Swiss Arabian Unisex Amber 07 EDP Sp... (41.99 USD)
Jomashop.com 1 product for 41.99 USD
FragranceX.com 1 product for 67.99 USD
Hodnocení parfému 4.29 z 5 s 58 hlasy
Amber 07 podle Swiss Arabian je Orientální Floral vůně pro ženy a muže. Amber 07 byl/a uveden/a v roce 2021. "Nosem" za touto vůní je Paul Guerlain. Vrchní tóny jsou Jantar (ambra), Datle a Skořice; střední tóny jsouRůže, Orris a Ylang-Ylang ; základní tóny jsou Santalové dřevo, Kadidlo, Vanilka a Pačuli.

auroramarina
Dobře, dobře, dobře. Jantar a datle na santalovém základu s nádechem kadidla, které dodává parfému tajemnost a téměř duchovní nádech, aby kontrastoval s poněkud lepkavou "hmotností" datlí. Absolutně unisex. Naprosto decentní a vhodná do jakéhokoli kontextu (není to rána do obličeje jako jiné arabské parfémy typu Shagaf Oud, které mám také ráda, aby bylo jasno), naprosto elegantní. Moje matka byla nadšená, jakmile k němu přičichla, a prosila mě, abych jí objednala lahvičku. Nechápejte mě špatně: není to parfém typu "sciuro" nebo "sciura". Je mimo čas a věk, je nad věcí.

perfume_angel
Je to tak jedinečná vůně ze Středního východu, že jsem osobně nikdy nic podobného necítila. Začnu tím, že je velmi unisexová a není ani ženská, ani mužská. 🧡
Pro mě je to kořeněná, sladká, teplá a dřevitá vůně. Voní, jako když v kuchyni pečete dezert a smíchali jste datle medjoul se skořicí a trochou vanilky a při pečení pálíte bokem nějaký bakhour (kadidlo). Po celou dobu nošení má také silný a hřejivý ambrový základ, díky němuž je velmi smyslná a pryskyřičná. 🌴🪵🔥
Stejně jako všechny švýcarské arabské parfémy má i tento jaderný výkon a je mimořádně silný a dlouhotrvající. Vydrží CELÝ den a jeho siláž zaplní celou místnost.
Už jsem také řekla, že je to velmi arabsky vonící vůně? Má velmi blízkovýchodní atmosféru s hutnými a sladkými datlemi, pikantní skořicí a kadidlem a dřevitými tóny.
Celkově je to nádherná a jedinečná vůně. Nakonec jsem svůj flakonek vlastně dala mamince, protože byla touto vůní OBSEDNUTÁ a neustále ji stříkala a říkala, jak krásně voní.