Tiffany & Co Tiffany pro ženy

zemitý
pačuli
fialkový
růže

Tiffany & Co podle Tiffany je Floral vůně pro ženy. Tiffany & Co byl/a uveden/a v roce 2017. "Nosem" za touto vůní je Daniela Andrier. Vrchní tóny jsou Mandarinka, Bergamot a Citrón; střední tóny jsouKosatec, Růže, Černý rybíz a Broskev ; základní tóny jsou Pižmo a Pačuli.

Mandarinka
Citrón

Kosatec
Růže
Černý rybíz
Broskev

Pačuli

Isisms1

Ve vrchní části tohoto parfému je hodně pačuli, takže pokud ho nemáte rádi, ani ho nezkoušejte. Je zvláštní, že když ho nastříkám, cítím jen dřevitou pačuli (kterou nemám ráda), ale po pár vteřinách už ji jakoby necítím a je taková citrusová, svěží, dokonce cítím i něco sladkého (velmi málo). Je to čistý, elegantní parfém pro ty, kteří mají rádi jemnější vůně.

Любовь.Данилова

To je úžasná věc! Přečetl jsem si komentáře před nákupem pro rok 2018 a výše. A čím výše, tím lepší hodnocení. Pravděpodobně po vůni černé depresivní Kirche-Schmirke a podobně lidé sáhli po příjemné, lehké a křišťálové. Velmi příjemná, jemná, létající chuť. Moc jsem to chtěla, nálada je s odchodem maminky velmi tragická. Trochu to zvedne náladu. Je to krásné.

Miss-Tress

U šperků se to příliš neliší od parfumerie: existují masově vyráběné a "pravé" šperky. Pravý šperk zahrnuje ruční nebo polotovar, a to i na zakázku, se zasazením zlata nebo platiny a drahých kamenů. bižuterie, všichni víme, co to je, a pak "mezi" existuje něco, co se nesprávně považuje za šperk (technicky by to byl haute-bio-jewellery) a zahrnuje použití zirkonů a všudypřítomného stříbra 925 nebo rhodia, nebo dokonce oceli.
Kdysi dávno šperky vycházely ze základní koncepce: tolik a tolik za kámen, tolik a tolik za kov, tolik a tolik za zpracování a tolik za cenu hotového výrobku, tečka. Z toho vyplývá, že levný nebo nepříliš drahý kov = levný šperk.
Pak je tu zvláštní fenomén, skutečný společenský mor, kterému se říká "pandora" nebo "srdce Tiffany". Říká se tomu stříbro? No, já si stále účtuji téměř cenu zlata, protože je na něm moje srdíčko, a zpřístupňuji svůj výrobek i obyčejným lidem, ale stále je to stříbro, i když za stejnou cenu najdete zlato u neembosovaných zlatníků. Ale já jsem Tiffany a určuji trendy. Cože?
Proto slečna Tress dál kupuje rubíny, safíry, akvamaríny, zlato... a kolem sebe vidí hojnost malých stříbrných srdíček s nápisem "prosím, vraťte..." nebo přívěsků pochybné ryzosti, ale jisté reálné tržní hodnoty: nula, klidně to zkuste prodat dál. Spoiler: Na trhu se stříbrem, opracovaným i neopracovaným, se prodává po kilech, aby vydělalo sotva přijatelnou částku. Tiffany samozřejmě nadále prodává svou vysokou řadu, ale za dvojnásobně nedostupné ceny, protože k ceně drahého kovu musíte připočítat cenu značky, což má za následek, že za stejné peníze můžete koupit diamanty s více karáty, trochu jako u Cartiera.
Dobré.
Řekněme, že si Tiffany pamatuji jinak. V mých představách je to místo, o kterém snila Audrey Hepburnová, přestože "diamanty před čtyřicítkou vás dělají kýčovitými", malé černé šaty, perly a dánský (pečivo) v ústech.
Tento parfém bohužel nepřipomíná "snídani tiffany", připomíná "tiffany přívěšek se srdíčkem". Pryč s kouzlem. To, co zůstává, je přijatelná a velmi dobře nositelná květinově čistá pižmová roztomile ovocná talkatina.
Velmi "generická", neškodná, hrající si na naprosto bezpečném území... ale snadno nositelná masou lidí, kteří jsou ochotni si ji koupit, protože "na ní stojí Tiffany" a "Tiffany znamená eleganci".
Bez pověsti a chvály, nositelná vůně, ale vůbec ne výrazná, řekněme, že je to "standardní reklama", toť vše.

