gabpgtt
moje nejoblíbenější vůně VS. mám třpytivou verzi a mám pocit, že se promítá a zůstává víc než cokoli jiného, je to parfém, za který dostávám nejvíc komplimentů.
úžasně cítím spíš typickou vanilku victoria s secret než kokos, voní tak hřejivě a sladce, ale je super příjemná, mám ji tak ráda, že bez ní nemůžu žít.

folliamia
Četl jsem zde prestižní recenze
stejně prestižních vůní: jste opravdu znalí a krásně popisujete. Podotýkám také, že pánská sekce je velmi znalá.
Ale chci pochválit tuto pololetní parfémovanou vodu. Neuvěřitelně levná, je to bohatý kokosový bonbónek, stačí jedno stříknutí, aby se opojila chuť, chuťové buňky. Abyste si připadali jako živé lízátko. Někdy to chce hodně sladkosti, ale pak to přejde, vyprchá a zůstane pohádková stopa. Velmi příjemné.

Lau. Sunflower
Tato tělová mlha je opravdu příjemná: kokos a vanilka osvěžené šumivou konvalinkou a všudypřítomným zklidňujícím a zvláčňujícím aloe (mluvím o tělové vodě Victoria's Secret).
Výdrž je vzhledem k těkavosti jiných tělových mlh vynikající!
Používám ji samostatně nebo ve vrstvách, abych vanilkové vůni dodala exotický, letní nádech!
Propagováno s plným počtem bodů

Léna
Jedno přídavné jméno pro tuto kokosovo-vanilkovou pochoutku: uspokojující! Kdyby to byl parfém, byl by na můj vkus příliš těžký, takže jsem vděčná, že existuje ve formě tělové mlhy. Na kůži zůstává vůně opečeného kokosu a jemné vanilky. Kokos není mléčný, je opravdu křupavý.
Připomíná mi pláž v Kalifornii (a tady začíná znělka seriálu The OC) nebo dokonce Havaj zažitou z pohledu turisty. Křičí z ní 2000. Ráda ji nosím po večerní sprše, před večeří. Připadám si v něm jako na dovolené v přímořském letovisku. Takový malý osobní ráj.

juniorcasemiro
Kokosovou vášeň jsem už dlouho nepoužívala, tak jsem si koupila nové stříknutí, abych si splnila svou nostalgii, a první, čeho jsem si všimla, je, že je zjevně změněné složení, už není tak sladké jako dřív. Teď mám pocit, že je jemnější a dá se nosit v teplém i chladném počasí, ve dne i v noci. Ztratila se z ní ta sladkost, která z ní dělala gurmánskou, ale stále je lehce sladká, s čistou vanilkou a kokosem.
Fotografie kokosových palem na obalu se k vůni dokonale hodí, voní jako pláž, jako opalovací krém s kokosem, jako léto.
Co se týče výdrže, patří k těm nejlepším, spolu s Amber Romance a Bare Vanilla.

Annita13
Tělové mlhy a kolínské vody moc nekupuji ani nepoužívám právě proto, že dlouho nevydrží (a kvůli kvalitě). Ale tato je součástí jediných tří, které mám, a pokud máte chuť na sladké, tady je dokonalá kombinace VS: Vanilková krajka, Kokosová vášeň a Jantarová romantika. Opět musíte mít chuť na sladké. Podle mých zkušeností jsou to jediné tělové mlhy, které po aplikaci vydrží trochu déle.
Zde jsou mé tři recenze
- Vanilla Lace: čistá vanilka, je to společný bod Coconut Passion a Amber Romance, základ. Není v ní žádný náznak přeplácanosti.
- Coconut Passion: Krémový kokos oslazený vanilkou, vůně spíše sladká než tropická. Hřejivá: Vůně, která se v průběhu roku rozvoní, je velmi příjemná na dotek.
- Amber Romance: Sladká a sladká vůně, oslazená vanilkou. Ne tak mléčná a v tomto smyslu čistší. Sladká a uvolňující.

Cherry Lady
Říká se, že VS je nevkusný, a pokud je nevkusný, chci být nevkusný navždy se svou Coconut Passion! Opravdu cítím kokos a také vanilku, pro mě to není vlezlá sladkost, ale vůně hřejivého objetí, něhy a náklonnosti. Mám tělový sprej a hydratační krém a můžu říct, že pro mě je nejlepší kombinací po koupeli v chladném nebo deštivém dni, s horkou čokoládou, NETFLIXEM a dekou, toto duo na uvítanou... Miluju to!

karenyave
Tato tělová mlha je vynikající, je sladká, sladká, sladká. Jak název říká Coconut Passion, je to tak, je v ní kokos, ale otevírá se hlavně vanilkou a vanilka přetrvává od začátku až do konce. Mísí se s kokosem, ale cítím, že vanilka je hlavní postavou.
JE to tělová mlha, takže mě její výdrž neurazí, i když upřímně řečeno jsem si myslela, že vydrží déle. Ale je to lahodná vůně, mám chuť se při jejím nošení najíst, doporučuji ji lidem, kteří mají rádi nebo jsou závislí na vanilce a sladkosti, protože přesně to v této vůni najdete. A pokud patříte mezi lidi, kteří vanilku nesnesou, i když máte rádi kokos, je mi líto, ale tento parfém není pro vás.
Doporučujeme, je to lahodná vůně, po které máte chuť sníst osobu, která ji nosí, sice dlouho nevydrží, ale no tak, je to tělová mlha.
Lahodná vůně vanilky s jemností kokosu ♡.

