Layali Rouge Swiss Arabian pro ženy

Layali Rouge Swiss Arabian pro ženy

tropický
růže

Layali Rouge podle Swiss Arabian je Floral Fruity vůně pro ženy. Vrchní tóny jsou Ibišek, Santalové dřevo a Kokos; střední tóny jsouBroskev a Růže ; základní tóny jsou Květinové tóny, Mango, Ananas, Papája a Citrón.

Ibišek

Ananas
Papája
Citrón

ThatGothBBW

Jsem ráda, že si někdo jiný myslel to, co já, je to zatraceně podobné Paris Hilton pro ženy od Paris Hilton. Nebo dokonce YZY white point. Ale tohle je o hodně šťavnatější a šťavnatější.

Rozhodně působí jako super ovocný šampon. Je ale strašně příjemný!

VŮBEC to nevoní po středním východě. Nejsou v ní žádné skutečné dřevité tóny, oud ani žádné drsné květiny. Rozhodně to voní jako vůně pro celebrity, B&BW nebo dokonce Victorias secret.

Touto vůní nikoho neurazíte. Je to ovocná bomba. Prostě voní jako salát z tropického ovoce se spoustou přírodních cukrů. Je to rozhodně davová vůně, nebo přímo masově přitažlivá vůně.

Doba nošení, projekce atd. je podle mého názoru podprůměrná. Nejlepší období pro nošení je určitě jaro a léto.

Je tato vůně přelomová? Ne, ale je příjemná? Ano, opravdu je. Voní tak, že by se dala jíst! Tohle by bylo báječné pro vrstvení!

Celkově je to naprosto krásná vůně, už jen ten flakonek stojí za koupi. Ale pro mě kvalita na dobu nošení strašně moc chybí. Takže kvůli tomu si nedokážu představit, že bych si ji koupila znovu.

Kim Kirk

Zakoupila jsem sadu 21 vzorků švýcarských arabských parfémů. Dnes je to Layali Rouge. Když jsem ji poprvé nanesla (je to olej), můj první dojem byl jako prací prášek a třešeň. Tak jsem se přišla podívat, jaké tóny bych měla cítit. Při druhém průchodu cítím mango a možná ananas. Je to intimní vůně a musím si schválně přičichnout k místům, na která jsem ji nanesla na kůži. Tohle pro mě bude pasé a nebudu si kupovat plnou velikost flakonu. .

JLandrau01

Obdržel jsem to poté, co jsem o této značce tolik slyšel. Řekla jsem si, že tuto krásnou lahvičku přidám do své sbírky. Jsem také v tropech, takže jsem si řekla, že to bude ideální pro naše horké počasí. Je to vůně velmi blízká pokožce. Je ideální pro intimní chvíle nebo dny, kdy se chcete jen tak postříkat něčím lehkým. Doporučuji ji jako pokládací vůni k ovocným květinám nebo pokud chcete přidat ovocný tón do čisté vůně. Já v ní mám hodně papáji a manga. Kokosu v této vůni moc nedostanu, a to jsem doufala. Čekala jsem, že se bude promítat trochu víc, ale není to patrné, pokud nejste blízko. Celkově stála za ty peníze, které jsem za ni zaplatila. Na základě recenzí jsem očekávala, že se bude promítat více, ale tato vůně mě zklamala.