Querysu

Četla jsem téměř všechny negativní recenze na tento parfém a líbí se mi, takže to nebude masově vyráběný parfém. Koupila jsem si ho na procházce v "El Corte Ingles", chtěla jsem najít nový podpisový parfém, protože od té doby, co kolegyně před lety začala nosit ten můj, jsem se rozčarovala a už jsem ho nepoužívala každý den. Nevím, proč mě zaujal stánek Tiffanys a mezi všemi jejich parfémy právě ten originální (i když všechny byly krásné). Na mně hraje velmi dobře a je to pižmová vůně, svěží, ale s osobitostí a velmi sexy. Nemá nic společného s těmi směšnými komentáři, které jsem četla a které mě zpočátku zklamaly, když jsem si ji koupila v domnění, že jsem si koupila obyčejnou vůni, jak někteří tvrdí. No od té doby až do teď jsem si kupovala možné signature parfémy, až jich mám teď tolik, že nikdy nebudu mít jedinečnou vůni, která by mě identifikovala, protože každý den nosím jednu 😅 a všechny miluju stejně. V celé mé sbírce není žádná jiná vůně, která by se svou vůní podobala tomuto parfému Tiffanys, který mi přijde tak sexy a rafinovaný. Každopádně tím chci říct, že by se každý měl řídit svým vkusem a ignorovat špatné komentáře, protože svět by byl nudný, kdyby se všem líbilo to samé.

emiliana.m

Podle obalu a flakonu jsem si představovala něco "krystaličtějšího", "klidnějšího", ale jak už tu lidé psali, její patchoulli navazuje na chanelovskou atmosféru, miss dior edt, hlavně ty vintage, takový ten spálený chypre, znáte to? hodně mi to připomínalo, nelíbilo se mi to, myslela jsem, že to bude jemnější a delikátnější, ale možná je to mým čichem, který tuhle notu nepřijímá, pro mnoho lidí to může být delikátní. I tak ji ale řadím k elegantním a jemným parfémům. Nemá příliš výraznou vůni, takže to není parfém, který by vyvolával rozruch, ale spíš působí elegantně a čistě.

Thiago Fonseca

Parfém, který prodává obraz, jehož obsah je zcela odlišný. Čekala jsem svěží, klidný, zelený a klidný parfém, ale překvapil mě punc pačuli a citrusových a květinových tónů.

Úvod je velmi silný, připomíná Coco Madeimoselle od Chanelu. Byla na mě velmi palčivá, velmi chyprová jako CM, Elysee, Miss Dior EDT. Postupem času se zklidňuje a stává se více citrusovou a pižmovou, s nádechem minerality. Necítím kosatec, který obvykle cítíme, je tu zelený, ve stylu Infusion D'Iris. Je to, jako by vzali Pradu a Chanel a smíchali je dohromady. Vynikající parfém, elegantní a moderní.

Espartaco

Triliontá verze něčeho, co pluje někde mezi Amor, Amor Cacharel, Coco Mademoiselle a Death is beautiful. Protože ji uvedla na trh společnost Tiffany & Co., nemůže být příliš fosforeskující, takže je vyrobena s naředěnou konzistencí, aby vypadala elegantně a po americku, jemně, neinvazivně. Stopa je k smíchu, výdrž je k smíchu, objektivní kvalita je chcaní do větru a vůně, to už je na vkusu každého, pro mě je to neobvyklá sprostota, že dům s takovým renomé jako Tiffany's prodává tyhle tropické mlhy, které byste našli v Primarku. Ale všechno je to zabalené do krásné modré barvy značky, takže si alespoň myslíte, že jste si koupili něco luxusního. Řekla bych, že je to úlet, ale už je to tak dávno, co mě překvapila ta zlodějina, kterou se parfumerie stala, že mě to ani nerozčiluje.

Osvěžovač vzduchu na záchod Brise s vůní baleného pižma na praní za osmdesát liber.

