Swiss Arabian Ladies Shaghaf EDP Spr... (12.97 USD)
Shaghaf Oud podle Swiss Arabian je Orientální vůně pro ženy a muže. Vrchní tón je Šafrán ; střední tóny jsouAgarové dřevo (oud) a Růže ; základní tóny jsou Agarové dřevo (oud), Pralinka a Vanilka.

AderTitsoff
Jakmile jsem vešla do tohoto obchodu, zdálo se mi, že slyším, jak někdo volá mé jméno. Ukázalo se, že to byla tato vůně. Když jsem se přiblížila k vůni Shaghaf Oud Swiss Arabian, začala mi šeptat téměř andělským a božským hlasem. Zvedla jsem flakon a okamžitě si všimla propracovanosti, která nebyla vložena jen do vůně, ale i do flakonu. Půvabně mě pohladila po ruce a doplnila mé dlaně vůní, pokud naprostou svatostí.
Probudíte se ve svém oblíbeném megalomanském sídle s krásnou ženou nebo mužem po boku. Sestupujete po červených a zlatých sametových schodech, které vás zavedou z vaší obrovské postele s hedvábným povlečením na hedvábný koberec spolu s vyhřívanou podlahou. Po probuzení vás přepadne hlad a žaludek vás donutí vyrazit do kuchyně, abyste si připravili snídani. Jste však příliš unavení z předchozí noci, než abyste zvládli sejít schody, ale pak si vzpomenete na své početné služebné, které uklízejí i vaří vaši oblíbenou snídani. Vzpomenete si, jak úžasný je váš život, když s potěšením scházíte po teplých a hedvábných schodech. V obrovském okně, které toto majestátní schodiště doprovází, se objeví ten nejkrásnější východ slunce, na jaký jste kdy hleděli. S barvami teplé a zářivé purpurové doplněné růžovou září, která kráčí po obloze a skrz mraky právě nad tou jednou vzdálenou horou, která nemá pro oko žádný detail kromě obrysu, který vytváří. Pak dorazíte na snídani a darujete miliony dolarů uznávaným a propracovaným charitativním organizacím, které zlepšují životy. Jste nejšťastnějším člověkem na světě s nekonečným potenciálem a svobodou. To je Shaghaf Oud Swiss Arabian.

Labellalena
SHAGHAF OUD od SWISS ARABIAN
5 střiků na kůži ve 45 stupních.
1. Středně východní atmosféra (oudový střed): Ano. Síla lepidla Gorilla Glue.
2. Drydown (vysychání): Vůně je velmi silná: 3 hodiny a více. Porodní bolesti.
3. Projekce: 10/10. Délka olympijského bazénu.
4. Dlouhá životnost: 10/10. Opakování filmu Titanic. Více než 10 hodin.
5. Časová nika: Podzim/zima. Předvečer/noc.
6. Vanilka/hlučná dopředu na testovacím proužku po úplném zaschnutí.
* Důležité je poznamenat, že zápis byl proveden po uplynutí 6 hodin schnutí na kůži*.
CHUŤ: Nutella rozpuštěná v horkém mléce. Guyliánské bonbony z belgické čokolády s mušlemi.
POHLED: Čokoládové bonbony se zlatými mincemi (chanukový gelt). Růže zabalené ve zlaté fólii. Oči Benicia del Tora. Oči Billie Eilish. Marlon Brando. Vzor Burberry Classic Check.
ZVUK: Bill Withers - "Ain't No Sunshine". Grace - "You Don't Own Me". G-Eazy a Halsey- "Him and I". Jay Z featuring Justin Timberlake - "Holy Grail".
Vůně: Horká čokoláda v plechovém hrnku. Mochachino s pumpičkou růžového sirupu Monin. Oříškový koláč s krustou z oplatek Nilla.
DOTYK: Kašmír. Pašmína. Kartáčovaná vlna. Sametové válečky, které zachycují psí/kočičí srst. Perský koberec.
Hodnota/cena: 9/10
Tato vůně je jako spratek, který prochází hroznými dvojčaty nebo pubertou, z níž nakonec vyroste. Poměrně ostrá, oudově těžká a na začátku kovová. Pokud jí dopřejete více než 3 hodiny, unaví se ze záchvatu vzteku, který pořádá, a uklidní se k příjemnému spánku. Zpočátku vám může tato vůně pocuchat nervy, ale když jí dopřejete čas a trpělivost, dozraje v láskyplné objetí. Pokud máte v plánu ji nosit ven, mějte na paměti dvě věci: nastříkejte ji alespoň 2 až 3 hodiny předtím a zvažte, zda si ji nevezmete na událost zaměřenou na jídlo. Vanilka a oud přebijí vše, co máte na talíři. Podobně jako když zapálíte vanilkovou svíčku jako ústřední náplň při konzumaci kari apod.
Neváhejte navštívit můj kanál na YT:
YT: Sense of Scents (Smysl pro vůně)
Popisuji vůně ve všech pěti senses❤️.

