchnutá přírodou, silou, třídou, aristokratickým ovzduším, které, ačkoli jsem oblečena manažersky, ve mně vyvolává představu, že mám na sobě tmavě modré hedvábné šaty z couture, jejichž krása spočívá v jednoduchosti a tato jednoduchost září jako dobře vybroušený a vypointovaný diamant.

Tento působivý parfém je těžké pochopit a zamilovat si ho, ale pokud vás zaujme, bude vás držet v zajetí svých akordů donekonečna, i když věřím, že vyžaduje buď velmi odvážný, nebo velmi vzdělaný nos, abyste ho ocenili v pravé míře, abyste viděli jeho krásu mezi mezerami, které zanechaly některé trny. Ale není snad růže krásná i se všemi svými trny?

Eau Du Soir je naprosto unisexový parfém, zpočátku je drsný, trochu hrubý, ale tento pocit rychle přejde, jakmile spočine na kůži. Její vrchní tóny jsou poměrně silné, až agresivní citrusy, ale okamžitě tento pocit pomine a já si mohu s naprostým potěšením vychutnat krásný kyselý pomeranč s grapefruitem a limetkou, následovaný v této odysee úžasným kosatcem, velmi kosmetickým, velmi rtěnkovým, ale tak krásně přirozeným, s úžasnou růží, bílými květy kolem ní, labdanum a majestátním dubovým mechem, je mi jasné, že v dnešní době s tolika omezeními je pro parfém těžké mít přirozený dubový mech, ale slibuji, že tak je vnímán, ABSOLUTNĚ SKUTEČNÝ, je tu také jalovec, který mě nadchl, trocha mletého pepře, čisté pižmo, tento parfém toho má tolik a předává tolik, že vás udržuje obklopené zavěšenými částečkami, které vás omámí svou vůní, všechny mají v parfému jas a osobitost, svou vlastní význačnost.

Jeho trvání na mé kůži je přes 12 hodin, jeho projekce je vždy umírněná, dejte si příležitost vyzkoušet tuto zvláštní krásu, vyzkoušejte ji a tento parfém se stane velmi váš, mohu vás ujistit.

PerfumedParrot

Kdybyste vy byla Sisleyho "Eau Du Soir", byla byste zralá, ale elegantní dáma, možná rozvedená nebo ovdovělá po svém milionářském manželovi. Zdědila jste majetek a ráda nakupujete v Harrods. Stále máte drobnou postavu, protože peníze (plus argentinský zahradník) vás udržují mladou. Sluneční skvrny na hrudi a vrásky na krku umíte zakrýt elegantním kašmírovým svetrem s polonahým výstřihem. Tvoje starší sestra je "Diva" od Ungaro, která vypadá jako Donatella Versace a dělá tvým dnes už dávno mrtvým rodičům ostudu. Tvoje dcera je "Aromatics Elixir" od Clinique, která je méně rafinovanou, stydlivější a rozředěnější verzí tebe samé a která pravděpodobně nikdy nesplní tvoje vlastní očekávání vznešenosti.

PollyFerraz

Sluneční světlo za chladného podzimního rána. Převládá dubový mech, v podstatě je Eau du Soir zemitě zelená: voní jako vlhký evropský les staletých stromů. Ale máme tu také make-up, rýžový prášek. Dávné časy, 17. století. Šlechta ve svém venkovském sídle.
Super silná a robustní. Příliš se promítá, ale je lineární.

buzz72

Než začnete číst tuto recenzi, zapněte si spotify a vyhledejte skladbu Sunchyme od Daria G a nechte ji hrát na pozadí.....

Eau du Soir Sisley je euforická vůně, která se nepodobá ničemu jinému! Jsem muž, který byl unesen touto ženskou krásou vůně, a protože Karma je tu sladká, plánoval jsem se vzdát a zůstat jejím vězněm a nikdy ji nepustit, na oplátku být naplněn jejím šarmem, moudrostí a věčnou krásou, kterou vrhá zpět!