Stella Bu

Nejsem velkým příznivcem těžkých vůní, takže pro mě je tato lehce sladká, čistá a mýdlová vůně ideální. Dokážu si představit, že bych si ji vzala na sebe před večeří s partnerem nebo po sprchování, když bych šla se svým milým do postele, a on by mi jen říkal, jak skvěle, čistě a sexy voním:)) Sladkost Tiffany je velmi přirozená, takže si lidé mohou myslet, že je to vaše přirozená vůně plus luxusní mýdlo...
Nepříjemné na tom je, že je to moc drahé ...jak už tu hodně lidí zmínilo...ale to je jako s klasickými kvalitními a dobře padnoucími černými šaty...většinou to, co je klasické a nejobyčejnější a přitom hezké - je opravdu drahé :)) v dnešní době není problém najít něco neobyčejného...ale je problém najít hezké, čisté, luxusní, přírodní, klasické věci - jako je Tiffany.
Jsem velkou fanynkou této vůně...ale svůj flakonek jsem koupila na ebayi za poloviční cenu - nejsem si jistá, jestli bych si ho koupila za skutečnou cenu :) A taky se mi líbí, jak se mi líbí...

Перпетуя

Bylo by dobré, kdyby personální oddělení Lietu sledovalo Fragranticu! Pak by mnozí konzultanti, kterým se podařilo - obětavou silvestrovskou prací, kreativním hledáním nadšených epitet a imitací předorgasmických vzdechů - zvýšit prodej Tiffany&Co, dostali ocenění.
[Miluji, když se najdou hrdinové ocenění..... zejména kvůli vybělujícímu efektu vánočního zázraku].

Dostal jsem Tiffany&Co. Sama bych si ji samozřejmě nekoupila: jsem imunní vůči epitetům a alergická na vzdechy, ale za takové peníze si můžu vybojovat výklenek.
Ale dali mi ji jako dárek - a já jsem šťastná. Jsem upřímně vděčná neznámé prodavačce, která obdarovaného svedla historkami o nadpozemské kráse-sexuálnosti-šikovnosti vůně.
...Ne, no, samozřejmě lží. Jakápak sexualita, proboha! - Komorní pižmový pudr s mandarinkou a květinami.
Ale tak roztomilá. Hodná holka; svědomitá, ochotná úřednice.
Samozřejmě ne o diamantech. Ani jednou o luxusu. Ale ne.

Ale přece nemůžete říct dámě, která touží všechny šokovat na firemním večírku (a konečně se zbavit všech těch tašek): "A vezměte si Tiffany&Co, tak slušivé, klidné, milé - i tchyni se to bude líbit...!"!!!! Vždyť kupující si na váš odznak plivne.
A pod příběhy o lesku, třpytu a sexualitě, které se nedají nacpat do žádného manželství - novinka je dobrá!

...Co bych k tomu dodal, obchod je čas, obchod je čas. Korporace je vzácný bastard, práce je stálá. Jsem spokojená, že jsem si pořídila Tiffany&Co - budu ji zatím nosit sama, omrzí mě - dám ji kamarádkám; sirotkem rozhodně nezůstane: tichá, úhledná, do každého počasí, láskyplná euro-muzika.

MellyHelly

Tady je, ve svém třpytivém a v podstatě zbytečném obalu, protože tento parfém reprezentuje naši dobu, tedy dobu stříbrných náramků Tiffany na každém, moc hezkých, mám je ráda, ale Tiffany bylo hlavně zlato a diamanty, včetně těch šílených žlutých diamantů.
Starý obchod Tiffany byl plný malých holčiček s maminkami v oddělení "stříbra", ale opravdu hodinové fronty!
Dole bylo oddělení "nedostupné", téměř prázdné, lidé se tam potulovali jako v muzeu: hledali a nedalo se tam koupit.
Věci, po kterých se vám lesknou oči.
Parfém představuje tuto popularizaci symbolu luxusu: předražené slevy.
Slabá ve vůni, ale houževnatá v trvání, chemická, ale příjemná, průzračná květinová trochu štiplavá a neodbytná.
Pěst pochybných citrusů, nevyhnutelný dotek rybízu, pačuli očištěné od posvátné špíny, trocha jemného kosatce et voila: dokonalý parfém k náramkům! Jeden i druhý předražený.
Není to špatné, dá se to nosit, ale myslím, že si Tiffany koupím, až vyrobí parfém, který rozzáří mou amygdalu stejně jako její diamanty mé oči.

Edit 24/12/2018
V těchto dnech jsem ji vyzkoušela znovu a trochu přehodnotila. Rozhodně je to příjemná květinová vůně s čistým pižmovým podtónem, velmi moderní, ale s jemnou elegancí, není to kýč! Myslím, že v kombinaci s jednoduchým elegantním stylem může slušet každému. Nemyslím si, že je jen pro mladé dívky, vlastně bych byla raději, kdyby dámy v určitém věku chodily ven a používaly takové parfémy, místo aby se nechaly strhnout do temné propasti chemického cukru.