Pandrea87
Jako vlastník několika niche vůní s mnohem větší renomé, tento Shagaf oud nemá co závidět... orientální, kořeněný, dobrá růže, doprovázená vynikající vanilkou s něčím čokoládovým, opravdu velmi, velmi dobré, vřele doporučuji nákup naslepo pro milovníky žánru

RenataCT
Shrnul bych to asi takto: MARZIPAN a hodně Oud; pak: Hořká ČOKOLÁDA s Oudem. Unisex, bezpochyby! Nenechte se mýlit: Oud je velmi silný a přítomný od začátku do konce!!! Více arabský Oud. Nepřišel mi tak sladký, jak se říká, vůbec není mazlavý a pro mě je to spíš 70% kakaová čokoláda než pralinka. (Varování: bomba!) 💣❤️ 🍫 🪵

Miss.Belli
🤎 Oud, o jakém jsem vždycky snila 🤎
Tato vůně je cenově nejdostupnější verze Oud Bouquet od Lancome, která mi na pleti moc nesedla, ta od Lancome je příliš hutná, skoro jako guma/pálené dřevo, na mě nefungovala ¯_(ツ)_/¯
SHAGHAF JE KRÁSNÝ! Je to jemnější, sladší a mnohem květinovější verze než ta, kterou byla inspirována, proto je ve výsledku podle mě příjemnější.
Lidi, parfémy s oudem jsou velmi specifické, že? Má silnější, "agresivnější" DNA než parfémy, které jsou lehčí, více stejné.
Pro ty, kteří mají rádi a jsou již zvyklí na atmosféru Oud, lze tento parfém považovat za "lehký" ve srovnání s ostatními, které mají také tento tón. Pro ty, kteří mají rádi Oud, ale teprve si na tuto nótu zvykají, je tento parfém skvělým způsobem, jak si ji začít užívat. Pro ty, kteří nemají rádi Oud, opravdu... držte se dál hehe
Jedna věc, kterou se Shaghafem dělám opravdu ráda, je vrstvení! Lidi, každá kombinace je lahodnější než ta další!!! Myslím, že vše dělá VELMI SOFISTICKÉ, takže ho kombinuji i s květinami a gurmánskými vůněmi, je to úžasné.
Krásný, nádherný parfém.
🤎🌹🤎🌹🤎🌹🤎🌹🤎🌹🤎🌹🤎🌹🤎🌹🤎🌹

Whiteken79
Tato žlutá cihla je velmi zvláštní parfém, protože dokáže svým jednobarevným vzhledem oklamat zjevně nikový obsah, který se odhalí při prvním stříknutí.
Je to parfém, který se nijak zvlášť nevyvíjí, ale zhruba po 30 minutách učiní jeden náhlý obrat: akord oud/šafrán, který se promítá do této karamelové sladkosti, se trochu ztiší a ustoupí kakau, čímž se stane méně sladkým. V tomto okamžiku se odehraje malé kouzlo a tiše se objeví růže.
Růže, která skutečně zůstává tichá po celou dobu trvání parfému (což je obrovské množství), ale je tam: stačí se soustředit a okamžitě ji ucítíte, díky čemuž je téměř gurmánský akord najednou velmi elegantní.
Je to unisex parfém?
Četla jsem o mnoha lidech, kteří by ho chtěli mít téměř ženský, ale podle mého názoru je to jen výsledek nápadu, pro který by se tento hypotetický gurmán daný Oudem a Šafránem měl deklasovat směrem k ženám.
Je to parfém, který nás učí něco o arabské představě vůní, v níž právě tyto temné a sladké tóny jsou nejmužnější.
A na závěr zkouška odvahy: nosila jsem ji v horkém (nikoli letním) dni, abych zjistila, jaké to asi je nosit ji v místech, kde je horké a suché klima.
Samozřejmě je v našich představách ohromující, ale také nestydatě smyslná.
Takže možná ne na den u bazénu, ale rozpustilý nástřik večer, a to i při mírných teplotách, podle mého názoru udělá své.
Pěkná hračka.

