Bare podle Victoria's Secret je Woody Floral Musk vůně pro ženy. Bare byl/a uveden/a v roce 2022. Bare byl/a vytvořen/a Nathalie Benareau a Carlos Viñals.
Přečtěte si o tomto parfému v jiných jazycích: English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Русский, Polski, Português, Ελληνικά, 汉语, 日本語, Nederlands, Srpski, Română, العربية, Українська, Монгол, עברית.
Parfuméři
Značka Victoria's Secret
Bare Zprávy
Kolekce BARE
Lidem, kteří mají rádi toto, se také líbí
Přeložené recenze
lal4u03/05/24 10:47
Jaký lahodný parfém! Na mé kůži vyniklo santalové dřevo, ale tak příjemným způsobem, že jsem nadšená! Jak se píše níže: Je to velmi odlišné od atmosféry tělových sprejů této značky! Je to jedinečná vůně, sladká a útulná, vůně jemné, dobře ošetřené pokožky. Mírné držení, intimní vystřikování - ale je to radost, když se pohnete a vůně se objeví! Chci litry této vůně 😍.
JosiPuchalskiSousa12/29/23 18:42
Je tak pohodlný! Sexy, aniž by byl přitažlivý, rafinovaný a tak akorát láskyplný. To santalové dřevo je velkolepé!
Nejsem ani fanoušek parfémů VS, ale tenhle mě pozitivně překvapil. Dokonce má dobrou výdrž, což není moc obvyklé (kromě jednoho nebo dvou tělových postřiků).
Voní jako "voňavá kůže". Trpká, hřejivá a tak akorát sladká! Má květinovou, ovocnou stránku... je super zajímavá. Mám ji ráda.
Jediná, která na ni nějak odkazuje, je tělový sprej Bare Vanilla, ale ty jsou jiné. Tento parfém má velmi zvláštní osobnost.

drugstore classics09/22/23 17:52
Jsem docela překvapen, že se mi líbí tak moderní vydání, protože jsem normálně fanoušek arabů a ročníků. Myslím, že je to tím pudrem. :) Nenávistníci pudru, pozor. Fialky necítím, ale to musí odpovídat za ten matně květinový nádech.
Podle mě Bare voní přesně tak, jak by měla sofistikovaná, ale jednoduchá, moderní vůně pro dospělé ženy vonět. Moderní jako kdykoli za posledních 30 let, ne moderní jako pouze v tuto chvíli. Má jantarový nádech podobný tomu v Amber Romance, i když méně sladký. Pro mě je Bare také vůně, jako když vejdete do oddělení kosmetiky v obchodním domě. V přitažlivém smyslu :)
Pro ty, kteří potřebují jen jednoduchého pracovního koně, by Bare mohla být TO. Hodila by se do mnoha prostředí, včetně kanceláře nebo domácnosti. Já osobně bych možná zvolila odvážnější, výraznější vůni na večerní posezení nebo slavnostní událost, ale dokážu si představit, že by fungovala s několika dalšími nástřiky. Hodí se i na cesty, protože je univerzální.
Nejvíce mě zaujalo, jak je vůně uklidňující, nesexuální a svůdná. Voní spíše po teplé kůži, jak si ji člověk představuje, než po skutečné kůži. Je cítit náklonností a teplem. Nikdy však nevoní příliš svůdně nebo křiklavě. Nevím, jak může vůně vonět kancelářsky vhodně, a přitom přítulně-domácky, ale Bare se to podařilo. Jednoduchá, ale prostě dobrá.
Zatím pozoruji střední výdrž a reprezentativní siláž po dobu asi první hodiny - pak už je to spíš vůně kůže. To je s tělovým sprejem, takže žádné stížnosti!
Čtyři hvězdičky - pěkné. <3
Aktualizace:
Bare se mi líbí jako vždy, ale milující člen rodiny mě upozornil, že na mně voní dost lacině, pokud se "přestříkám", což občas s tělovými spreji dělám, aby déle vydržely. Takže... žádné přestříkávání! ;)
Nisimako07/06/23 08:40
Tohle je "neparfémová" vůně, kterou jsem hledala. Po prozkoumání několika dalších pudrových a pižmových možností jsem se rozhodovala mezi touto a You od Glossier. Jejich koncepce i cena jsou podobné, ale řekla bych, že You se přiklání ke květinově-pudrové, zatímco Bare je teplejší a dřevitá. Poté, co jsem si vzala lahvičku Bare, jsem viděla, že Heavenly je také označena jako dřevitá pižmová, a vyzkoušela jsem ji, než jsem se odhodlala k nákupu. Bohužel santalové dřevo v Heavenly mi voní funky, připomíná mi to oddělení dřeva v Home Depot. IMO je santalové dřevo v Bare jemnější. Bare jsem testovala na loketní jamce v obchodě a cítila jsem ho ještě po 5 hodinách doma (po deštivém parném dni). Vůně není skvělá, ale díky dlouhé výdrži ji považuji za příjemné překvapení pro sebe, když se během dne pohybuji, nebo pro toho, koho obejmu.
Doporučuji pro: - Vůně pro ženy, které se chtějí cítit dobře, ať se jim líbí nebo ne: "čistě estetické" dívky, rituál po sprchování před spaním, zaměstnance firemních kanceláří, zdravotníky, lidi, kteří nemají rádi "vtíravé" parfémy.
Není určeno pro: Pro milovníky odvážných kytic s kilometrovou siláží
Mira J02/20/23 15:19
Nikdy se o něj nezajímal. Jsem milovník sladkých gurmánských sladkostí. Tohle není můj profil vůně. Neměla bych ji milovat. Ale líbí se mi!
Na mně se vznáší oblak teplých, sladkých, dřevitých, lehce pudrových tónů, které nedokážu popsat. Vybaví se mi teplá kůže, marshmallow a jemné dřevo... skoro jako bych tuhle vůni nosila přirozeně. Mé ostatní vůně nikdy nesklidí tolik komplimentů jako tato.
Bare je na mně taková jemná a lehce sladká, zatímco na mém příteli je trochu křiklavá a květinová. Je mi jedno, co kdo říká. Na chemii pleti hodně záleží. Vždy testujte na SVÉ pleti. Nenechte se ovlivnit recenzemi... včetně té mé.
Room 1015
Jeroboam
Kun Amo
Silence of the Lakes od Aura of Kazakhstan: Tajemství pěti jezer
Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta
Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)
Šťastné a veselé Vánoce 2023!
20. narozeniny ELNINO
DS & Durga Deep Dark Vanilla: Vanilka opěvovaná grilem