Je to droga, velmi návyková, a jakmile ji jednou vyzkoušíte, už nikdy nebudete chtít být bez ní, až váš flakonek vyschne do poslední kapky, půjdete kolem svého oblíbeného obchodu s vůněmi a ona vás zavolá, možná vás dokonce bude pokoušet stejně jako Eva Adama. Věřte mi, pánové, stojí za to!

Hrabě Hubert d'Ornano přesně věděl, co vytváří, aby uspokojil svou hraběnku Isabelle d'Ornano, když jí dal
Eau Du Soir jako dárek, jeden ptáček mi prozradil, že sám hrabě Hubert d'Oranano tuto vůni používal stejně často jako jeho hraběnka! Takže pánové, nebuďte bláhoví a nemyslete si, že ji mohou nosit jen ženy, vyhledejte ji, nechte se jí uvěznit svým šarmem a dovolte jí, aby z vás udělala výjimečného a originálního gentlemana!

....Pokud vám v pozadí stále hraje Sunchyme a máte pocit, že tato sladká melodie vyzařuje slunce z vašich reproduktorů...., počkejte, až vyzkoušíte Eau Du Soir!

Eau du Soir bude vyzařovat sluneční paprsky do vaší duše, přenese vás do dětské nevinnosti a naplní vás radostí díky své bohaté chypre a tureckému pepři, které vydrží hodiny a hodiny a vy se budete cítit elegantně, klidně a sebevědomě.

Vlastním více než 50 vůní, většinou niche, a kdybych si s sebou na opuštěný ostrov směla vzít jen jednu vůni, Eau du Soir by byla jednoznačně moje volba.

Eau du Soir je skryté mistrovské dílo... tajemství, které čeká na objevení... ale ssshhh neříkejte o něm všem!
10/10

Henriette

Vůbec nesouhlasím s Lucou Turinem, i když jsem měla to štěstí používat a milovat Eau du Soir v její první verzi a on možná narazil na chamtivou reformulace.
V roce 1994 byla v Paříži Eau du Soir parfémem THE, a to právem.
Byl to velmi noblesní chypre s dubovým mechem, díky němuž vydržel až neuvěřitelně dlouho, ale bez těžkosti, kterou mají některé parfémy a které se nezbavíte ani po třech koupelích v bazénu.
Díky bergamotu byla jiskřivá, díky pepři a pačuli exotická, díky růži, kosatci, jasmínu a ylangu nádherně rafinovaná a ženská. Jantar a pižmo dotvářely obraz pro skvostný závěr.
Měla jsem ten malý flakonek z černého matného skla, doporučila mi ho laskavá prodavačka v Rue de Rivoli a v Itálii jsem ho už nikdy nenašla.
Nemohu vyloučit, že ta první edice byla určena speciálně pro francouzský trh, rozhodně pro mě Eau du Soir zůstává úžasnou vůní.
SKVOSTNÝM MISTROVSKÝM DÍLEM

MrDarcy

Tato vůně si zaslouží zvláštní úctu. Kdyby se Oscary udělovaly vůním, dostávala by je každý rok! Pro mě je to můj nejoblíbenější parfém.
Naše setkání bylo velmi výjimečné. Jeden umělec po svém recitálu použil můj zapalovač. Byl nositelem této večerní vody. Zeptala jsem se, co to je, a tehdy jsem poprvé uslyšela ten magický název "Eau Du Soir"! Ach ano... Eau Du Soir. Kouzelná. Tajemství. Kouzlo.
Umělec odešel a kožený zapalovač mi existenci této parfémové kompozice připomínal dva měsíce! Něco takového jsem ještě NIKDY nezažila!!! Ta vytrvalost a stopa jsou fenomenální! Vůně ohlašuje váš příchod a vydrží dlouho i poté, co opustíte místnost! K mé smůle jsem zapomněla název, ale po roce jsme se opět setkali.
Teprve dva roky poté, co jsem se s nimi setkala poprvé, mi je darovala kamarádka. A hned v maximální hlasitosti. Když přinesla již otevřený balíček, třásly se mi ruce. Věděla jsem, že jsou to oni! Ještě v obchodě je nastříkala na víčko (které je samo o sobě uměleckým dílem) a tento královský chypre byl první, který šel dovnitř! Kdyby se to dalo sníst - snědla bych to!!!
Staré peníze, červený koberec, vůně zlata (jak říkal 5. element), půvab a luxus! Ať si marketéři říkají, co chtějí, ať se snaží rozdělit tábory na "mužské" a "ženské" - jsou moje.
Nadšené pohledy? - Ano, respekt? - Ano!
Vůně pro kreativní, vznešené, aristokratické. Chypre je vizitkou.
Jeden kritik vysoké módy kdysi řekl, že když si dívka obuje ty správné boty, rozzáří se jí oči, narovná držení těla a stane se jinou. Vpusťte do svého života vůni Soir a dosáhnete stejného účinku. Vaše chůze se stane královskou a vaše sebevědomí se znásobí!
Eau Du Soir... Miluji ji!