BizZard
Shaghaf Oud od Swiss Arabian: nádherný paradox!
Jak může parfém, který stojí jen něco málo přes 30 eur, fungovat tak, že se o tom mnohým niche parfémům může jen zdát?
Ale pokračujme popořádku. Objevuji tento malý klenot hojně vychvalovaný na různých blozích, kanálech YouTube a FB skupinách; opravdu mě zaujal: rozhoduji se pro nákup naslepo.
Zaplatila jsem 27,00 eur na známém webu s parfémy a kosmetikou, do 48 hodin mi byl doručen.
Velmi tamarrissimo balení: krabička je leskle zlatá, téměř třpytivá, s reliéfními žilkami, které jako by připomínaly kmen akvilárie (strom, z něhož se získává oud, pro ty, kdo nevědí), a název parfému je vyveden zušlechtěným písmem.
Flakon je zlatý slitek, na 75 ml velmi těžký, hodit ho po někom by mohlo představovat trestný čin za házení tupým předmětem.
Otevřu uzávěr, stříknu... panebože, co to je?
Dostávám strašlivou facku do obličeje - facka by způsobila menší škodu -, oud, oud a ještě jednou oud!
V okamžiku je místnost doslova zaplavena vůní oudu, jediným stříknutím, neuvěřitelné, ale pravdivé.
Šňupnu si, počkám... Znovu si šňupnu: nelíbí se mi to, absolutně ne!
Pak se stane něco, co jsem měl očekávat: Shaghaf Oud se začne vyvíjet. Uplyne asi dvacet minut a právě v nich se projeví veškeré kouzlo malého arabského slitku.
Sladký, sladký, hřejivý, obklopující. Najednou se můj pokoj promění ve sladkou dílnu.
Pralinka přebírá vládu, stále obklopena tím nadbytečným, ale méně agresivním oudem.
Stručně řečeno: gurmánský parfém par excellence!
Přejděme k výkonu: pobuřující (v dobrém slova smyslu). Šílená vytrvalost, dusivá stopa!
Unisex s tendencí k ženskosti; mohu potvrdit, a to i při jednání se zákaznicemi, že něžnému pohlaví se velmi líbí, ale nepřehánějte to s množstvím střiků: maximálně 2-3. Oblíbte si zadní část krku (za ušima) a vyhněte se hrudníku, jinak se vám z neustálého stříkání udělá nevolno.
Rozhodně se mu vyhněte v kanceláři, riziko, že si na vás kolegové sednou, je velmi vysoké; noste ho pouze v zimě, případně při teplotě pod 13 °C. Nezapomeňte, že se jedná o velmi sladký, velmi ženský parfém, proto nedoporučuji nákup naslepo, nicméně za 75 ml nevyhodíte více než cca 30,00 EUR, celkově téměř směšný výdaj.
Kdybych měla tento parfém představit nějakým obrázkem, Shaghaf Oud od Swiss Arabian ve mně vyvolává představu chlápka, který zpívá s megafonem uvnitř knihovny.
Hodnocení vůně 7,5/10
Hodnocení výkonu 10/10
Hodnocení cena/kvalita 11/10

Constantine_ibn
Velmi hustá vůně, bohatá a sladká.Můžete slyšet, že arabský, ale cena je asi 3t.r..Není rafinovaný.ale ne levné, velmi zvláštní.Trvalé a plume, ale nemyslím si, že z těch plume, pro které chcete jít.Koupil jsem, použil a přitom dal na polici.Podruhé nebudu kupovat, ale není zklamán.Alespoň originální vůně ....

YKlaepp
Jeden a tentýž Oud Ispahan ot Christian dior. Objednala jsem si několik vzorků z různých zdrojů, nemohla jsem tomu uvěřit. Je to jedna a ta samá, co se týče výdrže, stopy a otevření vůně. Jak to jen dělají, myslím ty arabské. Oud isfarkan mimochodem stojí asi 300 eur a tuhle jsem koupila za 30 eur. Cítíte ten rozdíl !!!

