Pure Seduction Victoria's Secret pro ženy

Pure Seduction Victoria's Secret pro ženy

bylinný
kyselý

Pure Seduction podle Victoria's Secret je Floral Fruity vůně pro ženy.

Vonné složky

Švestka
Frézie
Heřmánek

CamiAckerman

Ufffff, to se mi líbí! Z klasické řady Victoria's Secret je to zatím můj nejoblíbenější spolu s Aqua Kiss. Hodně si ji užívám hlavně v karanténě, protože je svěží, čistá a snadno se používá, navíc na mně hodně vydrží.

Moc se mi líbí jeho šťavnatý nádech a čistá, mýdlová vůně... velmi šťavnaté a svěží ovocné mýdlo.
Velmi chutné, pokud máte rádi sladké, svěží a citrusové vůně...

SamanthaIzabella

Před několika měsíci jsem si řekla, že chci vyzkoušet vůni Victoria's Secret, a pustila jsem se do zkoumání vůní na internetu, až jsem se rozhodla pro tuto vůni. Koupila jsem si ji naslepo přes Arome Mexico a opravdu toho nelituji.

Má velmi sytou vůni, vůni, na kterou sice moc nejsem, ale vybírám si ji v tělových mlhách, které jsou spíše příležitostné a nositelné. Když se rozprašuje, vynikne nádherná ovocná vůně švestky, trochu nakyslá, ale vynahrazuje ji sladkost frézie a svěžest heřmánku. Výsledkem je sladká ovocná vůně s malým nádechem "čistoty/svěžesti", která je ideální pro každodenní nošení, snadno se nosí a je univerzální. Má skvělou rovnováhu mezi svými tóny.

Co se týče stopy, mohu říci, že je středně silná, nebo o něco více než středně silná. Je velmi znatelná... Doba trvání je však poměrně lehká. Obvykle vydrží maximálně 3 hodiny, takže pokud ji plánujete použít na delší aktivitu než jen na obyčejnou cestu do supermarketu, budete ji muset znovu použít. Přesto tento faktor nevidím jako špatný, protože je levný, pěkně zabalený, krásně voní a má příjemnou vůni.

Amar

Ovocná, sladká a velmi "šťavnatá", má svěží nádech, a pokud vám to pomůže, je méně sladká než kokosová vášeň, sladší než aqua kiss a svěžejší než sametové okvětní lístky, myslím, že pokud máte rádi tělovou mlhu, je to must have hehe.

Mám ji moc ráda, je super příjemná a univerzální: Na každý den, do práce/do školy/na univerzitu, na běžné vycházky nebo i na rande. Je tak příjemná pro každého, že se super snadno nosí a no, každý ji má rád. Moje rodina si myslí, že voní po jahodách nebo po jahodách. Riiico

Balení 10/10
Poměr cena/výkon 8/10
Vůně 10/10
Trvanlivost 7/10
Probuzení 7/10
Všestrannost 10/10

ShadowsofLight

Ano. Naprosto mohu potvrdit některé z předchozích komentářů k tomuto tématu; je to jako nějaký druh catnip pro muže... a trefně pojmenované.

V té době (16-18 let) to pro mě ale byla dobrá signature vůně, která se nepletla s žádným ročním obdobím. Klikla jsem na "léto/noc", ale rozhodně se dala nosit kdykoli. Nikdy nebyla příliš těžká, ale snese horko i zimu, vlastně pořád obdivuju její perfomance a to o ostatních produktech VS/BBW většinou tvrdit nemůžu (nemůžu samozřejmě mluvit za současné složení, přijde mi, jako by v poslední době všechno oslabilo).

Jednalo se o atraktivní tmavě bobulovo-švestkovou vůni s bílými květinami, která mi osobně nepřišla příliš sirupovitá nebo přeplácaná. Měla také lehce trpký nádech (možná rebarbora?) a měla jsem pocit, že pomáhá vyvážit a kompenzovat přeslazené ovoce. Není to nejsofistikovanější vůně, ale je oprávněně přitažlivá.

**Aktualizace** Našla jsem ji zahrabanou pod oblečením! Myslela jsem, že jsem ji vyhodila. Ztratila veškerou růžovou barvu, ale voní pořád stejně a moje vzpomínka byla naprosto správná; za celou recenzí si stojím.

Zvláštní, že to není něco, k čemu bych v dnešní době tíhla, ale úplně mě pohltila nostalgie z mládí. Mám ji ráda kvůli vzpomínkám a STEJNĚ má lepší životnost než spousta jiných věcí.

Zvláštní poznámka na okraj, ale voní trochu jako svíčka "Frosted Cranberry" od BBW.

Gabrielafuzaro

Byla to moje značka, když jsem byl teenager! Časem mě to přestalo bavit, ale doporučuji to všem, kteří chtějí svést kluka, protože to funguje! Hahaha
Je to velmi nápadné, ale používá to příliš mnoho lidí! Nesnáším, když voním jako všichni ostatní!
Velmi sladká, se sexy nádechem, aniž by byla vulgární. Výdrž je dobrá vzhledem k tomu, že to není parfém! Je příjemnější v chladných dnech.