Meanie

Myslím, že ti, kteří píší "mýdlo", "kompotik" atd., prostě tento parfém neměli na sobě ani den! A pokud ho měli na sobě, tak ho necítili od boku a rozum jim říkal "fuj! levný, ne můj".Prostě, jak píší: "na sousedství v Letualu", už vyvolal opovržlivé vystrčení spodního rtu a hlavní opovržení - nízká cena.No, ať si zůstanou u svého. vždyť každému, co jeho jest!
A je mi líto, že se na tento výtvor sneslo tolik negativity. Napíšu tedy o svých pocitech z něj.
Kosatec (dominantní), růže - něžná a laskající, pižmo - lahodné a vábivé (velmi umírněně), broskev - jako kapka rosy, sice malá, ale zvonivá. Citrusy - nekapající a aplikované a jen tak naoko. Pačuli ... můj názor, že jsou zde tak šikovně přidané, že to, jako základní nota, způsobuje hlavní rozkoš.
VŠEM věkovým kategoriím, oceňujícím tyto složky, bude tento parfém po chuti. dokonale se otevírá, perfektně rozehrává všechny aspekty složek a prostě způsobuje stav příjemné nálady. ALE! Vůně je nálada a stav mysli. každý má tu svou. otestujte. nestyďte se za cenu :). přečtěte si, na čem závisí.
P.S. Výdrž vůně - mega.

CB23

Vyzkoušela jsem ji dnes spolu s 15 dalšími dámskými vůněmi, tato byla snadno nejhezčí, nechápu ten hate, ale zdá se, že je to tady docela běžné u každé nové vůně, pokud není divně vonící, většina ji bude nenávidět, ale pokud je jiná, je jedno, jak voní, většina bude tvrdit, že ji miluje.

Nemám důvod mít nebo nemít ráda Tiffany, takže jako nezaujatý názor to bylo opravdu dobré, i když požadovaná cena je trochu vysoká..na druhou stranu, pokud Le Labo & Frederic Malle může chtít více peněz na vůně, které voní mnohem hůře, pak *shrugs*

deb72

Diskrétní a nevtíravá vůně, vhodná do práce nebo na nákupy. V úvodu citrusová, cítím hodně mandarinky, ale pak mi chybí kosatec a pačuli (necítím je). Je to však parfém, který na sebe nezanechává vzpomínku, anonymní, po dnešním přivonění bych ji zítra nepoznala. Dala bych mu dostatečné hodnocení, kdyby se neprodával za tak přemrštěnou cenu, za tu rozhodně nestojí!

La DameDeNoir

Kdyby to uvedla na trh Zara, Mercadona nebo podobná společnost, bylo by to "no, OK".

Ale v případě Tiffany to nefunguje. Nehodí se to.

Je to už poněkolikáté květinově-ovocná šťáva, která vám připomíná něco, o čem nevíte, co to je, co už jste předtím cítili na desítkách míst, desítkykrát (že by osvěžovač vzduchu v koupelně...?). Lilie z La Vie Est Belle, kombinace mandarinky a pačuli z Cocó Mademoiselle, bílé pižmo ze stovek dalších. V lahvičce, která jako by říkala "jsem lepší než ostatní, protože mám peníze a všichni ostatní jsou nuly". Další plochý, bezcharakterní parfém, vyrobený na předpis, s úřední a vulgární elegancí.

Ještě do konce roku ho uvidíme v sekci výhodných nákupů, že? Včas.

ZenBunny

Před dvěma dny jsem si k tomuto parfému přivoněla v Bloomingdales... druhý den jsem se vrátila a koupila si ho.

Je naprosto zářivá ve své jednoduchosti..
Rozhodně na mě působí jako Chanel, ale ještě jsem neobjevila žádnou, která by mi seděla.
Tento parfém v sobě zahrnuje vše, co jsem v poslední době hledala.

Elegantní a jiskřivá
Dostatečné množství pačuli, které uzemňuje citrusový jas.
Kosatec není přehnaný ani křiklavý.
čisté pižmo šeptá v pozadí
Sofistikovaná, ale přesto minimalistická

Podpis lásky na první přičichnutí