Jonegz
Je to parfém, který nenechá nikoho lhostejným. Svrchní tóny jsou poněkud umělé a "plastové", pak se umělá vůně vytrácí a já si všímám sladkého, čokoládového oudu. Rozlišuji pralinku, dřevitou vůni, oud a vanilku. Růže si bohužel nevšímám. Stopa, projekce a výdrž jsou 9/10, takže pokud si tento parfém vezmete, zavazujete se, že s ním budete žít, dokud se neosprchujete... Na tomto parfému by mělo být upozornění typu "Pozor! Na kůži snesu maximálně 2 stříknutí a už mám pocit, že zanechávám stopu všude, kam přijdu. Vzhledem k typu vůně bych ho používala na podzim a v zimě a možná na chladnou letní noc.
Když říkám, že nenechá nikoho lhostejným, myslím to doslova. Zdá se mi, že je to vůně, kterou buď milujete, nebo nesnášíte. Například moje matka ji nesnáší. Říká jí "parfém tisíce a jedné noci" a dala mi jasně najevo, že mi zakazuje (ano, čtete správně) se s ní doma parfémovat. Moje nejlepší kamarádka pracuje v parfumerii a zeptala se mě, jestli nosím Dior Addict. Nezdají se mi podobné, ale všimla si jisté podobnosti.
Koupila jsem si ji naslepo a očekávala podobnou kombinaci jako Rose d'arabie (mea culpa) ze soukromé kolekce Armaniho, kterou miluju (růže + oud). Pokud čekáte to, co já, nekupujte si ji, protože jí není vůbec podobná. Spíš mi přijde podobná Oud Bouquet od Lancôme nebo Velvet Rose & Oud od Jo Malone, i když ani o nich bych neřekla, že jsou to klony.
Stručně řečeno:
-Sladká, čokoládově orientální vůně.
-Unisex (jsem žena a nepovažuji ji na sobě za "mužskou").
-Vynikající délka, projekce a stopa.
Pokud máte rádi tento typ parfémů, doporučuji na 100 %. Musím s ním pracovat dál.

Dellago
Shaghaf je pro mě parfém bohů, skutečný parfém par excellence pro ty, kteří mají rádi oudové tóny. Mnoho lidí má k této zlaté notě parfémů výhrady a já se přiznám, že pro mě to není jednoduchá nota, ale fascinuje mě, okouzluje mě způsobem, který nedokážu vysvětlit. Osobně si nemyslím, že bych chodila s parfémem na bázi oudu, ale v tichu svého pokoje si díky Shaghafu připadám jako v muzeu, kde obdivuji obrazy a sochy bizarních tvarů a barev, kterým sice nerozumím, nebo se mi dokonce nelíbí, ale přesto tam stojím, fascinovaná, a obdivuji tyto výtvory. Umění na nás takto působí, takže Shaghaf je pro mě uměleckým dílem v podobě parfému.
Každý, kdo měl tu čest poznat Oud Bouquet od Lancome, bude mít představu, jak tento parfém voní, oba mají stejnou čichovou pyramidu a podle znalců jsou to velmi, velmi podobné vůně, jako dvojčata kráčející vedle sebe. Dobře strukturovaný parfém s dokonalou rovnováhou mezi sladkou a hořkou vůní, růžemi a kouřovými nuancemi... oud od začátku do konce. Je to působivá vůně, ale na mé kůži je velmi smyslná, ženská a tajemná, zatímco na chlupaté ruce mého přítele působila ještě silněji, vůně alfa samce. Tento parfém je bomba, přátelé, ale v dobrém slova smyslu; opravdu zasáhne. Vydrží vonět až 12 hodin a naplní celou místnost. Flakon si ve své jednoduchosti zaslouží WOW, není to nic menšího než "zlatý prut", tak průzračný a lesklý, že odráží naši image, upoutá pozornost a obohatí každý toaletní stolek. Skvělá je i cena, já jsem tu svou koupila v nabídce za pouhých 23 eur/100 ml. Je to fantastický parfém, který kdyby byl ve flakonu od Amouage nebo Toma Forda, vypadal by skvěle a určitě by se mu dostalo uznání, které si zaslouží. To je tip...
Shaghaf Oud od Swiss Arabian je v současnosti můj nejoblíbenější arabský parfém.