SnowWhiteApples

Jemná vůně melounové žvýkačky :)
Pyramida je obscénně jednoduchá - frézie a červená švestka - ale kolik potěšení pocítíte, když na sobě tuto vůni ucítíte!
Pure seduction byla první pečující řada od Victoria's secret, kterou jsem vyzkoušela. Šla jsem do obchodu, chtěla jsem si koupit celou řadu, abych vůni cítila takříkajíc celou kůží. Rozhodla jsem se pro Pure seduction, z obchodu jsem odcházela se sprchovým gelem, mlékem a sprejem. Použila jsem ji do poslední kapky, takže ji mohu plně ocenit.Sprchový gel velmi dobře pění jak na houbičce, tak jen tak v dlaních, dokonale čistí pokožku a zanechává ji hydratovanou a hladkou! Z hlediska technických vlastností je to snad nejlepší gel, který jsem měla k dispozici. Ale dost podrobností o mýdle a mléku. Řeknu jen, že na pokožce zanechává lehkou vůni.
Mléko se mi zdálo lepkavé, ale krém ze stejné řady vůbec nelepí.
A sprej. ten se po mléku aplikoval na pokožku celého těla, nebo také na celé tělo, ale samostatně. na oblečení se vůně spreje vůbec nedrží, na pokožce cca 5 hodin maximálně, pak vyžaduje obnovu. celkově sprej velmi potěšil svou multifunkčností - zároveň je to i toaletní voda, a hydratační přípravek na tělo, a sprej na vlasy (párkrát se mi stalo, že se mi vlasy před domem hodně zamotaly, pár střiků spreje usnadnilo rozčesávání), a sprej na ložní prádlo.
Asociace-slunečný den, který chcete strávit co nejjednodušeji. ráno vás probudí cvrlikání ptáků v parku přes ulici a narůžovělé ranní slunce.Zabalíte se do prostěradla, jdete do sprchy, užíváte si svěžího chladu vody na pokožce, lehce si nanesete mléko na tělo, vlasy si spletete do francouzského copu, obléknete si oblíbené džíny a lehkou letní halenku, ze zvyku se obujete do sandálů, rty si natřete leskem v barvě melounu, párkrát se postříkáte sprejem a vyrazíte s kamarádkami do kavárny:) Pak se všechny společně projdete, smějete se, děláte si ze sebe legraci, žertovně se objímáte.. taková ta bezstarostnost a radost všude kolem, a ty chceš zůstat jen tady a teď, bavit se:).

unicorn sprinkles

Ideální pro všechny ženy, které chtějí svést tlustého muže. Ovocný punč, ovocné rohlíky a ovocné rohlíky. Takhle voní čisté svádění. Přesto se mi tato vůně moc líbí a mému muži (který nejí sladkosti) také. Dokonce jí dává přednost před mými dražšími parfémy. Je to lehká vůně,ideální na letní období žádné pižmo, koření ani vanilka. Výdrž je docela dobrá, zvlášť za tu cenu. Tělové mléko k ní vrstvím s tělovým sprejem a dostávám komplimenty i po několika hodinách.

Jamileac

Pure Seduction je jediná vůně VS, která se mi líbí. Je to můj styl, velmi ovocná a sladkost vůně pochází z ovoce. Mimochodem, je dost syntetická, ale protože je to vůně, kterou nosím na pobyt doma a jen tak se navoním, nevidím v tom problém. Nemyslím si, že je natolik silná, aby napadala čich ostatních lidí (pokud zrovna nežijete v létě při 45°), ale souhlasím s Laís: zůstává na oblečení několik dní!

leonova_inc

Možná, že Victoria's Secret má jednu z nejlepších sérií badi mlhy, nepočítaje v to obchod Bath&body Works. Mají podobné cenové rozpětí a různé vůně.
Čisté svádění - sladké, svěží. Souhlasím s autorkou níže, že výdrž tohoto spreje může konkurovat toaletní vodě.
Sprej vydrží celý den, pokud ho použiji na pokožku celého těla, a pokud ho použiji na šátek nebo oblečení, vydrží dva dny.
Navzdory složení mi voní jako jahodová žvýkačka. Velmi příjemná a lehká vůně, která nedusí a osvěžuje :) Vůně je velmi příjemná a příjemná.
Mám 250ml a při každodenním používání už dva měsíce jsem spotřebovala celkem 15-20ml. Takže potěšení bude mít dlouhého trvání :)

gabygol

Toto je moje oblíbená vůně Vicky's. Ta švestka mě ohromí! Ale v dobrém slova smyslu... Je silná a ženská, název se k ní perfektně hodí a opravdu drží na kůži, i když to není pořádný parfém. Mám skvělou vzpomínku na to, jak jsem ji poprvé použila, zahrnuje pohledného chlapce a spoustu legrace a polibků. Ufff. Ta vůně mě tam prostě vrací.

Mariyasha

lehká, svěží-ovocná, sladká, příjemná vůně, podobná vůni žvýkačky. navzdory tomu, že to není televize, ale jen tělový sprej, kupodivu, vytrvalost jako mnoho moderních newfangled toaletní vody, a vůně je mnohokrát lepší. mimochodem, krém (tělové máslo) s touto vůní trvá dva dny, a když se dostane na oblečení a ještě déle!

Montblanc
Individuel