adao.machado

To Camily: Myslím, že jste zobecnila, když jste řekla, že se tento parfém nehodí pro naši zemi. Za chladných zimních večerů v jižních státech je Eau du Soir naprosto úžasná. Čistá třída, originalita a rafinovanost. Nemyslím si ani, že je to parfém pro šedesátnice, hodí se pro každou ženu, která je dostatečně zralá, aby mu rozuměla. Ostatně znám ženy ve věku 60 let a více, které voní úžasně. A nezapomeňte, že pokud vše půjde dobře, bude vám jednou přes šedesát.

Raquel73

Pudr z kosatce, ale ne dětský mastek, ale tmavší pudr, je v něm cítit vůně dřeva.pro mě je to krásný jarně-letní parfém, velmi jemný, výrazný a jemný, je to velmi drahý parfém a draze voní.pro velmi výjimečné příležitosti, intimní večeře a podobné věci :-)
Je to nadčasový parfém, nic staromódního, a myslím, že nemá vymezené věkové rozpětí, je to parfém s výraznou osobností, žádné generické parfémy nebo parfémy, které vypadají tak či onak.

rhswire

Nadčasový, elegantní parfém! Miluji ho s vášní! Vždycky to byl můj sen a v super akci BNW jsem si koupila hned 3 sady. Je to parfém, který působí seriózně, a obvykle ho nosím do práce i na společenské akce. Má podobné tóny jako Aromatics Elixir od Clinique, ale je mnohem méně suchý a květinové tóny více vyniknou.

Poznámka: Mnoho lidí nosí do práce parfémy, které se jim líbí méně, já jsem jiná, ráda nosím do práce své oblíbené parfémy, kromě gurmánských a kouřových a kořeněných orientálních, které si vyhrazuji na chození na večírky, rande...

Poznámka2: Po odeslání recenze jsem si uvědomila, že nejsem přihlášená, lol!

mmika

Život je jeden a nikdo neví, kdy bude přerušen, a vy byste měli žít tak, jak se vám líbí, oblékat se tak, jak se vám líbí, a navonět se tím, co se vám líbí, a nechat si od toho přinést spoustu pozitivních emocí!!!!. Pokud se vám líbí Eau du Soir Sisley, ale nemáte auto nebo si myslíte, že nemáte vhodnou příležitost ji nosit.... Promiňte, ale auta, byty, šaty, podpatky atd. to jsou známky, které jste si, milí komentátoři, nasadili vy, a předsudky, které vnucujete ostatním. Není nic horšího, když na poličce leží flakonek s vaším oblíbeným parfémem a vy čekáte a čekáte na nějakou příležitost nebo úvahy typu "až mě povýší z řadové na ředitelku, tak se jím navoním v práci". Líbí se vám? Foukněte si na zdraví a neřešte, co máte na sobě (podpatky nebo galoše - jaký je v tom rozdíl???), jestli pojedete linkovým autobusem nebo půjdete na pole kopat brambory. Udělejte si alespoň takové malé radosti! )))))))). A pak, možná, a věci půjdou do kopce.....

Montblanc
Individuel