La DameDeNoir
Koupila jsem si ji naslepo, využila nabídky Notina a na základě komentářů, které říkaly, že je velmi podobná Oud Bouquet od Lancôme, kterou miluji, ale nemohu si ji dovolit (možná bych si ji nekoupila, kdybych mohla).
Ano, opravdu vypadá jako Oud Bouquet. Ale podobá se mu stejně, jako se čmáranice malého dítěte podobají Miróově malbě nebo neoklasicistní socha originálu z 5. století před naším letopočtem v Athénách. Celkově vzato, když se podíváte na cenu, nejspíš to stojí za to.
Flakon je těžký a honosný a krabička, nadměrně velká na to, co je uvnitř, jako by odpovídala mnohem dražšímu parfému. Po čerstvém nanesení je v ní cítit jistý spálený gumový podtón a poněkud syntetická růže, která je cítit spíše pelargonií než růží, ale to jsou tóny, které proniknou, jen když držíte nos velmi blízko u ruky. To vše pod rozptýleným sladkým obláčkem, který jako by rozmazával kontury všech tónů. Je skutečně velmi silná a předpokládám, že velmi dlouho vydrží. Pokud ji však ucítíte z dálky, je z 80 % podobná vůni Lancôme. Méně květinová, méně likérová, plošší, sladší, trochu hranatější, ale také ne příliš jedlá. Kromě výše zmíněných tónů se mi zdá, že je v ní cítit pačuli a špetka koření.
Není špatná, ale jako cenově dostupná oudová vůně mám stále raději Oud Touch od Francka Oliviera.
Edit: stejně jako u jiných arabských parfémů, které jsem zkoušela, je sušení mnohem lepší než výstup: ztrácí ty syrové chemické tóny knižního inkoustu a krému na boty a získává příjemný čokoládový, kadidlový nádech, velmi útulný a romantický. Po mnoha hodinách zůstává příjemná vanilka s tóny čokolády a tonky a jakési velmi jemné kadidlo. Oud je sotva znatelný jako nádech asfaltu. Délka je vynikající, ale na rozdíl od toho, co zmiňují ostatní uživatelé, je stopa, kterou jsem dostala, nenápadná: možná proto, že jsem se bála, že mi nebude chutnat nebo že mě bude bolet hlava, jsem ji aplikovala s velkou obezřetností.

remikhayma
#Shaghaf_Oud od #SwissArabian fragrance house. Tento parfém je EDP koncentrace.
Tento parfém má zatím spoustu recenzí a lásky od uživatelů. Většinou každý, kdo hodnotil #SwissArabianPerfume house, se v určitém okamžiku zmínil o shaghaf oud.
#Představení:
Lahvička typu zlatá tyčinka s magnetem na otisky prstů a ne příliš kvalitní lahvička, přesto slušná za nabízenou cenu. Tento parfém stojí spíše na své šťávě než na flakonu stejně. Vypadá to podobně jako Scentstory 24 Gold. Vizuálně jsem ho neviděla, ale obrázky mi ho tak trochu připomínají. Pěkně stříká šťávu a mám 75ml lahvičku.
#How_Did_I_Felt:
Tohle je sladký oud. Vůně růže, šafránu, oudu se dokonale mísí s vanilkou. Tato vůně je jedinečná. Úžasná a dodává příjemný gurmánský pocit těžké sladké růže po celý den. Přechod z vrchní nóty do základu pro mě její zůstává stejný myslím. Po vrchní nótě se nic moc nemění. Cítím ji stejně až do konce. Při vůni vanilky jsem měla chuť se najíst. Nejdřív jsem si myslela, že to bude vonět jako Mancera Roses Vanille s trochou orientálního oudového nádechu. Ale tahle je jiná, není v ní dominantní jen růžový tón, místo toho je vanilka zesílená stejně jako oud.
#Výkon:
#Sillage/#Projekce: Nejlépe řečeno je to Beast Mode. Obratník pro milovníky gurmánských vůní. Určitě dokáže zaplnit místnost. Používala jsem ji v létě a ano, šla jsem s více střiky i po upozornění, takže jsem po chvíli cítila cloying.
#Longevity: Bezpochyby... je to #zvíře, pokud jde o dlouhověkost. Vydržela mi kolem 10h a necítila jsem čichovou únavu, což znamená, že byla dost těžká, protože můj nos snadno oslepne po pár hodinách, pokud nastříkám těžkou vůni. Jděte s omezeným množstvím sprejů, protože jsem se na tom letním poslechu nepotila a hlavně jsem byla v klimatizované místnosti. Nemůžu si být jistý, že teplo a pot smíšené s tím, jak to může bum bomba.
#Occassions: Vůně je vhodná na běžné večery nebo noční procházky. Formální příležitosti nebo pro obchodní schůzky nejsou moudrou volbou.
#Věková skupina: Je to unisex. Mladá krev s vyzrálým myšlením může dát šanci, ale ne příliš mladým lidem. Muži a ženy ve středním věku si mohou vždy vyzkoušet.
#Komplimenty: Může vám přinést komplimenty. Jeden jsem dostal nevyžádaný.
#versatility: Na webových stránkách inzerují pro léto a já jsem v létě také používala, ale ne každý si tuto orientální gurmánskou tak trochu sladkou a oudovou vůni zamiluje, zejména na léto nebo jaro. Takže na zimu a podzim bere go s touto.
#Cenová hodnota: Stojí za to. Je tak cenově dostupná, asi 2000INR/115SAR.
#Overall_rating: Mohu dát za tuto vůni je 9/10, pokud u dont love sladké nebo oud v létě. Pro odvážné milovníky sladkých oudových vůní, jako jsem já, 10/10.
Recenze je zcela na základě mé osobní zkušenosti s touto vůní.
- Děkuji.

