Swiss Arabian Unisex Shaghaf Oud Ton... (39.99 USD)
FragranceX.com 1 product for 39.99 USD
Jomashop.com 1 product for 39.99 USD
FragranceNet.com 1 product for 44.79 USD
Shaghaf Oud Tonka podle Swiss Arabian je Orientální Vanilla vůně pro ženy a muže. Shaghaf Oud Tonka byl/a uveden/a v roce 2023. Vrchní tón je Mandle ; střední tóny jsouTuniský pomerančový květ, Skořice a Turecká růže ; základní tóny jsou Fazole tonka, Vanilka a Jantarové dřevo.

tdavis99
Věděla jsem, že to bude dobře vonět, ale nečekala jsem, že to bude fungovat na takové úrovni. To je výklenek kvality, To je to, co TF Vanilla sex měl být, pokud chápete, co mám na mysli ! Pokud máte rádi mandle,tonku , vanilku je to vaše znamení si to koupit. Je to Absolutně blind buy worthy a back up bottle worthy. To je můj oblíbený od švýcarského arabského nyní. Výkon je vynikající !

MissSL
Jako když válíte marcipán v kuchyni při otevřeném okně a vůni pomerančového keře, která se nese v jemném vánku.
V této vůni je NULA OUDU, ignorujte recenze, které říkají, že voní po oudech. Mohu jen hádat, že je to jantarové dřevo, které lidé považují za oud (a nejsou si vůbec podobné). Swiss Arabian zřejmě jen využil svou velmi oblíbenou řadu k vydání této pod.
Je to mandlová vanilka s trochou lehkých květin na jantarovém základu. BDK Velvet Tonka jsem zatím netestovala, takže se k tomuto srovnání nemohu vyjádřit. Chápu, proč ji lidé srovnávají s Hypnotic Poison, nicméně tato je pro můj nos mnohem jemnější, protože na Hypnotic Poison něco nesnáším, (jediný Poison, který jsem kdy nosila, byl originál). Je to pro mě nositelná alternativa k Hypnotic Poison, ale pravděpodobně si ji schovám na jaro a dál, protože osobně dávám přednost mnohem těžším vůním v chladném počasí.
Fantastická prezentace této limitované edice řady Shaghaf Oud je opravdu to, co mě přimělo ke koupi naslepo, a nejsem zklamaná. Všechny pro mě vylepšují DNA, kterou replikují.

Mzz_Gg_
Jedná se především o mandlovou bombu. Celkově velmi těžká vůně, dlouho vydrží a má dobrou projekci. Vůně je krásná. Osobně nejsem milovník tonky ani mandlí, ale tuhle ještě snesu😊. Rozlila jsem si trochu této vůně do pokoje a 2 dny jsem nic jiného necítila, kdykoliv jsem vešla do místnosti. Pokud máte rádi ty dva zvýrazněné tóny, tohle bude sen.