azuriiita
Zatím je to jediný produkt V'S, který používám... Krém mi přijde lepší, a když ho navrstvím, tak hodně vydrží. Mám ho ráda, protože mi připomíná pláž, je sladký a můžu ho používat po troškách haha. Podle mého nosu voní spíš po vanilce než po kokosu... kdyby byl víc kokosový, byl by pro mě ještě lepší :) A taky mi přijde, že se mi líbí. Moc ji nepoužívám, protože u nás je to hvězda, která se prodává a dokonce se vyrábějí její napodobeniny! Ano... u nás je to vůně, kterou mají všichni rádi.

Jasmindee
Takže jsem se rozhodla napsat další "pořádnou" recenzi tohoto parfému rok po mé první recenzi. Mám už sedmou lahvičku a nemám chuť přestat kupovat tuto opravdu dekadentní vůni. Vážně, kdyby ji někdy přestali vyrábět, koupila bych si asi 20 lahviček!
V úvodu tohoto spreje se rozvoní jemný, něžný kokos a sladká, lahodná vanilka. Obojí se smísí dohromady a vznikne lahodná vůně "kokosové makronky". To je doslova to, co si dokážu představit, když zavřu oči.
O chvíli později přichází vůně "Malibu". Voní omamně, svěže a koketně a muži v mé práci po ní naprosto šílí. Zvlášť jeden chlap vždycky přestane dělat, co dělá, aby mi přišel říct, jak šíleně krásně voním. Nikdy se k němu nemůžu připlížit, protože mě teď pozná podle téhle vůně, a Every. Vždycky a všude. Vždycky. mi řekne, jak neuvěřitelně nádherně voním. A je to docela ženatý muž, takže to není tak, že by flirtoval nebo se snažil dostat do mého přízně.
Před pár dny jsem se tímhle sprejem postříkala v šatně H&M a během pár minut jsem slyšela spoustu holek diskutovat o tom, co tak krásně voní, tady je, co jsem slyšela.
"Voní to jako máslový bonbón."
"Voní to tu jako vafle."
"Panebože, tady to voní naprosto úžasně!"
"Kdo má Malibu?"
A já jsem si vykračovala s touhle nádhernou vůní, která všem zamotala hlavu, a jedna dívka se zastavila, aby se mě zeptala, jaký parfém mám na sobě. Díky tomu se upřímně cítím jako milion dolarů!
Během nošení tohoto parfému jsem měla několik samostatných partnerů a každý z nich ho zbožňoval. Tak moc, že jeden bývalý si koupil vanilkové svíčky, aby je měl doma, protože mu mě připomínaly. Jednou na rande jsem se tímto parfémem postříkala, dostali jsme se do fotokoutku a on mě políbil tak silně, že jsem málem vypadla. Když jsem se ho zeptala proč, řekl, že proto, že jsem zatraceně krásně voněla a že ode mě nemohl odtrhnout ruce.
Suchá vůně je přátelská a sladká. Heřmánek se opravdu snoubí s jemnou vanilkou, takže je to rozhodně domácká vůně. Jako velký kokosový koláč se smetanou nebo vanilkový dort.
Celkově je to moje charakteristická vůně a ptají se mě na ni všude, kam přijdu. Za 8 liber za lahvičku je to ta nejvýhodnější koupě vůbec! (Podle mého názoru, samozřejmě!)
;)

hanson26
Aloe vera a heřmánek by neměly být uvedeny v poznámkách, jsou to skutečné složky tělového spreje, nikoli poznámky. Mám lahvičku tělové mlhy a uvedené tóny jsou kokos, vanilka a konvalinka, a u nich je napsáno: "osvěžující složení je obohaceno o pečující aloe vera a uklidňující heřmánek". V téhle vůni není absolutně nic bylinného, je super sladká a krémová, ani pořádně necítím konvalinky, jen kokos a vanilku. Navzdory názvu je to především vanilková vůně, i když kokos tam určitě je.

rachel32
Šla jsem na večírek se svým přítelem a do nosu se mi stále dokola linula nějaká nádherná vůně, pak jsem si uvědomila, že vedle našeho stolu je cítit velmi bohatě vypadající žena ($$$$) a mě to přivádělo k šílenství, tak jsem ztratila trpělivost a zeptala se jí, co to má na sobě!!!!! a ona řekla, že spousta lidí se jí ptá na to samé a všichni se divili, že je to Victorias secret kokosová vášeň!!!!! panebože!!! voní to úžasně, má to takový ten klasicko-plážový nádech a hlubokou krémovou vanilku a ta projekce je neuvěřitelná!!! mňam mňam :P