zmeyouchka
Jsem závislá od prvního setkání. a to i přesto, že nemám ráda sladkosti a zatím se věnuji chyprám a smradům všeho druhu.
když ji posloucháte současně, tahle je ostřejší (asi šafrán), silnější, hlasitější. ale když je sama, okamžitě se vám vybaví oudový buket (oud, vanilka, pralinka).
Je to zatraceně dobré.
Teď chci jak ten bouquet, tak tuhle sladkou. vyzkoušela jsem ji na vlastní kůži.

Darkbeat
Odklon od značkové parfumerie je díky těmto typům parfémů stále snazší. Parfémy bestiální kvality a s vynikajícím výkonem, a to jak v délce trvání, tak ve stopě. Čím více těchto malých skvostů nashromáždím, tím méně si vzpomínám na současné značkové řady. A když to trochu zrekapituluji, tak letos se do mé sbírky dostalo jen pár značkových parfémů, které vyšly z pece.
Vrchní tóny jsou velmi intenzivní a léčivé šafránovo-dušičkové kombinace, s lehkou čokoládovou a dřevitou aureolou, ale velmi jemné, a v pozadí skutečná orientální krása. Pak intenzita šafránu klesá a vedle něj se začíná objevovat nesmělá růže, nejprve trochu pudrová, pak se pomalu oprašuje a získává velmi přirozené sametové nuance. Tuto směs růže a šafránu zdobí slabý oudový základ, velmi dřevitý, léčivý a krémový, s jemnými tóny čokoládové vanilky a velmi kontrolovanou sladkostí. Postupně tento základ postupně přebírá vládu a růže ztrácí na intenzitě, čímž se znovu vytváří vůně lehké, parní růže, která je ponořena do fontány vanilky a pralinky, se vzácným dřevitým a kouřovým podtónem. Tento druh vůně mám ráda a navzdory vanilce a pralince nepůsobí jako pravá gurmánská, v tomto ohledu je velmi dobře vyvážená, spíše jako pologurmánská, protože navzdory všemu je v pozadí cítit lehká nitka lahodné krémové čokolády. Nádherný arabský parfém, trochu gurmánštější interpretace typické kombinace růže a oudu, i když nikdy nejde o plnohodnotný gurmán, protože to není příliš sladká vůně, ale v tomto smyslu si pohrává.
Výkon tohoto parfému je velmi dobrý, přesahuje 9 hodin na kůži, s velmi výrazným probuzením, přinejmenším první hodinu, pak se postupně snižuje a zůstává v mírném až suchém stavu, výkon, který bychom mohli v obecné rovině kategorizovat jako velkolepý.
Použití tohoto parfému se hodí spíše do chladného a mírného počasí a samozřejmě je to vůně nočního charakteru, i když bychom ji mohli použít i přes den, pokud nás počasí doprovází. Čeho bychom se měli vyvarovat, je jeho použití v horkém podnebí, kde by nadměrné teplo mohlo nasytit čich, který není na tento typ arabských a pologurmánských vůní zvyklý.
Tento parfém stoprocentně doporučuji těm, kteří mají rádi květinové a dřevité orientální vůně s nádechem gurmánství. Směšně drahý parfém, za to všechno, co nabízí, kvalita složek a optimální provedení, s téměř přesnou vůní k velmi drahému "Oud Bouquet" od Lancome, a který by měl být ve sbírce každého milovníka dobrých parfémů.